29 bästa WooCommerce-plugins för att snabbt växa försäljningen (2020)

bästa woocommerce-plugins


Letar du efter de bästa WooCommerce-plugins som hjälper dig att snabbt växa din online-butiks försäljning? Används av över 28% av alla onlinebutiker är WooCommerce den mest populära e-handelsplattformen som finns idag. Detta fantastiska plugin erbjuder stor flexibilitet och kraftfulla funktioner som hjälper dig att bygga en fullfjädrad e-handelswebbplats, snabbt.

I den här artikeln kommer vi att dela 29 handplockade WooCommerce-insticksprogram som hjälper dig att öka din försäljning så att det blir lika slätt! Eftersom WooCommerce är fantastiskt, men WooCommerce med rätt plugins kommer att blåsa ditt sinne och fylla din plånbok till sprängning. Gör dig redo!

1. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster är en kraftfull programvara för konvertering, optimering och leadgenerering som gör att du kan konvertera dina besökare till abonnenter och kunder. Det innehåller verkligen fantastiska funktioner som låter dig öka dina webbplatsomvandlingar, växa din e-postlista och uppnå dina affärsmål.

Använder sig av OptinMonster e-handelslösningar, Du kan öka din försäljning avsevärt genom att minska kundvagnens övergivande med retargeting på plats, och skapa personliga meddelanden. Med andra ord kommer det att göra det möjligt för dig att skapa vackra optinformulär och visa dem strategiskt för dina besökare, så att de antingen köper en produkt eller prenumererar på din lista.

Dessutom är det A / B-testfunktionen som du kan jämföra olika optins med variationer i rubriker, innehållslayouter och stilar och sedan visa det bästa. Således kan du alltid använda de optins som är mest framgångsrika vid konvertering.

Läs vår kompletta OptinMoster-recension.

2. TrustPulse

TrustPulse

Att lägga till socialt bevis på din webbplats främjar förtroende för din webbplats, vilket hjälper dig att öka försäljningen. Med TrustPulse, kan du omedelbart lyfta konverteringar på din WooCommerce-webbplats genom att använda socialt bevis.

70% av dina webbplatsbesökare lämnar din webbplats och tror att du inte kan lita på. TrustPulse hjälper dig att konvertera dessa 70% till kunder genom att visa dem vad andra gör på din webbplats och därmed främja förtroende.

3. Avancerade kuponger

Avancerade kuponger

WooCommerce har en grundläggande kupongfunktion som inte tillåter dig att skapa den typ av kuponger som lyfter upp dina moderna marknadsföringskampanjer. Det är när avancerade kuponger är praktiska.

Avancerade kuponger är det bästa WordPress-kupongpluginet som kommer med alla fantastiska funktioner:

 • Köp One Get One (BOGO) -erbjudanden
 • Gratis gåvor
 • Lojalitetsprogram
 • Villkor för kuponganvändning

4. Grossistsvit

grossistpaket plugin

Wholesale Suite är de bästa WooCommerce-plugins för grossisthandlare. Wholesale Suite kommer med en samling grossisttillägg som förvandlar din webbplats till en fullständig grossistbutik.

Utvidgningarna är:

 • Grossistpriser: Ställ in grossistpriser, lägsta inköpsbelopp, lagrade rabatter, skatt separat från detaljhandelskunder och mer.
 • Partihandel beställningsformulär: Skapa AJAX-beställningsformulär som är sökbart och kategoriserbart.
 • Partihandel med fångst: Ställ in grossistinloggnings- och registreringssidor. Dessutom ställer du in e-postsekvenser i grossistledet.

5. MonsterInsights

MonsterInsights

Webbplatsanalys är mycket viktigt för att odla alla typer av företag. När du vet hur dina webbplatsbesökare hittar och använder din webbplats kan du fatta välgrundade affärsbeslut som faktiskt fungerar.

För att optimera din WooCommerce-butik och öka försäljningen behöver du ett eCommerce-analysverktyg. En perfekt lösning på dina behov, det finns ett kraftfullt Google Analytics-plugin som heter MonsterInsights. Använda dess e-handel addon, kan du spåra alla användbara e-handelsstatistik för din webbplats inklusive försäljning, intäkter, konverteringsfrekvens osv.

Det låter dig också spåra dina bästa hänvisningskällor och exakta omvandlingar och intäkter som de skickar din väg. Sedan kan du bestämma vilka hänvisningskällor du ska fokusera på.

Läs vår fullständiga MonsterInsights-recension.

6. Woo Badge Designer

accesspress-themes

Woo Badge Designer är ett kraftfullt plugin som låter dig lägga till ett märke på din webbplats. Denna plugin hjälper dig att lägga till text, ikonetiketter och bild till din produkt.

Denna plugin är perfekt för att lägga till etiketter när det finns en försäljning, rabatt, specialfunktioner och unik produktinformation. Du kan lägga till obegränsade märken, placera bandpositioner och lägga till nedräkningstimer-etiketter som du vill. Detta hjälper dig att ha obegränsade unika märken i varje produkt.

Dessutom kommer plugin med 30 fördefinierade textbakgrundsmallar, 30+ fördefinierade bildbakgrundsmallar och automatisk beräkning av procentandel samt belopp baserade på försäljningspriset för alla produkter.

Detta plugin låter dig ställa in flera märken på varje produkt och det fungerar perfekt med nästan alla WordPress-teman.

7. WooCommerce-prenumerationer

woocommerce-abonnemang

En prenumerationsbaserad butik kan vara ett perfekt val om du vill få mer resterande intäkter.

Med hjälp av WooCommerce-prenumerationer kan du låta dina kunder prenumerera på dina produkter eller tjänster och betala varje vecka, månad eller års basis och tjäna konsekventa återkommande inkomster som du kan spåra och räkna med.

Med hjälp av WooCommerce-prenumerationer kan du introducera en mängd olika prenumerationer för fysiska och virtuella produkter eller tjänster med olika faktureringsscheman. Du kan också lägga till registreringsavgifter, erbjuda gratis försök och ställa in utgångsperioder.

8. WooCommerce-medlemskap

woocommerce-medlemskap-plugin

Om du vill förvandla din WooCommerce-butik till en medlemssida är WooCommerce-medlemskap rätt verktyg för dig.

Med hjälp av WooCommerce-medlemskap kan du begränsa WooCommerce-produkter så att endast registrerade medlemmar kan köpa dem.

Den har stöd för flera betalningsgrindar, droppar innehåll, rabattkuponger etc. för att förvandla din butik till en fullskalig medlemskapssida.

9. Konstant kontakt

Constant Contact är en av de bästa e-postmarknadsföringstjänsterna för din WooCommerce-butik. Dess automatiseringsverktyg för e-post håller dina kunder engagerade med trigger-e-postserien och gör det enkelt att segmentera användare i distinkta grupper.

Kort sagt, det erbjuder allt du behöver för att förvandla dina kunder till lojala kunder.

10. WPForms

WPForms

Ett kontaktformulär-plugin är viktigt för alla webbplatser, inklusive en WooCommerce-butik. Du behöver en kontaktsida för att hålla kontakten med dina användare och kunder, svara på deras frågor och lösa sina problem.

WPForms är det mest nybörjarvänliga WordPress-kontaktformuläret på marknaden. Det låter dig skapa enkla till avancerade WordPress-formulär som en expert utan att anställa en utvecklare eller lära dig att koda. Förutom vanliga kontaktformulär, kan du också skapa enkäter online, donationsformulär, beställningsformulär etc. på bara några minuter och enkelt bädda in dem på din webbplats.

Läs vår kompletta WPForms-granskning.

11. WooCommerce-bokningar

woocommerce-bokningar

WooCommerce Bookings är ett kraftfullt WooCommerce-plugin för att lägga till bokningsalternativ i din onlinebutik.

WooCommerce-bokningar är en av de bästa WooCommerce-pluginsna för att ställa in ett bokningssystem på din webbplats.

Om du erbjuder tjänster som spabehandlingar, hotellbokningar, restaurangbokningar etc. kan du ställa in bokningsalternativ så att dina besökare kan boka nu och köpa senare. Med den här funktionen kan du göra din butik mer bekväm för dina kunder som har ett upptaget schema. Du kan också kolla in vår lista över de bästa WordPress-bokningsprogrammen.

Genom att lägga till den här funktionen i din WooCommerce-butik kan du se till att du inte missar några besökare som är intresserade av att köpa dina produkter eller tjänster.

12. YITH WooCommerce begär en offert

Yith-woocommerce-förfrågan-a-citat

YITH WooCommerce Begär en offert är en av de bästa WooCommerce plugins för att begära en offert.

När man köper en stor mängd produkter föredrar man oftast att förhandla om prissättningen och få några rabatter. Men med introduktionen av onlinebutiker verkar pruta nästan omöjligt för kunderna.

YITH WooCommerce Begär en offert-plugin löser problemet för din WooCommerce-butik. Med detta plugin kan du lägga till en offertförfrågan på din produktinformationssida, så att dina användare kan skicka en begäran.

Denna funktion underlättar ett avtal mellan dig och din kund och hjälper dig att öka din försäljning till stor del.

13. Tillägg till WooCommerce-produkter

woocommerce-produkt-addons

Framgången för alla företag bygger på det engagemang det gör för användarnas lycka. För en eCommerce-butik är anpassningsalternativ kopplade till kundlycka och tillfredsställelse. Kunderna föredrar en butik som erbjuder anpassningsalternativ.

Så för att du ska kunna lägga till ett anpassningsalternativ för dina användare kan du använda WooCommerce-tillägget som heter produkttillägg. Det låter dig lägga till en speciell inmatningsruta på din produktinformationssida (precis ovan) Lägg till i kundvagn formulär) där användare kan skicka in sina specifikationer för en produkt. Med den här funktionen kan du ge dina användare exakt vad de vill och ta ut en avgift för anpassningen.

På så sätt kan du göra dina användare glada och uppmuntra dem att bli vanliga kunder.

14. YITH WooCommerce-önskelista

Yith-woo-önskelistan

YITH WooCommerce Önskelista är ett mycket användbart plugin för din onlinebutik. Det gör att dina användare kan spara produkter på sin önskelista så att de kan köpa dessa produkter senare eller dela sin önskelista med vänner och familj.

Med YITH WooCommerce-önskelistan-tillägget kan du lägga till en länk på varje produktdetaljer-sida i din butik så att dina användare kan lägga till produkterna på sin önskelista. Plugin är gratis och enkel att använda.

15. WooCommerce smarta kuponger

woocommerce-smart-kuponger

Alla älskar att få en bra affär, så rabattkuponger är alltid mycket attraktiva för användare. Om du vill öka din försäljning avsevärt måste du erbjuda rabattkuponger.

För att skapa kuponger för din WooCommerce-butik kan du använda WooCommerce Smart Coupons-plugin som specifikt skapades för just detta ändamål. Med hjälp av plugin kan du generera tusentals kuponger på en gång, skicka dem till kunder (lära sig hur man bygger e-postlista) och lägger till dem i WooCommerce. Du kan också ge rabatt på andra produkter vid köp av en specifik produkt eller sälja presentkort.

Det är ett mycket intressant tillägg till din WooCommerce-butik för att öka försäljningen. Det kan användas vid speciella tillfällen, som helghelger, eller konsekvent som en del av ett livstidsfrämjande erbjudande.

16. YITH WooCommerce Ajax Search

Yith-ajax-produkt-search

Sökfält är oerhört viktiga för alla typer av webbplatser, inklusive en WooCommerce-butik. Men att skapa en snabb och effektiv sökfält är lite svårt om du är nybörjare.

För att hjälpa dig skapa en fullt funktionell och kraftfull sökfält i din WooCommerce-butik finns det ett plugin som heter YITH WooCommerce Ajax Search. Med hjälp av detta plugin kan du låta dina användare söka efter specifika produkter i din webbutik. Den visar alla relevanta produktresultat i realtid.

Plugin hjälper dig att förbättra användarupplevelsen och göra din butik mer framgångsrik. När allt kommer omkring, om en kund faktiskt letar efter något, är det en fantastisk indikator på att de är redo att göra ett köp. Förlorar inte den försäljningen någonsin igen!

17. YITH WooCommerce Ajax produktfilter

Yith-ajax-produkt-filter

YITH WooCommerce Ajax produktfilter är ett plugin som hjälper dig att förbättra dina kunders upplevelse med hjälp av din onlinebutiks sökfält. Det gör att dina användare kan filtrera produkter efter deras behov, så att de kan hitta exakt vad de vill köpa på några sekunder.

Det är uppenbart att det hjälper till att påskynda köpprocesserna och förbättra konverteringsgraden för din online-butik. Med andra ord kan du hjälpa dina användare att snabbt hitta de produkter de vill och förvandla dem till nöjda kunder.

18. Dynamisk prissättning för WooCommerce

woocommerce-dynamisk prissättning

Ännu en attraktiv funktion för din WooCommerce-webbplats är avancerad prissättning av produkter. Med hjälp av WooCommerce-tillägget Dynamisk prissättning kan du erbjuda bulkrabatter till dina kunder efter att de har köpt en viss mängd produkter. Till exempel kan du ge 10% rabatt på en produkt när kunder köper 5 eller fler föremål av samma produkt.

På samma sätt kan du erbjuda rabatter på inköp av produkter i samma kategori eller på allt i butiken. Du kan också ställa in rollbaserad prissättning och erbjuda dina registrerade medlemmar en förutbestämd rabatt på vissa produkter.

Denna funktion fungerar som en belöning till dina kunder och uppmuntrar dem att köpa regelbundet från din butik.

19. Booster för WooCommerce

booster-för-woocommerce

Booster för WooCommerce, som namnet antyder hjälper dig att öka din WooCommerce-butik med ett antal kraftfulla funktioner. Det är ett gratis plugin som du kan ladda ner och använda kostnadsfritt.

Med hjälp av detta plugin kan du hantera priser och valutor för dina WooCommerce-produkter som att lägga till alla världens valutor och lägga till en global rabatt på alla produkter. Du kan också hantera knapp- och prisetiketter, produkter, vagn och kassa, betalningsportar, frakt och beställningar osv.

Om du vill ha en gratis lösning för dina olika WooCommerce-butiksbehov kan du prova det.

20. WooCommerce Pack och Ship Bundle

woo-pack-and-fartyg bunt

WooCommerce Pack and Ship Bundle är en komplett lösning för en butik som levererar produkter över hela världen. Den har allt du behöver för att sälja, packa och skicka produkter.

Buntet levereras med flera WooCommerce-tillägg inklusive fakturor, paketförpackningar, anpassade leveransalternativ, produktsatser, frakt med flera adresser, spårningssändning och mer.

För att hjälpa dig förbättra din butiksförsäljning har den ett lyhört 360 ° bildrotationsalternativ för att visa produkter.

21. YITH WooCommerce Catalog Mode

Yith-woo-katalog-mode

Om du har en dröm att skapa en WooCommerce-butik och sälja produkter online men inte är redo ännu, kan plugin-programmet YITH WooCommerce Catalog Mode vara mycket användbart för dig. Detta plugin låter dig förvandla din e-butik till en e-katalog och visa upp dina produkter för din framtida butik.

Genom att skapa en e-katalog innan du startar din helt funktionella butik kan du märka din butik samt informera dina potentiella kunder om dina produkter.

22. YITH WooCommerce Anpassa min kontosida

Yith-woo-my-konto landning-image

För varje framgångsrik online-verksamhet, Min kontosida är viktigt. Det gör att dina användare kan navigera och interagera enkelt på din webbplats.

YITH WooCommerce Anpassa mitt kontosida är ett WooCommerce-tillägg av YITH-teman som förenklar denna uppgift för dig. Detta plugin låter dina användare skapa och organisera sina Min kontosida i din butik. Detta gör att dina användare kan hitta viktig information som deras önskelistor, viktiga guider, fakturor, nedladdningsbara filer etc. på ett ställe som gör deras webbplatsupplevelse mycket trevligare.

23. MailChimp för WooCommerce

MailChimp-för-woocommerce

MailChimp är en av de mest populära e-postmarknadsföringstjänsterna som finns tillgängliga idag. Du kan använda den för att starta dina e-postmarknadsföringskampanjer och skala din butiks tillväxt.

MailChimp för WooCommerce är den officiella förlängningen från MailChimp-teamet för WooCommerce-webbplatser. Med detta plugin kan du synkronisera dina WooCommerce-kunder och deras inköpsdata med ditt MailChimp-konto och använda det för att skicka riktade kampanjer.

Dessutom kan du skicka uppföljningsmeddelanden efter köpet, rekommendera produkter och även återställa övergivna vagnar. Du vill också kolla dessa alternativ till MailChimp för fler alternativ.

24. YITH WooCommerce Jämför

Yith-woocommerce-jämföra-image

Om du har flera produkter av liknande karaktär kan dina användare bli förvirrade när de undrar vilken produkt som är bättre. YITH WooCommerce Compare-plugin gör det möjligt för dina användare att sortera detta.

Med hjälp av detta plugin kan dina användare enkelt jämföra två eller flera WooCommerce-produkter sida vid sida och snabbt bestämma vilken produkt de ska köpa.

25. YITH WooCommerce snabbvy

Yith-woocommerce-quick-view

YITH WooCommerce Quick View-plugin låter dig lägga till en Snabbtitt alternativ i din butik där dina kunder direkt kan titta på produktinformationen. När de klickar på knappen kommer användarna att se en större bild av produkten, produktbeskrivningen och en knapp för att lägga till i varukorgen i en lightbox-popup.

Detta ger potentiella kunder en snabb inblick i produkten och ökar deras chanser att köpa produkten.

26. Facebook för WooCommerce

facebook-för-woocommerce

Facebook är en av de vanligaste formerna av sociala medier där människor tillbringar en stor mängd tid idag. Så för att få människor att märka ditt företag kan du ansluta din webbutik till ditt Facebook-konto.

Facebook för WooCommerce är det officiella tillägget för WooCommerce-webbplatser från Facebook-teamet. Det hjälper dig att visa upp dina WooCommerce-produkter på din Facebook-sida på ett attraktivt sätt.

Således hjälper det dig att hitta fler kunder och generera mer försäljning.

27. WooCommerce-kortkoder

woocommerce-kortkoder

WooCommerce-kortkoder är ett gratis plugin som tillhandahåller ett gäng WooCommerce-kortkoder som du kan använda på hela din webbplats för att lägga till produkter, knappar och mer. Plugin lägger helt enkelt till en drop-down i din WordPress-postredigerare, så att du enkelt kan välja och infoga kortkoder i innehållsområden som inlägg, sida eller produkter.

Med detta plugin kan du enkelt förvandla ditt normala innehåll till en e-handelssida och sälja produkter.

28. WooCommerce PDF-fakturor & Förpackningsglas

woocommerce-pdf-fakturor

WooCommerce PDF-fakturor & Förpackningsglas är ett mycket användbart gratis WooCommerce-plugin. Det gör att du enkelt kan skicka PDF-fakturor och förpackningssedlar till dina kunder via e-post. Användare kan också ladda ner sina fakturor från sitt kontoområde på din webbplats.

Som butiksägar kan du generera PDF-fakturor och förpackningssedlar i bulk och ladda ner dem.

Om du vill ändra designen på dina fakturamallar kan du enkelt anpassa dem och använda dem på din webbplats.

29. Anpassade produktflikar för WooCommerce

anpassade-produkt-tabs-woocommerce

Anpassade produktflikar för WooCommerce är ännu ett gratis WooCommerce-plugin som hjälper dig att organisera dina WooCommerce produktdetaljer i flikar. Med hjälp av detta plugin kan du lägga till anpassade flikar till produkter och dela produktbeskrivningar i olika flikar. Sedan kan dina besökare helt enkelt växla mellan flikar för att se produktinformationen.

Genom att lägga till flikar kan du göra din produktsida snygg och snygg. Detta förbättrar också din webbplats användarupplevelse eftersom användare inte behöver rulla ner en lång beskrivningssida.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta några av de bästa WooCommerce-pluginsna för att växa din försäljning snabbt. Du kanske också vill se våra head-to-head jämförelser av WooCommerce vs Shopify och WooCommerce vs BigCommerce.

Du kan också kolla in vår steg-för-steg-tutorial om hur du skapar en onlinebutik.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map