28 bästa och kreativa WordPress-teman på en sida (2020)

Bästa teman på en sida för WordPress


Letar du efter de bästa WordPress-teman på en sida?

Ett WordPress-tema på en sida är ett bra val för dig om du vill förmedla ditt meddelande snabbt utan att dina användare ska navigera till olika sidor.

Om du tycker att dina användare är för lata för att navigera till olika sidor kanske du vill överväga att ha ett tema på en sida för din webbplats.

I den här artikeln kommer vi att dela några av de bästa temasidorna på WordPress.

Vi skapade också en lista över de bästa WordPress-teman som du kan använda. Kolla in dem.

1. Ultra

Ultra

Ultra är ett kraftfullt WordPress-tema med flera ändamål. Ultra kommer med massor av designskinn och förbyggda demosajter. Det ger rullningsfunktion för parallax, vilket innebär att bakgrundsbilder på en webbsida rör sig långsammare än förgrundsbilder. Det erbjuder flera layouter för hemsidan och levereras med Themify-byggaren, dra-och-släpp-byggaren av Themify, tillverkarna av Ultra.

Andra viktiga funktioner inkluderar färgval och anpassade widgetar. Det har förlagda layouter för crossfit gym, fitness, evenemang och mer.

2. OceanWP

OceanWP

OceanWP är ett gratis WordPress-tema som kan användas för att skapa en webbplats med en sida. Den har flera inbyggda layouter för alla typer av webbplatser. Du kan välja en layout och direkt starta en webbplats eller blogg på en sida.

Den är helt lyhörd, översättningsklar och stöder WooCommerce för att skapa en onlinebutik. OceanWP är lätt att installera och kan redigeras med live WordPress-anpassare.

3. Divi

Divi

Divi är det mest populära och moderna WordPress-temat med flera färdiga webbplatser och layouter. Det är packat med den kraftfulla Divi-byggaren som du kan använda för att skapa dina egna layouter, dra layoutbredd, realtidsdesign och anpassa allt på din webbplats. Det låter dig klicka och skriva var som helst på sidan för att lägga till ditt innehåll.

Divi finns i två smaker: Divi Theme och Divi Builder (plugin).

Divi Theme är bäst för användare som vill göra anpassningar genom att använda ett av dess 100 + fullständiga webbplatspaket som följer med temat.

Divi Builder-plugin fungerar med alla teman, är bäst för användare som vill använda det tillsammans med andra teman.

Temat innehåller globala element, innehållsblock med mera. Den har en designverktygssats som hjälper dig att göra din webbplats redo precis som du vill. Alla temalternativ är lätta att förstå och nybörjarvänliga.

4. Parallax Pro

parallax-pro

Parallax Pro är designad för att berätta en historia med en sida design. Detta tema drivs av Genesis Framework och med ett parallax webbflöde möjliggör det en enkel visuell ögonrörelse.

Liksom de flesta av StudioPress-teman är Parallax Pro lyhörd och kommer med fantastiska typografimöjligheter. Temat är kompatibelt med WooCommerce och låter dig också skapa vackra produktsidor.

GRATIS ACCESS: Parallax Pro + 35 Andra StudioPress-teman!

Vill du prova alla premium StudioPress-teman, inklusive Parallax Pro, GRATIS?

När du registrerar dig för WP Engine, den bästa hanterade WordPress-värdstjänsten, får du Genesis-ramverket och ALLA StudioPress-teman gratis (det är över 2 000 dollar i värde!)

Få alla 35+ teman GRATIS med WP-motor »

5. Landning

Landning

Landing är ett annat populärt WordPress-tema från Themify som du kan använda för att skapa en sida med en sida. Det kommer med en fullskärmsbildbakgrund, navigeringsmeny, anpassad logotyp, tagline och CTA. Det är också packat med Themify-byggaren, som gör att du snabbt kan starta en fantastisk sida med dra och släpp.

Liksom alla kraftfulla teman kommer det med obegränsade färgval, sidmallar, layouter i full bredd och mer. Landing har MailChimp-integration för att skapa en e-postlista och skicka e-post till dina prenumeranter.

6. Hestia Pro

Hestia

Hestia är ett utmärkt WordPress-tema på en sida och mångsidig design designad specifikt för nystartade företag, portföljer, småföretag och kreativa webbplatser. Den har en anpassad rubrik med bakgrundsbild i full bredd, navigationsmeny, CTA och mer. På hemsidan kan du också lägga till utvalda tjänster, produkter osv.

Detta tema är helt anpassningsbart med live WordPress-anpassare. Hestia stöder WooCommerce-layouter och sidbyggare för att designa din egen webbplatslayout.

7. Neve

Neve

Neve är ett lätt WordPress-tema med en sida byggd för att skapa alla typer av webbplatser, inklusive en webbplats med en sida. Det är helt kompatibelt med sidbyggare för att dra och släppa innehåll på hemsidan. Temat har ett enkelt och minimalt utseende med anpassad logotyp, navigationsmeny och bildreglage i rubrikavsnittet.

Under rubriken kan du lägga till ett beskrivande om oss-avsnitt med en presenterad bild. Neve låter dig lägga till annat innehåll i avsnitten nedan. Neve är optimerad för SEO och prestanda.

8. Parallax

Parallax

Parallax är ett enda WordPress-tema av Themify med en bakgrundsbild på full skärm. Den har sociala medieknappar och en navigeringsmeny i första vikten. Specialiteten för detta tema ligger i rullningsfunktionen för parallax. Det är helt lyhört och förvånar dina användare med sektionsbaserad bläddring för att visa dina presenterade tjänster och produkter.

Med det här temat får du 60+ förbyggda layouter, smarta layoutalternativ, flera inläggstyper, bildfilter och mer. Du kan också använda listan eller rutnätlayouterna genom att ersätta helskärmslayouten för detta tema.

9. Zelle

Zelle

Zelle är ett mycket flexibelt WordPress-tema på en sida. Det kommer med ett drag and drop-stöd för sidbyggare, bläddring av parallax, hemsida-element och mer. Rubriken innehåller en bildreglage med text- och CTA-knappar. Under skjutreglaget kan du lägga till suddigt för att visa upp ditt innehåll.

Det har anpassade bakgrundsfärger, mega-menyer och mer. Det här temat är enkelt att installera och WooCommerce redo.

10. Sydney Pro

Sydney

Sydney Pro är ett premium WordPress-tema på en sida för frilansare och webbplatser för små företag. Det kommer med enkla anpassningsalternativ för sidhuvud, framsidesektioner och sidfot. Det låter dig lägga till en videohuvud för att ge det första intrycket för dina användare.

Det är ett översättningsklartema och kan användas för att skapa en flerspråkig webbplats. Temat kan redigeras med live WordPress-anpassare.

11. OnePage

En sida

Precis som namnet är OnePage ett WordPress-tema för en sida för företag och portföljwebbplatser. Det har enkla och enkla alternativ för att aktivera / inaktivera funktioner, flera inläggstyper, dra och släpp hemsida och anpassade sidlayouter.

Detta tema är helt anpassningsbart och enkelt att installera. OnePage är optimerad för SEO och sidhastighet.

12. Moesia Pro

Moesia

Moesia Pro är ett modernt WordPress-tema på en sida. Det är förpackat med ett skjutreglage, Google-teckensnitt, sidmallar och kontaktblock. Det gör det möjligt att integrera sociala medier för att importera foton från Instagram, Flickr osv på första sidan. Du kan också lägga till det sociala innehållet i sidofältet på din webbplats.

Temat är lyhört, översättningsklart och kan anpassas med den levande WordPress-anpassaren.

13. Orfeo

Orfeo

Orfeo är ett gratis WordPress-tema på en sida designad för onlinebutiker och e-handelswebbplatser. Det kommer med en bakgrundsbild i full bredd som visar din logotyp, navigationsmeny och välkomsttext.

Det är ett enkelt tema och är enkelt att konfigurera. Alla temalternativ kan anpassas med WordPress-anpassare med live-förhandsvisning.

14. Företag

Företag

Enterprise är ett mångsidigt WordPress-tema med en enda sida som byggs specifikt för företagens webbplatser. Till din rubrik kan du lägga till din logotyp, sökfält, sociala ikoner, bildreglage och navigationsmeny. Det erbjuder flera avsnitt för att visa ditt presenterade arbete och tjänster.

Den har ett vittnesmål, grafisk presentation av prestationer, prissättningstabell och sidfot med flera widgetar.

15. OneEngine

OneEngine

OneEngine är ett gratis WordPress-tema på en sida som kan användas för att skapa alla typer av webbplatser. Det levereras med en layoutbyggare, enkla inställningar för backend, vackra anpassade layouter och mer. Temasidan börjar med en fet färg i full bredd och en pilknapp för att ta användarna till servicesektionen.

Det kommer med färgval, anpassade teckensnitt och bakgrundsfärger. OneEngine-temat är enkelt att installera med live WordPress-anpassare.

16. Noll

Noll

Zero är ett heltäckande WordPress-tema med en sida för företagswebbplatser. Under rubriken kan du visa dina funktioner i en rutnätlayout.

Detta tema levereras med premium-plugins som Visual Composer, en känd drag-and-drop-byggare. Andra synliga funktioner inkluderar videobakgrund, anpassade widgetar, Google-teckensnitt och support för WooCommerce.

17. Välformad

Välväxt

Shapely är ett gratis WordPress-tema på en sida. Den har en bakgrundsbild på full skärm med text och knappar. Den levereras med flera hemsidorwidgets för att lägga till portfölj, vittnesmål, tjänster och uppmaningsknappar.

Detta tema är perfekt för småföretagens webbplats, portföljer, e-handelswebbplatser, bloggar och tidskrifter online. Det är enkelt att konfigurera och kan anpassas med hjälp av live WordPress-anpassare.

18. OnePress

OnePress

OnePress är ett gratis och kreativt WordPress-tema på en sida designad specifikt för digitala byråer, företagswebbplatser, portföljer och frilansare. Det är helt kompatibelt med WooCommerce för att skapa en onlinebutik. Temat har enkla alternativ och kan enkelt redigeras i WordPress-anpassare.

19. Dagsljus

Dagsljus

Daylight är ett mångsidigt WordPress-tema för företag och företags webbplatser. Den har en skjutreglage för fullskärm med din logotyp och navigationsmeny ovanpå. Du kan vackert visa dina tjänster, videor, presenterat innehåll och mer på dina webbplatser med en sida.

Några av de viktiga temafunktionerna är flera layouter, bläddring av parallax, sociala ikoner, prissättningstabeller, Instagram-widget och kartort med kontaktformulär. Det är lätt att ställa in och är nybörjarvänligt.

20. Potenza

Potenza

Potenza är ett robust WordPress-tema på en sida. Det kommer med en drag-and-drop-startsidebyggare, flexibla layoutalternativ, anpassade widgetar och bildreglage i full bredd. Temat inkluderar flexibla avsnitt för tjänster, vittnesmål och annat innehåll.

Det har färgscheman, anpassade bakgrunder, animationer, parallaxmoduler och kompatibilitet med populära WordPress-plugins. Potenza är optimerad för SEO för att öka din trafik.

21. Bulk

Bulk

Bulk är ett gratis WordPress mångsidigt tema som är byggt för fotografihemsidor, portföljer, småföretag och e-handelsbutiker. Det stöder fullt ut Elementor, en dra och släpp-byggare som hjälper dig att skapa din egen webbplatslayout. Detta tema är RTL och översättningsklart vilket innebär att du kan skapa en flerspråkig webbplats.

22. Parallax Pro

Parallax Pro

Parallax Pro-temat bygger på Genesis-ramverket, en av de populäraste ramarna som finns på marknaden. Det kan användas för att skapa en webbplats med en enda sida med rullning av parallax, innehållssektioner, layout i full bredd och mer.

Den har färgalternativ, anpassade widgetar, bakgrundsbilder och vacker typografi. Parallax Pro är optimerad för SEO och prestanda.

23. ScrollMe

ScrollMe

ScrollMe är ett gratis WordPress-tema på en sida som bläddrar horisontellt och täcker hela skärmen med bildbakgrunder. Det passar bra för tidskrifter, fotograferingssidor, personliga bloggar, portföljer och frilansare. Detta tema är helt kompatibelt med WooCommerce och är översättningsklart.

24. Enkelsida

En sida

Som namnet antyder är SinglePage ännu ett WordPress-tema på en sida. Det har fyra fördefinierade avsnitt för att lägga till dina tjänster, innehåll och mer. Den har en parallaxbakgrundsbild och anpassade färger. Temat inkluderar skarp typografi, sociala ikoner, Google-karta och enkla anpassningsalternativ.

25. Shopisle

Shopisle

Shopisle är ett modernt WordPress-tema på en sida för onlinebutiker. Den är full av fantastiska funktioner som bläddring av parallax som leder vägen smidigt till alla delar av din webbplats. Den innehåller vackra animationer och videoband för produktvisning.

Detta tema har anpassade färger, widgetar, integration i sociala medier, nätbaserad produktlayout och stöd för populära betalningsportar. Shopisle är en färdigt lösning för att skapa din eCommerce-butik.

26. Montblanc

Mont Blanc

Montblanc är ett enkelt och kreativt WordPress mångsidigt tema för webbplatser med en sida. Den har en ren och snygg layout med sektioner för presenterade inlägg, tjänster, bilder, vittnesmål, teammedlemmar och mer. Detta tema är väl lämpat för en personlig blogg, e-handel butik, kreativ byrå, företag och företag webbplats.

Det har en layout med 5 sidor, anpassade färger och vacker typografi. Alla temalternativ kan redigeras i den levande WordPress-anpassaren.

27. Fagri

Fagri

Fagri är ett gratis och minimalt WordPress-tema på en sida. Det har en enkel layout för personliga bloggar och webbplatser för små företag. Temat är snabbare i prestanda, helt anpassningsbara och SEO-vänliga. Den har en bakgrundsbild i full bredd i rubriken med en anpassad logotyp och navigationsmeny. Du kan också lägga till kontaktformulär i rubriken.

De väsentliga funktionerna inkluderar WooCommerce-support, vänlig layout för sidbyggare och översättningar så att du kan skapa webbplatsen på ditt eget språk.

28. BeOnePage

BeOneTheme

BeOnePage är ett snyggt och gratis WordPress-tema med fullbildsbakgrund. Du kan lägga till en anpassad logotyp, navigationsmeny, text och CTA-knapp i den första veckan. Den har parallaxrullning, smidiga animationer, kreativa avsnitt och demoinnehåll för att hjälpa dig komma igång. Alla temalternativ är enkla att anpassa med WordPress live anpassare.

Vi hoppas att den här artikeln har hjälpt dig att hitta de bästa temasidorna på WordPress. Du kanske också vill kolla in vår guide om bästa WordPress-teman för medlemswebbplatser.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me