24 bästa WordPress-teman för CrossFit Gym (2020)

Bästa WordPress-teman för CrossFit och Gym


Letar du efter de bästa WordPress-teman för CrossFit gym?

Det finns 5000 CrossFit-gym i USA och cirka 10 000 gym i hela världen. Det bästa sättet att sticker ut från mängden är att skapa en CrossFit-webbplats med ett av de bästa CrossFit-gymtemaen.

I den här artikeln visar vi dig 24 bästa WordPress-teman för CrossFit gym.

Att välja det bästa WordPress-temat för Crossfit Gym

Eftersom det finns massor av WordPress-teman tillgängliga på marknaden är det svårt att hitta det perfekta CrossFit-temat, som passar bäst för dina behov. Du behöver ett tema med rätt funktioner och en layoutdesign som stöder ditt träningsprogram.

De flesta av de populära WordPress-teman har många anpassningsalternativ och levereras ofta med flera vackra sidmallar. Dessutom kan du använda ett plug-in för att dra och släppa sidan för att ytterligare anpassa utseendet och känslan på din webbplats enkelt.

När du väljer ett CrossFit-gymtema måste du leta efter ett som kommer med rätt sidmallar och också stöder plugins för sidbyggare.

Här är några av de viktigaste funktionerna som ett WordPress-tema för CrossFit gym bör erbjuda:

 • Träning och evenemangshantering
 • Medlemsplaner och registrering
 • Användargranskning och betygssystem
 • Instruktörsportfölj
 • Bildgalleri och reglage

Låt oss titta på de bästa WordPress-teman för CrossFit och gym.

1. Astra

Astra Fitness

Astra är ett kraftfullt WordPress-flerfunktionstema som kommer med många startsidor, inklusive CrossFit-gym, fitness och hälsa. Du kan anpassa Astra genom att dra och släppa sidbyggare och WordPress live-anpassare.

Du kan använda dess 1-klick Demo-innehållsinstallationsprogram för att importera färdiga CrossFit gym-webbplats. Byt sedan ut innehållet och bilderna med dina data för att komma igång direkt.

2. Divi

Divi Fitness

Divi är ett elegant tema för WordPress. Det levereras med vackra mallar och layouter för alla typer av affärsnischer, inklusive fitness, gym och CrossFit.

Divi finns i två smaker: Divi Theme och Divi Builder (plugin).

De Divi Theme är bäst för användare som vill göra anpassningar genom att använda ett av dess 100 + fullständiga webbplatspaket som följer med temat.

De Divi Builder-plugin fungerar med vilket tema som helst, är bäst för användare som vill använda det tillsammans med andra teman.

Det erbjuder enkla visuella kontroller för att anpassa dina webbplatser enkelt. Med hjälp av pek- och klickverktygen kan du lägga till text, bilder, videor och andra element var som helst med en förhandsvisning i realtid.

3. OceanWP

OceanWP Gym

OceanWP är ett populärt WordPress-tema för att skapa alla typer av webbplatser. Du kan använda den för att snabbt bygga din CrossFit- och fitnesswebbplats. Temat har en iögonfallande och djärv bakgrundsbild för att få användarnas uppmärksamhet.

Det låter dig skapa anpassade målsidor med sidbyggare. OceanWP har uppmaningsknappar på hemsidan för att visa priser, planer och scheman för dina träningspass.

4. Ultra

Ultra Fitness

Ultra är ett modernt WordPress-tema designat med fantastiska funktioner och alternativ som du behöver för att skapa en professionell webbplats. Den har en videobakgrund för att lägga till en showreel för din CrossFit-session eller gymaktiviteter. Hemsidan innehåller flera avsnitt för medlemmar, träningspass osv.

Detta tema har färgalternativ, anpassade teckensnitt, bakgrund och widgetområden. Det är mycket optimerat för prestanda och hastighet för att öka sidans laddningstid.

5. Wellness Pro

Wellness Pro

Om du letar efter ett enkelt och vackert WordPress-tema för din CrossFit-, hälso-, fitness- och livsstilsföretag, kolla in Wellness Pro. Den är byggd ovanpå tematramen för Genesis, vilket gör den robust och robust.

Wellness Pro har en centrerad layout med anpassad logotyp, navigationsmeny, välkomstmeddelande och uppmaningsknapp. Den levereras med en panel för temalternativ för enkel anpassning av färger, bakgrund och teckensnitt.

GRATIS ACCESS: Wellness Pro + 35 Andra StudioPress-teman!

Vill du prova alla premium StudioPress-teman, inklusive Wellness Pro, GRATIS?

När du registrerar dig för WP Engine, den bästa hanterade WordPress-värdstjänsten, får du Genesis-ramverket och ALLA StudioPress-teman gratis (det är över 2 000 dollar i värde!)

Få alla 35+ teman GRATIS med WP-motor »

6. Hestia Pro

Hestia Pro

Hestia Pro är ett vackert WordPress-tema byggt för alla webbplatser. Du kan använda detta tema för att skapa din CrossFit- och gymnastikwebbplats med fantastiska funktioner. Temat har en bakgrundsbild i full bredd med en anpassad logotyp, navigationsmeny och uppmaningsknapp.

Den har anpassade sidmallar för medlemmar, utbildare, kurser och registreringar. Hestia Pro stöder WPForms för att skapa ett kontaktformulär och få kontakt med dina användare.

7. Energi

Energi

Energi är ett utmärkt WordPress-tema för fitness, hälsa, gym, CrossFit och yogatrenare. Det kommer med en navigationsmeny och en bildreglage i området ovanför veckan. Du kan också välja mellan två sidhuvuddesign för att få utseendet du vill ha.

Det är lätt att anpassa med WordPress-tematilpassare med live-förhandsvisning. Energitema är mycket optimerat för SEO.

8. Sportify

Sportify

Sportify är ett iögonfallande WordPress-tema utformat specifikt för sport, yoga, fitness, hälsa och CrossFit. Den har en anpassningsbar rubrik med logotyp, sociala ikoner och annonsutrymme. Du kan också lägga till navigeringsmenyn med flera dropdown-filer med sökfältet.

Detta tema kommer med färgscheman, anpassade widgets, bakgrunder och teckensnitt. Det integreras med sidbyggare som Beaver Builder för att designa anpassade målsidor snabbt.

9. Extra

Extra tränare

Extra är ett populärt WordPress-tema som stöder Divi-sidbyggare för enkel anpassning. Den levereras med hundratals gratis målsidor för att skapa en webbplats för CrossFit, gym, tränare och yoga.

Temat är helt anpassningsbart och stöder WooCommerce så att du till och med kan starta en onlinebutik och sälja fitnessrelaterade produkter för att öka dina intäkter.

10. Inspiro

inspiro

Inspiro är ett minimalistiskt WordPress-flerfunktionstema som låter dig skapa alla typer av webbplatser. Det stöder en videobakgrund med autoplay-alternativ, vilket gör att du kan lägga till en anpassad video för att ge din webbplats ett tydligt utseende. Temat låter dig visa upp bild- och videogallerier på hemsidan med presenterade foton från ditt CrossFit-gym.

Den har flera demonstrationer och ett klick på demoinnehåll för att hjälpa dig komma igång snabbt. Inspiro stöder WooCommerce ur lådan.

11. Konsultation

Consulting

Consulting är ett gratis WordPress-tema utformat med intelligens för professionella tränare, experter, konsulter och instruktörer. Det är ett perfekt val att bygga en webbplats för CrossFit-gym.

Den levereras med en bildreglage som låter dig visa dina tjänster och utbildning med stil. Du kan använda dess WordPress live-anpassare för att justera färger, bakgrund och teckensnitt utan att skriva någon kod.

12. Lokaler

lokaler

Locales är en professionell WordPress-företagslista och katalogtema. Det låter dig skapa en lista över gym, gym och tränare i din stad eller stad. Du kan också låta medlemmarna skicka in sina listor för att utöka ditt nätverk.

Temat har ett 1-klicksprogram för demoinnehåll för en enkel start. Det är kompatibelt med Visual Composer för att anpassa layouten och innehållet på din webbplats.

13. Aspire Pro

Aspire Pro

Aspire Pro är ett djärvt och färgat WordPress-tema med bakgrundsbild i full bredd för att visa ditt CrossFit gymfoto. Den har flera widgetområden på hemsidan för att lägga till innehåll, bilder, kontaktformulär, etc. I rubrikavsnittet kan du lägga till en anpassad logotyp och navigationsmeny.

Det har flera förbyggda anpassade sidmallar som hjälper dig att skapa unika webbplatssidor för din webbplats. Temat är också kompatibelt med populära plug-in-plugins för dra och släpp sida, så att du enkelt kan utöka din webbplats.

14. VW Fitness

VW Fitness

VW Fitness är ett modernt WordPress-tema byggt för att marknadsföra din yoga-, fitness- och CrossFit-gymnastikföretag. Den har hemsidor för att visa vittnesmål, bokningsformulär för möten, träningssessioner, portfölj, bildgalleri och CTA-knappar.

Det stöder anpassade kortkoder för att lägga till funktioner på dina sidor. Det är ett perfekt tema att visa dina bästa och artister i en professionell stil.

15. Spencer

Spencer

Spencer är ett elegant WordPress-tema för fitness- och livsstilsbloggar. Det är ett perfekt val för att starta en blogg för ditt CrossFit-gym. Temat låter dig också enkelt integrera ett formulär för nyhetsbrev för att skapa en e-postlista.

Temat har en klibbig navigationsmeny, anpassade färgalternativ, uppmaningsknappar och mer. Det stöder sidbyggare för att skapa din anpassade blogglayout.

16. Pranayama Yoga

Pranayama Yoga

Pranayama Yoga är ett gratis WordPress-tema utformat specifikt för yoga, fitness, gym, CrossFit och wellness-program. Den har en mycket anpassningsbar rubrik med rätt utrymme för att lägga till din affärsadress, telefonnummer, sociala nätverk, anpassad logotyp och navigationsmeny.

Hemsidan kommer med flera inbyggda avsnitt för kurser, tränare, banner, vittnesmål och knappar för uppmaning. Den är optimerad för prestanda och har den snabbaste sidladdningstiden.

17. Eclection

Eclection

Eclection är ett WordPress-portföljtema byggt för fitness och CrossFit-gym. Det låter dig visa dina presenterade bilder på hemsidan. Vid sidan av kan du visa en framstående kontaktknapp.

Med Eclection kan du redigera färger, teckensnitt, bakgrund och widgets i WordPress live-anpassare. Eclection är kompatibel med WPML, ett av marknadens bästa plugin-översättningar.

18. Flevr

Flevr

Flevr är ett WordPress eCommerce-tema som du låter dig sälja utrustning för CrossFit-gym. Det stöder fullt ut drag-och-släpp-sidbyggare som Beaver Builder, Elementor, etc för att skapa anpassade sidlayouter.

Detta tema låter dig inkludera flera innehållstyper på hemsidan för att lägga till medlemmar, tränare, vittnesmål och fitnessprodukter. Det levereras med anpassade widgetar för att korrekt visa sociala nätverk i sidofältet eller sidfotområdet.

19. Genombrott Pro

Genombrott Pro

Breakthrough Pro är ett Genesis-driven WordPress-tema med en enkel och snygg layout, som är perfekt lämpad för att skapa CrossFit gym-webbplatser. Detta tema har en widgetad hemsida och kommer med många anpassade widgetar för att bygga en fantastisk webbplats med lätthet.

Det kommer också med en avancerad tematilpassare som låter dig redigera färger, teckensnitt och bakgrund på din webbplats i realtid.

20. Poseidon

Poseidon

Poseidon är ett annat gratis WordPress-tema byggt specifikt för äventyrssporter, fitness, yoga, gym och CrossFit-program. Det har ett bildspel i full skärm i rubriken för att fånga användarnas uppmärksamhet.

Temat har en vit flerspelarslayout för att visa dina presenterade artiklar, sociala medieikoner och bilder. Du kan använda WordPress live anpassare för att enkelt ändra färger och teckensnitt.

21. Hörn

Hörn

Corner är ett professionellt WordPress-tema med en minimal layout. Det är ett perfekt tema att starta din webbplats för CrossFit-gym. Temat har obegränsade färgvariationer och stöd för sidbyggare för att anpassa din layout.

Det är kompatibelt med populära WordPress-plugins för att utöka funktioner och funktioner. Corner är kompatibelt med WPML, så att du enkelt kan skapa en flerspråkig webbplats.

22. Wonderwall

Wonderwall

Wonderwall är ett flexibelt WordPress-tema designat vackert för livsstils- och fitnessbloggar. Den har en layout för tidskriftsstil och flera färdiga hemsidamallar, vilket ger din WordPress-blogg ett unikt utseende.

Den har en anpassad rubrik med din logotyp, bannerannonsutrymme, sociala knappar, navigationsmeny och mer. Allt är tillgängligt från WordPress-anpassare med förhandsvisning i realtid.

23. Indigo

Indigo

Indigo är ett premium WordPress-tema som erbjuder en modulbaserad layout för att skapa en webbplats, inklusive CrossFit gym. Det kommer med en fullsidig videobakgrund för att ge din webbplats ett tydligt utseende.

Det är nybörjarvänligt och enkelt att installera. Temat inkluderar obegränsade anpassade sidofält, Google-teckensnitt, inslagningslayouter och kontaktformulär.

24. Fitness

Kondition

Som namnet antyder är Fitness ett WordPress-tema byggt för personliga tränare, gym, idrottare, yoga och CrossFit-webbplatser. Den levereras med flera demosajter och en klick på demoinnehåll för att hjälpa dig komma igång med en ny webbplats direkt. Den har olika avsnitt på hemsidan för att presentera klasstabeller, tränare, vittnesmål och mer.

Temat har en bakgrundsbild på helskärm som du kan anpassa från temalternativspanelen eller WordPress live-anpassare.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa WordPress-teman för CrossFit och gym. Du kanske också vill kolla in vår handplockade lista över bästa WordPress-teman för evenemang och konferenser.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map