24 Bästa WordPress-utbildningsteman (jämfört) – 2020

bästa wordpress utbildningsteman


Letar du efter de bästa utbildningsteman för WordPress? Oavsett om du är ansvarig för en skolas webbplats eller säljer dina egna kurser hemifrån behöver du det perfekta temat för att fängsla dina elever. Rätt tema kan hjälpa till att konvertera besökare till studenter, visa upp dina kurser, förbättra din professionella trovärdighet och skyrocket din online framgång.

I den här artikeln kommer vi att dela de 24 bästa WordPress-utbildningsteman på marknaden. De är alla lyhörda, så alla teman du väljer från den här listan ser fantastiska ut på alla enheter.

Vi skapade också en lista över de bästa WordPress-teman som du kan använda. Kolla in dem.

1. Motiv

Motiv

Förpackat med lättanvända kortkoder är motivmotivet iögonfallande och modernt. Med hjälp av rut-, mur- eller mosaiklayouter kan du enkelt visa upp din utbildningsportfölj.

Drivs av den ständigt populära Tesla Framework, Motive har parallaxbakgrunder, anpassade inläggstyper, presenterade bilder, visade videor, anpassade widgets, sin egen formbyggare och mer.

Det är mycket anpassningsbart och du kan finjustera det oändligt tills du ser det exakt hur du vill ha det. Eller om du har bråttom kan du importera en av deras förbyggda demosajter och helt enkelt ändra innehållet till ditt eget.

Kom igång med motiv idag!

2. Academia Pro 3.0

akademia pro

Flexibilitet är namnet på spelet med Academia Pro 3.0. Du kan använda en 3-kolumnlayout eller en 2-kolumnlayout. Och du kan placera din sidofält på antingen vänster eller höger sida. Dessutom kan du ändra layouten på varje sida individuellt; vilket betyder att du kan ha en 3-kolumnlayout på en sida och en 2-kolumnlayout på en annan!

Sidhuvudet har tre menyalternativ. Du kan använda dem alla eller ingen av dem. Personligen gillar vi menyalternativet som kommer med en iögonfallande uppmaningsknapp!

Du kan också använda din egen, anpassade logotyp för din sidhuvudbild. Academia Pro 3.0 är perfekt för skolor eller hemmapedagoger som har utvecklat sitt eget varumärke.

Kom igång med Academia Pro 3.0 idag!

3. Monokrom

svartvit

Enkel men ändå betydande, monokrom designades av de fina personerna på StudioPress och använder deras berömda Genesis-ramverk.

GRATIS TILLGÄNG: Monokrom + 35 andra StudioPress-teman!

Vill du prova alla premium StudioPress-teman, inklusive monokrom, GRATIS?

När du registrerar dig för WP Engine, den bästa hanterade WordPress-värdstjänsten, får du Genesis-ramverket och ALLA StudioPress-teman gratis (det är över 2 000 dollar i värde!)

Få alla 35+ teman GRATIS med WP-motor »

Monokrom, som utnyttjar vitt utrymme, är en minimalistisk mästare. Din utbildningswebbplats kommer att se distinkta, säker och helt professionell.

Kom igång med svartvitt idag!

4. Elms

almar

Elms är ett av de bästa WordPress-utbildningsteman eftersom det innehåller sitt eget unika Learning Management System (LMS). Du kan skapa gratis och betalda kurser, skapa frågesporter och enkelt hantera dina lärare och studenter.

Baselementen i temat inkluderar 30 huvuddesign, 8 layoutdesign, obegränsade anpassningsbara färger, Google-teckensnitt och oändliga widgets.

Elms kommer med sin egen drag and drop builder så att du kan skapa dina egna layouter utan att behöva röra någon kod. Välj bland ett sortiment av kolumner, rader och effekter när du redigerar sidans sidor.

Kom igång med Elms idag!

5. Divi

divi-elementära skolan-theme-for-utbildning-webbplats

Divi är ett fast tema för utbildningswebbplatser. Det har professionella layouter för språkskola, coachingpaket för grundskolor, layoutpaket för e-kurser, universitet och högskola och några andra.

Divi finns i två smaker: Divi Theme och Divi Builder (plugin).

Divi Theme är bäst för användare som vill göra anpassningar genom att använda ett av dess 100 + fullständiga webbplatspaket som följer med temat.

Divi Builder-plugin fungerar med alla teman, är bäst för användare som vill använda det tillsammans med andra teman. Genom att använda Divi för din utbildningswebbplats kan du skapa utmärkta sidor för att locka nya studenter.

Kom igång med Divi idag!

6. Utbilda

utbilda

Educate kommer gratis med WPBakery (tidigare Visual Composer), så att du kan använda dess kraftfulla drag and drop-byggare.

Den innehåller en avancerad adminpanel för lärare. Det är också mycket anpassningsbart, med över 500 olika rubrikstilar, flera layoutalternativ, AJAX sökfunktioner, anpassade widgetar och obegränsade alternativ för typsnitt och ikoner.

Educate levereras också gratis med Revolution Slider, vilket ger dig kraften att skapa lockande bildspel på din hemsida för att locka nya studenter.

Kom igång med utbilda idag!

7. Edukado

edukado

Educado är en perfekt tema för utbildningsinstitut som vill ha sin webbplats online och har en egen drag-and-sid-byggare.

Educado är kompatibelt med WooCommerce och de flesta LMS-plugins, så att du kan tjäna pengar på onlinekurser och utbildningsprodukter.

Med över ett dussin förbyggda layouter designade specifikt för utbildningsbaserade webbplatser kommer Educado att komma igång på kort tid.

Kom igång med Educado!

8. Nayma

nayma

Tack vare sin 1-klick-demoinstallatör och 8 färdiga webbplatser kan Nayma bygga din webbplats på några minuter. Det innehåller också en egen lättanvänd drag-and-drop-byggare om du föredrar att bygga din webbplats från grunden, nollkodningskompetens krävs.

Den har moduler för bildreglage, prissättningstabeller, vittnesmål och mer. Det är också WooCommerce redo.

Kom igång med Nayma idag!

9. Pocketbok

pocketbok

Om du letar efter ett magasin-tema som låter dig visa bildgallerier, videor och ljudklipp är Paperback det perfekta valet.

Paperback låter dig välja mellan flera inbyggda färgscheman som du kan anpassa efter ditt märke.

Du kan välja en 1, 2 eller 3 kolumnlayout. Oändlig rullning är också tillgänglig. Och ditt innehåll hittas alltid när det behövs tack vare AJAX-sökfunktionen.

Kom igång med Paperback idag!

10. WP-utbildning

WP-utbildning

Drivs av LearnPress, WP Education är inte bara ett tema: det är ett kraftfullt Learning Management System. Du kan skapa och sälja kurser, designa frågesporter och enkelt hantera dina elever.

WP Education kommer med support för händelsekalendern för bokningsändamål; och WooCommerce, för att göra din webbplats till en fullfjädrad inkomstgenererande maskin.

Kom igång med WP-utbildning idag!

11. EduMag

Edumag

Lätt att anpassa och har ett live-förhandsvisningsalternativ, EduMag är ett tema i magasin-stil skapat specifikt för lärare.

Den lägger ut en praktisk widget för sociala medier, är WooCommerce-kompatibel och är översättningsklar.

Kom igång med EduMag idag!

12. Dagisutbildning

dagisutbildning

Vår lista över de bästa utbildningsteman för WordPress skulle inte vara fullständig utan Kindergarten Education. Medan de flesta av teman som presenteras här fokuserar på vuxenutbildning, gjordes barnutbildning specifikt med en yngre publik i åtanke. Skapa en minimal men ändå rolig webbplats riktad mot yngre elever.

Själva temat är SEO-vänligt, översättningsklart och har ett attraktivt banner med en stor uppmaningsknapp för att locka klick och konverteringar.

Barnehageledningen körs på Bootstrap-ramverket och är mycket optimerad för snabbhet. Du kan också sälja produkter tack vare WooCommerce-integrationen.

Kom igång med dagisutbildning idag!

13. Edu Care

edu care

Attraktiv, modern och lättanvänd är Edu Care perfekt för universitet, högskolor och andra skolor.

Edu Care är översättningsklar, vilket gör det till ett perfekt val för utbildningsinstitut som vill locka elever med olika språkbakgrunder.

Kom igång med Edu Care idag!

14. Utbildningskonsul

Utbildning Consultr

Education Consultr, ett barntema för den populära företagskonsulten, är ett elegant, blåfärgat tema designat specifikt för lärare.

Du kan anpassa ditt temas rubrik, logotypområde och menyer. Den har en professionell utseende med två kolumner, flera inläggsformat, presenterade bilder och är översättningsklar.

Kom igång med utbildningskonsulten idag!

15. Upplysa

upplysa

Enlighten är helt gratis tillgänglig och är ett av de bästa WordPress-utbildningsteman för högskolor, universitet och alla som främjar högre utbildning.

Anlighten kan anpassas via en direktförhandsvisning, och är extremt flexibel. Den har skjutreglage för hemsidor, flera utbildningsspecifika sidavsnitt, en bildkarusell och flera widgetområden.

Kom igång med Enlighten Today!

16. Ultra

Ultra

Ultra är ett av våra favorit WordPress-teman genom tiderna, så det är ingen överraskning att det gjorde vår lista över de bästa utbildningsteman för WordPress.

Ultra är skapat av Themify och har över 60 fördesignade layouter; av vilka många fungerar bra för lärare och skolor. Den har också en intuitiv dra-och-släpp-byggare så att du enkelt kan anpassa din webbplats.

Vill du ha mer information? Läs vår fullständiga recension av Ultra-temat.

Kom igång med Ultra Today!

17. Närvaro

närvaro

Närvaro är flexibel och perfekt för utbildningswebbplatser med en blogg eller en online-butik.

Importera någon av de dussintals förbyggda layouterna, eller använd den intuitiva dra och släpp-byggaren och få din webbplats omedelbart igång.

Kom igång med närvaro idag!

18. Linscap

linsskydd

Med en sofistikerad layout och vacker typografi är Lenscap fantastiskt för lärare som vill visa upp sina tjänster via foton och videor. Vi är kär i den anpassningsbara innehållskarusellen!

Det innehåller också flera färgscheman, vilket gör det enkelt att matcha din webbplats med ditt märke.

Kom igång med Lenscap idag!

19. Edu Pro

edupro

Välkomstbilden med en iögonfallande uppmaningsknapp är kronjuvelen för detta tema. Edu Pro designades för att öka dina konverteringar och hjälpa dig att generera trafik till dina mest värderade målsidor.

Visa utan problem seminarier, kurser, träningsvideor och tjänster med sina förbyggda layouter. Du kan också få besökare att registrera sig för ditt nyhetsbrev via e-post tack vare dess integration med många av de mest populära e-postmarknadsföringstjänsterna.

Kom igång med Edu Pro idag!

20. Neuton

neuton

Neuton är en magasin-stil som skiljer sig från publiken med dess trendiga ämnesfunktion. Perfekt om du letar efter något verkligt unikt.

Neuton är mycket anpassningsbar och har en mängd anpassade widgetar och flera färgscheman. Du kan till och med tilldela ett annat färgschema för varje sida du skapar!

Vill du inte anpassa din webbplats från början? Inga problem. Neuton har ett demoinstallationsprogram med 1 klick så att du kan komma igång direkt.

Kom igång med Neuton idag!

21. Utbildning Pro

utbildning pro

Education Pro är för institutioner som har mycket innehåll att dela. Detta tema är perfekt för att visa upp text, video och ljud inlägg.

Kom igång med Education Pro idag!

22. Utbildning WP

utbildning wp

Utbildning med WMS, komplett med sin egen LMS, är snabb att installera tack vare över 14 förbyggda demosidor som du kan installera. Eller om du vill bygga din webbplats från grunden kan du använda WPBakery eller SiteOrigin’s drag and drop-byggare.

Detta tema är designat för att vara en flerspråkig webbplats och är WooCommerce redo och prestanda optimerad.

Kom igång med utbildning WP idag!

23. Eikra Education

Eikra Education

Detta samtida tema är bra för en mängd olika utbildningscentra. Det kommer med LearnPress LMS-plugin, så att du har alla funktioner du behöver för att skapa kraftfulla onlinekurser.

Du kan komma igång snabbt med Eikra Education tack vare demoimporten med 1 klick. Eller så kan du bygga din webbplats från grunden med WPBakery, den medföljande dra-och-släpp-byggaren.

Kom igång med Eikra Education idag!

24. Edugate Education

edugate

Edugate Education rekommenderar att man använder sitt tema för skolor, bibliotek, evenemang och konferenser och utbildningscenter. Det är också perfekt för hemmapedagoger och privata lärare.

Det är ett modernt tema med en kreativ stil, perfekt för att locka nya studenter.

Kom igång med Edugate Education Today!

25. Utbildningspaket

utbildningspaket

Som du kan förvänta dig av namnet kommer Education Pack med ett “paket” med utbildningswebb-demonstrationer som du enkelt kan installera för att få din webbplats igång. Dessa demonstrationer inkluderar webbplatser för körskolor, dansakademier, designskolor och mer!

Kom igång med utbildningspaket idag!

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att upptäcka de bästa WordPress Education-teman.

Om du tyckte att det här inlägget var användbart kan du också njuta av våra artiklar om de bästa insticksprogrammen för Learning Management System och billiga premium WordPress-teman.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map