27 bästa WordPress-teman för fullskärm för att ge en distinkt look (2020)

Bästa WordPress-teman med full skärm


Letar du efter ett fullskärms WordPress-tema? WordPress-tema med fullskärm är en ny trend när det gäller att skapa vackra bloggar och portföljwebbplatser. Det hjälper dig att fånga dina besökares uppmärksamhet på innehållsområdet utan att irritera dem med sidofältets widgetar.

Det finns hundratals WordPress-helskärmsteman på internet, vilket gör det svårt för nybörjare att välja det bästa WordPress-temat för deras webbplats.

Inte varje WordPress-fullskärmtema skapas lika. Du måste titta på funktioner och alternativ för ett tema innan du väljer det för din webbplats. Vi testade många fullskärmsteman genom åren och hittade några perfekta teman som vi faktiskt kan rekommendera.

I den här artikeln kommer vi att dela några av de bästa fullskärms WordPress-teman för din webbplats.

Varför välja ett fullskärms WordPress-tema?

Ett WordPress-tema med fullskärm är visuellt attraktivt och elegant för att täcka hela webbplatsen på din webbplats. Nedan finns några funktioner du ofta hittar i ett fullskärms WordPress-tema.

  • Ett alternativ för att lägga till en bakgrundsbild i full bredd eller en spelbar video med justerbara bakgrundsfärgalternativ.
  • Ett alternativ att publicera artiklar på din blogg utan sidofältet
  • Parallax-rullningsstöd som gör att du kan skapa fantastiska effekter när användaren bläddrar nedåt

Låt oss titta på några av de bästa WordPress-teman med full skärm.

1. Ultra

Ultra

Ultra är ett av de bästa fullskärms WordPress-teman. Det levereras med dussintals inbyggda layouter och mallar som låter dig skapa webbplatser i en nisch du kan tänka på. Temat erbjuder många funktioner inklusive helt anpassad rubrik, val av rullning, mega-meny, arkivlayouter, animationer och mer.

Det levereras med Themify dra och släpp sidbyggare som gör det enkelt att anpassa varje avsnitt på din webbplats. Ultra har ett demoinnehållsinstallationsprogram som hjälper dig komma igång direkt utan att behöva bygga det från grunden.

2. OceanWP

OceanWP

OceanWP är ett gratis WordPress-flerfunktionstema packat med hundratals webbplatsdemos inklusive fullskärmslayouter. Det stöder sidbyggare så att du snabbt kan bygga en webbplats med dra och släpp utan temakonflikt. Med deras premiumförlängningar kan du ta din webbplats till nästa nivå.

Du kan också använda WordPress-temanpassaren för att redigera färger, teckensnitt, bakgrund och rubrik på din webbplats. Den är e-handel klar så att du även kan starta en onlinebutik med OceanWP.

3. Divi

Divi

Divi är ett populärt tema som levereras med en sidbyggare. Det har många färdiga fullskärmslayouter som du kan använda för att skapa vackra webbplatser. Med Divi-drag och släpp-sidbyggare kan du redigera valfritt avsnitt av ditt tema i realtid utan att skriva en kodrad.

Det kommer med globala element och moduler för att spara tid. Du kan välja från deras omfattande teckensnittslista, som gör att du kan lägga till fantastisk typografi på din webbplats.

4. Astra-tema

Astra

Astra Theme är ett kraftfullt WordPress-tema med dussintals startsidor. Det erbjuder stor flexibilitet och funktioner som hjälper dig att skapa en helskärmswebbplats med sidbyggare. Astra lägger till ett brett utbud av alternativ till WordPress-anpassaren så att du kan anpassa din webbplats utan kod.

Detta tema har en supersnabb sidläsningstid och optimerad för hastighetsprestanda. Den har färger och typografimöjligheter för att göra din webbplats presentabel.

5. Inspiro

inspiro

Inspiro är ett vackert WordPress-tema med fullskärmvideobakgrund och skjutreglage. Det låter dig lägga till YouTube, Vimeo och självhostade videor i bakgrunden, och det laddas sömlöst med din webbplats. Hemsidan är widgeterad för att lägga till innehåll, bildgallerier och mer.

Det erbjuder en avancerad panel för temalternativ, anpassade widgetar och inbyggda layouter. Inspiro är helt optimerad för SEO så att du inte behöver oroa dig för att förlora organisk trafik på grund av temafunktionerna.

6. Sydney Pro

Sydney Pro

Sydney Pro är ett WordPress-tema med full skärm som låter dig skapa en helskärmswebbplats. Det imponerar dina webbplatsbesökare med den inbyggda skjutreglaget för fullskärmsbakgrundsbild. Sydney Pro har anpassade Elementor-block som hjälper dig att skapa dina egna layouter, lägga till innehåll och visa bilder enkelt.

Om du vill skapa en anpassad sida kan du välja en av deras inbyggda sidmallar. Du kan anpassa ditt temas huvudkontaktinformation, knappar etc. från din WordPress Customizer.

7. Gräsrots

Gräsrötter

Grassroots är ett utmärkt WordPress-tema på fullskärm designad specifikt för välgörenhets- och insamlingsorganisationer. Den visar bakgrundsbilder och videor på helskärm för att locka dina besökare. Det har exceptionellt WooCommerce-stöd för att hjälpa till med dina insamlingskampanjer.

Temat är lätt att anpassa med färgval, Google-teckensnitt och dra och släpp hemsida-layout. Det är det perfekta temat att visa dina kommande evenemang med stil.

8. Helskärm

Fullskärm

Som namnet antyder är Fullscreen ett WordPress-fotogalleritema med en fullskärmsbakgrund. Det levereras med flera typer av bildgallerier. Alternativ i bildgalleriet inkluderar autoplay, svepstöd, lightbox och mer.

Det låter dig visa ett anpassat välkomstmeddelande, rubrikmeny, ikoner för sociala medier och mer i det övre avsnittet. Du kan också lägga till rutnätslayouter, sidfot-widgetkolumner, anpassad sidfottext och animerad knapp tillbaka.

9. Agency Pro

Agency Pro

Agency Pro är ett professionellt WordPress-tema på fullskärm byggd ovanpå Genesis Framework. Det har en vacker och smart layout med anpassad logotyp, navigationsmeny, välkomsttext och uppmaningsknapp i rubrikavsnittet.

Temat har widgetområden för hemsidan för att enkelt anpassa din webbplats. Det innehåller också sidmallar för att designa dina målsidor, arkiv och bloggsida.

10. Dixie

Dixie

Dixie är ett WordPress-tema i fullskärm som är byggt för online-podcast. Det stöder flera podcasting-plugins för att integrera SoundCloud, MixCloud, YouTube, etc. Detta tema har en ljudspelare som kommer med många användbara alternativ som en nedladdningsknapp, spela i ett nytt fönster och mer.

Den har dussintals designalternativ för att anpassa utseendet på din webbplats. Dixie är fullpakad med den förbyggda listan, rutnät och murlayouter för att låta dig skapa en attraktiv podcastingwebbplats.

11. Styler

Styler

Styler är ett attraktivt WordPress-tema med full skärm utformad med intelligens för att skapa webbplatser för spa, salong, fitness och hälsorelaterade företag. Den har en drag-och-släpp-startsida-layout med stöd för video- och bildspel.

Detta tema har fem anpassade inläggstyper för gallerier, vittnesmål, team och mer. Den har anpassade widgetar och flexibla layoutalternativ.

12. Mise En Place

Mise En Place

Mise En Place är ett WordPress-restaurangtema i fullskärm designad specifikt för kockar, matställen och matlagningsföretag. Det stöder dra och släpp sidbyggare som Beaver Builder, SiteOrigin, etc. så att du enkelt kan anpassa din webbplats.

Det har ett restauranghanteringssystem som låter dig lägga till och visa din meny vackert. Temat är kompatibelt med WooCommerce för att ta online-beställningar på din webbplats.

13. Formligt

Välväxt

Välväxt är ett gratis WordPress-helskärmstema med en sida-layout. Det kommer med hemsidevidgets för att lägga till portfölj, vittnesmål, knappar för att handla och mer. Den har parallaxrullning för enkel navigering.

Temat integreras med populära WordPress-plugins som Yoast SEO, WPForms, MonsterInsights, och WooCommerce för att utöka funktionen på din webbplats.

14. Palermo

Palermo

Palermo är ett snyggt WordPress-tema med full skärm som är byggd för hotell, resorts och gästfrihetsföretag. Det har en bakgrundsbild på hela sidan med navigationsmenyn för sidofältet. Du kan lägga till bildspel, video eller en enkel statisk bild i bakgrunden.

Det har massor av anpassningsalternativ och support för sidbyggare.

15. Catch Vogue

Catch Vogue

Catch Vogue är ett modernt WordPress-tema med full skärm som gör att du kan skapa webbplatser för modeprodukter, klädmärken och allt som är relaterat till modeföretag. Detta tema är ett perfekt val för att starta din modeblogg och tjäna pengar online.

Den har flera avsnitt på hemsidan för tjänster, produkter, vittnesmål, bildreglage och mer. Temat är helt anpassningsbart med WordPress live anpassare.

16. Camer Pro

Camer Pro

Camer Pro är ett klassiskt WordPress-tema med fullskärm för fotografer, fotografbloggarar och vloggers. Det har ett minimalistiskt designkoncept med vacker typografi och djärv bakgrund. Det stöder dra och släpp sidbyggare för enkel anpassning.

Detta tema erbjuder sidmallar, anpassad rubrik, förbyggda layouter och bildgallerier. Det är optimerat för prestanda och hastighet.

17. Zermatt

Zermatt

Zermatt är ett snyggt WordPress-tema designat specifikt för hotell, BnBs, resorts och gästfrihetsföretag. Det har stödfunktioner som online bokningssystem för användare att boka ett rum på ditt hotell. Den levereras också med en vädermodul för att visa väderförhållanden för din plats.

Du kan använda deras inbyggda anpassningsbara widgetar för att visa upp sociala nätverksprofiler på din webbplats.

18. Finesse

Finess

Finesse är ett eCommerce WordPress fullskärmtema som är ett perfekt val för att starta en onlinebutik snabbt. Det låter dig skapa egna produktsidor som Amazon och öka dina konverteringar. Du kan också lägga till videor på produktsidorna för att göra dem mer attraktiva.

Den har en enkel inställning och stöder dra och släpp sidbyggare för anpassning. Temat har anpassade färger, Google-teckensnitt och översättningar för hundratals språk.

19. Maranatha

Maranatha

Maranatha är ett WordPress-kyrktema i fullskärm. Det är perfekt att skapa en vacker och innovativ kyrkans webbplats. Den har lång hemsideslayout med parallaxrullning, videobakgrund, klibbig navigationsmeny och mer.

Temat tillåter anpassning i realtid för färger, teckensnitt, knappar, anpassade utformade kartor och rubrikbilder. Den har sidfot-widgetar för att lägga till funktioner i den nedre delen av din webbplats.

20. Beaute

Beaute

Beaute är ett djärvt och ljust WordPress-tema med fullskärm designad specifikt för salonger, spa, skönhet och hälsorelaterade företag. Det levereras med fyra innehållstyper för en skjutreglage för fullskärm, tjänster och bildgallerier. Det låter dig lägga till ett bokningsformulär för din tid för din webbplats för användare att schemalägga en plats.

Den har flera färgscheman, anpassade widgets, flexibla layoutalternativ och vacker typografi.

21. PureBlog Pro

PureBlog

PureBlog Pro är ett fullskärms WordPress-bloggtema för flera författare och personliga bloggar. Med PureBlog Pro kan du fästa användarnas uppmärksamhet på ditt innehåll utan att visa sidofältelement. Det låter dig lägga till en bakgrundsbild på fullskärm i rubrikavsnittet tillsammans med ett alternativ för att lägga till en anpassad logotyp, taglinje och navigationsmeny.

Temat erbjuder sidmallar för separata bloggsidor, arkivsidor och målsidor. Det är enkelt att anpassa med WordPress live anpassare.

22. Audioman

AudioMan

Audioman är ett gratis WordPress-skärmtema som är byggt för musiker, band, instrument och artister. Du kan använda plug-in från tredje part för att lägga till ljudspelare på din webbplats. Den har avsnitt för presenterat innehåll, spellista, portfölj och vittnesmål.

Det fungerar utmärkt med dra och släpp sidbyggare för att anpassa allt på din webbplats. Temat stöder också WooCommerce ur rutan.

23. Struktur

Struct

Struct är ett WordPress-teknologitema i fullskärm designat specifikt för att hjälpa dig skapa en webbplats för nystartade, mobila appar och mjukvaruföretag. Hemsidan har en dra-och-släpp-layout med flexibla innehållswidgets.

Det levereras med fem innehållstyper, färgscheman, anpassade widgets och parallaxbakgrund. Struct är kompatibel med WPML för att skapa en flerspråkig webbplats.

24. Khore

Khore

Khore är ett attraktivt färgrikt WordPress-skärmtema för evenemang, konferenser och utställningar. Även om detta tema har en hel-sida-layout, kan du fortfarande hitta en sidofält som kan avfärdas med ett klick på en knapp. Detta tema låter dig marknadsföra presenterade eller senaste händelser på hemsidan.

Temat kommer med en nedräkningstimer för ditt nästa evenemang. Du kan anpassa webbplatsen för att lägga till högtalare, evenemangschema, biljetter, nyheter, sponsorer och mer.

25. Blogstar

BlogStar

BlogStar är ett kreativt WordPress-tema med full skärm med stöd för visuell kompositör. Det kommer med fem vackra mallar för att välja det bästa alternativet för din WordPress-blogg. Det kan användas för att skapa komplexa layouter med dra och släpp-gränssnittet.

Den har anpassade widgetar, färgskal, teckensnittikoner, full videobakgrund och andra temalternativ. Det stöder Google-teckensnitt och Adobe-teckensnitt för fantastisk typografi.

26. Screenr

Screenr

Screenr är ett gratis WordPress-skärmtema som passar bra för webbplatser för små företag, portföljer, digitala byråer och frilansare. Det har en intuitiv layoutdesign för webbplatser med en sida och flera sidor. Temat erbjuder anpassad flexibel rubrik med logotyp, navigationsmeny, välkomsttext och CTA-knappar.

Det är nybörjarvänligt och enkelt att installera. Du kan använda WordPress live-anpassare för att anpassa färger, teckensnitt och bakgrund på din webbplats.

27. Selfie

Selfie

Om du letar efter ett visuellt attraktivt WordPress-fotograferingstema i fullskärm, är Selfie det perfekta alternativet. Selfie passar bäst för att skapa webbplatser för bloggare, onlineportföljer, modeföretag och artister. Att ladda upp många bilder på en enda sida påverkar inte din sidläsningstid tack vare den inbyggda lata laddningsfunktionen.

Temat har bildgallerier med en fullskärmsvy. Du kan lägga till din biografi för att få kontakt med dina användare på ett bättre sätt.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa och premium WordPress-teman med full skärm. Du kanske också vill kolla in våra handplockade billiga premium WordPress-teman.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me