bästa wordpressförfattare och författartema


Letar du efter de bästa WordPress-teman för bokförfattare?

Ett bra WordPress-tema gör det enkelt för författare att visa upp sin portfölj och få fler kunder online. Bokförfattare kan använda sin webbplats för att sälja böcker, ansluta till läsare och organisera boksigneringsevenemang.

I den här artikeln kommer vi att dela några av de bästa WordPress-teman för författare och författare.

Att välja det bästa WordPress-temat för författare och bokförfattare

För att skapa en webbplats för författare och författare behöver du ett WordPress-tema som erbjuder rätt funktioner som matchar dina behov. Du kanske känner att det finns tusentals WordPress-teman för författare på marknaden, vilket gör det utmanande att välja det bästa temat för din webbplats.

Här är några av de viktigaste funktionerna som du ofta hittar i ett WordPress-tema för författare.

  • Modern och professionell minimalistisk layout
  • Anpassade sidmallar för bokbeskrivning
  • e-handelsstöd för att sälja böcker online
  • Fantastisk typografi som ger en utmärkt läsupplevelse
  • Showcase-skrivportfölj

Låt oss titta på några av de bästa WordPress-teman för bokförfattare och författare.

1. Divi

Divi

Divi är ett kraftfullt WordPress-tema och sidbyggare. Med Divi kan du skapa en webbplats för bokförfattare, författare och bloggare. Du kan använda drag-and-drop-sidan för att anpassa din webbplats utan att redigera någon kod. Divi kommer också med flera förbyggda demowebbplatser för att skapa sidor snabbt och enkelt.

Divi finns i två smaker: Divi Theme och Divi Builder (plugin).

De Divi Theme är bäst för användare som vill göra anpassningar genom att använda ett av dess 100 + fullständiga webbplatspaket som följer med temat.

De Divi Builder-plugin fungerar med vilket tema som helst, är bäst för användare som vill använda det tillsammans med andra teman.

Med en klick på demoinstallationen kan du snabbt starta en webbplats för författare / författare och skapa ett tydligt utseende genom att anpassa din text och bilder.

2. OceanWP

OceanWP

OceanWP är ett populärt WordPress-tema som låter dig skapa en webbplats, inklusive en för författare. Det erbjuder demowebbplatser för bokförfattare, säljare och författare. Med sin 1-klick-demonstrationsinnehållsinstallatör behöver du bara importera demosidan och sedan anpassa innehållet.

Detta tema är byggt med bästa praxis för SEO, så att du kan vara säker på att du kommer att vara i goda händer med OceanWP. OceanWP stöder RTL-språk, så att du enkelt kan översätta din webbplats till ditt önskade språk.

3. Astra-tema

Astra Theme

Astra Theme är ett lätt WordPress-tema utformat för att bygga en webbplats. Det ger sömlös integration med WordPress-sidbyggare så att du kan redigera layouten som du vill med dra och släpp.

Det finns många färdiga startsidor, inklusive en webbplats för bokförfattare, författare och säljare. Astra Theme fungerar utmärkt med populära WordPress-plugins för att utöka funktioner och funktionalitet.

4. Ultra

Ultra

Ultra är ett WordPress-tema med flera ändamål som låter dig skapa en webbplats för bokförfattare, förlag och bloggare. Det levereras med dussintals temaskinn för att ändra layouten med 1-klick. Du kan lägga till unika funktioner på din webbplats genom att använda de kostnadsfria tilläggsbyggarna för att ge din webbplats ett unikt utseende.

Ultra ingår i fantastiska funktioner som smarta layoutalternativ, färgkontroller, rullning av parallax, mega-meny, animationer och mer. Ultra levereras också med Themify Builder, en drag-and-drop-sidbyggare.

5. Författare Pro

Författare Pro

Author Pro är ett utmärkt WordPress-tema som är speciellt byggt för bokförfattare, författare, säljare, online-bibliotek och förlag. Det låter dig visa dina böcker på hemsidan tillsammans med en kort beskrivning.

Detta tema drivs av Genesis Framework, som lägger en solid grund för din webbplats. Liksom alla andra StudioPress-temat kommer författare Pro också med flera widgetade avsnitt på hemsidan, så att du kan ställa in din hemsida genom att lägga till rätt widgetar.

GRATIS åtkomst: Författare Pro + 35 Andra StudioPress-teman!

Vill du prova alla premium StudioPress-teman, inklusive Author Pro, GRATIS?

När du registrerar dig för WP Engine, den bästa hanterade WordPress-värdstjänsten, får du Genesis-ramverket och ALLA StudioPress-teman gratis (det är över 2 000 dollar i värde!)

Få alla 35+ teman GRATIS med WP-motor »

6. Typologi

Typologi

Typologi är ett elegant WordPress-tema för författare, bloggare, författare, förlag och typografer. Den har en vacker och minimal design med en skjutreglage för fullskärm. Det låter dig lägga till presenterat innehåll och uppmaningsknappar till toppen av reglaget.

Det kommer med obegränsade färgval för bakgrund, text, knappar och länkar. Temat erbjuder flera layoutalternativ för hemsidan och inlägg.

7. Författare bloggigt

Författare bloggigt

Writers Blogily är ett vackert och minimalt WordPress-tema som byggs specifikt för författare, bloggare, författare och frilansare. Det erbjuder en breddlayout med en enkel navigationsmeny. Det kommer också med en bildreglage med anpassad text och uppmaningsknappar.

Temat har en flerspelad layout med korrekt inriktade rutnätsdelar för att visa dina inlägg. Det levereras med anpassade widgetar för populära inlägg, ikoner på sociala medier och mer.

8. Närvaro

Närvaro

Presence är ett flexibelt WordPress-tema utformat för att skapa en webbplats för utbildningsinstitutioner, bokförfattare, författare och online-bibliotek. Närvaro kommer också med en dra och släpp-byggare för att få utseendet du vill och importera mönster från deras förbyggda layouter.

Presence-temat levereras med två layouter (boxas och i full bredd) och 10 webbplatsdemos. Närvaro har ikoner för sociala medier, anpassade widgetar, bildreglage och händelsekalender.

9. Hej Pro

Hej Pro

Hej Pro är ett enkelt WordPress-tema som bygger på toppen av Genesis ramverk. Det låter dig visa ett välkomstmeddelande till dina besökare och dra dem till märkesmeddelanden. Det innehåller anpassade sidmallar, hemsida och sidfot-widgetar och en helt anpassningsbar sidhuvud.

Med WordPress-anpassaren kan du ändra färger, bakgrund, knappar, länkar och teckensnitt. Hello Pro-temat är mycket optimerat för prestanda och hastighet. Du kan vara säker på att din webbplats inte avtar på grund av temaelementen.

10. Hestia Pro

Hestia Pro

Hestia är ett WordPress mångsidig tema för bokförfattare, författare, förlag och säljare. Det erbjuder en snygg materialdesign, som är perfekt för att bygga alla typer av webbplatser.

Temat har en anpassningsbar hemsida med avsnitt och block. Du får två extra alternativ, en portföljdel och en helt anpassad prissektion som stöds av Jetpack.

11. Neve

Neve

Neve är ett minimalt WordPress-tema med en elegant och enkel design, som är perfekt för att skapa en webbplats för bokförfattare, författare och säljare. Det kommer med anpassade layoutdesign för sidhuvud och sidfot på din webbplats.

Detta tema är lätt och byggt med brinnande snabb laddningstid i åtanke. Du kan anpassa de flesta element i detta tema med WordPress-anpassare, så du behöver inte växla mellan förhandsgranskning och redigeraren.

12. Write

Writee

Som namnet antyder, Writee är ett gratis WordPress-tema som passar bra för författare, bokförfattare och bloggare. Den har vacker typografi, vilket ger en bra läsupplevelse för dina besökare. Temat innehåller en anpassningsbar rubrik med bildreglage, sociala ikoner och navigationsmeny.

Det kommer med obegränsade färgscheman, anpassade widgetar och sidofält. Write har ett widgetområde som låter dig lägga till din författarbiografi i avsnittet om mig.

13. Magazine Pro

Magazine Pro

Magazine Pro är ett vackert WordPress-tema för online-publicering som är uttryckligen byggt för tidskrifter, författare, tidningar och bloggare. Detta tema är också perfekt för att skapa en onlinemagasin och har flera områden med annonsplatser, en prenumerationsbox för nyhetsbrev via e-post, innehåll med innehåll och mer.

Den är byggd ovanpå Genesis-temaramen och integreras med drag-and-drop-sidbyggare för att anpassa varje del av din layout.

14. eBok

eBook

e-boken är ett premium WordPress-tema utformat professionellt för författare, förlag och författare. Det har fantastiska funktioner för att visa upp dina e-böcker och sälja dem. Du kan enkelt anpassa hemsidan tack vare det widgetiserade området och anpassade widgetar.

Detta tema är kompatibelt med WooCommerce-plugin så att du snabbt kan sälja e-böcker.

15. Binder Pro

Binder Pro

Binder Pro är ett WordPress-journalisttema, som är ett bra alternativ för bokförfattare, tidskrifter, förlag och tidningar. Den har ett modulärt byggnadssystem som hjälper dig att placera ditt innehåll i mitten av scenen.

Den är kompatibel med populära WordPress-plugins och är översättningsklar och stöder RTL-språk.

16. Brittany

bretagne

Brittany är ett snyggt WordPress-tema byggt för bokförfattare och bloggare i livsstilsnisch. Det gör att du kan visa upp ditt presenterade verk i avsnittet om lookbok på hemsidan. Förutom det avsnittet kan du lägga till din personliga information, Instagram-foton och blogginlägg.

Det kommer med en klibbig sidhuvud och en anpassningsbar sidfot. Temat har en snygg grå layout och är lätt att installera tack vare WordPress live anpassning.

17. Utgivare

Utgivare

Publisher är ett högkvalitativt WordPress-tema för författare, författare och förlag. Det är byggt för att hjälpa kämpar av bokförfattare och förlag att sälja böcker online. Temat välkomnar besökarna med ett anpassat meddelande och visar böcker i en karusellreglage.

I sidofältet kan du visa författarinformation, senaste böcker, videor och användbara länkar. Det är kompatibelt med WPML-plugin för att skapa en flerspråkig webbplats korrekt.

18. Daily Dish Pro

The Daily Dish Pro

Daily Dish Pro är ett relativt nytt WordPress-tema som är vackert utformat för författare, tidskrifter och bokförfattare. Det passar bäst för dig om du ska uppmärksamma användarnas uppmärksamhet på innehållet. I layouten med två kolumner kan du lägga till innehåll och om mig-avsnittet.

Med tematilpassaren kan du redigera färger, teckensnitt och bakgrund utan att behöva växla fram och tillbaka mellan redigeraren och förhandsgranska. Du kan också använda detta tema för att bygga e-handelsbutiker.

19. Libretto

Libretto

Libretto är ett WordPress-tema med en kolumn för författare, författare och förlag. Detta tema släpps av Automattic, moderbolaget till WordPress.com. Detta tema är perfekt för artiklar i lång form med bilder och citat.

Det låter dig anpassa bakgrund, huvud, färger och navigationsmeny. Libretto stöder WooCommerce för att starta din webbutik för att sälja böcker.

20. MyBook

Min bok

MyBook är ett perfekt WordPress-tema för att lansera en webbplats för bokförfattare, säljare och förlag. Det är mycket kompatibelt med dra och släpp sidbyggare för att anpassa layouten. Du kan också skapa anpassade målsidor för dina presenterade böcker, boköversikt och nedladdningar.

Detta tema har en om mig avsnitt för författaren att visa sin biografi.

21. Offentligt yttrande

Allmän åsikt

Public Opinion är ett kraftfullt WordPress-tema för onlinetidningar, bokförfattare, förlag och författare. Den har vackra färgvariationer för att skapa en unik och snygg webbplats. Med flera kategorilayouter kan du enkelt organisera dina böcker.

Den har ett reklamutrymme där du kan marknadsföra relevanta produkter genom att visa banners och tjäna pengar online. Du kan använda Elementor-sidbyggaren tillsammans med temat för att anpassa din webbplats med förhandsvisning i realtid.

22. Elegant

Elegant

Elegant är ett modernt och snyggt WordPress-tema som byggs specifikt för bloggare, författare och författare. Det levereras med portföljinläggstyp för att visa upp ditt arbete professionellt. Temat erbjuder också snygga animationer på din hemsida.

Andra viktiga funktioner inkluderar mur- och rutnätlayouter, bildfilter, teamavsnitt och centrerad layout. Det har färgskal, rubrikstyling och mer i teman anpassningspanelen.

23. Återupplev

Återupplev

Relive är ett WordPress-berättelsetema designat med en lust att marknadsföra bokförfattare, bloggare och författare. Det är packat med bild- och videogallerier, layouter för sidofält, anpassad rubrik och mer. Temat har ett visat innehållsreglage på hemsidan.

Den integrerar sociala medienätverk för att göra din webbplats delbar. Temat är optimerat för SEO för att öka din trafik från sökmotorer.

24. Författare

Författare

Författare är ett gratis WordPress-tema skapat för förlag, författare och bokförfattare. Det ger en bra läsupplevelse för dina besökare med skarp typografi. Den har en 2-kolumns layout med navigationsmenyn på sidofältet på vänster sida och innehöll innehåll på höger sida.

Detta tema är kompatibelt med drag-and-drop-sidbyggare, så du kan anpassa det utan att skriva en kodrad.

25. Bokförfattare

Bokförfattare

Bokförfattare är ett utmärkt WordPress-tema för att skapa en bokhandelsbutik online. Den har ett avsnitt om användargranskning på hemsidan för att visa vittnesmål från dina läsare. Den levereras med en bildreglage för att visa dina presenterade böcker för dina potentiella bokläsare.

Med det här temat kan du skapa en katalog för att visa alla dina böcker.

26. Suarez

Suarez

Suarez är ett kreativt WordPress-tema byggt för bloggare, författare och bokförfattare. Det erbjuder en skjutreglage för bakgrundsbild på fullskärm med en anpassad logotyp och navigationsmeny. Ovanpå det kan du lägga till författarbio med en bild och en uppmaningsknapp.

Det låter dig också visa presenterade inlägg, prenumerationsruta för nyhetsbrev, Instagram-foton och sociala ikoner. Det är enkelt att konfigurera och anpassas med WordPress live-anpassare.

27. Moduler

moduler

Moduler är ett känsligt och sofistikerat WordPress-tema för att skapa en webbplats. Den har en vacker och flexibel layout med en fullskärmshuvudbakgrund. Detta tema kommer med flera förbyggda demosajter, inklusive en mall för bokförfattare, författare och förlag.

Den har en videobakgrund, färgscheman, teckensnitt, anpassade sidofält och mer. Moduler tema stöder WooCommerce och WPForms plugins ur lådan.

28. Ganska kreativt

Ganska kreativt

Om du letar efter ett attraktivt och elegant WordPress-tema för din webbplats är Pretty Creative rätt val. Den är byggd ovanpå tematramen för Genesis som lägger en stark grund för temat.

Temat innehåller flera anpassade sidmallar, widgetområden, rubriklayouter, färgscheman och panelalternativ.

29. True North

Äkta norr

True North är ett gratis WordPress-tema för bokförfattare, författare och förlag. Det levereras med flera layoutalternativ, såsom portföljvisning, kolumnlistning och isotopfiltrering. Det kommer med portföljinnehållstypen för att visa ditt arbete på hemsidan professionellt.

Temat erbjuder anpassade widgetar och ett klick på demoinnehåll. Det integreras sömlöst med WPML, så att du enkelt kan bygga en flerspråkig webbplats.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa WordPress-teman för författare och författare. Du kanske också vill kolla in vår guide om bästa WordPress-teman för mobilappar och programvara.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me