29 bästa WordPress-teman för hotell och resorts (2020)

bästa wordpress hotell och resort teman


Letar du efter de bästa WordPress-teman för hotell och resorts?

Ett hotell- eller resorttema måste ha alla funktioner som hjälper dig att visa upp dina egenskaper och också gör att resenärer enkelt kan boka ett rum. Du måste leta efter ett tema som täcker alla viktiga funktioner som onlinebokning, val av rum osv.

I den här artikeln kommer vi att dela några av de bästa WordPress-teman för hotell och resorts.

Att välja ett WordPress-hotelltema för din webbplats

Inte varje WordPress-hotelltema skapas lika.

Innan du dyker in och väljer ett tema måste du se till att temat har vissa funktioner:

 • Visa dina egenskaper och bekvämligheter för potentiella hyresgäster
 • En optimal plats för bokningsformuläret
 • Kompatibel med de plugins som du vill använda, särskilt plugin för bokningsformuläret.

Vi skapade också en lista över de bästa WordPress-teman som du kan använda. Kolla in dem.

Låt oss titta på några av de bästa WordPress-teman för hotell och resorts.

1. Astra-tema

Astra Theme

Astra är ett lätt och modernt WordPress-tema. Det har flera starterwebbplatser inklusive en demowebbplats för hotell, resorts, B&B & vandrarhem. Detta tema är kompatibelt med alla populära drag-and-drop-sidbyggare som hjälper dig att designa dina målsidor.

Den har ett bildgalleri för att visa foton på dina hotellrum. Astra är lätt att konfigurera och optimera för att utföra snabbare än vanliga WordPress-teman.

2. OceanWP

OceanWP

OceanWP är ett gratis och heltäckande WordPress-tema utformat för att skapa alla typer av webbplatser. Det kommer med en demosida för hotell och resorts som du snabbt kan importera på din webbplats med ett klick. Ocean WP har flera avsnitt på hemsidan inklusive välkomst, om oss, tjänster och mer. Det låter dig lägga till en anpassad logotyp, enkel navigationsmeny och bild i full bredd med CTA i rubrikavsnittet.

Detta tema är 100% lyhört och det stöder fullständigt e-handel. OceanWP är översättningsklar och kan användas för att skapa RTL-webbplatser (höger till vänster). För ytterligare funktioner kan du använda deras premiumtillägg och tillägg.

3. Sun Resort

Sun Resort

Sun Resort är ett elegant WordPress-tema för hotell och resorts webbplatser. Det har ett inbyggt formulär för bokningsbegäran som hjälper användare att boka boende på ditt hotell eller din resort. Det kommer med en dra-och-släpp-startsidan för att lägga till ditt innehåll direkt.

Andra viktiga funktioner inkluderar anpassade widgetar, färgscheman, demoimport med 1 klick och SEO-optimering. Sun Resort-tema är superflexibelt och är enkelt att installera.

4. Essens

Väsen

Essence är ett kraftfullt WordPress-tema som kan användas för att skapa en hotell- eller resortwebbplats. Den har en bakgrundsbild i full bredd med den anpassade logotypen, navigationsmenyn, sökfältet, välkomstmeddelandet och prenumerationsformuläret. Det kommer med en enkel design för att visa upp ditt presenterade innehåll vackert.

Detta tema är Gutenberg optimerat, vilket innebär att du kan publicera innehåll direkt från den senaste WordPress-redaktören, Gutenberg utan krångel. Det är byggt ovanför Genesis-ramverket, ett av de populäraste premium-WordPress-temramarna som finns tillgängliga på marknaden. Det har en lättanvänd temanalternativ för enkel inställning av teman. Essence erbjuder 6 widgetområden som hjälper dig att snabbt lägga till funktioner på hemsidan och andra sidor.

5. Bordeaux

Bordeaux

Bordeaux är ett djärvt WordPress-tema för boutiquehotell och B&B. Det låter dig lägga till online-bokningsfunktion på din webbplats, så att resenärerna enkelt kan boka hotellrum. Det kommer med ett bildspel för hemsida för att visa hotellbilder, rumsbilder och fler foton.

Bordeaux kan anpassas helt för färger, märkesvaror och typografi. Detta tema är nybörjarvänligt och kan anpassas med live WordPress-anpassare.

6. Santorini Resort

Santorini

Santorini Resort är ett vackert WordPress-tema som byggs specifikt för att skapa en hotell- eller resortwebbplats. Den har en unik design med en anpassad bakgrundsbild i full bredd. Det har ett online-bokningsformulär för användare att boka rum.

Detta tema har 7 innehållstyper, flexibla hemsidor, anpassade widgets och mer. Det är optimerat för SEO och prestanda.

7. Arcadia

Arcadia

Arcadia är ett professionellt WordPress hotell- och resorttema. Det har fantastiska anpassade funktioner som bakgrundsbild, rubriker, skjutreglage för fullskärm med mera. Det innehåller en bokningsformulärmall, ikoner för sociala medier och flera sidmallar.

Det kan anpassas med WordPress-anpassare med live-förhandsvisning. Du kan ändra nästan allt i temat för att få din önskade hotellwebbplats igång.

8. SixtyOne

Sextio en

SixtyOne är ett modernt WordPress-tema utformat för hotell- och boendeföretag. Liksom andra populära WordPress-hotelltema innehåller det ett online-bokningsformulär för resenärer att boka rum på ditt hotell. Det kommer med bildgallerier och hotellhanteringssystem.

Den har anpassade widgets, sidmallar, kartor och målsidor. Detta tema är enkelt att konfigurera och fungerar bra i alla skärmstorlekar.

9. Hotelia

Hotelia

Som namnet antyder är Hotelia specifikt skapat för att bygga en hotellwebbplats. Den har en elegant och robust design med avancerade funktioner som onlinebokning, bildreglage, sidbyggare, parallaxeffekter och mer. Det kommer med en videobakgrund, klibbig navigering, anpassad logotyp och premium-plugins.

Det innehåller också anpassade teckensnitt, posttyper, widgets, färger och mer. Hotelia är nybörjarvänligt och ger dig omfattande dokumentation som guider dig med alla aspekter av att inrätta en webbplats med den.

10. Palermo

Palermo

Palermo är ett vackert WordPress-hotell och resorts tema. Den har en navigationsmeny i sidofältet med en anpassad logotyp och fet bakgrund. Det visar en bakgrundsbild på helskärm på höger sida av skärmen. Du kan lägga till ett välkomstmeddelande och en uppmaningsknapp till hemsidan.

Detta tema har över 30 utseendealternativ och kombinationer. Det har också ett 1-klick-demonstrationsimportverktyg och är mycket optimerat för webbplatshastighet.

11. HotelEngine Classy

HotelEngine Classy

HotelEngine Classy är ett WordPress-tema som gjorts för vandrarhem, resorts, boutiquehotell och boende. Den har en fullskärmsbildsreglage på hemsidan med din logotyp, navigationsmeny och online-bokningsformulär.

På hemsidan kan du visa hotellrum med bekvämligheter, kundbedömningar, plats och bildgalleri. Även om den har en skräddarsydd temanalternativ kan du också anpassa den med den levande WordPress-anpassaren.

12. Kea

Kea

Kea är ett minimalistiskt WordPress-resort-tema som kan användas för att skapa hotell- och resortwebbplatser. Det låter dig integrera ditt eget bokningssystem med hjälp av ett WordPress-bokningsprogram. Det ger ett vackert första intryck med video- och bildreglaget på hemsidan.

Detta tema har flexibla layouter, flera färgval och WPML-stöd för att skapa en flerspråkig webbplats. Det använder också anpassade Elementor-widgetar för att designa dina egna sidor.

13. HotelEngine Comfy

HotelEngine Comfy

HotelEngine Comfy är ett vackert designat WordPress-tema för hotell och resorts. Den levereras med bildgallerier och reglage för att visa upp dina hotellrum, lobbier och vägar. Temat har ett professionellt hotellhanteringssystem och online bokningsformulär.

Den levereras med en kraftfull sökmotor, färger, teckensnitt och fler anpassade alternativ. Detta tema är enkelt att konfigurera och låter dig starta en hotellwebbplats direkt.

14. Milos

Milos

Milos är ett premium WordPress-tema byggt för hotell, vandrarhem, lägenhetsuthyrning, B&B&B och gästfrihetsföretag. Den har en bakgrundsbild på full skärm under rubriken. Rubriken innehåller en anpassad logotyp och navigeringsmeny. Du kan också lägga till en bokningsknapp i rubriken.

Det låter dig integrera tredje parts boknings- och bokningssystem. Temat ger dig full kontroll över färgerna. Det är enkelt och nybörjarvänligt att ställa in.

15. Lokaler

lokaler

Locales är ett modernt WordPress-katalogtema som hjälper dig att skapa en katalog med lokala hotell. Det är fylld med stödjande funktioner som kartor, adresser och mer. Du kan också lägga till filtrerbar sökning på hemsidan för att låta användarna hitta det bästa hotellet i stan.

Det låter dig visa hotell och lägenheter i en karusellreglage. Det har en hemsida för att visa utvalda hotell. Temat är perfekt för att visa upp hotell i din stad och tjäna en provision vid bokningar.

16. Prestige

Prestige

Prestige är ett vackert utformat WordPress-hotelltema. Den har flera sidmallar för att visa dina rum, rumstyper och mer. Det låter dig visa upp sevärdheter i närheten som kan utveckla ett intresse för användaren att boka ett rum på ditt hotell.

Detta tema är enkelt att konfigurera och kan anpassas med WordPress-tematilpassare med live-förhandsvisning.

17. Moliere

Moliere

Moliere är ett utmärkt WordPress-tema för hotell, resorts, hyreslägenheter och B&B. Den levereras med en flexibel sidhuvud och sidfot som gör att du kan anpassa varje element på webbplatsen. Det ger dig kontrollen över färgscheman för att definiera dina egna färger.

Andra viktiga funktioner inkluderar Googles teckensnittintegration och support för sidbyggare, WooCommerce och RTL-språk.

18. Hotellbokning

Hotellbokning

HotelBooking är ett fullt funktionellt WordPress-hotelltema. Det har ett lyhört design- och hotellbokningssystem. Detta tema har en bokningsmotor som gör att dina användare snabbt kan boka rum på ditt hotell. Du kan lägga till ett anpassningsbart bokningsformulär, kalender för rumstillgänglighet, rabattkuponger och mer.

Detta tema ger dig möjlighet att lägga till säsongspriser för rum. Den har en separat bloggsida för att publicera innehåll om ditt hotell.

19. Hotelone

Hotelone

Hotelone är ett gratis WordPress-tema för hotell och resorts. Den levereras med en avancerad adminpanel för att anpassa alla element i temat. Det levereras med en förbyggd layout för din hotellwebbplats vilket gör det lättare att komma igång. Den har en widgeterad sidfot för att lägga till sociala medieikoner, tjänster och mer längst ner på din webbplats. Du kan också lägga till en resekarta, plats och adress i sidfoten. Detta tema stöder Elementor-byggaren för att designa dina sidor.

20. Philoxenia

Philoxenia

Philoxenia är ett vackert och modernt WordPress-hotelltema. Den har alla funktioner du behöver på din hotellwebbplats inklusive ett bokningsformulär, flera innehållstyper, bildgalleri för att visa upp hotellrum och ett rumshanteringssystem.

Detta tema erbjuder widgetiserad hemsida, anpassade widgetar och färgscheman för att ställa in din webbplats. Det är mycket optimerat för SEO.

21. Hotell lyx

Hotell lyx

Hotel Luxury är ett annat gratis WordPress-hotelltema. Det låter dig hantera dina onlinebokningar och bokningar på ett professionellt sätt. Den har en vacker design för att visa hotellhotell med stil. Detta tema är enkelt att konfigurera och kan anpassas med den live WordPress-anpassaren.

22. Hotelica

Hotelica

Hotelica är ett gratis WordPress-tema utformat specifikt för hotell, resorts och gästfrihetsföretag. Den har en bakgrundsbild på full bredd med en anpassad logotyp, välkomsttaglinje och navigationsmeny. Du kan använda detta tema för att skapa en lokal hotellkatalog. Detta tema kan anpassas med WordPress-anpassning med live-förhandsvisning.

23. Zermatt

Zermatt

Zermatt är ett mycket avancerat och flexibelt WordPress-tema för hotell, resorts, hyreslägenheter, B&B&B, vandrarhem och boende. Den har attraktiva bakgrunder på full skärm för att skapa ett kraftfullt första intryck på användarna. Temafunktionerna inkluderar online bokningsformulär, vädermodul och CTA.

Det kommer med oändliga färgmöjligheter, helt anpassningsbara layouter, sidbyggare och WooCommerce-stöd. Zermatt är lätt att installera och optimeras för hastighet.

24. Närvaro

Närvaro

Prestige är ett modernt WordPress-tema. Det kan användas för att enkelt skapa en hotell- eller resortwebbplats. Det använder drag-and-drop-sidbyggarna för att designa målsidor. Detta tema innehåller två layouter för att antingen skapa en hemsida med rutor eller i full bredd.

Med inbyggda webbplatsdemos kan du komma igång snabbt och starta din hotellwebbplats. Temainställningen är enkel och kan anpassas med live WordPress-anpassare.

25. Olympus Inn

Olympus Värdshus

Olympus Inn är ett elegant WordPress-tema för hotell, gästfrihetsföretag, logi och resorts. Liksom alla populära teman i den här listan har den ett online-bokningsformulär. Detta tema fungerar utmärkt med alla måste ha WordPress-plugins för att lägga till funktioner och funktioner på din hotellwebbplats.

Den stöder sidbyggare, WooCommerce, RTL-språk och är optimerad för SEO. Olympus Inn presterar snabbare än andra vanliga WordPress-teman.

26. Aegean Resort

Aegean Resort

Om du letar efter ett vackert och modernt WordPress-resort-tema, kolla in Aegean Resort. Det kommer med alla fantastiska funktioner du behöver för att bygga en hotell- eller resortwebbplats. De mest anmärkningsvärda funktionerna är vädermodul, online bokningsformulär, bildgallerier, reglage och bakgrundsvideor.

Detta tema är WPML-kompatibelt vilket innebär att du enkelt kan skapa en flerspråkig webbplats. Det har flexibla layoutalternativ för att designa din hemsida och målsidor.

27. Flat

Platt

Flat är ett professionellt WordPress-tema som kan användas för att skapa ett hotell- eller resortwebbplats. Den har en unik platt layout med djärva färger och helt anpassningsbara för att lägga till effekter, animationer och mer. Den levereras med Themify-byggaren för att designa dina egna sidor.

Temat har hemsidor för att visa dina hotellrum, kundbedömningar, anställda och bekvämligheter. Det är enkelt att konfigurera och kan anpassas med den levande WordPress-anpassaren.

28. Hotel Melbourne

Hotel Melbourne

Hotel Melbourne är ett gratis och lyhört WordPress-tema för hotell, resorts och lyxiga lägenheter. Den har flera platser för navigationsmenyer, bildreglage, integration i sociala medier och mer. Det kommer med hotellbokningsfaciliteter, rumshantering och fler premiumfunktioner i deras betalda version.

29. HotelMotel

HotelMotel

HotelMotel är ett premiumtema för WordPress hotell. Det har ett reservationssystem, rumshantering, blogg och Instagram-widget. Den har en bildreglage för att visa upp dina hotellfaciliteter och attraktioner i närheten. Detta tema är helt anpassningsbart och enkelt att installera.

Det levereras med anpassade färger, widgetar, teckensnitt och mer. Temat har stöd för WooCommerce och översättning som är redo att låta dig skapa en webbplats på ditt eget språk.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa WordPress-teman för hotell och resorts. Du kanske också vill kolla in vår guide om bästa WordPress-teman för resebloggar.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map