24 bästa WordPress-teman för medlemswebbplatser (jämfört)

bästa WordPress medlemskap webbplats teman


Letar du efter de bästa WordPress-teman för medlemswebbplatser? Du har kommit till rätt ställe. Vi vet att med det perfekta temat kan din medlemskapssida maximera sin vinstpotential. Med rätt uppsättning funktioner kan du öka medlemskap, öka engagemanget och skapa ett företag du kan vara stolt över.

Det är därför vi har valt ut de 26 bästa WordPress-teman för medlemswebbplatser. Var och en är fullt lyhörd, så det ser bra ut på alla enheter.

Vi skapade också en lista över de bästa WordPress-teman som du kan använda. Kolla in dem.

Vill du ha en sniktitt? Kolla in våra topp 5 favoriter i tabellen nedan!

Överblick: Topp WordPress-teman för medlemswebbplatser

ThemePriceUnique Eftersom … släppt av
Divi$ 89 / årLevereras med en dra & släpp byggareEleganta teman
Ultra$ 49Kombinerat med många demosidorThemify
Allmän åsikt$ 49Bäst för medlemskap + Magazine DesignCSSIgniter
Shoppe$ 49Perfekt för WooCommerce-webbplatserThemify
Flyta$ 49Stöder rullning av parallaxThemify

Innan du börjar, missa inte den här artikeln på de bästa och populära WordPress-temabutikerna.

1. Divi

divi

Det första temat vi ska titta på är ett jack-of-all-trades-tema som heter Divi. Detta intuitiva tema är perfekt för WordPress-veteraner och nybörjare med sin samling av premade Divi-temlayouter samt möjligheten att bygga ditt eget tema med hjälp av deras verktyg från grunden. Du bör också kolla in de mycket anpassningsbara Divi-barntema.

Divi kommer med en mängd mix-and-match-funktioner, så att du fritt kan doppa i deras 46 olika element, välja vad du vill och anpassa dem så att de passar din webbplats och ditt varumärke.

De snabba laddningstiderna och omedelbara uppdateringar när du finjusterar och redigerar din webbplats gör detta tema till ett utmärkt val för dig som vill prova något helt nytt och ge sin medlemswebbplats en anpassad känsla på kort tid.

Läs vår kompletta Divi-temaöversikt.

Kom igång med Divi idag!

2. Temna Ultra

Ultra

Letar du efter en stor samling professionella, handgjorda teman? I så fall är Themify Ultra precis uppe i din gränd! Detta premiumkänsliga tema kommer med en massa 60 anpassade demonstrationer som du kan välja mellan som omedelbart kommer att grana upp din webbplats. Det innehåller också en sida av WordPress-temademonstrationer.

Spänningen slutar inte där! När du har valt en förvald layout kan du gå in och göra den till din egen. Det finns inget som att kunna lägga till din egen touch till ett redan lysande tema, och Themify Ultra tillåter dig den friheten.

Kom igång med Ultra Today!

3. Offentligt yttrande

allmän åsikt

Offentligt yttrande är, som namnet antyder, en tematuppsättning för WordPress-tidningar designad för webbansvariga som har webbsidor med tidnings- / tidskrifts-teman. Anpassningsalternativen är stora, vilket ger dig chansen att bygga upp ditt magasin från början.

Du kan välja mellan 30 olika färgalternativ, använda en mängd layouter som matchar den stil dina läsare tycker om, och det ger dig precis rätt mängd utrymme för att inkludera annonser för extra intäkter och kampanjer.

När du är klar med din layout kan du lägga till unika widgetar baserat på din webbplatss kärndesign. Slutligen får du möjlighet att lägga till dina egna moduler så att det verkligen är en anpassad skapelse.

Kom igång med offentligt yttrande idag!

4. Temna Shoppe

shoppe

Att ställa in din första e-handelswebbplats behöver inte ta någon specialist när du har detta fantastiska medlemstema till hands. De skryter stolt över att Themify Shoppe låter dig bygga din webbplatsbutik och tema på bara några minuter.

Du kan använda Themify Shoppe för att skräddarsy din kunders upplevelse och låta dem komma tillbaka för mer. Det är en bris att lägga till saker som en önskelista, snabba funktioner och till och med en Ajax-vagn för snabba utcheckningar.

Kombinera de fantastiska verktygen med förmågan att finjustera och bygga på befintliga layouter, och det är inte konstigt varför Themify Shoppe kom till vår lista över de bästa WordPress-teman för medlemswebbplatser!

Kom igång med Shoppe idag!

5. Temna flottören

flyta

Themify Float är vad vissa skulle kalla den ”futuristiska” versionen av Themifys medlemsteman. Mittstycket är förmågan att använda parallaxbilder i hela designmallarna.

När du kombinerar de flexibla plattformsalternativen med de varierande sidhuvud-, sidfot- och panelalternativen sitter du kvar med alla verktyg du behöver för ett snyggt, anpassat tema.

Kom igång med Float idag!

6. Spencer

spencer

Spencer är ett tema för WordPress-medlemskap som hjälper dig att bygga en attraktiv, lättanvänd webbplats med kraftfulla meddelanden. Du kan anpassa ditt tema för att matcha mobila och stationära skärmar sömlöst med ett intuitivt dra och släpp-gränssnitt.

Det är en lek att skapa en anpassad klibbig meny som alltid finns där och redo för dina kunder att använda. Navigation har aldrig varit enklare. Du kan också ändra färg- och modulplatser för en webbplats som perfekt passar din stil.

Det mest attraktiva med detta tema är förmågan att leverera din uppmaning på ett antal sätt. Du kan använda kraftfulla widgetar och verktyg för att öka konverteringarna och vända din avvisningsfrekvens.

Kom igång med Spencer idag!

7. Themify Elegant

elegant

Themify Elegant är ett WordPress-tema som låter dig ta ut alla komplexa grafik och animationer. Detta tema låter dig skapa en webbplats som är enkel och elegant.

Fokuspunkten för innehållet med detta tema är texten och singular bilder. Du har inga problem att göra allt det här så bra ut. Det är lätt att skapa vacker typografi med underbara snygga teckensnitt som drar nytta av vitrummet på sidan.

Du kan lägga till din egen portfölj, nyhetsblock och faktiskt innehåll med dra och släpp-moduler för en enstaka look oavsett vilken typ av medlemswebbplats du använder.

Kom igång med Elegant Today!

8. OptimeraPress

optimizepress

Letar du efter webbkonverteringar? Om så är fallet är OptimizePress utformad för att hjälpa dig att få ut mesta möjliga av ditt företag om du har en e-handel butik eller arbetar som influenser.

OptimizePress har en fantastisk 300+ mallar att välja mellan med förmågan att göra tweaks så att du kan känna dig säker på att din webbplats reflekterar ditt varumärke effektivt. Det finns ett antal sätt som de låter dig skapa opt-ins som är utformade för att konvertera.

Lägg till dina egna premium-plugins till temat för att bygga dina blylistor och växa ett effektivt varumärkesavtryck över tid. Skapa enkla alternativ för dina kunder att registrera sig för ditt nyhetsbrev med e-post och mer!

Kom igång med OptimizePress idag!

9. trivs

Frodas

Thrive är ett fantastiskt tema som låter dig enkelt ta med dig ditt community från andra plattformar till WordPress. Du kan lägga till sociala nätverk, meddelanden, forum, uppgiftshantering, fildelning och mer.

Detta tema har en serie premium-plugins som hjälper till att göra din övergång till en bris. Du får Visual Composer Premium, som är utformad för att snabbt kunna bygga din webbplats med dess drag-and-drop-byggare.

Du får också WP Form Builder, WooCommerce, Events Calendar och mer för att säkerställa att du sömlöst kan föra din community till en helt ny webbplats med WordPress.

Kom igång med trivas idag!

10. Verklig

verklig

Real from Theme Forest är ett fullastat WordPress-tema som kommer med en mängd fantastiska funktioner som hjälper dig att bygga en unik webbplats. Den levereras med en sidbyggare med 20 olika moduler som du helt enkelt kan dra och släppa för din egen anpassning.

Skapa dina inlägg med vanligt textinnehåll, videor, bilder, gallerier och mer. Du kan till och med stänga av innehåll till betalda prenumeranter så att de får en konkret bonus för att registrera dig med ditt nyhetsbrev och din webbplats.

Att installera Real med din nuvarande WordPress-webbplats är en bris och funktionerna i detta paket gör det verkligen till ett kvalitetspaket för nya företagare.

Kom igång med Real Today!

11. Javo

Javo

Javo är det perfekta temat för dig som vill bygga unika webbplatser med en mängd olika alternativ. Den levereras med över 110 widgets som sträcker sig mellan Java- och Basic-widgetar, vilket ger dig full kontroll över din sida.

Det finns över 100 mallar med detta tema. Kombinera block och Java-element för att bygga din sida till något som inte bara lockar tittare utan håller dem där också.

Bygg kartor och listor för enkel åtkomst till fysiska platser eller platser som fungerar med ditt företag. Skapa anpassade färger, markörer och anteckningar för att engagera din publik med informativa och iögonfallande kartor.

Kom igång med Javo idag!

12. Mesmerize

hypnotisera

Oavsett om du vill bygga en e-handelswebbplats eller en påverkande varumärkes sida skapades Mesmerize för att hjälpa dig få mer gjort på kortare tid. Det kan också användas för att skapa en webbplats för mobilappar och programvara.

Detta extremt flexibla tema har 5 olika rubriktyper, 30 innehållslådor, plus möjligheten att lägga till video, justera lutningar på din webbplats och mycket mer. All anpassning görs via en intuitiv drag-and-drop-funktion som gör att du skapar din webbplats på några minuter, beroende på din upplevelse.

Kom igång med Mesmerize idag!

13. Kaktus

kaktus

Kaktus, trots namnet, är ett långt ifrån ett stickigt tema som ger användarna möjlighet att skapa en modern snygg webbplats utan någon djup kodningsupplevelse.

Premiumalternativ med detta tema inkluderar möjligheten att bygga alla typer av webbplatser du kan föreställa dig. Skapa en ny anpassad blogg för din favoritnisch, utveckla en restaurangwebbplats för ditt matställe eller skapa en eCommerce-butik som du kan vara stolt över.

Slå samman sidhuvud, sidfot, sidinnehåll, widgetar och mer för att skapa en webbplats med en sida eller flera sidor. Kaktus har du täckt.

Kom igång med kaktus idag!

14. Flash

blixt

Flash är ett tema som kommer med en mängd premium-plugins som möjliggör enkel åtkomst till nya WordPress-användare. Det fungerar felfritt med Flash-verktygssatsen och använder SiteOrgin’s Page Builder för snabb dra och släpp anpassning när du bygger varje enskild sida.

När din layout är klar kan du lägga till din e-handelsbutiksida, skapa en sökfält och lägga till ditt företags bloggsida med bara några korta klick. Flash-temat gör att du skapar din egen webbplats från grunden … en blixt!

Kom igång med Flash idag!

15. Digital Pro

digital pro

När du skapar en butik som specialiserat sig på varor online behöver du ett tema som hjälper till att stödja ditt övergripande uppdrag. Digital Pro-temat är ett premiumverktyg för skapande av webbplatser som ger dig all frihet du behöver för att bygga dina drömmar.

Ladda upp förlagda mallar och lägg till din egen stil för en ren och organiserad butik som kommer att få besökare tillbaka för mer. Skapa widgets så att kunder kan hålla sig informerade om nya produkter, nytt innehåll och mer. Digital Pro är ett fantastiskt verktyg för nya WordPress-användare som vill bygga sin eCommerce-butik snabbt.

Kom igång med Digital Pro idag!

16. PixelGrade Hive

Bikupa

Att bygga en innehållswebbplats utan korrekt kodupplevelse brukade vara ett drag. Nu med PixelGrade Hive kan du enkelt skapa din bloggwebbplats på några minuter med ett användarvänligt gränssnitt, möjligheten att anpassa din hemsida så att den läser som en old school-tidning, ett tidskrift eller något däremellan däremellan.

PixelGrade Hive arbetar med nya utvecklare för att hjälpa till att bygga intuitiva webbplatser med unika sätt att lista ditt innehåll med kolumner, bilder, pauser och mer. Du kan ta det ett steg längre och använda deras brett sortiment av teckensnitt och färger för en ren, innehållsrik webbplats på kort tid!

Kom igång med Hive idag!

17. Blockchain

blockchain

Intresserad av Cryptocurrency världen? Blockchain är ett tema som kommer med en mängd verktyg som hjälper dig att skapa en webbplats baserad på praktiskt taget vad som helst, men kryptovaluta är deras specialitet.

Hur så? Tja, ut ur lådan kommer Blockchain med ett lättanvänt diagram som låter dig visa och förklara cryptocurrency när de ändras i realtid. Det har aldrig varit lättare att publicera denna information och hålla dina läsare i slingan.

Du kan också använda sju olika anpassade inläggstyper, lägga till och anpassa obegränsade färgscheman, lägga till anpassade widgetar och mer.

Kom igång med Blockchain idag!

18. BinderPro

binderpro

BinderPro är ett tema som används av människor som vill väcka sin idé för en onlinemagasin till liv. Du behöver inte en examen eller någon kodningsupplevelse, bara möjligheten att använda verktyg ur rutan för att förvandla din idé till verklighet.

Detta tema fungerar sömlöst med ett antal andra premium-plugins, så att du kan få full upplevelse utan att offra kvaliteten. Blanda de plugins med BinderPros modulsystem och professionella förbelastningar som du kan redigera, och det är inte konstigt varför människor använder detta tema för att bygga sin drömplats.

Kom igång med BinderPro idag!

19. Grafpapper Presskomposition

sammansättning

Kompositionens tema från Graph Paper Press designades från dag 1 för att göra livet enklare för dem som vill skapa en webbplats men inte riktigt har den erforderliga erfarenheten.

Utanför lådan kommer detta tema med en rad verktyg som du kan använda för att anpassa din startsida, inklusive sidhuvud, sidfot, din startsida och sidfält. När du har fått din baslayout kan du anpassa varje sida med ett enkelt släpp- och dra-system som låter dig dela historier, kalendrar, foton och mer på några sekunder.

Kom igång med grafpapperssammansättning idag!

20. Designtänkare

tänkare

Design Thinker är ett tema med en grundidé bakom sig: användarvänlighet. Du hittar inga prickiga tillbehör som kräver kodning, men det erbjuder en stark ram för nya bloggare och entreprenörer som vill få sin fot in i dörren till onlinesamhället.

Du kommer att upptäcka att Design Thinker inkluderar SEO-support direkt utanför rutan, så att du inte behöver spendera otaliga timmar med att oroa dig för om du har lagt till i dessa sökord korrekt eller inte. Glasyren på kakan är det faktum att detta tema kommer med ett e-handelsalternativ också.

Oavsett om du vill bygga en traditionell blogg med bara innehåll eller en online-butik, är Design Thinker ett utmärkt premium-tema.

Kom igång med Design Thinker idag!

21. Noozbeat

noozbeat

Noozbeat är ett tema som ger dig full kontroll över din nya WordPress-webbplats. Det börjar med layouten. Du får full tillgång till en mängd lättanvända släpp- och draverktyg som gör att du kan placera moduler med innehåll exakt där du vill ha dem.

Du kan sedan finjustera din startsida, sidhuvud och sidfält (inklusive att lägga till utrymme för annonsörer) för att få din webbplats att sticker ut från andra webbplatser för blogg / tidskriftsstil på internet.

När du är klar går du igenom och anpassar färger och teckensnitt för att skapa ditt varumärke, på ditt sätt. Om du vill ha ett premium-lättanvänt tema är Noozbeat ett perfekt val.

Kom igång med Noozbeat idag!

22. WPZoom Indigo

indigo

Om du letar efter ett webbplatstema som fullt ut stöder ditt mål att ha en framgångsrik e-handelswebbplats, oavsett din nisch, leta inte längre än Indigo.

Du kan börja sälja produkter nästan omedelbart från din webbplats när du har skapat din egen mall eller använda en av många professionella mallar som ingår i rutan. Det har aldrig varit lättare att starta din egen onlinebutik, varför inte starta idag och se varför de flesta företag gör övergången mellan tegel och murbruk och e-handel.

Kom igång med Indigo idag!

23. Pixelgrade Silk

silke

Har du en historia som du känner att du behöver leverera till en större publik? Om så är fallet är Pixelgrade Silk det premiumtema du behöver för en silkeslät, stilig blogg.

Webbplatsen du bygger kommer att vara optimerad för både hastighet och SEO, vilket innebär att du kan vila enkelt med att veta att du drar in en publik med dina sökord och att de får en kvalitetsupplevelse på din webbplats. Använd de enkla verktygen för att skapa egna sidor med uttrycksfulla berättelser för massorna. Du kan till och med inkludera widgets för att göra social delning och konverteringar av nyhetsbrev till en lek.

Kom igång med silke idag!

24. Specialitet

specialitet

Om din nisch innebär att du hittar jobb för andra, har vi vad du behöver med temat Specialitet. Detta tema har en helt lyhörd layout som ger dig tillgång till alla verktyg du behöver för att bygga en underbar, professionell jobbtavla.

Du kan lägga till sökfunktioner för dem som söker specifika jobb, skapa underkategorier, ladda upp berättelser till din blogg med mera. Specialitet ger dig full kontroll över din webbplats utan att använda komplicerad kodning och mikromanering.

Kom igång med specialitet idag!

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att upptäcka de bästa WordPress-teman för medlemswebbplatser.

Om du tyckte att det här inlägget var användbart kan du också njuta av vår jämförelse av de 9 bästa e-postmarknadsföringstjänsterna.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map