Bästa WordPress-temabutiker


Letar du efter de bästa WordPress-temabutikerna för att köpa ett iögonfallande tema för din webbplats?

Det finns oändliga WordPress-temabutiker på marknaden och erbjuder olika typer av layouter och design. Men om du letar efter ett tema som verkligen passar din webbplats som en handske, är de viktigaste faktorerna att beakta när du utforskar ett temaföretag inkluderat nisch, funktioner, anpassningsalternativ och flexibilitet.

Vi skapade också en lista över de bästa WordPress-teman som du kan använda på din webbplats. Kolla in dem!

I den här artikeln kommer vi att dela några av de bästa WordPress-temabutikerna för att köpa det perfekta temat för din webbplats.

1. StudioPress

Studio

StudioPress är en populär WordPress-temabutik med många vackra premiumtema. Alla deras teman levereras med Genesis-ramverket, vilket gör dem kraftfulla och flexibla när det gäller funktioner. Genesis temaramverk är oerhört populärt bland WordPress-designers och utvecklare för dess tillförlitlighet, funktionalitet och höga standarder.

Temabutiken innehåller alla typer av WordPress-teman: barntema från tredjepartsutvecklare, kommersiella teman och mer. StudioPress ser till att kvaliteten på alla tillgängliga teman är förstklassig.

StudioPress förvärvades av WP Engine, världens mest populära och ett av de bäst hanterade WordPress-värdföretagen. Du får alla StudioPress-teman gratis om du väljer WP Engine-värd för din webbplats.

Dricks: IsItWP-användare kommer också att få ytterligare 20% RABATT. Kom igång med WP Engine.

Pris: Ett enda tema kostar 129 $, inklusive Genesis temaram. Om du vill köpa alla teman i ett paket kostar det 499,95 dollar.

2. Eleganta teman

Eleganta teman

Eleganta teman är ett utmärkt WordPress-temaföretag. De erbjuder mångsidiga WordPress-teman byggda för att skapa en mängd olika webbplatser. Deras teman är packade med Divi Builder, en mycket flexibel drag-and-drop-byggare för att designa dina webbplatssidor.

Du kan använda det eleganta temat Divi-temat som ett föräldertema för många av Divi-barntema. Det är ett kraftfullt tema med hundratals globala innehållselement, funktioner och moduler. Missa inte att kolla Divi-layouter och teman som stöds.

Pris: För 89 dollar kan du få tillgång till alla deras WordPress-teman, inklusive 1 års support och uppdateringar. Om du vill ha livstidsåtkomst till alla deras teman och plugins kostar det 249 $ (support och uppdateringar ingår också för hela livet).

3. Temna

Themify

Themify är en välkänd modern WordPress-temabutik med flera allmänna teman. Liksom andra populära temaföretag har de sina egna drag and drop-byggare för att designa sidor med lätthet. Themify Builder fartyg med de flesta Themify-teman.

Alla teman är vackert utformade med användbara funktioner och en enkel panel för temalternativ för att redigera din webbplats. Themify ger dig flexibiliteten att anpassa allt inom ett tema.

Pris: Kostnad för ett enda tema (packat med ett gratis tema) börjar från 49 $. Du kan få alla deras teman med livstidsåtkomst för $ 249.

4. OceanWP

OceanWP

OceanWP är ett WordPress-temaföretag med snygga, gratis temademonos som är utformade för att skapa en webbplats. Från en restaurangsajt till en onlinebutik erbjuder de mångsidiga layouter optimerade för SEO och snabb prestanda.

Alla OceanWPs temademonstrationer är klara med e-handel och kan integreras med de populäraste WordPress-tjänsterna. Du kan också skapa en flerspråkig webbplats med OceanWP-teman.

Pris: Temademonstrationerna är gratis. Du kan också använda deras premium-tilläggspaket för att lägga till kraftfulla funktioner till ditt tema.

5. Astra WordPress-teman

Astra

Astra är ett prisvärt WordPress-temaföretag som erbjuder ett temapaket med premium-startsidor och funktioner. Det är ett snyggt, lätt och snabbt utförande tema. Du kan också anpassa temat helt från WordPress-anpassaren. Det är nybörjarvänligt att konfigurera och bygga för sidbyggare för att skapa sidor snabbt.

Det levereras med förbyggda webbplatser för alla typer av affärsnischer. Temat inkluderar vackra färger, skarp typografi, layoutalternativ och mer. Du kan använda Astra WordPress-tema för att komma igång på nolltid.

Pris: Den har tre paket och startkostnaden är $ 59 med över 20 startplatser. Du kan få deras kompletta produktpaket, med livstidsåtkomst till alla deras funktioner och uppdateringar, för 699 $.

6. Teslaemas

TeslaThemes

TeslaThemes har en omfattande samling av moderna, vackra WordPress-teman. Deras teman är klara med e-handel och kan användas för personliga bloggar, företagswebbplatser, onlinebutiker osv.

De fokuserar på styling för att locka användare med parallaxbakgrunder, animationer, vacker typografi och färger. Du kan läsa temadokumentationen för att konfigurera och komma igång.

Pris: Enstaka teman kostar 58 $ vardera. Eller så kan du få livstidstillgång till alla deras teman för $ 299.

7. CSSIgniter

CSSIgniter

CSSIgniter erbjuder en stor samling av mångsidiga WordPress-teman. Deras teman är indelade i kategorier som bloggning, tidskrifter, affärer, nyheter och hotell. CSSIgniter-teman är populära för sin flexibilitet och styrka.

Du kan använda deras teman för att skapa en onlinebutik. Alla deras teman är sidvänliga och stöd översättningar.

Pris: Enstaka teman kostar $ 49 vardera. Eller så kan du få alla deras teman och resurser med ett livslångt medlemskap för $ 249.

8. WPZoom

WPZoom

WPZoom är ett annat populärt WordPress-temaföretag med vackra teman och mallar. De erbjuder teman för tidskrifter, video, portfölj, bloggning och företagswebbplatser. De har ett kraftfullt inbyggt ramverk för att lägga till funktioner och designsidor.

Det bästa är dokumentationen som hjälper dig att lära känna varje temas funktioner. På så sätt kan du enkelt bestämma vilket tema som är bäst för dig.

Pris: Startkostnaden för ett enda tema är $ 69. Du kan få alla teman för $ 99.

9. Gutenshop

Gutenshop

Gutenshop är ett snyggt eCommerce-tema av Superb WordPress-teman. Den har Google-teckensnitt, anpassade widgets, målsidor för målsidor, mallar i full bredd, navigationsmeny och mer.

Temat är kompatibelt med Instagram Feed plugin, kontaktformulär plugins, senaste post plugins och SEO verktyg. Du kan helt anpassa temat, inklusive färger, teckensnitt och bakgrund.

Pris: Prissättningen börjar på $ 29 (engångskostnad). Årliga planer för förnyelse och livstid finns tillgängliga som ger dig tillgång till 30+ respektive alla teman.

10. ThemeIsle

ThemeIsle

ThemeIsle är en freemium-temabutik med enkla och rena WordPress-teman. Deras gratis teman finns tillgängliga på WordPress.org, och deras betalda versioner visas på deras officiella webbplats. Även om de gratis teman har många funktioner, hittar du alla pro-alternativ i deras betalda teman.

Deras temanischer inkluderar legala, ideella, restaurang och mat, bloggning och mer. Dessa teman är superflexibla och lätta att installera på din WordPress-webbplats.

Pris: Enstaka teman kostar $ 89 vardera. Eller så kan du få obegränsad tillgång till alla deras teman och plugins för $ 299.

11. PremiumCoding-teman

Premiumcoding-teman

PremiumCoding-teman erbjuder vackra WordPress-teman som passar bra för företag, e-handel, portfölj och mer. Deras teman är mobilvänliga och erbjuder retina-vänlig layout.

PMC-teman utvecklas med hög hastighet och prestanda i åtanke. Dessutom erbjuder de till och med en CDN-tjänst till en låg månadsavgift.

Pris: Kostnaden för en enda webbplatslicens börjar på $ 39 / år. De erbjuder till och med tillgång till alla teman under ett år till ett pris av $ 86 / år.

12. Hantverksteman

Hantverksteman

Artisan Themes är en välkänd WordPress-temabutik som erbjuder vackra tema för alla ändamål. Deras 1-klicks demoinstallatör hjälper till att få din webbplats snabbt klar. Du kan byta ut demoinnehållet mot ditt eget för att enkelt lansera din webbplats.

Alla deras teman är enkelt integrerade med drag-and-drop-sidbyggare. Du kan använda deras modulära tillvägagångssätt för att få din webbplats direkt online. De har obegränsade mönster, förbyggda layouter och mer.

Pris: En enda temalicens kostar 129 $. Du kan få deras paket för alla teman för $ 439.

13. Organiserade teman

Organiserade teman

Organiserade teman erbjuder vackra mångsidiga WordPress-teman. Deras teman kan användas för att skapa ideella, kyrkliga, hotell-, restaurang-, affärs- och bloggsidor. Du kan använda de widgetiserade layouterna för att designa dina webbplatssidor.

Alla teman är helt optimerade för hastighet och prestanda. Anpassningen är enkel med WordPress live-anpassare.

Pris: Enskilda teman kostar $ 15- $ 55 beroende på de inkluderade funktionerna. Du kan få livslängd åtkomst till alla deras teman för $ 100.

14. Grafpapper Tryck

Grafpapper Tryck

Graph Paper Press har en utmärkt samling konstnärskonstruerade WordPress-teman. De erbjuder gratis och betalda teman för fotografer, portföljer, företagswebbplatser och personliga bloggar. Alla teman stöder e-handel och kan användas för att sälja dina produkter online.

Deras teman är helt anpassningsbara med WordPress live-anpassare. Grafpappers-teman är superflexibla och översättningsklar.

Pris: De erbjuder en plan för alla teman för $ 99 / år. Om du vill köpa livstidsåtkomst till alla teman är det en engångskostnad på 399 USD.

15. Kyrktemor

ChurchThemes

ChurchThemes är dedikerade till att erbjuda WordPress-teman för kyrkor, ideella och välgörenhetswebbplatser. Alla deras teman är utformade, så de inkluderade funktionerna stöder din sak. De gemensamma funktionerna i varje tema inkluderar händelser, ett personalområde, kartor över platser, predikarkiv osv.

Varje tema har ett podcastavsnitt för att visa ljud, video och textinnehåll vackert. De erbjuder detaljerad dokumentation och instruktioner för att skapa din trobaserade webbplats.

Pris: Startkostnaden för en enda temalicens är $ 99 – $ 129.

16. Meridian-teman

Meridian-teman

Meridian Themes är en populär WordPress-temabutik som erbjuder en mängd vackra teman. Deras teman är designade specifikt för konstnärer, kreativa designers, företag och bloggar. Alla deras teman är helt anpassningsbara och installationen är nybörjarvänlig.

En av nyckelfunktionerna är deras anpassade instrumentpanel för hantering av temalternativ. Det är lätt att använda och hjälper till att lägga till funktioner direkt på din webbplats.

Pris: Enstaka teman kostar $ 59 / år. Eller för $ 249 kan du köpa livstidsåtkomst till alla deras premiumtema.

17. a teman

aThemes

aThemes erbjuder en omfattande samling vackert utformade WordPress-teman. Deras teman är kategoriserade i portföljer, tidskrifter, nyheter, företag och blogg nischer.

Alla deras teman är lätta att sätta upp och nybörjarvänliga. Deras temadokumentation är stark och aktuell med de senaste ändringarna.

Pris: Startkostnaden för ett enda tema är $ 59. Om du vill ha livstidsåtkomst till alla deras teman, kostar det 249 $.

18. Gorilla-teman

Gorilla-teman

Gorilla Themes erbjuder eleganta WordPress-tema för alla ändamål. Teman är utrustade med användbara funktioner och plugins. Dessa resurser säkerställer att du får ett komplett paket för din webbplats.

Deras teman är byggda för resenärer, fastighetsmäklare, nyhetsorganisationer, tidskrifter, musiker och fordonsföretag. Deras teman är helt optimerade för SEO och nybörjarvänliga.

Pris: Startkostnaden för en enda webbplatslicens är $ 49,95 per år. Du kan få en obegränsad webbplatslicens för $ 149,95 / år.

19. Anariel Design

Anariel Design

Anariel Design har en modern samling av WordPress premium-teman. Alla deras teman kan enkelt integreras med andra WordPress-plugins och -tjänster. Deras teman är indelade i kategorier, inklusive portfölj, restauranger, ideella organisationer, välgörenhet, mode, livsstil och personliga bloggar.

Deras teman har eleganta layouter och design för alla typer av webbplatser. Alla deras teman är flexibla och enkla att installera.

Pris: Enstaka teman kostar 59 dollar. Du kan få tillgång till deras All Themes-medlemsplan för $ 149 (1 gång) och sedan $ 10 / månad framöver.

20. HermesThemes

HermesThemes

HermesThemes erbjuder en liten samling premium WordPress-teman för hotell och hotellrelaterade företag som resorts, B&B & B, vandrarhem etc. Alla teman är vackert utformade och innehåller funktioner som stöder affärsändamål för gästfrihet.

Deras teman är översättningsklar tack vare WPML och kan användas för att skapa flerspråkiga webbplatser. Temaet är enkelt och enkelt.

Pris: Startkostnaden för en enda webbplatslicens är 249 USD per år. För $ 349 / år kan du få en licens på flera platser.

21. Motortema

EngineThemes

EngineThemes är en modern WordPress-temabutik. De erbjuder eleganta WordPress-teman för jobbmotorer, annonser, fastighetsmäklare och tidskrifter. För ytterligare funktioner kan du använda deras premium-tilläggsprogram.

Alla deras teman har iögonfallande färger, typografi och attraktiva layoutdesign. Panelen för temalternativ är lätt att använda och gör anpassningen enkel.

Pris: En enda webbplatslicens kostar 89 dollar. Du kan också få temapaket till överkomliga priser.

22. Floemas

FloThemes

FloThemes är ett välkänt WordPress-temaföretag med glansiga fototema. Deras teman är användbara för fotografer, konstnärer, portföljer och kreativa företag. Layouterna är enkla och bildvänliga för att visa dina foton professionellt.

Andra funktioner inkluderar typografi, färger och inbyggda layouter. De erbjuder stark dokumentation för att hjälpa till att skapa din webbplats.

Pris: En enda webbplatslicens kostar $ 279. Två platslicenser kostar 449 dollar. Du kan också köpa deras tjänster, som webbutveckling, till ett överkomligt pris.

23. AudioTema

AudioTheme

AudioTheme är en populär WordPress-temabutik. Som namnet antyder har den en fantastisk samling WordPress-teman för musikbloggar, band, sångare, trummare och webbplatser för ljudinnehåll. Deras funktioner är relevanta för musikbranschen: ljud- och videosektioner, diskografi, kommande spelningar, evenemang osv.

Temainställningen är enkel, även om du inte är teknisk kunnig. Du kan använda WordPress-anpassaren med en direkt förhandsvisning för att redigera ditt tema.

Pris: Startkostnaden för ett enda tema är $ 69 / år. Du kan köpa deras plan för alla teman för $ 129 / år.

24. WPCasa

WPCasa

WPCasa har en modern samling WordPress-teman specifikt utformade för fastighetsföretag. Deras temafunktioner är byggda för att vara relevanta för fastighetswebbplatser. De vanligaste funktionerna är fastighetsförteckningar, agenthantering, avancerad sökning och mer.

Du kan använda deras addon-plugins för att lägga till fler funktioner på din webbplats. Alla WPCasas teman är helt anpassningsbara och enkla att installera.

Pris: Enstaka teman kostar 49 euro. Du kan få deras tillägg med ett enda tema för € 69.

25. Macho-teman

Macho-teman

Macho Themes är en WordPress-temabutik för medicinska, dentala och andra hälsobaserade teman. Deras teman inkluderar användbara funktioner som Google-typsnitt och anpassade bakgrunder. Alla teman har djärva färger, kraftfulla mönster och oändlig flexibilitet.

Andra viktiga funktioner i deras teman är ett kraftfullt navigationssystem för din sidhuvud och sidfot. Alla teman är lätta att konfigurera och SEO-optimerade.

Pris: Startkostnaden för en enda webbplatslicens är 59 $. Du kan få deras livslängdsmedlemsplan för $ 119.

26. Visa teman

ShowThemes

ShowThemes har en liten samling WordPress-händelsetema. De är en populär temabutik som specialiserar sig på evenemangsbaserade teman som är utformade för att skapa en enda engagerande sida eller flersidiga webbplatser för dina evenemang.

De erbjuder vackra färger och mönster med varje tema. Alla deras teman är superflexibla och enkla att använda. Temalternativen kan hanteras med den levande WordPress-anpassaren.

Pris: Startkostnaden för ett enda tema är $ 89. Om du vill köpa alla teman med deras supportportal kostar det $ 189.

27. MysteryThemes

MysteryThemes

MysteryThemes är ett sofistikerat WordPress-temaföretag med alla ändamål. Du kan använda teman för att designa och bygga valfri webbplats. Alla deras teman är klara med e-handel och erbjuder demoinstallatörer med 1 klick för att komma igång direkt.

De erbjuder premiumfunktioner med varje tema, inklusive avancerad typografi, färgscheman och mer. Deras teman är enkla att använda och nybörjarvänliga.

Pris: Enstaka teman kostar $ 55. Du kan få planen för alla teman för $ 189.

28. SecondLine-teman

SecondLine-teman

SecondLine-teman erbjuder en mängd eleganta, moderna podcast-teman för WordPress-webbplatser. Deras teman inkluderar funktioner och verktyg för att stödja podcast-relaterat innehåll. Du kan också lägga till en uppspelningsknapp med podcast för användare att lyssna på dina podcasts online.

Alla teman inkluderar ljud- och videostöd. Deras teman kan integreras med alla WordPress-plugins för ytterligare funktioner. Temaens uppsättning är enkel och flexibel.

Pris: Enstaka teman kostar $ 59 / år. Du kan få livslängd åtkomst till alla teman för $ 389.

29. Upptemperaturer

UpThemes

UpThemes är en utmärkt WordPress-temabutik för att köpa premium-mångsidiga teman. Deras teman kategoriseras i musik, band, fotografi, välgörenhet, ideella organisationer, tidskrifter, nyheter och andra affärsnischer. Med andra ord kan du skapa en webbplats med deras teman.

De mest anmärkningsvärda funktionerna inkluderar rubriklayouter, färger, bakgrunder och anpassade widgetar. Alla deras teman skickas med Beaver Builder så att du direkt kan designa dina egna målsidor.

Pris: Enstaka teman kostar $ 125 / år.

30. App Teman

AppThemes

AppThemes är ett professionellt WordPress-temaföretag som erbjuder en mängd vackra teman. Deras teman är byggda för tidskrifter, annonser, nyheter, jobbtavlor, företagskataloger, bloggar och webbplatser för små företag. De erbjuder också mallar för att skapa kupongsajter.

Alla deras teman är lätta att konfigurera tack vare flexibla alternativ och funktioner. Deras teman är optimerade för SEO och hastighet.

Pris: Startkostnaden för ett enda tema är $ 69. Du kan få alla teman för $ 199.

31. Pixelgrade

Pixelgrade

Pixelgrade erbjuder moderna, eleganta WordPress-teman. Deras teman är designade för nyheter, tidskrifter, resebloggar, matbloggar och andra innehållsmässiga webbplatser. Alla teman har djärva färger och professionella layouter.

När det gäller funktioner har teman skarpa typografi, anpassade logotyper, bakgrunder och mer. Alla Pixelgrads teman är superflexibla och enkla att installera.

Pris: Startkostnaden för ett enda tema är $ 99 / år. Om du vill ha livstidsåtkomst till alla deras teman, kostar det $ 189.

32. WPlook-teman

WPlook-teman

WPlook är en WordPress-temabutik med komplexa teman av hög kvalitet. De tillgodoser kraven hos utvecklare, designers och nybörjare för att erbjuda teman som kan användas för att skapa fotografering, evenemang, bloggar, portföljer och ideella webbplatser.

Alla WPlooks teman är enkla att installera och nybörjarvänliga. Deras teman stöds av stöd från deras professionella personal.

Pris: Du kan få tillgång till alla deras teman för $ 87 / år. Om du vill ha livstidsåtkomst till alla deras teman, kostar det 247 $.

33. ThemeTrust

ThemeTrust

ThemeTrust är ett premiumföretag inom WordPress med en liten samling snygga teman. Deras teman är specifikt utformade för portföljer, byråer, berättelser och personliga bloggar.

Alla presenterade teman har en anpassad logotyp, vacker typografi, innehållsrelaterade funktioner och mer. Deras teman är lätta att konfigurera och kan anpassas med live WordPress-anpassare.

Pris: Enstaka teman kostar 58 dollar.

34. Teman Kingdom

Teman Kingdom

Teman Kingdom är en WordPress-temabutik för mångsidiga teman. Deras teman har funktioner för portfölj, kreativa webbplatser och bloggar. Alla deras teman är helt lyhörda och erbjuder anpassade bakgrunder för att få de resultat du behöver.

Dessutom har teman vackert skarp typografi, bildoptimering och mer. Alla teman är enkla att installera och e-handelsklar att sälja dina produkter online.

Pris: Startkostnaden för ett enda tema är $ 59 / år. Du kan få tillgång till deras alla teman medlemskap för $ 89 / år.

35. ThemeStop

ThemeStop

ThemeStop erbjuder en unik samling av eleganta, färgglada WordPress-teman. Deras teman är kategoriserade i fotografi, kreativa, bloggar, tidskrifter, resor och affärsnischer.

De har integration i sociala medier, Google Adsense-optimering, e-handelsstöd och är översättningsklara för att skapa flerspråkiga webbplatser. Temaet är enkelt och enkelt.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa WordPress-temabutikerna för att köpa ditt perfekta tema. Du kanske också gillar vår lista över de bästa gratis webbhotelltjänsterna.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me