45 största värden i världen med WordPress aktivt

mest populära-big-name-brands använda-wordpress


Undrar du vilka stora varumärken som använder WordPress? Det finns en vanlig myt att WordPress inte är bra för stora kommersiella projekt eftersom det är en gratis open source-plattform. Men myten har debunkts – många stora märken använder WordPress och gör bra.

I den här artikeln har vi skapat en lista över 46 mest populära varumärken med stora namn som använder WordPress på sina webbplatser.

Varför WordPress?

Innan vi berättar något för dig, låt oss låta statistiken tala. WordPress är det mest populära innehållshanteringssystemet som finns används av över 31% av alla webbplatser online.

Började som ett enkelt bloggverktyg 2003 och används nu för en mängd olika syften, inklusive blogg, tidskrifter, e-handelswebbplatser, företag, portföljer, fotograferingssidor och mer. Hur WordPress blev populärt på bara 15 år är verkligen fantastiskt.

Sedan finns det denna fråga: varför älskar folk WordPress? Vi kommer bara att ge några skäl till varför …

 • Det är enkelt och enkelt att använda: För att skapa en webbplats i WordPress behöver du inte ha avancerad kodningskunskap. Varje lekperson kan lära sig att använda den och bygga en helt funktionell webbplats.
 • Det är flexibelt: WordPress erbjuder det största antalet teman och plugins du kan föreställa dig. Du kan välja din webbdesign från de tusentals vackra teman och lägga till alla funktioner du vill ha via tusentals tillgängliga plugins.
 • Du äger dina uppgifter: Du kommer att ha fullt ägande och kontroll över dina webbplatsuppgifter eftersom du kommer att vara värd för din webbplats på ditt eget WordPress-värdkonto.
 • Det är kraftfullt: WordPress ‘plattform är mycket skalbar och kraftfull. Du kan köra högtrafiksajter, e-handelswebbplatser och alla andra typer av webbplatser med WordPress effektivt.
 • Det är gratis.: WordPress-programvara är en helt gratis öppen källkodsprogramvara som du kan ladda ner, använda, ändra och distribuera så många gånger du vill utan några avgifter. Det är bara en domän och värd du behöver köpa när du skapar en enkel WordPress-webbplats.
 • Du är inte ensam någonsin: I WordPress finns det massor av resurser och miljoner människor som hjälper dig att lösa alla problem du stöter på. Du hittar massor av artiklar, självstudier, dokumentation, videor och även riktiga människor som hjälper dig i supportforum, e-postmeddelanden, chatt och telefontjänster.

Det finns många ytterligare skäl till att människor älskar den här plattformen. Om du vill veta mer måste du prova själv; du blir inte besviken. Kolla också in vår fullständiga artikel om varför du använder WordPress.

Hur man startar en WordPress-webbplats

De tre huvudkomponenterna på en WordPress-webbplats är WordPress-programvaran, ett domännamn och en värdserver. Du kan ladda ner WordPress-programvaran gratis medan du behöver köpa ett domännamn och värd.

Ett domännamn kostar vanligtvis cirka $ 14 per år och en webbhotell kostar cirka $ 7 per månad. När du precis börjar kan dessa kostnader lägga till och känna sig alltför dyra. Så för att lindra dina ekonomiska smärta har vi gjort ett avtal med Bluehost, en av världens största webbhotellleverantörer.

skapa en blogg på bluehost

Nu kan du få en gratis domän tillsammans med WordPress-värd för bara $ 2,75 per månad med vår exklusiva Bluehost-kupong. Så skynd dig och komma igång med din nya WordPress-webbplats innan kupongen går ut.

Om du är ny inom WordPress är här vår kompletta guide om hur du skapar en WordPress-webbplats steg för steg.

Hur man kontrollerar om en webbplats använder WordPress

Undrar du hur du kontrollerar om en webbplats använder WordPress? Det är där IsItWP: s verktyg för uppslag av WordPress-teknik är praktiskt. Det är på den här webbplatsen där du läser den här bloggen. Gå bara till hemsidan och där kan du se Analysera webbplatsen -knappen och ett fält för att ange en webbadress.

wordpress-teknik-lookup-verktygs isitwp

Allt du behöver göra för att testa WordPress-tekniken är att ange webbadressen i fältet och klicka på Analysera webbplatsen knapp.

Sedan kommer det att visas om den testade webbplatsen använder WordPress eller inte, tillsammans med information om sin webbhotell, WordPress-temainformation och plugin-detaljer.

webbplats-testresultat isitwp

Testa med IsItWP idag om du vill veta om en webbplats använder WordPress!

Låt oss nu gå igenom vår lista över de mest populära varumärkena med stora namn med WordPress.

1. BBC America

bbc-Amerika

BBC America är ett populärt TV-nätverk som ger en mängd olika program inklusive livsstil, komedi, drama och science-fiction-serier, filmer, etc. BBC America-webbplatsen har en bloggliknande design med stora bilder och en mörk hud på hemsidan.

2. Bloomberg Professional

bloomberg-professionell

Bloomberg Professional-webbplatsen skapades med WordPress. Den har en mörk hud, stor rubrik, viktiga avsnitt och en blogg för att visa upp insikter.

3. Sony Music

Sony-musik

Sony Music Entertainment Inc. är ett globalt musikföretag och dess webbplats finns också på WordPress. Webbplatsen har en rubrikreglage för att visa sångare, artister, band, presenterade videor, nyheter och deras Twitter-tidslinje.

4. Microsoft News

microsoft-news

Microsofts nyhetssajt skapades med WordPress. Den har en layout i tidningsstil för att visa upp sina berättelser, nyheter och uppdateringar.

5. TechCrunch

Techcrunch-webbplats

TechCrunch är en populär utgivare online som innehåller nyheter kring nystartade företag och teknik. TechCrunch-webbplatsen har en innehållsfokuserad design i full bredd.

6. Walt Disney Company

the-walt-Disney-företag

Det populära Walt Disney Company driver sin webbplats på WordPress. Webbplatsen har en stor bild, senaste nyheter och flera avsnitt inklusive, karriär, filantropi osv.

7. Facebook Newsroom

facebook-pressrum

Den mest populära sociala medieplattformen, Facebook, använder WordPress för att publicera sina nyheter och tillkännagivanden. Webbplatsen är minimal med ett visst avsnitt för topphistorier och en blogglistlayout för nyheter och tillkännagivanden.

8. Chicago Sun Times

chicago-sol-tider

Chicago Sun Times är en dagstidning baserad i Chicago, USA som innehåller nyheter om politik, sport, underhållning, etc. Tidningens webbplats har artiklar arrangerade i både rutnät och liststil, med berättelse, med video och widgets i sidofältet.

9. Vogue

vogue-site

Den populära mode- och livsstilsmagasinet Vogue är också baserad på WordPress-programvaran. Webbplatsen ser ren ut, minimal och har flera postlayouter.

10. The Rolling Stones

Rolling Stones

Det populära engelska rockbandet The Rolling Stones officiella webbplats finns i WordPress. Den innehåller bandets låtar, videor, nyheter etc. på ett djärvt och vackert sätt.

11. Toyota Motors Brasil

Toyota-motorer-brasil

Den officiella webbplatsen för Toyota Motors Brasil skapades med WordPress. Den har en enkel webbplats med minimalt innehåll i rubrikreglaget och produkter visar upp.

12. Havard Gazette

den-havard-gazette

Havard Gazette ger officiella nyheter från Havard University som täcker innovation, undervisning, forskning, evenemang osv. Webbplatsen ser ren och elegant ut med en blandning av det presenterade inlägget, listan, murstilen inlägg och gott om vitt utrymme.

13. Mozilla-bloggen

the-mozilla-blogg

Mozilla-bloggen innehåller de senaste nyheterna, berättelserna och uppdateringarna om Mozilla Firefox, community och allt runt på webben. Bloggen har en bildrubrik och en rutnätlayout för att visa upp sina bloggartiklar.

14. Usain Bolt

usain-bult-site

Usain Bolts officiella webbplats, känd som världens snabbaste man, skapades med WordPress. Den har hemsidorna i full bredd med Bolts foton och prestationer och de senaste uppdateringarna om honom i murstil-bloggen.

15. Reuters-bloggar

Reuters-bloggar

Reuters Blogs ger de senaste nyheterna om affärer, marknader, värld, politik, teknik, liv och olika kategorier. Bloggen skapades med WordPress som har en hemsida med rutnätstil.

16. Wall Street Journal Law Blog

the-wall-street-journal-lag-blogg

Bloggen på Wall Street Journal Law är också baserad på WordPress. Webbplatsens design är enkel med en lista-stillayout och massor av widgetar, inklusive mest populära inlägg och mest populära videor.

17. Angry Birds

arga fåglar

Angry Birds är ett allmänt känt och spelat videospel. Dess officiella webbplats gjordes med WordPress. Webbplatsen ser färgstark ut och har funktioner Spela nu knappar från topp till botten vilket gör att det ser mer ut som en målsida.

18. Katy Perry

katy-perry-site

Katy Perrys officiella webbplats innehåller flera saker inklusive musik, videor, turnéer, foton och även en butik. Det har ett djärvt och elegant utseende med rubrikreglaget, videosektionen, butiksektionen och de senaste nyheterna i slutet.

19. kvarts

kvarts-webbplats

Quartz fokuserar på nyheter, åsikter, idéer, videor och besatthet från den nya globala ekonomin. Den har en hemsida i unik stil med inlägg som är arrangerade i en halvcirkelform, murgitter och presenterade sektioner.

20. Sveriges officiella webbplats

Sveriges-officiell plats

Om du letar efter fakta och berättelser om Sverige kan du kontrollera deras officiella webbplats. Webbplatsen använder WordPress. Du kan hitta en blogg med rutnät med artiklar om företag, kultur, tradition, natur, samhälle och mycket mer.

21. PlayStation Blog

playstation-blogg

Videospelarnas favorit PlayStation har sin blogg i WordPress. Du kan hitta presenterade avsnitt längst upp och en enkel blogg av murstil längst ner på webbplatsens hemsida.

22. Variation

sort plats

Variety ger underhållningsnyheter, filmrecensioner, berättelser om priser, filmfestivaler, etc. Det är skapat med WordPress och har en fantastisk tidskrift-design och flera widgets för att visa upp topphistorier, kategorier, etc..

23. Star Wars News

star-wars-blogg

Star Wars News är där du kan hitta de senaste nyheterna och bloggarna om Star Wars-böcker, serier, filmer, evenemang etc. Det har enkla och vackra listartiklar med presenterade bilder.

24. Bata

bata-site

Det populära skor och väskor märket Batas webbplats byggdes med WordPress. Den har en fullskärmsrubrik med alternativet att välja en Bata-butik i ditt land.

25. AMC

AMC-webbplats

Den amerikanska TV-kanalen AMC har sin officiella webbplats på WordPress. Webbplatsen har bilder med full bredd för att visa upp program och avsnitt.

26. Groupe Renault

groupe-renault

Ett av de mest populära biltillverkare, Renault group, har sin officiella webbplats byggd på WordPress. Webbplatsens hemsida har en bildhuvud i full bredd, artiklar, innehåll och videoposter.

27. TED-blogg

ted-blogg

TED är ett populärt samtalsprogram som ger kraftfulla samtal från hela världen om olika frågor. TED-bloggen innehåller ytterligare läsning om idéer som är värda att dela. Den har ett visst inläggssnitt upptill, en lista över artiklar i två kolumner och enkel sidofält till höger.

28. cPanel-blogg

cpanel-blogg

cPanel-bloggen presenterar artiklarna om sina produkter, tips och trick. Bloggen skapades med WordPress och visar upp artiklar med stora bilder.

29. Den officiella Rackspace-bloggen

Rackspace-blogg

Rackspace är ett populärt hanterat molnberäkningsföretag. Dess officiella blogg drivs på WordPress CMS och har en magasinliknande layout med artiklarna i ett rutnät, listor, widgets osv..

30. Inuti BlackBerry

inne-björnbär

Inuti BlackBerry är den officiella BlackBerry-bloggen som skapas med WordPress. Den har rubrikreglage och har en lista med artiklar med presenterade bilder och sidofältwidgets för att visa videor, annonser osv..

31. Rotary Means Business Fellowship

roterande sätt-business-Fello

Rotary Means for Business uppmuntrar rotarianer att göra affärer med sina kolleger Rotarians för ömsesidig framgång. Deras webbplats skapades med WordPress som har en enkel affärslayout.

32. Staples Canada Blog

klammer och Kanada-blogg

Staples Canada är en del av USA: s baserade kontorsföretag, Staples. Staples Canada-bloggen byggdes med WordPress, som har en ren layout med ett skjutreglage, blogginlägg och Instagram-flöde.

33. Den officiella webbplatsen James Bond 007

james-bond-officiell plats

Den officiella James Bond 007-webbplatsen lyser ett rampljus på historierna från James Bond-världen. Webbplatsen visar artiklar i ett skjutreglage upptill, en blogg med murverk med oändlig rullning och ett socialt medieflöde i den vänstra sidofältet.

34. WGN-TV

WGN-tv-site

WGN-TV är en Chicago-baserad TV-kanal som presenterar nyheter, väder, sport och underhållning. Dess webbplats kombinerar text- och videoposter i en rutnätlayout och presenterar mer innehåll med hjälp av widgetar.

35. Observatör

observatör-site

Observatören visar historier om människor och trender inom en mängd olika ämnen, inklusive politik, underhållning, konst, livsstil, etc. Den officiella webbplatsen skapades med WordPress och har en rutig layout med ett skjutreglage för inlägg och en rutnätblogglayout.

36. IBM Jobs Blog

IBM jobb-bloggen

IBM Jobs Blog har en ren och minimalistisk design med en lista med artiklar och en enkel sidofält till höger.

37. Flickr-blogg

flickr-blogg

Flickr är en populär bild- och videovärdtjänst på webben. Dess officiella blogg byggdes med WordPress och har ett enkelt och elegant utseende som har presenterat inläggssektionen på toppen och inlägg i en 2-kolonns layout.

38. Herald Sun

Herald Sun-site

Herald Sun är en morgontidning baserad i Melbourne, Australien. Onlineversionen av tidningen är innehållsfokuserad och skapad med en boxad layout.

39. New York Post

new-york-post

Den New York-baserade dagstidningen New York Post har sin officiella webbplats på WordPress. Den har en boxad layout med mycket innehåll på företag, underhållning, tech, media osv.

40. Justin Bieber

justin-bieber-site

Justin Biebers officiella musikwebbplats använder WordPress som sin CMS-programvara. Webbplatsen har ett reglage med stora bilder och karusellavsnitt för presenterad musik och visade videor.

41. City University of New York

city-universitetet-of-nytt-york

City University of New Yorks webbplats skapades med WordPress. Den har en enkel webbplats med minimalt innehåll. Det finns skjutreglage i full bredd, nyheter, menyer och länkar på hemsidan.

42. Obama Foundation

Obama-foundation-site

Obama Foundation-webbplatsen byggdes också med WordPress. Det har ett elegant utseende med en fullständig breddhuvudbild, meny i vänstra sidofältet, plus artiklar och ett socialt medieflöde i två kolumner.

43. Ogilvy & Mather Sydafrika

Ogilvy-site

Ogilvy är ett populärt reklambyrå. Dess division i Sydafrika har sin företagswebbplats på WordPress. Den har en skjutreglage i full bredd med presenterade inlägg, om sektion, nyheter och portfölj på hemsidan.

44. Vita huset

white-house-site

Vita husets webbplats använder också WordPress. Webbplatsen har ett elegant formellt utseende med en fullständig bredd med inlägg, några artiklar, Twitter-flöde och ett registreringsformulär.

45. Georgia State University

Georgia-state-universitetet

Georgia State University-webbplatsen skapades också med WordPress. Den har en videohöjd i full bredd, vittnesmål om högskolor, plus topphistorier och evenemang organiserade väl i sin blå hud.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att lära dig om de populäraste varumärkena med stora namn med WordPress. Du kanske också vill se vår lista med 30 legitima sätt att tjäna pengar via onlineblogging.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map