24 Bästa WordPress CV-teman för att skapa bästa intryck

best-wordpress-CV-teman


Vill du skapa ett online-CV och förbättra din online-närvaro?

Med en personlig CV-webbplats kan du bygga ditt varumärke, hitta jobb, skapa nya kontakter och marknadsföra dig själv professionellt. WordPress, som används av mer än 35% av alla webbplatser online, är en idealisk plattform för att skapa en helt egen CV-webbplats.

I den här artikeln kommer vi att dela vår handplockade lista över de bästa WordPress-CV-teman som du enkelt kan skapa en online-CV. Gör dig redo för att öppna din dörr, eftersom möjligheten är på väg att slå!

Att välja det bästa WordPress CV-temat

Ett CV-tema bör vara presentabelt och visa all information för rekryterare att erbjuda dig ett jobb. Eftersom det finns 1000-tal WordPress-teman är det förvirrande att hitta det perfekta temat för din CV-webbplats.

Här är några av de vanliga funktionerna som du bör leta efter i ett WordPress-CV-tema:

 • Mobil responsiv: Ett mobilkänsligt tema är idealiskt för din CV eller portföljsida. Det ser bra ut på alla skärmstorlekar och enheter.
 • Sidbyggare vänlig: Se till att du väljer ett tema som stöder dra och släpp sidbyggare. På detta sätt kan du ställa in din webbplats utan att skriva någon kod.
 • Professionell layout: Det är viktigt att välja ett professionellt tema för att presentera din arbetslivserfarenhet. Ett tema med ljusa färger, minimala funktioner och vacker design kan vara rätt val för din CV-webbplats.
 • Färdiga CV-mallar: Alla mångsidiga teman med nödvändiga funktioner kan fungera för en CV-webbplats. Emellertid kan ett tema som erbjuder färdigt CV och återuppta mallar vara en pluspunkt för att lägga till ditt CV på webbplatsen.

Nu när du vet hur du väljer ett CV-tema, låt oss ta en titt på vår handplockade lista över de bästa WordPress-CV-teman.

1. Ambiance Pro

atmosfär-wordpress-tema

Ambiance Pro är ett kraftfullt WordPress-tema för proffs att presentera sin portfölj på ett imponerande sätt. Det kommer med kraften i det populära temabaset Genesis som ger SEO-optimerad kod, helt responsiv design och obegränsade anpassningsalternativ för ditt tema.

Med Ambiance Pro-temat kan du välja anpassade sidmallar som standard, arkiv, blogg och målsida. Den kraftfulla tematilpassaren låter dig justera ditt temas inställningar och innehåll enkelt och med live-förhandsvisningar.

Dessutom kan du anpassa sidans rubrik genom att ladda upp en anpassad logotyp eller textbaserad logotyp. Det finns också ett widgetområde för hemsidan så att du kan anpassa din webbplats så att den passar ditt märke.

GRATIS ACCESS: Ambiance Pro + 35 andra StudioPress-teman!

Vill du prova alla premium StudioPress-teman, inklusive Ambiance Pro, GRATIS?

När du registrerar dig för WP Engine, den bästa hanterade WordPress-värdstjänsten, får du Genesis-ramverket och ALLA StudioPress-teman gratis (det är över 2 000 dollar i värde!)

Få alla 35+ teman GRATIS med WP-motor »

Kom igång med Ambiance Pro idag!

2. Divi

Divi CV

Divi är ett professionellt WordPress-mångsidig tema. Det kommer med rätt val av funktioner och flexibilitet som du behöver för att skapa en CV-webbplats och få rekryterare uppmärksamhet.

Divi finns i två smaker: Divi Theme och Divi Builder (plugin).

De Divi Theme är bäst för användare som vill göra anpassningar genom att använda ett av dess 100 + fullständiga webbplatspaket som följer med temat.

De Divi Builder-plugin fungerar med vilket tema som helst, är bäst för användare som vill använda det tillsammans med andra teman.

Det erbjuder flera färdiga layouter som du kan använda för att visa ditt CV eller CV på din webbplats. Divi-temat har globala element och stilar för att anpassa dina webbplatser enkelt.

Kom igång med Divi idag!

3. Personlighet

personage-wordpress-tema

Personage är ett professionellt CV WordPress-tema för att bygga en online-CV. Den har en sofistikerad design på 1 sida med rena element. För att komma igång med ditt online-CV snabbt kan du importera 1 av de fyra fördesignade demonstrationerna och helt enkelt anpassa innehållet.

Temat låter dig presentera din biografi, erfarenhet, utbildning och arbete på ett polerat sätt. Du kan också lägga till en Print-knapp för ditt CV-avsnitt så att folk kan skriva ut eller ladda ner din CV i PDF- eller Word-format.

För att låta människor enkelt kontakta dig har det alternativet att lägga till ett kontaktformulär med en karta samt sociala ikoner. Temat låter dig också lägga till blogginlägg i flera format.

Kom igång med Personage idag!

4. OneEngine

oneengine-wordpress-tema

OneEngine är ett fantastiskt WordPress-tema på 1 sida som passar för stora onlineportföljer och återuppta webbplatser. Den har en skjutreglage i full bredd med fet text och professionellt utformade avsnitt för, färdigheter, team, arbete, blogg och kontakt på hemsidan.

OneEngine-temat har en unik stil för avsnittet om som hjälper dig att visa ditt företags framsteg via en tidslinje. Portföljsektionen är bra tack vare flera filteralternativ. Dessutom har det en prissättning tabell avsnitt.

Det är ett lättanvänt tema som vem som helst kan använda. Testa det, spela med dess alternativ och bygg upp dig en fantastisk onlineportfölj eller CV.

Kom igång med OneEngine idag!

5. Yrke

yrke-wordpress-tema

Yrke är ett fantastiskt WordPress-tema för att graciöst presentera ditt yrke med en större publik. Den har fantastiska bildreglage, avsnitt för färdigheter och prestationer, en avsnitt för din arbetsupplevelse och ett kontaktalternativ på hemsidan. Det är i grunden ett tema på 1 sida; men den har en vacker bloggsida för att presentera dina senaste artiklar.

Professionen-temat är snyggt eftersom det har horisontell rullningsdesign och vertikal design. Dessutom har den också alternativ för att lägga till en bakgrundsbild på full skärm eller en enkel bakgrund. Om du vill ha en RTL-webbplats har den fullt RTL-stöd och en förgjord RTL-demo.

En intressant egenskap hos temat är dess växlingsmeny, som låter dig visa ditt namn / webbplats titel och webbplats meny alternativt.

Kom igång med Profession idag!

6. Nico

nico-wordpress-tema

Nico är ett enkelt men ändå elegant WordPress-tema som passar för att bygga en onlineportfölj, CV eller fotograferingssajt. Den har en verkligt unik designlayout som hjälper dig att visa ditt arbete vackert och marknadsföra det till nästa nivå.

Temat har en filtrerbar portfölj med coola animationer som hjälper dig att visa ditt arbete via kategorier. Det har flexibla layoutalternativ och avancerade anpassningsalternativ. Det finns flera färgscheman, anpassade widgetar osv.

Det har kraften i de mest populära pluginprogram för sidbyggare: Elementor, Divi och Brizy. Av dessa tre plugins kan du välja 1 för att anpassa din webbplats.

Kom igång med Nico idag!

7. Resume, CV, vCard & Portfölj

CV-cv-vCard och portfölj wp-tema

Resume, CV, vCard & Portfolio är det tema du letar efter om du vill skapa ett CV, CV, vCard eller Portfolio. Tematets namn talar faktiskt för sig själv. Den har en distinkt och vacker layout för att bygga en fullfjädrad CV-webbplats.

Temat kommer med två bakgrundsversioner: mörk och ljus. Du kan importera en demo med ett klick, anpassa den direkt och få din webbplats redo på nolltid.

Det finns obegränsade färgalternativ för att designa olika delar av webbplatsen. För att du enkelt kan anpassa din online-CV har den en drag-and-drop-sidbyggare integrerad. Du kan använda 800+ Google-teckensnitt, 1000+ ikoner, flera kartor, fantastiska sidövergångseffekter osv.

Kom igång med Resume, CV, vCard & Portfölj idag!

8. Designer

designer-wordpress-CV-tema

Designer är ett underbart WordPress-tema för designers och artister av alla slag, till exempel fotografer, musiker och videografer. Det låter dig skapa underbara bild- och videogallerier för att visa upp ditt senaste verk på ett imponerande sätt.

Temat har flera portföljstilar inklusive kaklade, liggande, porträtt och fyrkant för att visa ditt arbete. Du kan enkelt konfigurera dess inställningar och anpassa temat med nollkod krävs.

Den har en minimal och lyhörd design som är professionell och estetiskt tilltalande.

Kom igång med Designer idag!

9. Resume, CV & vCard-tema

CV-cv-and-vCard-theme-wordpress

CV, CV & vCard är ett tema för proffs att skapa en stor onlineportfölj. Det passar för startande företagare, läkare, sångare, studenter, skådespelare och alla andra som vill skapa en imponerande online-närvaro.

Den har vackert utformade avsnitt för utbildning, arbetslivserfarenhet, färdigheter, statistik, portfölj, tjänster, kunders karuseller, tillgänglighetskalender, kontakter, Twitter- och Instagram-avsnitt, och nästan allt annat du kan tänka på som du kan behöva på din online portföljsida.

Med det här temat kan du välja vilken färg du vill, använda 800+ webbteckensnitt, ikonsteckensnitt, sociala ikoner och anpassade kortkoder.

Kom igång med CV, CV & vCard-tema idag!

10. North

nord-wordpress-tema

Om du vill lyfta fram ditt senaste kreativa arbete med elegans är North det perfekta WordPress-temat för dig. Den har en ren, elegant design för en onlineportfölj. Det stöder bildgallerier, ljud- och videomediaformat för att visa upp ditt innehåll.

North-temat har en Live Customizer som låter dig anpassa allt och allt på din webbplats med en live-förhandsvisning. Du kan ändra din webbplatstitel, länkfärg, rubrikfärg, accentfärg, ladda upp en logotyp och mer med bara några klick.

North har en SEO-optimerad kod som hjälper din webbplats att få bättre rang i sökresultaten. Det är helt lyhört och passar bra på alla skärmar.

Kom igång med North idag!

11. ShiftCV

shiftcv-wordpres-theme

ShiftCV är ett modernt WordPress-tema för att visa upp din profil, färdigheter, jobbupplevelse och vittnesmål på ett iögonfallande sätt. Det låter dig också ge utskrifts- och nedladdningsalternativ för CV på din webbplats.

Den har en kompakt och ren design med sorterbara sektioner i en profil på 1 sida. Du kan dock också lägga till en personlig bloggsida för att presentera ditt innehåll i flera format som en bloggartikel, ljud, video eller bildspel.

Temat låter dig presentera ditt CV i två färgscheman: mörk eller ljus. Det är helt lyhört vilket innebär att din webbplats kommer att se bra ut på alla enheter.

Kom igång med ShiftCV idag!

12. Anlitad

anlitade-wordpress-tema

Hired är ett unikt stil WordPress-CV-tema för proffs som vill anställas för de bästa jobben runt. Du kan presentera din korta biografi, återuppta, kontaktinformation och sociala mediekonton vackert online med det här temat.

Den har olika mallar för standardsida, bloggsida, enstaka inlägg och hemsida. Hemsidedesignen är unik med en 2-kolumnlayout, integration med dina sociala mediekonton, ett välkomstmeddelande och en huvudbild på helskärm.

Temat låter dig använda obegränsade färger, Google-teckensnitt och vilket lokalt språk du vill ha. Det är SEO-optimerat och lyhört på alla skärmar.

Kom igång med Hyrt idag!

13. Argent

argent-wordpress-tema

Argent är ett gratis WordPress-tema som passar för att skapa en modern portfölj eller en CV-webbplats. Den kommer med en hemsida som innehåller portföljprojekt så det är ett bra tema för kreativa yrkesverksamma som vill visa sitt arbete underbart på nätet.

Dessutom har temat en ren bloggsideslayout för att presentera dina artiklar. För att göra din webbplats sticker ut kan du anpassa din rubrik med alternativ för uppladdning av logotyper och sidfot med olika widgetar.

Temat har en helt responsiv layout som erbjuder en sömlös användarupplevelse och garanterar ett fantastiskt utseende på alla enheter och skärmar.

Kom igång med Argent idag!

14. Meteor

meteor-wordpress-tema

Meteor är en fantastisk portfölj och återupptagningsmall för WordPress. Det är bra för fotografer, designers, företag och studenter.

Temat har fyra olika sidmallar för portfölj: rutnät, murverk, karusell och block. Den har också tre olika inläggslayout (dvs karusell inläggstil, mosaik inläggstil och centrerad inläggstil) som hjälper dig att anpassa layouten för vart och ett av dina projekt.

Meteor har alternativ för att lägga till tjänster, blogg, kontakt, prenumerationsformulär etc. för att göra din webbplats komplett.

Kom igång med Meteor idag!

15. iThemer

ithemer-wordpress-tema

iThemer är ett gratis premium WordPress-tema för CV och portfölj. Det kommer med en bildhuvud med ett välkomstmeddelande och två knappar för att anställa och ditt arbete. Dessutom har den en enkel lista blogglayout, animerad banner, om oss, tjänster, arbete och portfölj med fancybox, counter up, upplevelse tidslinje, klient och sidfot widgets.

Med iThemer kan du använda Google-teckensnitt, tecknade Awesome-ikoner, sociala länkar etc. och visa upp din kreativitet.

Temat låter dig importera demoinnehållet med ett klick och komma igång direkt med din CV-webbplats. För att anpassa temalternativ och design kan du använda Live Customizer som låter dig anpassa din webbplats med realtidsförhandsvisningar i realtid.

Kom igång med iThemer idag!

16. Atom

atom-wordpress-tema

Atomic är ett mångsidigt WordPress-tema som är lämpligt för att skapa en portfölj och en företagswebbplats. Det kommer med vackra mallar för team, tjänster, vittnesmål, portfölj, blogginlägg och mer.

Temat har stilfull typografi och intuitiv organisation för sina olika webbplatselement. Det tillåter fullständig anpassning av webbplatsens rubrik genom att ändra en sidhuvudbild, bakgrundsfärg, bildopacitet, text osv.

Viktigast av allt, så att du kan visa upp dina senaste projekt har det alternativ att lägga till bildgallerier, videor etc. i olika stilar.

Kom igång med Atomic idag!

17. Utmärkt

utmärkt-wordpress-tema

Utmärkt är ett freemium-responsivt tema för att skapa professionella webbplatser för affärsverksamhet, blogg, CV och portfölj. Det kommer med en komplett uppsättning utmärkta funktioner som gör att du kan bygga en snygg CV-webbplats på kort tid.

Temat har coola mallar för portfölj, galleri, blogg, vittnesmål, kontakta oss etc. Du kan också hitta anpassade widgetar, flera navigerings- och sociala menyer och oändliga färgalternativ för att göra din webbplats design unik.

Den har en praktisk demo för ett standard-CV som har ett profilfoto och profilinformation i två kolumner på hemsidan. Nedanför finns ett vackert portföljavsnitt för att visa upp ditt senaste verk.

Kom igång med Utmärkt idag!

18. Förmörkelse

Eclipse-wordpress-tema

Om du är en fotograf och letar efter ett tema för att visa upp dina underbara foton, är Eclipse det perfekta temat för dig. Temat kommer med vackra reglagealternativ i rubriken, bildgallerier, portföljposter och söta bloggmallar.

Temat ger alternativ för att lägga till widgetar på hemsidan där du kan lägga till en widget som du gillar inklusive din om-sida, Instagram-widget, köpalternativ för dina fotoutskrifter osv. Temat är WooCommerce-redo så att du kan skapa en butiksida och sälja dina fotografier.

Eclipse har inbyggd Live Customizer som låter dig ändra designen på din webbplats med omedelbar live-förhandsvisning. Därför är det enkelt och snabbt att anpassa temat.

Kom igång med Eclipse idag!

19. Libretto

libretto-wordpress-tema

Libretto är ett gratis responsivt tema med en kolumn för WordPress. Den har en klassisk stil och noggranna typografidetaljer så att innehållet på din webbplats ser elegant ut. Det är idealiskt för att visa upp artiklar med stora bilder eller för fotorier med inspirerande citat. Så om du är en inspirerande fotograf är det ett perfekt tema att starta din CV-webbplats.

Libretto erbjuder vackra mallar för blogg, om och kontaktsida. Temat är så enkelt och lätt att använda att även en person med absolut ingen kodningsförmåga kan bygga en komplett webbplats med detta tema.

Kom igång med Libretto idag!

20. Återuppta

resumee-wordpress-tema

Resumee är ett enkelt WordPress-CV-tema för proffs. Det har en ren design med en helt vit bakgrund. Du kan lägga till ett profilfoto, sociala länkar, kontaktinformation och en kort biografi högst upp på din hemsida.

Det är i grund och botten ett tema på 1 sida med olika avsnitt för arbetslivserfarenhet, utbildning och färdigheter direkt på hemsidan. Det är ett direkt och distraktionsfritt minimalistiskt CV-tema.

Kom igång med Resume idag!

21. Idyllisk

idyllisk-wordpress-tema

Idyllic är ett vackert mångsidigt tema för WordPress som du kan använda för att skapa en mängd olika webbplatser. Med sina utökade funktioner och alternativ kan du använda den för webbplatser för affärsverksamhet, portfölj, blogg eller online.

Temat kommer med flera avsnitt såväl som widgets på framsidan. Det finns flera navigerings- och sociala menyer, logotypuppladdning och färgalternativ. För att visa upp dina valda verk och senaste projekt har den flera fantastiska portföljlayouter.

Kom igång med Idyllic idag!

22. Orfeo

orfeo-wordpress-tema

Orfeo är ett lyhört WordPress-tema på 1 sida som är utformat för mångsidiga webbplatser. Du kan bygga företagsföretagswebbplatser såväl som en blogg, portfölj eller återupptagningswebbplats med det här temat. Den har vackert utformade avsnitt för funktioner, team, vittnesmål, produkter, prissättning, blogg, kontakt osv.

Om du är en entreprenör, bloggare eller student, ger detta tema dig gott om funktioner för att skapa din imponerande onlineportfölj. Du kan använda anpassade bakgrunder, mega-menyer osv. Och anpassa hela tematets alternativ från Live Customizer.

Det är ett SEO-optimerat och snabbt laddande tema som låter dig skapa en verkligt kraftfull webbplats.

Kom igång med Orfeo idag!

23. McLuhan

mcluhan-wordpress-tema

McLuhan är ett gratis WordPress-tema med en enkel och ren design. Den har en förstasida med ett komplett postarkiv ordnat efter år för att ge dina användare en snabb inblick i ditt arbete via den anpassade tidslinjen.

Med McLuhan kan du få två fördefinierade sidmallar: en återuppta sidmall och en fullbreddmall. Med hjälp av CV-mallen kan du enkelt skapa din online-CV.

Temat låter dig anpassa bakgrundsfärger för sidofältet och innehållet, samt lägga till sociala länkar och ikoner. Den har en AJAX-driven mobilsökning med omedelbara resultat.

Kom igång med McLuhan idag!

24. Återuppta

CV-tesla-teman-mall

Resume är ett elegant WordPress-tema för att presentera ditt CV på ett kreativt sätt. Den har en vacker CV-mall med djärv typografi, livliga färger, smidiga övergångar och effekter. Du kan visa dina arbetsförmågor, erfarenheter, utmärkelser, portfölj etc. på ett estetiskt sätt med hjälp av detta tema.

Det har en 1-sidades design med olika djärva avsnitt som portfölj, blogg och kontakt. Kontaktsektionen har alternativ för att visa ett kontaktformulär, telefonnummer, adress och nyckeluttalanden.

Temat optimerat för hastighet att ladda snabbare och är helt lyhört så det kan anpassas till alla enheter.

Kom igång med Resume idag!

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa WordPress-CV-teman för att skapa en online-CV, CV och portfölj. Du kanske också vill se våra guider för bästa billiga premium-WordPress-teman och hur man kan tjäna pengar på bloggning online.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map