28 bästa WordPress-teman för affiliate-marknadsföring

Bästa WordPress-teman för affiliate-marknadsföring


Om du letar efter de bästa WordPress-marknadsföringsteman för WordPress kom du till rätt plats. Med så många teman som sätter affiliate-marknadsföring som en sekundär prioritet kan det vara svårt att visa upp dina hänvisningsprodukter och länkar på rätt sätt. När affiliate-marknadsföring är din primära inkomstkälla, vill du ha ett tema som är utformat för att öka din succé!

Det är därför vi i den här artikeln kommer att dela de 28 bästa WordPress-teman för affiliate-marknadsföring. Var och en är mobilvänlig och kan användas för att ta din försäljning till nästa nivå.

Hur man startar en webbplats för affiliate-marknadsföring

Innan du väljer ett av de bästa WordPress-teman för affiliate-marknadsföring, måste du bygga en webbplats med WordPress. Se till att du väljer den självhostade versionen av WordPress innan du rullar. För mer information, läs vår jämförelse mellan WordPress.org (egen värd) och WordPress.com (värd).

Därefter behöver du webbhotell och ett domännamn (URL). Vi rekommenderar att du använder Bluehost för att köpa båda.

Bluehost är en av de bästa, mest populära värdleverantörerna i världen och rekommenderas officiellt av WordPress.

För IsItWP-läsare erbjuder Bluehost ett gratis domännamn, gratis SSL-certifikat och en enorm rabatt på webbhotell. Du kan komma igång med din webbplats för så lite som $ 2,75 / månad!

Klicka här för att göra anspråk på detta exklusiva Bluehost-erbjudande »

När du har tagit hand om ditt webbhotell och domännamn installerar du WordPress och väljer sedan ett av de bästa WordPress-affiliate-marknadsföringsteman från vår lista nedan.

Behöver du hjälp med att installera ditt tema? Inga problem. Läs vår enkla steg-för-steg-guide för hur du installerar ett WordPress-tema.

Låt oss kolla in listan över de bästa WordPress-teman för affiliate-marknadsföring utan ytterligare förtjänst!

1. Tokoo

tokoo

Med mindre utrymme, enklare rubriker och mindre teckensnitt garanterar Tokoo-temat att dina besökares ögon är på det som är viktigast: produkterna du refererar till.

Tokoo innehåller 5 unika hemsidor och 17 olika block att arbeta med. Med hjälp av en plugin för sidbyggare kan du enkelt blanda och matcha blocken som ges med temat för att bilda dina egna underbara layouter.

Även om du använder massor av bilder för att marknadsföra de produkter du marknadsför kommer inte Tokoo att sakta ner. Det är lätt och optimerat för hastighet.

Färger och rubriker är helt anpassningsbara, så att du kan skapa dig för att utforma din webbplats för affiliate-marknadsföring så att den matchar ditt personliga märke. Menyer kan placeras horisontellt eller vertikalt. Och den kraftfulla sökfältet är integrerad med Algolia så att dina kunder alltid kan hitta det de letar efter.

Kom igång med Tokoo idag!

2. Smart passiv inkomst

smart-passiva inkomster-pro

Tillverkad av StudioPress använder Smart Passive Income det ständigt populära Genesis-ramverket för att göra det till ett kraftfullt affiliate-marknadsföring WordPress-tema.
GRATIS ACCESS: Smart Passive Income + 35 Andra StudioPress-teman!

Vill du prova alla premium StudioPress-teman, inklusive Smart Passive Income, GRATIS?

När du registrerar dig för WP Engine, den bästa hanterade WordPress-värdstjänsten, får du Genesis-ramverket och ALLA StudioPress-teman gratis (det är över 2 000 dollar i värde!)

Få alla 35+ teman GRATIS med WP-motor »

Smart passiv inkomst är WooCommerce-klar, och gör att du kan ändra dina sidors färger och övergripande utseende via dess temalternativspanel. Den har till och med en direktförhandsvisning så att du kan se dina ändringar när du gör dem.

Kom igång med smarta passiva inkomster idag!

3. Techmarket

teknisk marknad

Elektronik kan göra affiliate-marknadsförare massor av pengar, och Techmarket-temat skapar en perfekt showcase för att dela dessa produkter med dina kunder. Och med lite finjustering kan Techmarket användas för att sälja skor, trädgårdsartiklar, matrecept och mer!

Detta tema är rent och har alternativ för horisontella eller vertikala navigationsmenyer. Den har också tung integration med WooCommerce och dess tillägg.

Kom igång med Techmarket idag!

4. Divi

divi-theme-for-affiliate-marknadsföring

Divi är ett kraftfullt WordPress-tema som har ett inbyggt system som hjälper dig att starta en webbplats för affiliate-marknadsföring. Genom att använda Divi kan du enkelt lägga till en innehållsförteckning, prissättningstabeller och kundutlåtanden som hjälper dig att skapa en övertygande upplevelse för dina läsare.

Divi finns i två smaker: Divi Theme och Divi Builder (plugin).

Divi Theme är bäst för användare som vill göra anpassningar genom att använda ett av dess 100 + fullständiga webbplatspaket som följer med temat.

Divi Builder-plugin fungerar med alla teman, är bäst för användare som vill använda det tillsammans med andra teman.

5. Yozi

yozi

Yozi är ett annat skarpt, modernt eCommerce-tema som är perfekt för att visa upp flera produkter till salu.

Med flera layouter på hemsidan, obegränsade Google-teckensnitt och oändliga färgval är Yozi mycket anpassningsbar för att matcha ditt personliga märke. Det kommer också med flera premium plugins ingår utan extra kostnad, till exempel WPBakery och Slider Revolution.

Kom igång med Yozi idag!

6. Ultra

Ultra

Ultra är ett av våra bästa WordPress-teman för alla webbplatsägare, så det är uppenbart att det dyker upp på vår lista över de bästa WordPress-teman för affiliate-marknadsföring..

Ett av de mest populära teman som skapats av Themify, Ultra har över 60 fördesignade layouter och en intuitiv men ändå kraftfull drag-and-drop-byggare. Ultra är det perfekta temat att använda om du vill skapa en blogg för att sälja dina partnerprodukter.

Vill du ha mer information? Läs vår fullständiga recension av Ultra-temat.

Kom igång med Ultra Today!

7. Hugo

hugo

Med en sofistikerad hemsida-layout med en stor bildreglage ovanpå, var Hugo specifikt utformat för att öka dina konverteringar och försäljning.

Hugo hemsida är helt widgeterad så att du helt enkelt kan dra och släppa innehållswidgets för att få den att se exakt hur du vill ha den. Det kommer med flera widgetar för produktkategorier, visa upp artiklar, skriva innehåll och mer.

Det är också helt integrerat med WooCommerce.

Kom igång med Hugo idag!

8. Kompass

kompass

Kompass-temat är perfekt för tidskrifts-, nyhets- eller bloggwebbplatser. Det är mycket anpassningsbart och har en dynamisk hemsida-byggare, innehållsreglage, anpassade kategorier och en 1-klicks demoinstallatör.

Kompass innehåller också en nyheter ticker inbyggd. Att öka dess anpassningsalternativ är obegränsade färger och typsnitt, liksom widgets för sociala medier, anpassade logotypalternativ och flera sidmallar.

Kom igång med kompass idag!

9. Flyta

flyta

Tack vare underbara parallax flytande effekter och parallax rullning kan du skapa den perfekta målsidan för dina affiliate-marknadsföringsprodukter med Float.

Tack vare den lättanvända integrerade sidbyggaren kan du snabbt skapa engagerande sidor för dina kunder att bläddra igenom. Det är också mycket anpassningsbart med obegränsade färger, anpassade widgets, anpassade bakgrunder och mycket mer.

Kom igång med Float idag!

10. Alpha

alfa

Om du letar efter en nyhets- eller tidsskriftslayout för din blogg för affiliate-marknadsföring är Alpha temat för dig.

Alpha inkluderar en nyheter ticker, anpassade bildreglage och anpassade sidmallar. Den innehåller också speciella widgetar för annonser och sociala medieplattformar.

Kom igång med Alpha Today!

11. Hestia

hestia

Hestia är helt integrerad med WooCommerce och kan användas med alla de mest populära plugins för sidbyggare. Dessutom kan du enkelt bygga din perfekta marknadsföringswebbplats för affiliate-marknadsföring tack vare live-teman.

Hestia är enkelt att konfigurera och använda och har kompletterande plugins för att lägga till vitsord och andra användbara avsnitt på din hemsida.

Kom igång med Hestia idag!

12. Suarez

suarez

Suarez är perfekt för affiliate-marknadsförare som föredrar att sälja med bildtungt innehåll. Det är ett WordPress-foto-blogg-tema som främst fokuserar på bilder, vilket gör att de sticker ut vackert mot din text.

Med sin drag-and-drop-byggare och live-anpassare är Suarez galen lätt att installera och använda. Det har också underbara anpassningsalternativ inklusive obegränsade Google-teckensnitt, en bildreglage och massor av CSS-animationer.

Kom igång med Suarez idag!

13. Indigo

indigo

Indigo har flera färdiga webbplatser och demonstrationer som du kan installera och använda för att komma igång. Det kommer också med flera mallar, sidhuvudstilar, sidfältalternativ och mer för att göra anpassning problemfri.

Att visa upp dina affiliate-länkar och produkter är enkelt tack vare Indigos drag-and-drop-moduler. Du kan enkelt skapa en layout som du kan föreställa dig.

Kom igång med Indigo idag!

14. Baslinje

baslinje

Om du driver en innehållsrik marknadsföringskampanj för affiliate är Baselines tema för tidskriftsstil perfekt för dig. Den fokuserar på text med elegant typografi och subtil bildvisning, så att ditt innehåll verkligen kan bli kung.

Baslinjen innehåller ett skjutreglage för innehåll, underbara rubriker, oändliga rullningsalternativ och flera layouter.

Kom igång med baslinjen idag!

15. Linscap

linsskydd

Lenscaps kronjuvel är dess anpassningsbara innehållskarusell för presenterat innehåll. Men dess andra funktioner, som inkluderar en sofistikerad layout och vacker typografi, gör det till ett framstående tema för affiliate-marknadsförare.

Vill du hänvisa dina produkter till foton och videor? Då kommer du att älska Lenscaps popup-visningsalternativ för lightbox.

Det innehåller också flera färgscheman och är otroligt lätt att installera och använda.

Kom igång med Lenscap idag!

16. Neto

Neto

Om du vill bygga en förstklassig affiliate-marknadsföringsbutik är Neto ett bra val. Neto-temat levereras med fullt stöd för WooCommerce och fungerar perfekt med alla dina favorit-pluginprogram för sidbyggare.

Neto har alternativ för utökade produktbeskrivningar, flera bloggmallar, widgets för sociala medier och mer.

Kom igång med Neto idag!

17. Atom

atom-

Atomic-temat hjälper din affiliate-försäljning att explodera med sina fantastiska typografimöjligheter, fantastiska bildskärmar och anpassningsbara rubriker.

Atomic är WooCommerce-redo och innehåller områden för kundutlåtanden och produktgallerier.

Kom igång med Atomic Today!

18. Nayma

nayma

Nayma är lätt att installera och rulla med tack vare ett klick på demoinnehåll och 8 färdiga webbplatser. Det innehåller också en intuitiv drag-and-drop-byggare som du kan använda för att snabbt skapa dina egna layouter.

Den har moduler för vittnesmål, prissättningstabeller, bildreglage och mer. Nayma kommer också kommer att ha fullt stöd för WooCommerce.

Kom igång med Nayma idag!

19. Dorsa

Dorsa

Dorsa är bra för dig som gillar att använda videor för att sälja sina affiliate-produkter. Det stöder videon miniatyr plugins, som fungerar bra med sin unika rutnätlayout.

Det levereras med WooCommerce-stöd, en anpassningsbar skjutreglage och flera poststilar.

Kom igång med Dorsa idag!

20. aReview

en recension

Om du har en granskningswebbplats som fungerar som dubbeltjänst som en marknadsföringssida för affiliate är aReview det tema du vill använda. Det kommer med en praktisk lista med rekommenderade gratis plugins speciellt för professionella granskare.

aReview är fritt från WordPress-temalagret och har en härlig innehållskarusell, anpassade bakgrunder och tillgång till en mängd Google-teckensnitt.

Kom igång med aReview idag!

21. Brittany

bretagne

Brittany är ett roligt litet bloggtema som fungerar bra för affiliate-marknadsförare som letar efter en mer personlig smak.

Det har flera sidmallar och layoutalternativ för att skapa en bris. Du har också flera widgetområden att arbeta med för att lägga till funktioner, till exempel integration i sociala medier, till din webbplats.

Kom igång med Brittany Today!

22. Everly

Everly

Everly är ett fantastiskt minimalistiskt bloggtema som fungerar bra för innehållstunga affiliate-webbplatser. Den innehåller fyra layouter på hemsidan, 4 blogglayouter, anpassningsbara färger, flera postmallar och flera alternativ för fotogalleri.

Detta tema inkluderar också dedikerade annonsblock, integration i sociala medier och ett helt funktionellt reglage-plugin.

Kom igång med Everly Today!

23. Binder Pro

bindemedel pro

Om du letar efter en snygg magasinlayout för din webbplats är Binder Pro ett bra val. Det är perfekt för innehållsrika webbplatser och bloggar och använder en enkel dra och släpp-byggare så att du kan skapa dina egna unika layouter.

Binder Pro kommer med sju färdiga webbplatser som du kan använda som utgångspunkt. Det fungerar riktigt bra för flerspråkiga webbplatser och har WooCommerce-stöd.

Kom igång med Binder Pro idag!

24. Clipper

klippare

Om ditt fokus främst är på kuponger är Clipper temat för dig. Det innehåller ett obegränsat kuponglager, ett formulär för inlämning av kuponger och alternativ för att täcka och spåra dina affiliate-länkar.

Clipper har 5 kreativa färgscheman, är översättningsklar och är otroligt lätt att installera och använda.

Kom igång med Clipper idag!

25. Lokaler

locales

Lokaler är perfekta om du letar efter att skapa en lokal företagskatalog. Den levereras med ett formulär för användarinlämning för att du kan acceptera användarinlämnat innehåll för din webbplats samt ett komplett kataloghanteringssystem.

Locales har en 1-klicks demoinstallatör som hjälper dig att komma igång snabbt. För ännu mer användarvänlighet har den sin egen drag-and-drop-sidbyggare så att du kan skapa dina egna underbara layouter.

Kom igång med lokaler idag!

26. Valt

VALDA

Minimal-ännu-bold; Välj Valt som ditt tema om du verkligen vill ta tag i besökarnas uppmärksamhet. Det är perfekt för att visa upp mode, kontorsmaterial, videospel eller livsmedelsprodukter via sin enkla layout med en kolumn.

Det kommer också med WooCommerce-stöd.

Kom igång med vald dag!

27. PageBuilderly

PageBuilderly

PageBuilderly kommer med Beaver Builder sidbyggaren plugin, och kan snabbt och enkelt anpassas för att se exakt hur du vill. Det kommer också med flera annonsblock så att du kan använda affiliate-program som Google Adsense till största möjliga fördel.

Kolla in de bästa Beaver Builder-teman.

Kom igång med PageBuilderly Today!

28. PhotoBlogster

PhotoBlogster

PhotoBlogster var designad för fotografibloggar; men det är exakt vad som gör det till ett så effektivt tema för marknadsföring av affiliate. Om du kör bildtunga kampanjer för dina anslutna produkter är PhotoBlogster ett utmärkt val för att visa upp dem på ett modernt och effektivt sätt.

Sökmotoroptimerad, detta tema fungerar också bra med Google AdSense. Det kommer med ett val av ljusa eller mörka layouter så att ditt tema kan passa din webbplats totala humör.

Kom igång med PhotoBlogster idag!

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att upptäcka de bästa WordPress-marknadsföringsteman för WordPress! Och för att bredda ditt forskarhuvud till vår lista över bästa WordPress-teman, handplockade av experter.

Om du tyckte att det här inlägget var till hjälp kanske du också gillar våra listor över de bästa WordPress-plugins för affiliate-marknadsförare och billiga premium WordPress-teman.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map