31 bästa Gutenbergvänliga WordPress-teman för 2020

Bästa Gutenbergvänliga WordPress-teman


Letar du efter de bästa Gutenbergvänliga WordPress-teman?

Gutenberg är den nya förbättrade redaktören för WordPress, som också kallas ”blockredigerare”. Det låter dig se hur en färdig sida ser ut när du är i redigeraren. På så sätt kan du justera storlek och avstånd i realtid utan att behöva byta till förhandsgranskningspanelen. Hela redigeringsupplevelsen har byggts om för medierikt innehåll.

Med Gutenberg kan du lägga till anpassade block, innehållslayout, flera kolumner, presenterad text, bilder och mer på ett elegant sätt.

I den här artikeln kommer vi att dela vår handplockade lista över de bästa Gutenbergvänliga WordPress-teman.

Att välja det bästa Gutenbergvänliga WordPress-temat

Ett Gutenbergvänligt tema fungerar sömlöst med den senaste WordPress-versionen.

Några av fördelarna med Gutenbergvänliga WordPress-teman är:

 • Responsiv och retina färdig design
 • Tillåt att lägga till anpassade block
 • Integrera med andra sidbyggare
 • Optimerad för SEO och snabb prestanda

Nu när du vet hur du väljer det bästa Gutenbergvänliga WordPress-temat, låt oss ta en titt på de bästa alternativen vi har för din webbplats.

Du kanske också vill kolla in våra experters val av de bästa WordPress Gutenberg-pluginsna för att förbättra din redigerare.

1. Genombrott Pro

Genombrott Pro

Breakthrough Pro är ett populärt WordPress-tema byggt ovanpå Genesis Framework av StudioPress. Det kommer med flera layouter, en vitfärgad bakgrund, vackra färgval och skarp typografi. Temat ger dig möjlighet att visa upp ditt arbete, tjänster och mer på hemsidan.

Det är ett perfekt Gutenberg-tema som du kan använda för att skapa en webbplats, en onlinebutik eller en blogg. Det låter dig lägga till vackra målsidor som kan konvertera fler besökare till kunder.

Få GRATIS åtkomst till Breakthrough Pro + 35 andra StudioPress-teman!

Vill du prova alla premium StudioPress-teman, inklusive Breakthrough Pro, GRATIS?

När du registrerar dig för WP Engine, den bästa hanterade WordPress-värdstjänsten, får du Genesis-ramverket och ALLA StudioPress-teman gratis (det är över 2 000 dollar i värde!)

Få alla 35+ teman GRATIS med WP-motor »

2. Divi

Divi

Divi är ett ultimat WordPress-tema och sidbyggare, som stöder Gutenberg. Det kommer med en kraftfull visuell anpassning som du kan använda för att lägga till effekter, färger, teckensnitt, animationer, etc. Divi Builder gör att du snabbt kan anpassa layout och design på din webbplats.

Andra viktiga funktioner inkluderar globala element och stilar som sparar tid. Du kan ställa in dina anpassade moduler som ska användas på flera webbplatser effektivt. Divi-temat är enkelt att installera för alla företagswebbplatser.

3. OceanWP

OceanWP

OceanWP är ett gratis WordPress mångsidig tema, som stöder Gutenberg. Den levereras med dussintals webbdemos för varje affärsnisch, inklusive mat, hotell, gym, mode, livsstil, underhållning, blogging och mer.

Temat erbjuder snabb sidbelastningstid, responsiv layout och Gutenberg-stöd. Det integreras helt med WooCommerce för att starta en onlinebutik. OceanWP är översättningsklar och du kan använda den för att skapa en flerspråkig WordPress-webbplats.

4. Hestia Pro

Hestia Pro

Hestia Pro är ett kraftfullt Gutenbergvänligt WordPress-tema som passar bra för alla typer av webbplatser. Den har en modern, snygg materialkonstruktion och kompatibilitet med sidbyggare. Det låter dig använda Gutenberg-blockredigeraren för att anpassa dina sidor och inlägg.

Med sömlösa integrationer är Hestia Pro ett smart val att starta din funktionsrika webbplats direkt. Det erbjuder också flera färdiga demosajter.

5. Astra-tema

Astra Theme

Astra Theme är ett av de bästa gratis Gutenberg-vänliga WordPress-teman. Det kommer med hundratals startsidor som du kan importera med ett klick. Temat fungerar perfekt med populära drag-and-drop-sidbyggare som Beaver Builder, Elementor osv.

Det levereras med flera användbara element och moduler som gör installationen enkel. Astra-temat är nybörjarvänligt och stöder WooCommerce.

6. Ultra

Ultra

Ultra är ett modernt WordPress Gutenberg-tema. Det låter dig använda en klick på demoinnehåll för att importera en webbplatslayout med innehåll och funktioner. Du kan ersätta texten och bilderna med ditt ursprungliga innehåll och komma igång snabbt.

Med hjälp av dess tilläggsbyggare kan du lägga till fler funktioner på din webbplats som en nedräkningstimer, en framstegsfält, en bildreglage och mer. Det erbjuder också utmärkta färgval och typsnitt.

7. Neve

Neve

Neve är ett snyggt tema på en sida som fullt ut stöder WordPress Gutenberg-redaktör. Det är snabbt och lätt med en helt lyhörd layout.

Det ger dig fullständig kontroll över webbplatsens layoutalternativ, färger, teckensnitt och bakgrund.

8. Guten-tema

Guten-tema

Guten Theme är byggt för Gutenberg-redaktören av WordPress. Det har flera layoutanpassningsalternativ för sidhuvud, sidfot, bloggsida och mer. Temat kommer med platsomfattande färginställningar och typsnittalternativ.

Med Guten Theme får du förbyggda layouter från vilka du kan bygga en webbplats snabbt och enkelt. Det är enkelt att konfigurera och SEO-vänligt.

9. Zelle Pro

Zelle Pro

Zelle Pro är ett avancerat WordPress Gutenberg-tema. Det fungerar också sömlöst med andra sidbyggare och redaktörer. Detta tema är lätt att anpassa och konfigurera för alla webbplatser.

Det kommer med obegränsade färgval, anpassad bakgrund, en navigationsmeny, uppmaningsknappar och mer. Zelle Pro-temat stöder WooCommerce ur rutan.

10. Atomblock

Atomblock

Atomic Blocks är ett WordPress-tema som stöder Gutenberg-block sömlöst. Det kommer med ett gratis plugin som du kan använda för att lägga till anpassade block och sidbyggare på din webbplats.

Plugin kan också fungera med alla teman. Det har flera färdiga block för nyhetsbrevet, prissättningstabell, handlingsfråga, vittnesmål, delningsikoner och mer.

11. Magazine Pro

Magazine Pro

Magazine Pro är ett Genesis-driven WordPress-tema. Det är byggt för att fungera smidigt med Gutenberg-redaktören. Temat har en enkel och minimal layout som passar bra för alla onlinetidningar.

Det är ett idealt tema för resebloggare, politiska organisationer, teknikwebbplatser och livsstilsmagasiner. Med flera layoutalternativ är det enkelt att snabbt skapa en fullständig professionell webbplats.

Kolla också in vår handplockade lista över de bästa WordPress-teman för resebloggar.

12. Brittany

bretagne

Brittany är ett snyggt WordPress-tema perfekt för livsstil, mode och andra tidskrifter på nätet. Du kan också använda detta tema för att skapa en fotografihemsida och visa ditt presenterade verk vackert. Temat stöder Gutenberg-redaktören för snabb anpassning.

Den har en bakgrundsreglage för fullskärm för att visa upp ditt innehåll. Med färgval och animationseffekter ger det din webbplats ett tydligt utseende.

13. Zakra

Zakra

Zakra är ett gratis WordPress-tema utformat specifikt för att skapa en webbplats. Det stöder Gutenberg-blockredigeraren för anpassning av dina sidor och inlägg. Det kommer också med gratis startsidor som du kan använda för att starta en webbplats snabbt.

Zakra-temat är perfekt för personliga bloggar, portföljer, WooCommerce-butiker, affärswebbplatser och nischbaserade webbplatser. Det fungerar bra med Elementor och andra populära sidbyggare sömlöst.

14. Futurio

Futurio

Futurio är ett annat gratis Gutenbergvänligt WordPress-tema. Det är byggt för sidbyggare som Beaver Builder, Visual Composer och Divi Builder. Temat är perfekt för din enkla webbplats eller e-handel butiker.

Det stöder gratis och premium WordPress-plugins, inklusive Yoast SEO, WooCommerce, Jetpack, WPForms, etc. Futurio är lätt att anpassa och hantera i WordPress.

15. Nozama

Nozama

Nozama är ett premium WordPress Gutenberg-tema. Det är perfekt för WooCommerce-webbplatser, vilket innebär att du snabbt kan skapa en onlinebutik. Det integreras med de flesta WooCommerce-tillägg för att lägga till fler funktioner på din eCommerce-webbplats.

Temat stöder anpassade Elementor-moduler för att enkelt skapa fantastiska layouter. Det kommer också med en anpassad butikssida för att skapa en ultimat shoppingupplevelse för dina kunder.

16. Elefant

Elefant

Elephant är ett vackert WordPress-tema som stöder Gutenberg-blockredigeraren. Temat är byggt specifikt för ideella, välgörenhetsorganisationer och kyrkans webbplatser. Det kommer med flera funktioner som hjälper till att samla in pengar online för din ideella sak.

Det är enkelt att konfigurera och anpassa med sidbyggare och WordPress live-anpassare. Elephant-temat stöder flera översättningsplugins inklusive WPML, Polylang osv.

17. Monokrom

Svartvit

Monokrom är ett kraftfullt WordPress-tema byggt med Genesis Framework av StudioPress. Temat fungerar utmärkt med den senaste WordPress Gutenberg-redigeraren för att lägga till rikt innehåll på din webbplats. Du kan också använda anpassade block för att göra ditt innehåll enkelt och stilfullt.

Den har fyra widgetområden på hemsidan, flera layoutalternativ, en anpassningsbar rubrik och målsidamallar.

18. Maranatha

Maranatha

Maranatha är ett WordPress-ideellt tema utformat specifikt för kyrkor, ideella och insamlingssajter. Det fungerar sömlöst med Gutenberg-blockredigeraren för att anpassa WordPress-sidor och inlägg.

Temat kommer med en fullskärmvideobakgrund som ger det bästa intrycket för nya besökare. Andra viktiga funktioner inkluderar sidhuvud- och sidfot-widgetar för enkel anpassning.

19. Extra

Extra

Extra är ett elegant WordPress-tidningstema. Det integreras med den ultimata Divi Builder för anpassning. Du kan använda dra och släpp-funktionen för att ställa in din text, bilder och annat innehåll direkt.

Det levereras med kraftfulla funktioner som kategori byggare, post och sid byggare, betyg och granskningssystem, och mer. Extra-temat stöder e-handelsfunktioner för att enkelt bygga en onlinebutik.

20. Foodica

Foodica

Foodica är ett modernt WordPress-tema för mat- och receptwebbplatser. Den levereras med en vacker glider för innehåll som visar dina bloggar med stil. Temat erbjuder fyra bannerplatser för att placera dina annonser och tjäna mer pengar.

Det har obegränsade färgscheman, anpassade widgets, bakgrundsfärg och skarp typografi. Foodica stöder Gutenberg-blockredaktören ur lådan.

Kolla in de bästa WordPress-restaurangtemaen.

21. Hantverkare

Hantverkare

Artisan är ett professionellt WordPress-tema. Det är helt kompatibelt med den moderna Gutenberg-redigeraren och kommer med en demo-layout som är byggd specifikt för WordPress- och WooCommerce-block. Det gör att du enkelt kan anpassa startsidan och andra sidor.

Prata om eCommerce-integration, det fungerar bra med WooCommerce att sälja dina produkter online. Du kan också använda det här temat för att bygga en online marknadsplats som Amazon eller Etsy.

Du bör också kolla in vår guide för de bästa e-handelsplattformarna för multivendor-marknadsplatser.

22. Silke

Silke

Silk är ett WordPress-tema som byggs specifikt för mode- och livsstilsbloggar. Det har en vit bakgrund och en elegant layout för att visa ditt presenterade innehåll vackert. Temat stöder Gutenberg-blockredigeraren.

Den har kraftfulla funktioner som inläggslider, sociala delningsverktyg, Instagram-flöde och en mega-meny. Med flera designelement kan du enkelt göra ändringar i layouten på din webbplats.

23. Academy Pro

Academy Pro

Academy Pro är ett vackert WordPress-tema som är väl lämpad för online-akademier, utbildningsinstitutioner, högskolor och universitet. Det fungerar perfekt med den senaste Gutenberg-blockredigeraren för anpassning av dina sidor och inlägg.

Andra temafunktioner inkluderar 6 anpassade widgetområden, 3 olika layouter, videostöd, uppmaningsknappar och mer. Det är nybörjarvänligt och enkelt att installera.

24. Benson

Benson

Benson är ett WordPress-fototema med fullbildsbakgrund för att visa ditt mest attraktiva foto med stil. Det levereras med flera bildlayouter för att visa foton i listor, rutnät och bildgallerier vackert.

Det ger dig fullständig kontroll över webbplatsens färger, teckensnitt och stilinställningar. Temat integreras med dra och släpp sidbyggare och Gutenberg block editor.

25. Bramble

Björnbär

Bramble är ett mångsidigt WordPress-tema som du kan använda för att enkelt skapa en webbplats. Den levereras med en inbyggd sidbyggare för att anpassa dina sidor och inlägg. Temat stöder också Gutenberg-redaktören för att designa en vacker webbplats.

Det har en 2-kolumnslayout med en meny för sidofält och innehåll på höger sida av skärmen. De framstående funktionerna inkluderar videobakgrunder, Google-teckensnitt, portföljlayouter och mer.

26. Sparad

sparade

Saved är ett premiumkordtema för WordPress. Den levereras med en realtidshemsidorbyggare som du kan använda för att ställa in webbplatsens hemsida direkt. Temat är också kompatibelt med den nya blockbaserade Gutenberg-redaktören.

Andra viktiga funktioner inkluderar anpassade kyrkodiketter, sidfotkarta, demoinnehåll, 1-klickinnehållsimportör och automatisk sökmotoroptimering.

27. Infinity Pro

Infinity Pro

Infinity Pro är ett modernt och snyggt Gutenbergvänligt tema full av kraftfulla funktioner. Det är byggt ovanpå Genesis Theme Framework av StudioPress.

Med 13 olika widgetområden är det så enkelt att ställa in hemsidan och andra sidor på din webbplats. Det gör att du enkelt kan skapa målsidor.

28. Resväg

Resväg

Travel Way är ett fantastiskt WordPress-tema för rese- och turistföretag. Det är också perfekt för resebloggare, äventyrare och vandrare. Det erbjuder flexibla alternativ för att lägga till dina destinationer och turnépaket med stil.

Temat är Gutenberg redo och fungerar bra med alla populära sidbyggare.

29. Inspiro

inspiro

Inspiro är ett visuellt attraktivt WordPress-tema som stöder Gutenberg. Det stöder bild- och videogallerier för att visa ditt visuella innehåll vackert. Temat kommer med ett bildspel i fullbildsbakgrund som ser lika bra ut på alla enheter och skärmstorlekar.

Det stöder fullt ut WooCommerce-plugin som du kan använda för att skapa en onlinebutik och sälja dina produkter.

30. Filt

Feltmag

Felt är ett WordPress-tidningstema utformat vackert för online-tidningar, nyheter och personliga bloggar. Det låter dig visa upp ditt innehåll professionellt och ger det bästa första intrycket för nya användare.

Det kommer med en karusell och ett bildspel med full skärm för att lägga till innehåll. Temat har en lyhörd och modulär layout som du kan anpassa med den moderna Gutenberg-blockredigeraren.

31. Kea

Kea

Kea är ett flexibelt WordPress hotell och resorts tema. Det låter dig integrera ditt anpassade online-bokningssystem så att du bokar rum för kunder automatiskt. Temat kommer med en fullskärmsbakgrund, en videolidare och obegränsade färgscheman.

Med anpassade Elementor-widgetar är det enkelt att göra ändringar i ditt tema. Du kan också använda Gutenberg-redigeraren för att anpassa dina WordPress-sidor och inlägg.

Du bör också kolla in våra experters urval av de bästa WordPress-teman för hotell och resorts.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa Gutenberg-vänliga WordPress-teman. Du kanske också vill kolla in vår guide om bästa gratis WordPress-bloggteman.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map