26 bästa WordPress-teman för evenemang och konferenser (2020)

bästa wordpress-händelsetema


Letar du efter de bästa WordPress-evenemangsteman?

Händelsetema byggs specifikt för att marknadsföra ett evenemang. Till skillnad från ett typiskt tema gör ett evenemang eller konferens tema det enkelt för dig att visa upp ett kommande evenemang och visa upp foton från tidigare händelser.

I den här artikeln kommer vi att dela några av de bästa WordPress-teman för evenemang och konferenser på marknaden.

Att välja ett tema för evenemang och konferenser

Innan du dyker in och väljer ett evenemangstema, är det viktigt för dig att ta reda på om det har alla väsentliga funktioner för att marknadsföra ett evenemang.

Nedan följer några viktiga funktioner i ett händelsetema.

Händelsekalender:

Ett händelsetema behöver antingen en inbyggd kalender eller integreras sömlöst med ett kalenderplugin. Med en händelsekalender kan du hålla dina besökare uppdaterade om ett kommande evenemang. Det låter dig också visa upp dina tidigare händelser, så att dina besökare får en uppfattning om vad de kan förvänta sig av ditt kommande evenemang direkt när de landar på din webbplats.

Eventgalleri:

För att visa foton och videor av dina evenemang måste ditt händelsetema ha en gallerifunktion.

Anpassad hemsida:

Till skillnad från ett bloggtema behöver ditt händelsetema en anpassad hemsida för att få dina besökare glada över dina kommande evenemang.

1. Händelse

Händelse

Event är ett snyggt WordPress-tema för musikaliska evenemang, nattklubbar, band, musiker och lounger. Det kan användas för att visa upp dina kommande evenemang i en professionell stil. Temat har en avancerad layout med bläddring av parallax för att låta användare rulla ner smidigt på din webbplats.

Den levereras med Themify Builder vilket gör det superlätt att starta en händelsewebbplats tack vare drag-and-drop-funktionen. Det innehåller också flera inläggstyper för evenemang, galleri, videor och mer.

2. Conference Pro

Conference Pro

Conference Pro är ett perfekt WordPress-tema för evenemang och konferenser. Den levereras med en frontend-redigerare som låter dig anpassa din webbplats utan att behöva växla fram och tillbaka mellan din redigerare och förhandsgranskning. Detta tema låter dig importera händelser från Facebook och andra sociala kanaler med ett klick. Den visar de deltagande deltagarna som liknar Facebook-evenemang.

Detta tema är packat med en händelsekomponist med massor av alternativ för att skapa evenemang direkt. Det låter dig också sälja biljetter med WooCommerce, Eventbrite och andra appar.

3. OceanWP

OceanWP

OceanWP är ett gratis och kraftfullt WordPress-tema. Den har dussintals inbyggda layouter för alla typer av webbplatser. Du kan använda deras händelsemall för att skapa en marknadsföring av dina evenemang. Temat kommer med allt du behöver för att bygga och marknadsföra en evenemangswebbplats, inklusive evenemangshantering och schemaläggningsalternativ, etc..

Detta tema är e-handelsklart och låter dig sälja dina evenemangsbiljetter online. Den är översättningsklar och stöder fullt ut RTL-språk, så du kan bygga en flerspråkig webbplats med OceanWP.

4. Astra

Astra

Astra är ett mångsidig WordPress-tema. Det kommer med många nybörjare och demosajter inklusive en fullständig händelsewebbplats. Detta tema kan lätt anpassas och integreras med populära WordPress-sidbyggare. Det har enkla layoutinställningar för rubrik, blogg, arkiv och sidor.

Det ger dig full kontroll över färger och typografi. Astra-temat är supersnabbt och stöder WooCommerce-plugin.

5. Ultra

Ultra

Ultra är ett mycket flexibelt och avancerat WordPress-tema med en mångsidig design. Det finns med dussintals färdiga webbplatser inklusive en layout för ditt evenemang eller konferenswebbplats. Temat har anpassade widgetar, navigationsmenyer, innehållsmoduler och mer.

Den har flera tillägg, vackra animationer, bildfilter, händelsearkiv, sektionsbaserad rullning och mer. Ultra är kompatibelt med WooCommerce och WPML.

6. OpenEvent

OpenEvent

OpenEvent är ett WordPress-händelsetema som är specialiserat på att sälja evenemangsbiljetter. Den största fördelen med OpenEvent är dess rubrikflexibilitet.

Det låter dig placera en framträdande CTA rätt i WordPress-huvudområdet. Du kan också lägga till händelseutdrag i rubriken för att marknadsföra dina kommande evenemang. Dessutom, för att skapa en knapphet, kan du också lägga till en tid ticker.

Detta tema kommer också med en enda klick på Facebook och Eventbrite-import.

7. Studio Pro

Studio Pro

Studio Pro är ett elegant WordPress-tema för evenemang, konferenser och portföljwebbplatser. Den har en huvudbredd i full bredd med ljusa färger. Temat är mycket anpassningsbart och byggt ovanpå Genesis ramverk. Den har widgetområden på hemsidan för att lägga till ditt innehåll och andra moduler.

Det kommer med färgscheman, skarp typografi, bakgrundsbilder och mer. Du kan använda live WordPress-anpassaren för att göra ändringar i temat.

8. Hestia Pro

Hestia Pro

Hestia är ett populärt och effektivt WordPress-tema för alla typer av webbplatser. Den har en materialdesign som kan användas för att enkelt skapa en händelsewebbplats. Temat finns i layouter på en sida och på flera sidor. Det erbjuder parallaxrullning och flera hemsidor för att lägga till innehåll.

Detta tema kan anpassas för färger, teckensnitt, bakgrund, länkfärger och mer. Den har en lättanvänd panel för temalternativ för att anpassa allt du vill.

9. Speakersumo

Speakersumo

Speakersumo är ett engagerande WordPress-tema för att visa upp dina högtalarprofiler, evenemang och konferenser. Det har ett omfattande rubrikavsnitt med CTA-knapp, händelsedetaljer och rullgardinsmeny på flera nivåer. Temat erbjuder en flexibel design så att du kan publicera foton och videor när så är nödvändigt.

Det har vackra innehållssektioner för att presentera dina evenemang professionellt. Speakersumo har en detaljerad kalender i temat för att hålla dina evenemang organiserade.

10. Minsta Pro

Minsta Pro

Minimum Pro är ett rent och minimalt WordPress-tema med en vit bakgrundslayout. Temat hjälper dig att visa upp och lyfta fram dina evenemang vackert. Den har widgetområden för hemsidan för att anpassa din hemsida.

Detta tema har en anpassningsbar rubrik, färgscheman, typografi och presenterade bilder. Det kan också redigeras med WordPress-anpassaren med live-förhandsvisning.

11. Insikt

Insikt

Insight är ett fantastiskt WordPress-tema med minimal online-magasinlayout. Detta tema kan användas för att visa upp händelser som en fysisk tidning gör med alla detaljer. Den har funktioner för bloggare och fotografer att lägga till sina händelser på hemsidan.

Det här temat har tre färgscheman, en dynamisk hemsidesbyggare, visuell kundanpassning och en avancerad temalternativspanel för att snabbt göra ändringar på din händelswebbplats.

12. Händelse

Händelse

Event är ett gratis WordPress-tema för dina affärsevenemang, konferenser och evenemangsbloggar. Den har en snygg tvåskiktad rubriksektion för att lägga till sociala ikoner, navigationsmeny, sökfält och en anpassad logotyp. Du kan lägga till händelser och aktiviteter på hemsidan i avsnittet suddiga.

13. Oscillator

Oscillator

Oscillator är ett WordPress-tema för musiker, DJs, band och nattklubbar för att visa upp sina evenemang på ett professionellt sätt. Det har ett mycket intuitivt och iögonfallande första intryck. Temat använder djärva och ljusa färger på hemsidan.

Det ger ett alternativ att sälja dina evenemangsbiljetter ovanför veckan. Oscillator integrerar en strömmande ljudspelare för att låta användare spela låtar online. Den har anpassade widgetar och en flexibel layout.

14. sessioner

Sessions

Sessions är ett annat WordPress-händelsetema för nattklubbar, musiker och crossfit-gym. Det har en enkel och ren layout med bildreglage, navigationsmeny, anpassad logotyp och vagnalternativ i rubriken. Detta tema har 6 inläggstyper för att lägga till videor, bilder, händelser och mer.

Du kan använda drag-and-drop-sidbyggaren för att skapa händelsessidor direkt. Sessions-tema stöder WooCommerce för att sälja dina evenemangsbiljetter online.

15. Mondree

Mondree

Mondree är ett allt-i-ett-evenemangshanteringstema för WordPress-webbplatser. Den har en flexibel händelsekomponist som kommer med alla alternativ du behöver, till exempel text, högtalare, biljetter, platskarta, kontaktinformation och mer för att skapa ett evenemang. Temat är kompatibelt med flera appar för att sälja biljetter online.

Mondree hjälper dig att dela dina händelser på sociala medienätverk. Mondree har en ticker för att uppdatera användare om nästa evenemang. Det har den mest premium looken och designen för en händelsewebbplats.

16. E-event

E-händelse

E-event är ett premium WordPress-tema för evenemang och konferenser. Temat är helt fokuserat på att visa upp högtalare, detaljer om evenemang, evenemangscheman och partners eller sponsorer. Den har en karusellreglage för att visa de kommande händelserna. Du kan också lägga till en räknare för nästa händelse och låta dina användare uppdateras.

Detta tema har två schemaläggningslayouter, filtrerbara evenemang, layouter för biljettpriser och mer. E-event är översättningsklart och kompatibelt med WooCommerce för att sälja dina biljetter online.

17. Vertoh

Vertoh

Vertoh är ett modernt WordPress-tema för evenemang, utställningar och konferenser. Precis som andra kraftfulla händelsetema har det händelseregistreringsalternativ i rubrikavsnittet. Det kommer med avancerade evenemangsrelaterade funktioner för att sälja biljetter till evenemang.

Temat är packat med vackra färglayouter, verktygshanteringsverktyg, reklamverktygssats och social integration. Du kan använda live WordPress-anpassaren för att redigera temalternativen.

18. Kreativt

kreativt

Kreativt är ett elegant WordPress-tema för evenemang och konferenser. Den har en fullskärmsbildbakgrund med en taglinje för att locka användarnas uppmärksamhet. Detta tema är perfekt för att lägga till evenemang från andra webbplatser och tjäna provision genom att sälja sina biljetter. Det är kompatibelt med sidbyggare som Beaver Builder, så att du snabbt kan bygga WordPress-sidor med dra och släpp. Temat är lyhörda och optimerade för SEO.

19. Event Star

EventStar

Event Star är ett färgstarkt och modernt WordPress-tema för evenemang och konferenser. Den har en händelse reglage med en nedräkningstimer för det kommande evenemanget. Du kan lägga till händelseschema, högtalare, vanliga frågor, vittnesmål och mer på hemsidan. Event Star har avancerade och anpassade widgetar för sidfält och sidfot. Temat hjälper dig att hantera och marknadsföra dina evenemang online.

20. Tyler

Tyler

Tyler är ett WordPress-tema för teknikkonferenser och evenemang. Det har flera layoutalternativ som matchar dina krav. Temat har en design på förhand som visar dina konferensdetaljer och låter användarna registrera sig från webbplatsens rubrik.

Tyler har högtalarnas evenemang i en professionell stil. Du kan också dela ditt evenemangschema och sälja biljetter online.

21. Landning

Landning

Landing är ett mångsidigt WordPress-tema utformat för att skapa alla typer av webbplatser, inklusive en händelse- och konferenswebbplats. Den har en bakgrundsbild på full skärm som kan anpassas med panelen enkla temalternativ i WordPress-instrumentpanelen. Du kan använda Themify dra och släpp sidbyggare för att designa dina evenemangssidor snabbt.

Temat levereras med över 25 förbyggda layouter, inklusive ett för evenemang och konferenser. Den har flera rubrikmallar, händelseposttyp och stöder WooCommerce.

22. Fagri

Fagri

Fagri är ett gratis och en sida WordPress-tema. Det kan användas för att skapa din händelse- och konferenswebbplats från början. Detta tema har en rubrik i full bredd med anpassade widgetar för att lägga till evenemangsregistrering och kontaktformulär till din webbplats.

Det låter dig också starta en blogg om dina händelser. Temalternativen är enkla och enkla att installera. Fagri integreras sömlöst med WooCommerce, så att du kan skapa en onlinebutik snabbt och enkelt.

23. Konferensen

Konferensen

Som namnet antyder är konferensen ett vackert och attraktivt WordPress-tema för evenemangs- och konferenshantering. Detta tema har alternativ för att visa upp dina kommande evenemang, högtalare, evenemangsstatistik och mer. Det låter dig lägga till flera uppmaningsknappar för att övertyga dina användare att köpa dina biljetter. Det stöder fullt ut WPML för att skapa en flerspråkig händelsewebbplats.

24. Neve

Neve

Neve är ett supersnabbt och kraftfullt WordPress-tema med en heltäckande layout. Den har uppmaningsknappar i rubriken så att dina användare kan registrera sig för dina evenemang eller konferenser. Temat har en enkel och snygg design med ett om-avsnitt på hemsidan.

Det är ett nybörjarvänligt tema med enkel installation. Neve-tema stöder WooCommerce och är optimerat för SEO.

25. Listee

Listee

Listee är den mest kraftfulla WordPress-listan och katalogtema. Det kan användas för att lista alla dina evenemang och konferenser. Detta tema har möjlighet att låta dina användare skicka in sina händelser. När de har godkänts kommer deras händelser att publiceras på din webbplats.

Med Listee kan du använda sidbyggarna för att skapa evenemangssidor och sälja biljetter till alla typer av evenemang och konferenser. Det integreras med WooCommece för online-biljettförsäljning.

26. Berliner

Berliner

Berliner är ett utmärkt WordPress-tema för musikaliska evenemang, band, DJs och nattklubbar. Det är ett perfekt tema för underhållningsindustrin att marknadsföra sina evenemang online. Detta tema har flera innehållstyper för att visa upp dina evenemang professionellt. Den har en anpassad ljudspelare för att lägga till ljud i bakgrunden.

Det levereras med ett kraftfullt evenemangshanteringssystem, anpassade widgets, flexibla layoutalternativ och mer. Berliner kan anpassas med live WordPress-anpassare.

Vi hoppas att den här artikeln har hjälpt dig att hitta de bästa WordPress-teman för evenemang och konferenser. Du kanske också vill kolla in vår guide om de bästa WordPress-händelseplugin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map