26 bästa WordPress-multifunktionella teman (2020)

bästa wordpress mångsidiga teman


Letar du efter de bästa WordPress-teman för att skapa en webbplats? Multifunktionella teman låter dig skapa nästan alla typer av webbplatser du kan föreställa dig eftersom de erbjuder en högre flexibilitetsnivå och ett utökat antal funktioner.

I den här artikeln kommer vi att dela de bästa flerfunktionella teman för din WordPress-webbplats.

Vi skapade också en lista över de bästa WordPress-teman som du kan använda. Kolla in dem.

Bygga en webbplats med ett WordPress mångfält tema

För att skapa en webbplats i WordPress behöver du ett domännamn och webbhotell. Ett domännamn är din webbplats adress på internet, som Google.com och IsItWP.com, och webbhotell är en virtuell plats där webbplatsens innehållsfiler lagras online.

Så det första du behöver göra är att köpa ett domännamn och en webbhotellplan. Du kan köpa ett domännamn från ett domänregistreringsföretag som NameCheap eller från ditt webbhotellföretag, eftersom de flesta värdföretag för närvarande har domännamn.

Vi rekommenderar dock att du startar din webbplats med Bluehost, en av de bästa värdleverantörerna i världen. De är också en officiellt rekommenderad webbhotell av WordPress själva.

Vi har träffat en affär med Bluehost för att erbjuda våra användare ett GRATIS domännamn och över 60% rabatt på webbhotell. Med Bluehost kan du starta din webbplats så lågt som $ 2,75 per månad.

När du har köpt ett domännamn och webbhotell kan du börja bygga din webbplats. Om du behöver detaljerade instruktioner är här vår steg-för-steg-guide för att skapa en WordPress-webbplats.

Så låt oss utforska de bästa WordPress-flerfunktionsteman som du kan använda.

1. Divi

Divi Theme

Divi är ett kraftfullt WordPress-tema med flera ändamål skapat av eleganta teman, en av de ledande WordPress-temabutikerna i världen. Det är ett helt lyhört tema som gör att din webbplats ser bra ut på alla typer av enheter och skärmar.

Divi finns i två smaker: Divi Theme och Divi Builder (plugin).

De Divi Theme är bäst för användare som vill göra anpassningar genom att använda ett av dess 100 + fullständiga webbplatspaket som följer med temat.

De Divi Builder-plugin fungerar med vilket tema som helst, är bäst för användare som vill använda det tillsammans med andra teman.

Divi-temat levereras också med en inbyggd drag and drop-byggare som du enkelt kan skapa vilken typ av webbplatslayout du vill. Du kan använda 46 kraftfulla innehållselement för att bygga din design. Alla dessa innehållselement är mycket anpassningsbara så att du kan ge detta tema din egen design.

Om du vill starta ditt webbplatsprojekt snabbt kan du använda en av de 20 färdiga Divi-layouterna som erbjuds av temat. Missa inte att kolla in dessa mycket anpassningsbara Divi-barntema.

Läs vår kompletta Divi-recension.

Kom igång med Divi idag!

2. Ultra

ultra-theme-buy-knappen

Ultra är ett mycket flexibelt och funktionsrikt WordPress-flerfunktionstema skapat av Themify. Det har styrkan hos en av de mest kraftfulla sidbyggarna, Themify Builder, som låter dig skapa alla typer av webbplatser du gillar med det enkla dra-och-släpp-gränssnittet.

Ultra kommer med mer än 10 demosajter som du kan installera med ett klick, ersätta demoinnehållet med ditt eget innehåll och publicera. Några av de tillgängliga demosidorna är för byråer, restauranger, bröllop och engagemang, fitness, e-handel och fotograferingswebbplatser.

Dessutom har det över 60 fördesignade layouter som hjälper dig att bygga dina webbsidor snabbt. Dessutom har den flera sidhuvudstilar, postlayouter, alternativ för sidhuvudbakgrund, typografi och färgalternativ så att du kan skapa en helt unik webbplats.

Läs vår kompletta Ultra-granskning.

Kom igång med Ultra idag!

3. Avada

Avada

Avada är världens mest sålda WordPress-tema på Themeforests temamarknad. Det ger dig obegränsade funktioner och anpassningsalternativ som du kan använda för att skapa kraftfulla webbplatser för flera nischer.

Avada levereras med över 40 färdiga färdiga webbplatsdemos som du kan importera till WordPress med ett enda klick och snabbstart din webbplats. Dessutom finns det över 255 förberedda webbsidesdesign och över 1000 alternativ för enkel anpassning.

Kolla in denna jämförelse mellan Divi vs Avada.

För att inte tala, det kommer med 6 premium plugins, värda $ 200. Du kan använda dessa plugins gratis med Avada.

Läs vår kompletta Avada-recension.

Kom igång med Avada idag!

4. Astra

Astra

Astra är ett mycket anpassningsbart WordPress-tema som enkelt kan bygga en webbplats som du vill. Det kommer med en uppsättning demonstrationer, som gör att du snabbt kan lansera en fullbyggd förbyggd webbplats med bara ett klick. När du har importerat demot kan du anpassa utseendet efter dina preferenser.

Med Astra får du möjligheten att stänga av sidtiteln & sidofält. Du kan också använda den för att skapa WordPress-webbplatser på en sida. Det integreras sömlöst med de populära sidbyggarna, såsom Beaver Builder, Elementor, etc..

Kom igång med Astra idag!

5. X temat

X-tema

X The Theme är ett av de mest sålda teman på Themeforest-marknaden. Drivs av Cornerstone Page Builder-plugin, X The Theme erbjuder en fullständig front-end webbplatsupplevelse. Det är lätt att använda och supersnabbt.

X Theme ger dig tillgång till dussintals premium-plugins gratis så att du kan skapa webbplatser med full frihet och också spara mycket pengar.

Den mest underbara funktionen du kommer att ha med X The Theme är de 4 designstackarna eller de helt utformade teman inom temat. Du kan få flera demos byggda på dessa designstackar, importera dem med ett klick och skapa din webbplats.

Läs vår kompletta X The Theme-recension.

Kom igång med X The Theme idag!

6. Wbcom Designs

Wbcom Designs

Wbcom Designs tillhandahålla premium WordPress-teman för olika nischer, inklusive sociala nätverk, online community, medlemswebbplatser, lärningshanteringssystem, multivendor marknadsplatser och mer. Deras teman fungerar sömlöst med populära WordPress-plugins, så du behöver inte oroa dig för kompatibilitetsproblem med dina favorit plugins.

Varje tema ger dig färgval, anpassad rubrik, bakgrundsfärger och vacker typografi. Wbcom Designs stöder BuddyPress, LearnDash LMS, LifterLMS och fler plugins.

Kom igång med Wbcom Designs idag!

7. StartUp

start WordPress tema

StartUp är ett av de bästa mångsidiga teman på marknaden som låter dig bygga en webbplats som du vill genom att utnyttja potentialen i WordPress Customizer. Med hjälp av anpassade widgetar förvandlar StartUp din anpassare till en sidbyggare.

På så sätt kan du göra ändringar på din webbplats utan att behöva växla fram och tillbaka mellan redigerare och förhandsgranskning.

Den levereras med massor av anpassade widgets, som hjälte, blogg, bildspel och mer.

Kom igång med StartUp idag!

8. Hestia

Hestia

Om du letar efter en materialdesign WordPress mångsidig tema är Hestia temat för dig. Det är en utmärkt gratis och premium WordPress-mall som passar för flera typer av webbplatser, inklusive uppstart av företag, e-handel, portfölj, etc..

Hestia-temat är helt kompatibelt med WooCommerce-plugin, så att du enkelt kan förvandla din webbplats till en onlinebutik. Dessutom stöder det alla andra stora WordPress-plugins.

Det är ett tema som är helt baserat på WordPress Live Customizer, så att du kan förhandsgranska alla ändringar du gör. För att hjälpa dig enkelt bygga webbsidor ger det ett riktigt enkelt och rent gränssnitt.

Kom igång med Hestia idag!

9. Fenix

fenix

Fenix ​​är ett snyggt WordPress-tema som du kan använda för att skapa alla typer av webbplatser. Det kommer med 6 fullt funktionella webbplatsdemos för olika affärsnischer för att du ska komma igång snabbt.

Det levereras med flera premium-plugins, inklusive Layer Slider, Slider Revolution, Brix Page Builder och mer. Du kan också använda din favorit-plugin för WordPress-sidbyggare för att anpassa sidor och enkelt utforma dina anpassade målsidor.

Andra anmärkningsvärda funktioner inkluderar rutnätblogglayout, klibbig rubrik, inläggsformat, importör med ett klick på demoinnehåll och guiden för temainställning. Det stöder också WooCommerce och översättningsklar för att skapa en flerspråkig webbplats.

Kom igång med Fenix ​​idag!

10. Themify Flat

themify-platt-tema

Om du är en fan av platt design, är Themify Flat rätt tema för dig. Den har en unik platt design som hjälper dig att visa upp webbplatsens innehåll på ett vackert sätt.

Det är ett flerfunktionstema som du kan använda för bloggar, företag och portföljwebbplatser. Den drivs av Themify Builder, som hjälper dig att enkelt anpassa hela temat. Dessutom har den markerade cirkelanimering, portfölj, framstegsfält, en animerad tidslinje, vittnesreglage, etc..

Om du gillar dess demo kan du enkelt importera den med 1 klick, anpassa den och använda den för din webbplats.

Läs vår kompletta Themify Flat-recension.

Kom igång med Themify Flat!

11. Nimva

nimva-theme

Nimva är ett rent och vackert flerfunktionstema för WordPress. Det kommer med en enkel och användarvänlig front-end-byggare som gör att du enkelt kan utforma dina webbsidor med live-förhandsvisningar.

Det är ett helt lyhört tema som ser bra ut på alla enheter inklusive stationära datorer, bärbara datorer och mobila enheter. Det är också klart för näthinneskärmar.

Dessutom har den avancerade temalternativ, mega-menyer, anpassade rubrikdesign, Font Awesome-ikoner, avancerade typografimöjligheter etc..

Läs vår kompletta Nimva-recension.

Kom igång med Nimva idag!

12. Creativo

creativo-wordpress-tema

Letar du efter ett kreativt WordPress-tema? Då är Creativo ett bra tema för dig. Det är ett fullt lyhört modernt tema för att skapa webbplatser för flera syften.

Creativo-tema kommer med dussintals vackert utformade demosajter. Du kan välja en av dem och starta din webbplats direkt. Det stöder WooCommerce-plugin så att du kan förvandla din webbplats till en e-handelsplats när som helst.

För att ge dig mer designfrihet erbjuder det 3 premium-plugins (Visual Composer, Slider Revolution och LayerSlider) i temat som du kan använda gratis.

Läs vår kompletta Creative-granskning.

Kom igång med Creativo idag!

13. StudioPress Parallax Pro

Studio-parallax-pro-th

Om du älskar parallax-rullningsdesign är StudioPress Parallax Pro ett bra tema för dig. Det är ett fantastiskt och vackert flerfunktionstema för WordPress. Det är ett tema baserat på det kraftfulla Genesis-ramverket.

Med hjälp av detta tema kan du bygga företagssajter såväl som e-handel och portföljsajter. Den har en kraftfull Theme Customizer, widgetarealer på hemsidan, anpassningsbar rubrik och fler alternativ.

Det är ett helt mobilt responsivt tema som passar bra på mobilskärmar och alla andra typer av skärmar.

Läs vår kompletta StudioPress Parallax Pro-recension.

Kom igång med StudioPress Parallax Pro idag!

14. Oshine

oshine-wordpress-tema

Oshine är ett verkligt mångsidig tema för WordPress som du kan köpa från Themeforest. Det är bra för webbplatser av alla slag inklusive portfölj, byrå, blogg, arkitektur, företag eller butik.

Den har en intuitiv visuell sidbyggare för att bygga webbsidor. Du kan få 43 demonstrationer och över 100 förbyggda sidlayouter för att snabbt börja bygga en webbplats. Du kan installera de förlagda mallarna eller layouterna med ett klick.

Dessutom har temat unika rubriker och menyformat för coola designalternativ.

Läs vår fullständiga Oshine-granskning.

Kom igång med Oshine idag!

15. Vik ut

Vik ut temaversyn

Enfold är ännu ett bästsäljande premium WordPress-tema på Themeforest-marknaden. Det är ett helt hastighetsoptimerat tema som fungerar bra på både Google Page Speed ​​Insights och GTMetrix hastighetstestverktyg.

Enfold-tema kommer med fantastiska temalternativ och funktioner så att du kan skapa en design som du vill. Det har ett stort antal förkonstruerade demonstrationer för olika typer av webbplatser som du kan använda som utgångspunkt.

Fler funktioner i temat är helt responsiv design, dra och släpp byggnadsstöd, näthinneklar, SEO optimerad, översättningsklar etc..

Läs vår kompletta Enfold-recension.

Kom igång med Enfold idag!

16. Avkoda

uncode-wordpress-tema

Uncode är ett kreativt WordPress-tema med flera ändamål, byggt för att imponera användare med skönhet och kraft. Det har fantastiska funktioner och funktioner så att du kan bygga iögonfallande webbplatser på nolltid. Med hjälp av detta tema kan vem som helst skapa en webbplats enkelt utan att röra någon kod.

Temat kommer med ett antal unika demonstrationer, var och en skapad med ett unikt koncept. Du kan använda dessa demosidor för att snabbt starta din webbplats. Dessutom ger det dig tillgång till flera premium WordPress-plugins gratis.

Dessutom har det ett avancerat rutnät, pixel-perfekt design, 6+ menyformat, WPML-stöd, etc..

Läs vår fullständiga Uncode-granskning.

Kom igång med Uncode idag!

17. BeTheme

BeTheme granskning

BeTheme är ett av de mest populära och bästsäljande teman på Themeforest-marknaden. Det erbjuder ett brett utbud av funktioner och anpassningsalternativ så att du kan bygga alla typer av design du vill.

BeTheme har över 360 förbyggda webbplatser som du kan importera med 1 klick och starta din webbplats. Alla dessa webbplatser var vackert utformade av proffs och erbjuder riktigt imponerande utseende.

Dessutom kan du få 20 anpassningsbara rubrikstilar, obegränsade menyer, parallax och videobakgrund, obegränsade sidofält, obegränsade färger, stöd för barntema etc. med detta tema.

Läs vår fullständiga BeTheme-recension.

Kom igång med BeTheme idag!

18. Totalt

total-wordpress-tema

Precis som namnet antyder, ger Total dig den totala uppsättningen funktioner och funktioner du behöver för att bygga flerplatser. Det är ännu ett av de mest populära WordPress-teman på Themeforest-marknaden.

Totalt levereras med en helt främst visuell sidbyggare med över 50 anpassade moduler. Med hjälp av den visuella sidbyggaren kan du enkelt och direkt skapa vackra webbsidor. Det finns över 40 färdiga demonstrationsdemonstrationer med möjlighet att installera med ett klick.

En av de fantastiska funktionerna i detta tema är alternativet att anpassa sidhuvud och sidfot. Dessutom låter temat dig använda flera premium-plugins gratis.

Läs vår kompletta totala granskning.

Kom igång med Total idag!

19. Kallyas

kallyas-wordpress-tema

Kallyas är ett högklassigt tema som du kan använda för alla typer av webbplatser. Det är ett snabbt laddat tema som levererar webbplatsens innehåll med stora hastigheter.

Du kan få en utökad lista med webbplatsdemos med det här temat som du kan installera med ett klick. Med hjälp av dessa demosajter kan du ställa in din webbplats på bara några minuter. Temaanpassning är enkel och problemfri med deras överlägsna visuella sidbyggare.

Om du har svårt när du använder temat kan du få fullt dedicerat stöd från teamet med tematillverkare. Du kan också konsultera deras detaljerade dokumentation och videohandledning.

Läs vår kompletta Kallyas recension.

Kom igång med Kallyas idag!

20. Brooklyn

brooklyn-theme

Brooklyn är ett mycket flexibelt WordPress-tema som kommer med ett brett utbud av funktioner. Du kan använda dessa funktioner för att skapa vilken typ av webbplats du vill ha. Det är ett hemsidebaserat tema, vilket innebär att webbplatsskapande är kul med det här temat.

Temat har över 40 förbyggda webbplatser som du kan importera med ett enda klick. Sedan kan du anpassa demoinnehållet och bygga din egen webbplats. Temat ger extra hand om portföljhantering, prissättningstabellhantering och andra anpassade element som är användbara för alla typer av webbplatser.

Med Brooklyn-temat får du tillgång till Slider Revolution och Visual Composer-plugins gratis. Med hjälp av dessa kraftfulla verktyg kan du bygga magnifika platser på nolltid.

Läs vår kompletta Brooklyn-recension.

Kom igång med Brooklyn idag!

21. Vinnande

salient-wordpress-tema

Salient är ännu ett kraftfullt WordPress-flerfunktionstema du kan använda för att skapa webbplatser för mobilappar och programvara. Den levereras med en kraftfull inbyggd sidbyggare, Salient Visual Composer. Därför kan du bygga vackra webbplatser helt enkelt med hjälp av dra och släpp-gränssnittet.

För att inte tala, dess 200+ användbara fördesignade mallar är mycket användbara för att skapa fantastiska webbplatser. Du kan få mer än 500 kortkoder och konfigurationsalternativ, många sidhuvudlayouter och massor av fantastiska funktioner.

Temat stöder fullt ut WooCommerce-plugin så att du kan förvandla din webbplats till en e-handel butik när som helst.

Läs vår fullständiga Salient-recension.

Kom igång med Salient idag!

22. Jupiter

jupitor-wordpress-tema

Jupitor är ett WordPress-tema med flera ändamål som är lämpligt för att skapa alla typer av webbplatser. Det är ett avancerat men ändå lättanvänt tema med verklig WYSIWYG-redigerare. Du kan skapa och redigera dina sidor, inlägg och alla dina webbplatselement med förhandsvisningar i realtid.

Dessutom har Jupitor-tema Shop Customizer för att bygga kraftfulla butiker, Header Builder för att designa din webbplatshuvud och mer än 100 element för att skapa anpassade sidor.

Temat ger dig över 160 mycket anpassningsbara förberedda webbplatsmallar som hjälper dig att starta din webbplats på bara några minuter.

Läs vår kompletta Jupitor-recension.

Kom igång med Jupiter idag!

23. Zeko

zekotema

Zeko är ett kraftfullt WordPress-tema som är ideellt utformat för att öka medvetenheten och påskynda insamlingen. Zeko har integrerats djupt med Give-plugin, så att du snabbt och enkelt kan starta din ideella insamling.

Zeko är kompatibel med många populära WordPress-plugins inklusive WooCommerce, BuddyPress och Peepso. Temat kommer också med ett kraftfullt prenumerationsalternativ för att växa din e-postlista exponentiellt.

Zeko-temat är inbyggt med 6 förbyggda sidmallar och ger dig flera alternativ i Customizer för att ställa in din hemsida som du vill.

Kom igång med Zeko idag!

24. Nullpoint

nullpoint-tema

Nullpoint är ett mångsidigt tema av Webzakt. Nullpoint-temat har en mycket anpassningsbar drag-and-drop-byggare som låter dig enkelt anpassa dina sidor på egen hand utan att anställa en utvecklare.

Nullpoint är 100% lyhört och mobilvänligt, vilket betyder att din webbplats kommer att se bra ut oavsett användarnas enhet. Du kan ladda ner gratisversionen från WordPress.org-lagret. Premiumversionen av temat kan köpas för $ 49.99. När du köper Nullpoint får du ett billigt premiumtema, Lakshmi gratis.

Kom igång med Nullpoint idag!

25. Blogg Elite

bloggeliten

Blogg Elite är ett perfekt mångsidigt WordPress-tema för användare som vill bygga en ren webbplats som ger mer fokus på innehållet. Blogg Elite passar bäst för nyheter, resor, underhållningsbloggar, mat och receptwebbplatser osv.

Blogg Elite stöder demoimport med 1 klick, så att du snabbt kan bygga en WordPress-webbplats utan att behöva bygga den från grunden. Deras omfattande dokumentation guidar dig genom alla aspekter av att bygga en WordPress-webbplats med Blog Elite-temat.

Kom igång med Blog Elite idag!

26. Sydney

Sydney tema

Sydney är ännu ett kraftfullt mångsidig tema för WordPress. Du kan få temat i en gratis version och en premiumversion. Den kostnadsfria versionen av temat är ett av de mest nedladdade teman i WordPress.orgs temförvar.

Sydney har fantastiska bakgrunder på full skärm, parallaxbakgrunder, 600+ Google-teckensnitt, en videohuvud och flera fantastiska funktioner. Det är fullt byggt på Live Customizer så att du kan anpassa hela webbplatsen med realtidsförhandsvisningar i realtid.

Temat fungerar sömlöst med WooCommerce och alla andra stora WordPress-plugins.

Läs vår kompletta Sydney-recension.

Kom igång med Sydney idag!

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa multifunktionella WordPress-teman för dina webbplatser. Du kanske också vill kolla in vår handplockade lista över de bästa e-handelsplattformarna för multivendor-marknadsplatser och 27 populära WordPress-plugins som du måste ha!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map