36 bästa WordPress-affärsteman för din webbplats (2020)

bästa wordpress affärsteman


Letar du efter de bästa WordPress-teman för ett litet företag? För en webbplats för små företag behöver du ett tema som kan visa upp dina produkter och tjänster professionellt.

I den här artikeln kommer vi att dela de bästa WordPress-affärsteman för små företag.

Att välja ett WordPress-affärstema

WordPress är marknadens bästa webbplatsbyggare. Att välja rätt WordPress-tema för din webbplats för småföretag är en viktig uppgift. Men med så många betalda och gratis WordPress-teman där ute (tiotusentals), kan det vara svårt att välja det bästa WordPress-affärsteman för dina behov. Innan du spenderar pengar på ett WordPress-tema eller investerar din tid i att utforma din företagswebbplats måste du se till att du väljer ett WordPress-tema som passar dig..

Vi skapade också en lista över de bästa WordPress-teman som du kan använda. Kolla in dem.

Låt oss ta en titt på de funktioner du borde leta efter i det perfekta WordPress-affärstemat:

1. Enkelhet:

Du kan bli frestad att välja det flashaste WordPress-temat du hittar, men istället bör du fokusera på enkelhet. Välj ett elegant och enkelt WordPress-affärstema som låter dig fokusera på ditt företag och hjälper dig att förbättra användbarheten för dina besökare på webbplatsen.

Ett komplicerat WordPress-tema kommer inte bara att distrahera användare utan det kan också bromsa din webbplats.

2. Lyhörd:

Användare kommer att besöka din företagswebbplats från ett antal olika enheter, t.ex. en stationär, surfplatta eller mobiltelefon. Så du måste se till att ditt WordPress-tema ser bra ut på alla enheter, därmed ett lyhört tema. Se till att du väljer ett WordPress-tema som är mobilvänligt för att öka din trafik och SEO.

3. Plugin Support:

Det fina med att använda WordPress är att du kan komma åt 50 000+ WordPress-plugins som lägger till extra kraft och funktioner på din webbplats. Se till att du väljer ett WordPress-tema som stöder alla populära plugins som Yoast SEO, W3 Total Cache, WPForms, och mer.

4. SEO-vänlig:

Även om ett tema ser bra ut kan det fortfarande generera dåligt kodat HTML, vilket kan resultera i dålig SEO för din webbplats. Se till att temautvecklaren för det tema du väljer har sagt att deras sidor är optimerade för SEO.

5. Support:

Du vill också välja ett WordPress-affärsteman som ger dig gott om support om du behöver det. Många premium WordPress-teman erbjuder dokumentation och ett års e-poststöd.

Glöm inte att ta en titt på recensionerna för ett WordPress-tema. Det finns säkerhet i antal; om många använder och tycker om ett WordPress-tema är det en säker satsning att det kommer att vara ett bra val för dig också.

Du kan kolla in recensioner för gratis WordPress-teman i den officiella temakatalogen för WordPress.org genom att klicka på det tema du väljer och sedan klicka på Se allt i betygssektionen.

wordpress-tema-recensioner

Om du väljer ett tema från en tredje parts marknadsplats kommer de vanligtvis att visa recensioner på sin webbplats.

Nu när du vet vad du ska leta efter i ett WordPress-affärstema kommer det att vara mycket lättare att välja det bästa temat för din webbplats.

Innan du börjar, missa inte den här artikeln på de bästa och populära WordPress-temabutikerna.

Titta nu på de bästa WordPress-teman för webbplatser för små företag.

1. Enterprise Pro

Enterprise Pro

Enterprise Pro är ett vackert WordPress-tema som byggs specifikt för småföretag och företag. Det är baserat på temaramen för Genesis, som ger temat en bunnsolid grund. Enterprise Pro levereras med inbyggda avsnitt för att visa dina tjänster, innehåll, teamprofiler och mer.

Det levereras med en navigationsmeny i full bredd, anpassad bildreglage och obegränsade färgscheman. Du kan använda live-anpassaren för att redigera temat och lägga till ditt innehåll snabbt.

Få Enterprise Pro-temat idag!

GRATIS åtkomst: Enterprise Pro + 35 andra StudioPress-teman!

Vill du prova alla premium StudioPress-teman, inklusive Enterprise Pro, GRATIS?

När du registrerar dig för WP Engine, den bästa hanterade WordPress-värdstjänsten, får du Genesis-ramverket och ALLA StudioPress-teman gratis (det är över 2 000 dollar i värde!)

Få alla 35+ teman GRATIS med WP-motor »

2. Divi

Divi-tema

Divi är ett utmärkt WordPress-tema som enkelt kan anpassas till din webbplats för små företag. Temat integreras med populära WordPress-plugins för att utöka funktionerna och alternativen på din webbplats.

Divi finns i två smaker: Divi Theme och Divi Builder (plugin).

De Divi Theme är bäst för användare som vill göra anpassningar genom att använda ett av dess 100 + fullständiga webbplatspaket som följer med temat.

De Divi Builder-plugin fungerar med vilket tema som helst, är bäst för användare som vill använda det tillsammans med andra teman.

Det levereras med färdiga sidmallar, bakgrundsreglage i full bredd, parallaxeffekter, rubrikmallar och mycket mer. Divi är lätt att installera och erbjuder premiumfunktioner för webbplatser för små företag.

Skaffa Divi-temat idag!

3. Naturligt tema

Naturligt tema

Driver du ett företag som arbetar nära miljön? Då kanske du vill prova Naturligt tema av organiska teman.

Detta tema passar perfekt för naturbaserade varumärken. Den levereras med flera sidmallar, till exempel Bildspel, vänster sidofält, 3-kolumn och portfölj.

Skaffa det naturliga temat idag!

4. Executive Pro

Executive Pro

Executive Pro är ett fantastiskt WordPress-tema för webbplatser för små företag, företag eller professionella tjänster. Det är byggt på Genesis-ramverket och använder en inbyggd sidbyggare för att lägga till funktioner. Temat inkluderar färdiga sidmallar, prenumerationsformulär för nyhetsbrev, support för kontaktformulär och mer.

Det erbjuder en skjutreglage för fullskärm med en uppmaningsknapp. Den har obegränsade färgalternativ, widget-klara layouter, anpassade temalternativ och en kraftfull navigationsmeny.

Få temat Executive Pro idag!

5. Flyta

Flyta

Float är ett kraftfullt WordPress-tema som utformats specifikt för webbplatser för små företag. Det kommer med en redo att använda sidbyggare för att snabbt starta din webbplats.

Den innehåller sidmallar, ikoner för sociala medier, oändliga färgscheman, parallaxeffekter, vackra bakgrundsalternativ och mer.

Få Float-temat idag!

6. Ultra

Ultra

Ultra är ett perfekt WordPress-tema för webbplatser för små företag. Den har inbyggda layouter som kan användas för att skapa en webbplats som du väljer på nolltid. Du kan använda den kraftfulla sidbyggaren för att lägga till funktioner och innehåll på din webbplats.

Andra anmärkningsvärda funktioner inkluderar flera navigeringsmenyer, anpassade widgets, obegränsade färgscheman, anpassade temalternativ, temaslayout på en sida och mycket mer. Ultra är helt optimerad för hastighet och prestanda.

Få Ultra-temat idag!

7. Guten

guten tema

Känner du behov av snabbhet? Guten är ett lätt, snabbt snabbt tema som har optimerats för att hålla din webbplats lasttid låg. Ännu bättre? Tiden du spenderar på att bygga din webbplats kommer också att vara låg tack vare deras lättanvända anpassare och integration med de mest populära pluginprogrammen.

När du är anpassad kan du justera dina sidhuvudlayouter, sidfotlayouter, blogglayouter och allt annat du behöver lägga till din personliga touch. Du kan också använda en av deras många förbyggda layouter om du inte vill utforma din webbplats från början. Dessutom kommer detta mångsidiga tema med en gratis reglage för hemsidan.

Guten-temat är översättningsklart och kan användas med WooCommerce för att skapa en onlinebutik. Om du är en utvecklare kommer du också att älska Gutenens flera krokar och filter för att lägga till anpassad kod.

Skaffa Guten-tema idag!

8. Närvaro

Närvaro

Närvaro är ett modernt och professionellt WordPress-tema för webbplatser för små företag. Det kan användas på flera affärsnischer som fastigheter, hotell och resorts, restauranger, musik och mer. Det är enkelt att konfigurera och erbjuder demonstrationer för att snabbt starta din webbplats.

Den innehåller färdiga webbplatsavsnitt för gruppmedlemmar, om, portfölj, tjänster, vittnesmål och ett kontaktformulär. Närvarotema fungerar utmärkt med alla sidbyggare från tredje part för enkel anpassning.

Hämta närvarotema idag!

9. Roxima

Roxima

Roxima är ett snyggt WordPress-tema med premiumfunktioner för dina småföretag och företagens webbplatser. Det erbjuder anpassade temalternativ, flera sidlayouter, widget-klara områden och mer.

Det levereras med färdiga hemsidor för kunder, portfölj, produkter, tjänster och teammedlemmar. Du kan använda anpassningen av live-teman för att snabbt ställa in din webbplats.

Skaffa Roxima-temat idag!

10. Business Pro

Business Pro

Business Pro är ett vackert WordPress-tema för små företag. Det erbjuder kraftfulla inbyggda funktioner som anpassade rubrikvideor och bilder, video- och bildwidget, avsnitt om innehåll med mera och mer.

Det kommer också med flera widget-klara områden på hemsidan för att visa upp dina produkter och tjänster. Temat har e-handelsstöd för att enkelt skapa en onlinebutik.

Få temat Business Pro idag!

11. Astra

Astra Business

Astra är ett snabbt WordPress mångsidigt tema för småföretagens webbplatser. Det levereras med dussintals startsidor som du kan importera med bara ett klick så att du snabbt kan starta din webbplats utan att behöva starta från början.

Temat är kompatibelt med dra och släpp sidbyggare så att du enkelt kan anpassa eller designa dina anpassade målsidor. Astras kodbasarkitektur följer bästa praxis för SEO och den kommer också med den nödvändiga schema-markeringen du behöver.

Skaffa Astra-temat idag!

12. OceanWP

OceanWP

OceanWP är ett gratis WordPress mångsidigt tema som du kan använda för att skapa en webbplats för små företag för alla nischer. Det har en demoinnehållsimportör med 1 klick och hundratals färdiga webbplatser.

Temafunktionerna inkluderar RTL och översättningsstöd, premiumförlängningar och integrering av sidbyggare. Den integreras också sömlöst med WooCommerce så att du snabbt och enkelt kan bygga en eCommerce-webbplats.

Skaffa OceanWP-temat idag!

13. StartUp

Börja

StartUp är ett elegant WordPress-tema för webbplatser för små företag. Den har en huvudbild i full bredd med en kort välkomsttext och uppmaningsknappar.

Det levereras med flera inställningar i den levande WordPress-anpassaren så att du kan anpassa din webbplats utan att behöva växla mellan redigerare och förhandsgranska. Temat inkluderar också inbyggda anpassade widgetar för hemsidan och målsidorna.

Få StartUp-tema idag!

14. Prestige

Prestige

Prestige är ett premium-WordPress-tema för småföretag som bygger specifikt för hotell- och gästfrihetsföretag. Det låter dig visa stora foton, djärva rubriker och innehåll på din webbplats.

Temat har flera anpassade sidmallar för att visa attraktioner i närheten, paket, bloggsida och mer. Det kommer med en enkel admin-backend för att anpassa färger, teckensnitt och bakgrund.

Få Prestige-temat idag!

15. Agency Pro

Agency Pro

Agency Pro är ett imponerande WordPress mångsidigt tema som passar bäst för småföretag och marknadsföringsbyråer. Det levereras med en fullskärmsanpassad bakgrundsbild och flexibla hemsidor.

Temat har flera layoutalternativ, inklusive hela bredd, sidofält, 2-kolumn och 3-kolumn design. Den har tre widgetar för hemsida för att snabbt lägga till dina produkter och tjänster.

Få byråns temat idag!

16. advent

första advent

Advent är ett fantastiskt WordPress mångsidig tema som du kan använda för din webbplats för småföretag. Det är ett helt lyhört tema som ser lika bra ut på alla skärmstorlekar och enheter.

Temafunktionerna inkluderar en klibbig navigeringsmeny, förstoringsglas för produktbilder, kontaktformulär, WPML-kompatibilitet, integration av sociala medier, vacker typografi och en-klick-importör av demoinnehåll.

Skaffa adventsteman idag!

17. Vantage

Vantage

Vantage är ett gratis WordPress-tema med fantastiska funktioner för att designa en webbplats för små företag. Det stöder fullt ut Site Origin’s plugin för sidbyggare för snabb installation och enkel anpassning.

Det kommer med anpassade sidlayouter, färgalternativ, kompletterande plugins och mer. Med Vantage kan du enkelt integrera en telefontjänst på din webbplats.

Få Vantage-temat idag!

18. Koehn

Koehn

Koehn är ett klassiskt WordPress-affärstema för arkitekter, byggare, entreprenörer och fastighetsmäklare. Det kommer med en fullständig dra och släpp hemsida och anpassade innehåll widgets.

Temat har en vacker och minimal layout med svartvit färg som gör ditt innehåll mycket synligt för användare. Det erbjuder flexibla WordPress-inställningar för att visa din arbetsportfölj.

Få Koehn-temat idag!

19. Hestia Pro

Hestia

Hestia Pro är ett vackert och mångsidigt WordPress-tema som lätt kan användas för att skapa webbplatser för små företag. Hemsidan är helt widgetad, så att du kan dra och släppa funktioner för att snabbt ställa in och anpassa din webbplats.

Den har en parallaxbakgrund, anpassade widgets, bildreglage, sociala medieikoner och färgalternativ. Det är ett mycket anpassningsbart tema med premiumfunktioner för din webbplats för små företag.

Skaffa Hestia Pro-temat idag!

20. Creativo

Creativo

Som namnet antyder är Creativo ett WordPress-tema för kreativa företag. Det erbjuder flera sidlayouter, temaskinn, rubrikmallar, färgalternativ och parallaxbakgrunder.

Den stöder fullt ut WooCommerce, så att du enkelt kan starta en onlinebutik. Den innehåller också en drag-and-drop-sidbyggare, kompanjongplugin för en livechattfunktion, innehållsform av onlineportfölj och mer.

Få Creativo-tema idag!

21. Potenza

Potenza

Potenza är ett WordPress-affärsteman för småföretag och företags webbplatser. Det erbjuder premiumfunktioner för att designa din hemsida med hjälp av en inbyggd sidbyggare. Den anpassade reglaget för hemsidan låter dig visa dina presenterade inlägg och sidor.

Dessutom har den anpassade widgetar, sidlayout, färgalternativ, kraftfulla temainställningar och mycket mer.

Skaffa Potenza-temat idag!

22. Amaryllis

Amaryllis

Amaryllis är ett vackert WordPress-tema för små e-handelsföretag. Det stöder WooCommerce ur rutan, vilket innebär att du enkelt kan skapa en onlinebutik. Amaryllis har skarpa typografi, en stor sidhuvudbild, en produktsektion och mer.

Den innehåller en widget-baserad layout för hemsidan, så att du helt enkelt kan dra och släppa funktioner. Det är helt optimerat och enkelt att installera.

Skaffa Amaryllis-temat idag!

23. Screenr

Screenr

Screenr är ett gratis WordPress-verksamhetstema för webbplatser för små företag. Den har flera rubrikmallar, en widget-klar hemsida och parallaxeffekter.

Den har anpassade widgetar, sidlayout, färgalternativ och mer. Det är ett enkelt och lättanvänt WordPress-tema.

Skaffa Screenr-temat idag!

24. Moesia Pro

Moesia Pro

Moesia Pro är ett snyggt WordPress-tema utformat specifikt för webbplatser för små företag. Det är packat med en bakgrundsbild i full bredd på hemsidan. Du kan lägga till text och en uppmaningsknapp på bilden.

Det innehåller en kraftfull sidbyggare som kan användas för att skapa dina egna anpassade layouter för hemsidan och målsidorna. Det stöder Google-teckensnitt, flera reglage, sidofält och mer.

Få Moesia Pro-temat idag!

25. Ampersand

Ampersand

Om du letar efter ett enkelt men ändå modernt WordPress-tema är Ampersand det rätta valet. Det kommer med en två-kolumnslayout, flera avsnitt med innehållsdelar, rubrikbild och mer.

Det erbjuder anpassade sidlayouter, en separat bloggsida, målsidor mallar och andra användbara premiumfunktioner för din webbplats för små företag.

Skaffa Ampersand-temat idag!

26. Gör

Göra

Göra är ett annat gratis WordPress-tema för din webbplats för småföretag. Den har en inbyggd sidbyggare som kan användas för att skapa din egen layout.

Den innehåller flera färdiga mallar för att starta din webbplats snabbt. Make är enkelt att konfigurera och fungerar bra med alla WordPress-plugins från tredje part.

Hämta temat i dag!

27 Björk

Björk

Björk är ett modernt WordPress-affärstema med perfekta premiumfunktioner för din webbplats för småföretag. Det levereras med vacker typografi, anpassad logotyp, bildreglage och vacker navigationsmeny.

Det innehåller också flera inbyggda avsnitt på hemsidan för klienter, portfölj, vittnesmål, tjänster och mer. Du kan använda live-anpassaren för att redigera och ställa in ditt tema.

Skaffa Björketemat idag!

28. Digital Pro

Digital Pro

Som namnet antyder är Digital Pro ett WordPress-tema för små digitala företag, mediebyråer, evenemang och konferenser och företagskontor. Den är byggd ovanpå Genesis Framework och erbjuder användbara funktioner som en fullskärmshuvudbild på hemsidan med text och en uppmaningsknapp.

Det levereras med anpassade widgetar, färgval, navigationsmenyer, sidlayout och en panel för temalternativ för enkel anpassning.

Få Digital Pro-temat idag!

29. Struktur

Struct

Struct är ett fantastiskt WordPress-tema för småföretag, startups och digitala byråer. Det levereras med en drag-and-drop-byggmästare, helt widgetbaserad hemsida och mer.

Bortsett från det innehåller det också färdiga avsnitt på hemsidan för att visa upp din portfölj, tjänster, vanliga frågor, vittnesmål och tjänster på ett professionellt sätt.

Skaffa Struct-temat idag!

30. Pinnacle

Höjdpunkt

Höjdpunkt är ett enkelt och gratis WordPress-affärstema som passar dina småföretag och företagens webbplatser. Den har en platt mall, anpassade layouter och vacker design.

Temat stöder fullt ut WooCommerce och Google-teckensnitt för skarp typografi.

Få tema Pinnacle idag!

31. Narkos

Narcos

Narcos är ett modernt och professionellt WordPress-tema för alla typer av affärswebbplatser, inklusive hälsa, fitness, crossfit-gym, etc. Det har många premiumfunktioner för din webbplats för småföretag, inklusive parallaxeffekter på hemsidan, full-wide header-bild, widget- baserad layout och anpassade sidmallar.

Den innehåller också hemsidor för vittnesmål, teammedlemmar, om, portfölj och mer. Det är enkelt att konfigurera och kan anpassas med anpassning av live-tema.

Få Narcos-temat idag!

32. Venture

Våga

Venture är ett utmärkt WordPress-tema som passar små företag. Den har en drag-and-drop-sidbyggare för att snabbt starta din webbplats. Hemsidan är widgetbaserad vilket gör det enkelt att lägga till funktioner och innehåll.

Venture stöder fullt ut WooCommerce. Andra viktiga funktioner inkluderar reglaget för hemsidan, anpassad logotyp, navigationsmenyer, färgscheman och mer.

Skaffa Venture-temat idag!

33. Vinkel

Vinkel

Angle är ett premiumt WordPress-affärstema som är särskilt utformat för webbplatser för små företag. Det levereras med en inbyggd drag-and-drop-sidbyggare som kan användas för att lägga till funktioner och innehåll snabbt.

Den har inbyggda avsnitt för vittnesmål, portfölj, klienter, om, kontakt och mer. Angle har flera layouter för att enkelt skapa dina målsidor.

Få vinkeltemat idag!

34. Atlast Agency

Atlast Agency

Atlast Agency är ett perfekt WordPress-tema för frilansare och byråer. Detta gratis tema låter dig snabbt bygga en unik design för din webbplats. Du kan också enkelt installera demodata med bara ett enda klick. Detta tema kommer också med obegränsade bilder och 4 olika layoutavsnitt för en portfölj.

Atlast Agency är översättningsklar och fullt kompatibel med WPML och andra flerspråkiga plugins. Detta tema är lyhört, vilket betyder att din webbplats fungerar perfekt på alla enheter. Det bästa av allt är att temat är helt gratis och kan laddas ner från WordPress.org-arkivet.

Få Atlast Agency-temat idag!

35. Start av företag

Affärsstart

Affärsstart är ännu ett mångsidigt tema för alla typer av byråer och frilansare. Detta tema kommer med en dra och släpp-byggare som hjälper dig att anpassa dina sidor och layouter på egen hand utan att anställa en professionell utvecklare.

Du kan importera demoinnehållet med bara ett enda klick, så att du kan få din webbplats igång snabbt och enkelt. Business Startup-tema är kompatibelt med Elementor Page Builder och WooCommerce-plugin.

Få Business Startup-tema idag!

36. Kalium

Kalium

Kalium är ett kreativt portföljtema som hjälper dig att visa upp ditt arbete på det bästa sättet du alltid ville ha. Kalium kommer med massor av demonstrationer som hjälper dig att snabbt bygga en webbplats utan att behöva skapa den från grunden.

Några av de coola funktionerna i Kalium-temat är:

 • Kommer snart & underhåll: Gör dina besökare upphetsade redan innan du faktiskt startar din webbplats. Kolla också in den här listan över WordPress-kommande plugins snart.
 • 15+ rubrikstil: Välj bland ett stort antal rubrikstilar.
 • 30+ portföljtyper: Med portföljobjekttyper kan du välja hur ditt arbete ska visas på din webbplats.

Skaffa Kalium-temat idag!

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa WordPress-affärsteman för små företag. Du kanske också vill se vår guide för hur du kan tjäna pengar på onlineblogging och billiga premium WordPress-teman.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map