28 bästa WordPress-teman för band och musiker (2020)

bästa wordpress band och musiker teman


Letar du efter de bästa WordPress-teman för band och musiker?

När det gäller temat för ett band eller musiker webbplats finns det vissa funktioner och alternativ som du behöver som en spellista, sångspelare, videointegration, evenemangshantering, etc..

I den här artikeln kommer vi att dela några av de bästa WordPress-teman för band och musiker som du kan använda.

Att välja ett WordPress-tema för webbplatser för musikband och musiker

WordPress-teman för band och musiker är unika i design. Dessa teman har en livlig stil och attraktiv layout. Du måste dock se till att det tema du väljer ska erbjuda de nödvändiga funktionerna.

Några viktiga funktioner som du behöver från ett band- eller musiker-tema är:

 • Kompatibilitet med pluginprogram för WordPress-evenemangshantering
 • Sångspelare och önskelista skapande
 • Sömlös integration med videospelare

Låt oss titta på några av de bästa WordPress-teman för band och musiker att skapa en musikwebbplats.

1. Ultra

Ultra

Ultra är ett kraftfullt WordPress-tema för band, musiker, DJs och alla musikrelaterade företag. Det har en färgstark och ljus bakgrund och rätt uppsättning funktioner som är perfekta för en musikwebbplats. Det kommer med en fullskärmslayout och inga sidofält.

Detta tema har också anpassade färger, bläddring av parallax och stöd för att dra och släppa sidbyggare. Det är lätt att konfigurera och ser bra ut på alla enheter.

2. Divi

Divi

Divi är det mest populära WordPress-temat och sidbyggaren. Det har massor av layouter och teman som du kan använda för att skapa en webbplats. Med Divi Builder kan du enkelt dra och släppa element på din webbplats. Den levereras med hundratals innehållselement och moduler.

Det är nybörjarvänligt och stöder WooCommerce för att sälja musik online. Utan tvekan tar Divi-temat anpassning och flexibilitet till nästa nivå. Det gjorde också till toppen av vår lista över bästa WordPress-teman.

3. OceanWP

OceanWP

OceanWP är ett mångsidigt WordPress-tema med dussintals demonstrationer för alla typer av webbplatser. Den har en perfekt layout för band eller musikwebbplatser. Detta tema integreras sömlöst med populära drag-and-drop-sidbyggare som Beaver Builder, Elementor, etc för att skapa din layout.

Det kommer med anpassade färger, bakgrunder, navigationsmenyer, sidofält och widgets. Du kan använda WordPress live-anpassare för att göra ändringar i temat.

4. Astra-tema

Astra

Astra Theme är ett vackert WordPress-tema för musiker, band, låtar och DJs. Det har imponerande funktioner för att skapa en spellista med dina favoritband och spela låtar online. Astra-temat är kompatibelt med sidbyggare, så du kan bygga en webbplats som du vill med dra och släpp.

Temat erbjuder anpassade widgetar, färgscheman, layout i full bredd och mer. Det är mycket anpassningsbart, blixt snabbt och flexibelt för att underhålla dina användare.

5. Wayfarer

Vägfarande

Wayfarer är ett WordPress-tema för berättande sångare, låtskrivare och band. Den har ett avsnitt för att visa dina presenterade låtar eller album. Det låter dig markera en anpassad spellista på rubriken med en inbyggd ljudspelare för att spela låtar. Wayfarer har ett avsnitt för dina kommande evenemang.

Det kommer med anpassade teckensnitt, färger, navigationsmenyer och widgets. Detta tema är helt anpassningsbart med den levande WordPress-anpassaren.

6. Musik

musik

Musik är ett WordPress-tema som byggs specifikt för musiker, band, DJs och sångare. Den integreras sömlöst med ljudspelarna för att spela låtar på din webbplats. Det kommer med en videobakgrund i full bredd för att locka användare.

Den har ajax-baserad navigering som hjälper dina användare att smidigt bläddra igenom din webbplats. Detta tema erbjuder obegränsade layoutalternativ och stöder Themify-byggaren för att skapa din anpassade layout.

7. Förstärka

Förstärka

Amplify är ett vackert WordPress-tema för band och musiker. Den integreras med AudioTheme-plugin för att visa dina låtar, album, kommande evenemang och videor vackert. Det fungerar bra med Beaver Builder dra och släpp sidbyggare så att du enkelt kan anpassa dina sidor.

8. Tusant

Tusant

Tusant är ett djärvt och mörkt WordPress-tema som byggs specifikt för band, musiker, podcast och artister. Det är perfekt för att strömma din musik och video från tredjepartskällor. Tusant har unika layouter och inbäddningsalternativ.

Den har anpassade färger och teckensnitt för att ändra utseendet på din webbplats. Det stöder Elementor Builder för att anpassa sidor och layout.

9. Obsidian

Obsidian

Obsidian är ett vackert WordPress-musiktema. Det låter dig använda en bakgrundsbild på full skärm för att ge din webbplats ett tydligt utseende. Det ger dig färgval, snygg layout och moderna funktioner för att skapa din musikwebbplats.

Andra viktiga funktioner inkluderar anpassade teckensnitt, arkiv, videobibliotek och mer. Du kan anpassa temat med WordPress-anpassare med live-förhandsvisning.

10. E-event

E-händelse

E-event är ett enkelt WordPress-tema för evenemang, konferenser, konserter och spelningar. Den kommer med en kommande händelsekarusellreglage för att visa upp alla dina evenemang professionellt. Det låter dig sätta en räknare på framsidan eller skapa en kommande sida för nästa händelse.

Detta tema har Font Awesome integration för anpassade teckensnitt. Den har flera layouter, stöd för sidbyggare och optimerad för hastighet och prestanda.

11. Hammer

Hammare

Hammer är ett snyggt och rent WordPress-tema för musiker, band, DJs och evenemangsarrangörer. Den har en ljudspelare för dina användare att spela musik medan du surfar på din webbplats. Hammer erbjuder utrymme för att lägga till en anpassad logotyp, navigationsmeny och en bildreglage till rubrikavsnittet.

Det stöder anpassade widgets, färgscheman, sidofält och mer. Detta tema är kompatibelt med WooCommerce, Jetpack och Easy Digital Downloads-plugins för att lägga till fler alternativ på din webbplats.

12. Ljudsteg

Soundstage

Soundstage är ett premium WordPress-tema för band och musiker. Om du vill sälja musikinstrument, biljetter, anpassade t-shirts eller något annat, är detta tema ett perfekt val. Den har MP3-strömning, diskografi, videoströmning och mer.

Den levereras med en bildreglage, fotogalleri och en separat bloggsida. Soundstage-temat är enkelt att installera och ett komplett paket för din musikwebbplats.

13. Tvåton

Två tonig

TwoTone är ett magiskt WordPress-musiktema. Den har en vacker helskärmsbakgrund på helskärm med anpassad logotyp, navigationsmeny, presenterad text och uppmaningsknapp. Du kan också visa en spelare längst ner för att spela musik för dina användare medan de utforskar webbplatsen.

14. Oscillator

Oscillator

Oscillator är ett elegant WordPress-tema för musiker, DJs, evenemangsarrangörer, nattklubbar och artister. Den har en djärv och attraktiv layout. Hemsidan innehåller en bildreglage, navigationsmeny, strömmande ljudspelare och en uppmaningsknapp.

Det levereras med flera anpassade inläggstyper och anpassade widgetar för att ge en unik look på din webbplats. Oscillator är ett nybörjarvänligt tema och optimerat för SEO.

15. Promenade

Promenad

Promenade är ett elegant WordPress-tema för musiker, band och underhållningsindustri. Det låter dig markera ditt viktigaste innehåll på hemsidan med en vanlig vit layout, bildreglage och ljudspelare. Promenade erbjuder 30+ handplockade för att ge ett unikt utseende på din webbplats.

Den har ett avsnitt för att dela dina presenterade videor, låtar och kommande evenemang. Promenade stöder massor av sociala nätverk så att du kan ansluta till dina användare.

16. Marquee

Tält

Marquee är ett minimalt WordPress-musiktema. Den har en delad skärmlayout med framträdande varumärke till vänster och innehåll till höger för skärmar i skrivbordsstorlek.

Detta tema erbjuder anpassade teckensnitt, färgval, bakgrunder och mer. Temat låter dig också visa upp dina kommande spelningar, så dina fans vet var du ska spela.

17. Rock Star

Rockstjärna

Rockstjärna är ett gratis WordPress-musiktema utformat specifikt för att bygga webbplatser för musiker och evenemang. Det har en attraktiv layout med djärva och ljusa färgalternativ. Helskärmbakgrunden gör att du kan lägga till en anpassad logotyp, navigationsmeny, bildreglage och sociala ikoner.

Det innehåller anpassade sidlayouter, brödsmulor, videostöd och mer. Rock Star är ett perfekt val för musiker som inte har en budget för ett premium WordPress-tema.

18. OpenEvent

OpenEvent

OpenEvent är ett WordPress-evenemangstema för att sälja biljetter online för dina kommande evenemang. Den har en frontend-redigerare för att anpassa allt på hemsidan eller målsidorna. Du kan tydligt markera musiker, band och evenemang på din webbplats.

Den integreras sömlöst med nästan varje populär WordPress-plugin. OpenEvent är lätt att installera och mycket optimerad för prestanda.

19. Brooklyn

Brooklyn

Brooklyn är ett stenigt WordPress-musiktema för band, artister, musiker och nattklubbar. Den levereras med en stor anpassad logotyp, navigationsmeny, musikalreglage och stöd för SoundCloud. Det stöder också YouTube och Vimeo för videointegration.

Den har flera färgstilar, bildspel, sociala ikoner och mer. Temat är optimerat för SEO och kan användas för att skapa en flerspråkig webbplats.

20. sessioner

Sessions

Sessions är ett vackert WordPress-tema för band, musiker och artister. Liksom andra populära teman, kommer det med en ljudströmningsspelare för att spela live musik på din webbplats. Den har flera anpassade inläggstyper för att marknadsföra ditt innehåll.

Det stöder dra och släpp sidbyggare för att designa din anpassade layout. Sessions-tema är kompatibelt med WooCommerce för att sälja dina evenemangsbiljetter online.

21. Dansgolv

Dansgolv

Dance Floor är ett perfekt WordPress DJ-tema för musiker, dansare, nattklubbar och band. Det kommer med en händelsekalender för att visa dina kommande evenemang. Du kan också lägga till den här händelsekalendern som en widget till sidfältet eller sidfoten på din webbplats.

Detta tema har flera färgstilar, anpassade widgetar, inläggstyper och mer. Det kommer också med ett bildspel, ljudspår-widget och ikoner för sociala medier.

22. Berliner

Berliner

Berliner är ett modernt WordPress-musiktema för band, musiker och DJ: er. Den har en vacker svartvit layout med en bild i full bredd, anpassad logotyp, navigationsmeny, kommande evenemang och uppmaningsknapp i rubriken.

Andra funktioner inkluderar 6 innehållstyper, anpassad ljudspelare, evenemangshanteringssystem och flexibla layoutalternativ. Den är optimerad för SEO så att du kan öka din trafik.

23. NightClubbing

nightclubbing

Om du vill skapa en webbplats för din nattklubb med fantastiska funktioner är Nightclubbing det rätta valet. Det kan också användas för att bygga webbplatser för musiker, DJs, band och artister. Detta tema har en djärv och flerfärgad bakgrund för att fånga dina användares ögonbollar.

Det levereras med anpassade färgscheman, widgetar och rubrikalternativ. Nightclubbing stöder video- och ljudströmning från tredjepartskällor.

24. Euphony

Välljud

Välljud är ett gratis WordPress-tema för musiker och band. Det är utformat vackert med skarp typografi, ljusa färger och eleganta ikoner. Det innehåller också en fullskärmbakgrund med en anpassad logotyp, navigationsmeny, sökfält och ljudspelare.

Den har en kombinerad skjutreglage för innehåll, klibbig spellista och vittnesmål. Euphony-tema kan också användas för att bygga din musikblogg.

25. Setlist

Låtlista

Setlist är ett WordPress-musiktema designat specifikt för band och artister. Den har en skjutreglage för fotokarusell för att visa dina inlägg, kommande evenemang och musikshower. Det integreras också med YouTube och Vimeo-videor vackert i dina artiklar och sidor.

Det inkluderar sociala medier integration för att enkelt dela din musik. Det här temat är enkelt att konfigurera och stöder dra och släpp sidbyggare för att hjälpa dig att anpassa din webbplatslayout.

26. Musical Vibe

Musical Vibe

Musical Vibe är ett annat gratis WordPress-tema för band, musiker och musikinstrument. Den har en ren, enkel och vacker layout med skarp typografi. Det låter dig lägga till ett telefonnummer, e-postadress, plats och sociala ikoner i rubriken.

Temat har en bildreglage för att visa upp artiklar med en uppmaningsknapp.

27. Tyler

Tyler

Tyler är ett snyggt WordPress-tema för evenemang, musiker och band. Detta tema har utmärkta design- och färgalternativ för att öka din biljettförsäljning. Du kan också visa upp toppmusiker och artister på hemsidan. Det belyser dina kommande evenemang framträdande för att hjälpa dig att bygga en publik.

Det erbjuder utrymme för att visa dina kommande evenemang i sidofältet eller artiklarna. Tyler-tema stöder sidbyggare för att snabbt konfigurera webbplatslayouten.

28. Oxium

Oxium

Oxium är ett vackert WordPress-tema för musiker, band, DJs och evenemangsarrangörer. Den har en navigationsmeny på sidofältet och innehåll på höger sida av skärmen. Den levereras med en bildreglage, dra och släpp hemsidan byggare och AudioIgniter plugin för att bädda in musik på din webbplats.

Detta tema innehåller anpassade widgets, panelen för temalternativ och layoutalternativ. Den stöder WooCommerce och är optimerad för SEO.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa WordPress-teman för band och musiker. Du kanske också vill kolla in vår guide om de bästa WordPress-händelseplugin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map