29 snabbaste WordPress-teman för att påskynda din webbplats

Snabbaste WordPress-teman


Letar du efter de snabbaste WordPress-teman? Webbplatsens hastighet kan göra eller bryta ditt företag. Utan tvekan spelar ditt WordPress-tema en viktig roll i det.

Med ett snabbt WordPress-tema kan du minska sidans laddningstid betydligt, vilket i sin tur ökar din sidhastighet. I den här artikeln visar vi dig några av de snabbaste WordPress-teman för att påskynda din webbplats.

Varför ska du välja de snabbaste WordPress-teman??

Sidhastighet är en av de viktigaste mätvärdena som du behöver för att hålla ett öga på.
Studier visar att till och med bara en sekunders fördröjning av sidrespons kan resultera i 7% minskning av konverteringsgraden. Plus fortsätter Google att betona sidhastigheten i sin algoritm.

För att sammanfatta det, om du vill öka din sökrankning, få mer organisk trafik och ge bra användarupplevelse, måste du vidta alla åtgärder, som att välja ett snabbt WordPress-tema, för att öka din sidhastighet.

Med tusentals WordPress-teman tillgängliga på marknaden är det svårt för dig att hitta ett tema som är snabbt och lyhörd. Du kan alltid använda vårt gratis webbplatshastighetstestverktyg för WordPress för att veta den fullständiga statistiken om webbplatsens hastighet.

Låt oss titta på några av de snabbaste WordPress-teman på marknaden för att påskynda din webbplats.

1. Essence Pro

Essence Pro

Essence Pro är ett vackert och snabbaste WordPress-tema. Det är byggt ovanpå StudioPress Genesis Framework som gör det kraftfullt och robust. Temat är perfekt för livsstils-, hälso-, wellness- och medicinska webbplatser. Du kan också använda det här temat för att skapa en e-handelsaffär.

Andra viktiga funktioner inkluderar 6 widgetområden, anpassad rubrikbakgrund, 2 navigationsmenyer, sökfält och mer.

Prissättning: 129,95 $

Få GRATIS åtkomst till Essense Pro + 35 andra StudioPress-teman!

Vill du prova alla premium StudioPress-teman, inklusive Essense Pro, GRATIS?

När du registrerar dig för WP Engine, den bästa hanterade WordPress-värdstjänsten, får du Genesis-ramverket och ALLA StudioPress-teman gratis (det är över 2 000 dollar i värde!)

Gör anspråk på detta exklusiva erbjudande om WP-motor idag! »

2. Astra-tema

Astra Theme

Astra Theme är det mest populära och snabbaste WordPress-temat. Den levereras med dussintals färdiga webbplatser som du kan importera till din WordPress-instrumentbräda. Syftet med startsidorna är att spara tid så att du snabbt kan starta en webbplats utan att behöva bygga den från grunden.

Det fungerar sömlöst med de flesta drag-and-drop-sidbyggare för WordPress. Med Astra Theme kan du enkelt anpassa din webbplats utan att skriva någon kod.

3. Neve

Neve

Neve är ett supersnabbt WordPress-tema, kompatibelt med de flesta sidbyggare för WordPress. Det är ett mångsidigt tema som passar alla affärsnischer. Layouten är mycket flexibel tack vare dess enkla temalternativ som låter dig justera stylingen.

Det kommer med en anpassningsbar sidhuvud och sidfot för att ge din webbplats ett unikt utseende.

4. Ultra

Ultra

Ultra är ett kraftfullt och ett snabbt WordPress-tema. Det stöder Themify-drag-och-släpp-byggaren för att skapa din webbplats snabbt. Det inkluderar också Ultra Skins, som är inbyggda mallar och demosajter som hjälper dig att komma igång utan att skriva någon kod.

Temat erbjuder byggnadstillägg, layoutalternativ och massor av anpassningsinställningar för din webbplats.

5. Hestia Pro

Hestia Pro

Hestia Pro är ett mångsidigt WordPress-tema byggt för att skapa högpresterande webbplatser. Den har en vacker och snygg layout på en sida med snygg materialdesign. Temat kan också användas för att skapa en webbplats med flera sidor.

Den stöder fullt ut WooCommerce och är optimerad för hastighet och prestanda.

6. OceanWP

Ocean WP

OceanWP är ett gratis och snabbaste WordPress-tema byggt för att enkelt skapa en webbplats eller blogg. Den har flera demonstrationer och mallar för att spara tid när du bygger din webbplats. Med deras premiumförlängningar kan du lägga till fler funktioner och funktioner på din webbplats.

Temat är mycket kompatibelt med populära sidbyggare som Beaver Builder, Elementor osv.

7. Dekoratör

Decorist

Decorist är ett snabbt WooCommerce-tema. Det kan användas för att skapa en onlinebutik och sälja dekorprodukter, modeprodukter eller fysiska produkter. Temat fungerar perfekt med WooCommerce-tillägg för att lägga till fler funktioner på din webbplats.

Den har en mycket anpassningsbar butiksram och flexibla layoutalternativ. Med 100+ anpassade element kan du hantera rubrikens synlighet, färger, sociala nätverk och mer.

8. Zelle Pro

Zelle Pro

Zelle Pro är ett glad tema som kommer med snabba prestanda och parallax-rullning. Det finns i layouter med en sida och flera sidor för att skapa vackra webbplatser. Temat har en anpassad rubrik med bakgrundsbild i full bredd och uppmaningsknappar.

Du kan använda WordPress live-anpassare och sidbyggare för anpassning.

9. Academica Pro

Academica Pro

Academica Pro är ett snabbt WordPress-tema utformat specifikt för utbildningsinstitut, universitet, högskolor och bibliotek. Det erbjuder en widgetiserad layout med 3-kolumnsstil på hemsidan. Med integration av händelsekalender kan du enkelt marknadsföra händelserna på din webbplats.

Andra viktiga funktioner inkluderar en dynamisk hemsidesbyggare, visuell kundanpassning, sidlayouter och stöd för WooCommerce.

10. Författare Pro

Författare Pro

Author Pro är ett annat Genesis-baserat tema för att skapa kraftfulla och robusta webbplatser i WordPress. Temat är perfekt för bokförfattare, bokhandlare online, förlag, tidskrifter och nyhetswebbplatser. Den har en vacker och användarvänlig hemsida för att visa boktitlar professionellt.

Det stöder e-handelsplattformar som WooCommerce och BigCommerce så att du enkelt kan ställa in din onlinebutik. Tematilpassaren gör det enkelt att göra ändringar på din webbplats.

11. Tusant

Tusant

Tusant är det snabbaste WordPress-podcasttemat. Du kan använda det här temat för att lägga till musik och videoströmning på din webbplats. Temat är perfekt för musiker, band, vloggar, podcasters, sändare och alla innehållssidor som fungerar kring ljud / videoprojekt.

Det levereras med flera layoutalternativ och stöder Elementor-sidbyggare.

12. Finesse

Finess

Finesse är ett populärt och snabbt WooCommerce-tema som låter dig starta din onlinebutik. Det stöder SiteOrigin-drag-och-släpp-sidbyggare för anpassning. Temat erbjuder flexibla layoutalternativ för att lägga till produkter, relaterade produkter och mer på din eCommerce-webbplats.

Andra funktioner inkluderar stöd för Googles webbtypsnitt med mer än 600, obegränsade färgscheman, översättningar och live-anpassare för att redigera din webbplats.

13. Kea

Kea Resort

Kea är ett vackert och snabbaste WordPress-resort-tema som är speciellt byggt för hotell, resorts och gästfrihetsföretag. Det har en minimalistisk design med en fullskärmsanpassad bakgrundsbild. Med Kea kan du enkelt integrera ett tredje parts boknings- och bokningssystem för ditt hotellföretag.

Temat erbjuder skjutreglage för video och bild, flexibla layouter, färgscheman och anpassade widgetar. Det stöder också WPML för att skapa en flerspråkig webbplats.

14. Sparad

sparade

Saved är ett premiumkordtema för WordPress. Det är perfekt att lägga till dina predikaner, evenemang, personalprofiler och plats. Det kommer med en layout som du kan visa vackra foton, videor, vittnesmål och donationsformulär.

Temat inkluderar en dra och släpp hemsidebyggare för att anpassa hemsidan på din kyrkas webbplats.

15. Agency Pro

Agency Pro

Agency Pro är det professionella och ett av de snabbaste WordPress-teman som passar bäst för din byråwebbplats. Temat bygger på Genesis Framework vilket gör det starkt och kraftfullt vad gäller prestanda.

Liksom alla StudioPress-teman kan du använda dess hemsida-widget och anpassade sidmallar för att snabbt ställa in din webbplats.

16. Balans

Balans

Balance är ett minimalistiskt och snabbaste WordPress-tema. Den har två vackra och premiumlayouter som gör att du kan skapa en webbplats som du väljer. Du kan också använda det här temat för att skapa en professionell eCommerce-butik och lägga till allt ditt lager med några klick.

Temat har vita utrymmen i layouten för att locka användare och engagera dem på din webbplats. Med Visual Customizer-stöd kan du snabbt ändra färger och teckensnitt.

17. Khore

Khore

Khore är ett av de snabbaste WordPress-händelsetemaen. Den har en 2-kolumnslayout som visar navigeringsmenyn på vänster sida och innehåll på höger sida av sidan. Temat är perfekt för värd för evenemang, utställningar, webbseminarier och konferenser.

Med Khore kan du sälja biljetter online. Det erbjuder också evenemangsplanering, social delning, Google-kartor, bildgallerier och mer.

18. Blogstar

Blogstar

Blogstar är ett kreativt WordPress-bloggtema. Det kommer med flera bloggmallar som du kan använda för att starta en blogg eller skapa en online-tidning. Det integreras sömlöst med Visual Composer så att du snabbt kan lägga till och anpassa dina webbplatssidor.

Temat har 700+ ikonteckensnitt, anpassade widgets, färgskal och videobakgrund. Den är mycket optimerad för hastighet och prestanda.

19. Moduler

moduler

Moduler är ett snyggt och snabbaste WordPress-tema. Med sin mångsidiga strategi kan du enkelt skapa valfri webbplats eller blogg. Det fungerar sömlöst med WordPress-plugins från tredje part för att utöka ditt temas funktionalitet.

Den har en anpassad sidhuvudbild med titel, tagline och CTA-knapp. Du kan också lägga till en navigationsmeny och sökfältet högst upp på sidan.

20. AutoDeals

AutoDeals

AutoDeals är ett modernt WordPress-bilhandlare-tema. Det kommer med en blixt-snabb och mest avancerad sökmotor för användare att hitta sina favoritbilar online. Besökarna kan söka efter avstånd och radie efter lokala inventeringsresultat.

Det låter dig välja och jämföra flera listor eller spara din sökning i önskelistan för framtida webbläsningar.

21. Anpassa

Customify

Customify är ett gratis WordPress mångsidig tema. Det är snabbt, lyhörd och flexibel att bygga en webbplats. Temat inkluderar sid- och sidfotbyggare och stöder sidbyggare som Beaver Builder, Elementor, Thrive Architect, Divi, etc..

Det stöder helt plugins som WooCommerce, bbPress, Yoast och mer för att utöka din webbplats.

22. Bokförfattare

Bokförfattare

Bokförfattare är ett snabbt WordPress-tema för utgivare och författare. Det låter dig sälja och marknadsföra dina böcker online. Temat låter dig välja vackra färger för att visa upp bokomslag och locka publik.

Det kommer med en granskningssektion där dina användare kan lämna sin feedback och förslag om sina köp.

23. Guten-tema

Guten-tema

Guten Theme är ett kraftfullt och snabbaste WordPress-tema med stöd för sidbyggare som Gutenberg, Beaver Builder, Elementor och mer. Temat har flera layouter för olika sektioner, inklusive sidhuvud, sidfot och sidofält.

Det är enkelt att anpassa färger, typsnitt etc. Guten Theme fungerar sömlöst med WooCommerce för att starta din onlinebutik.

24. Orfeo

Orfeo

Orfeo är ett en-sidigt snabbt WordPress-tema med en iögonfallande webbplatslayout. Det lockar dina besökare med en mörk bakgrundsbild och en färgstark uppmaningsknapp. Temat är perfekt för personliga bloggar och byråwebbplatser.

Du kan använda live WordPress-anpassaren för att snabbt göra ändringar i detta tema.

25. Moliere

Moliere

Moliere är ett modernt och snyggt WordPress-tema utformat specifikt för hotell, BnBs, lägenheter, hyreservice och gästfrihet. Temat är supersnabbt och flexibelt för att få användarens uppmärksamhet. Den har en anpassningsbar sidhuvud och sidfot för att enkelt lägga till ditt innehåll.

Med Moliere får du komplett färgkontroll, integrering av sidbyggare, RTL-support, WooCommerece-kompatibilitet och mer.

26. Nisch Pro

Nisch Pro

Niche Pro är ett professionellt och snabbt WordPress-tema som är perfekt för livsstilsbloggers att visa upp sitt arbete. Den har en vacker vit färglayout med engagerande bilder och e-handelsstöd. Temat har en widgetiserad layout för att lägga till ditt innehåll och media snabbt.

Det levereras med anpassade sidmallar och temalternativ för enkel anpassning.

27. WPCasa

WPCasa

WPCasa är det snabbaste WordPress-fastighetsemnet. Det låter dig ställa in din fastighetswebbplats och lägga till fastighetsförteckningar med en flexibel instrumentpanel. Temat fungerar som ett ramverk som gör det lättare för dig att lägga till fler mallar och layouter du väljer.

Det erbjuder kraftfulla tillägg och verktyg för att lägga till fler alternativ till temat. WPCasa innehåller också ett avancerat fastighetssökningssystem.

28. Sydney Pro

Sydney Pro

Sydney Pro är ett populärt och snabbt WordPress-tema som låter dig skapa alla typer av webbplatser. Det har en bakgrundsbild på full skärm, ikoner för social delning, sökfält, tagline och uppmaningsknappar. Du kan också använda Crelly Slider för att visa innehåll i den första vikten på din webbplats.

Temat kommer med ytterligare sidmallar för att designa din kontaktsida, om sida och mer.

29. Futurio

Futurio

Futurio är ett gratis och snabbt WordPress-tema som byggs specifikt för fotografer, onlineportföljer, kreativa byråer, e-handelsbutiker och målsidor. Det integreras med sidbyggare som Beaver Builder, Elementor, SiteOrigin, Divi och mer.

Du kan använda WordPress-plugins från tredje part för att optimera din webbplats för bättre prestanda.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de snabbaste WordPress-teman för att påskynda din webbplats. Du kanske också vill kolla in vår guide för bästa fullskärms WordPress-teman.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map