47 bästa fotografi-teman för WordPress (2020)

best-wordpress-fotografi-teman


Letar du efter de bästa fototema för WordPress? Om du är en passionerad fotograf som letar efter rätt plattform för att visa upp dina foton är det bästa alternativet att skapa en fotograferingssajt i WordPress. Med hjälp av ett WordPress-fototema kan du enkelt skapa en professionell fotograferingssajt och dela dina foton på ett meningsfullt sätt.

I den här artikeln kommer vi att dela några av de bästa fotografiämnen för WordPress.

Skapa en fotografihemsida med WordPress

WordPress är den bästa och mest populära webbplatsplattformen som finns tillgänglig idag. Det används av över 31 procent av alla webbplatser online. Det finns många personliga bloggar såväl som stora namnmärken som använder WordPress för att skapa sina webbplatser.

Det finns två typer av WordPress-plattformar: WordPress.org och WordPress.com. WordPress.com är en värdplattform med begränsade anpassningsalternativ, medan WordPress.org är den webbhotellplattform som låter dig anpassa dig gränslöst med tusentals teman och plugins. Därför måste du skapa din fotograferingssajt på WordPress.org-plattformen som är värd själv.

För detaljerad information kan du kolla in vår fullständiga jämförelse mellan WordPress.com och WordPress.org.

För att skapa en fotograferingssajt i WordPress.org behöver du ett domännamn och ett webbhotellkonto. Domännamn hänvisar till din webbplats adress på internet, som Google.com eller IsItWP.com. Och ditt webbhotellkonto är där webbplatsens innehåll och filer lagras online.

Ett domännamn kostar vanligtvis cirka $ 14,99 per år och en webbhotellplan kostar cirka 7,99 per månad. Den kombinerade kostnaden för domännamn och värd kan vara ganska dyr när du precis börjar.

Tack och lov har vi träffat Bluehost för att erbjuda våra användare en speciell rabatt. Bluehost är ett av de största och mest populära värdföretagen i världen.

skapa en blogg på bluehost

Bluehost har kommit överens om att ge dig en WordPress-värdplan för bara $ 2,99 per månad vilket är 60% rabatt på det vanliga värdpriset. Dessutom får du ett gratis domännamn och SSL-certifikat när du köper webbhotell. Så du kan starta din webbplats för bara $ 2,75 per månad.

Om du är ny inom WordPress kan du följa vår steg-för-steg-guide för hur du skapar en WordPress-webbplats.

Innan du börjar, missa inte den här artikeln på de bästa och populära WordPress-temabutikerna.

Låt oss nu gå vidare och titta på de bästa fotografiämnen för WordPress.

1. Oshine

oshine-theme-fotografi-site

Oshine är ett kreativt mångsidigt tema som passar för att bygga webbplatser för fotografer, konstnärliga frilansare och kreativa byråer. Det kommer med en mycket intuitiv visuell sidbyggare som gör att du enkelt kan skapa webbsidor, som en proffs.

Temat har 43 vackra demonstrationer och över 100 förbyggda provsidor som du kan installera och använda med ett klick. Den är designad med professionella fotografer i åtanke och har en modern och stilren design, fantastiska reglage, karuseller, lösenordsskyddade gallerier och mycket mer.

För att göra din webbplats unik tillåter den obegränsade layoutmöjligheter, fullständig kontroll över färger och typografi, flera sidhuvudstilar och oändliga menyformat. Det är ett fantastiskt tema och har 5 av 5 stjärnor i genomsnittliga användarbetyg på Themeforests marknad.

Läs vår fullständiga Oshine-granskning.

Kom igång med Oshine idag!

2. Divi

divi-photograhpy-theme

Divi är ett av de mest kraftfulla och populära WordPress-teman som någonsin gjorts. Du kan skapa alla typer av webbplatser, inklusive en fotograferingswebbplats, med hjälp av detta tema.

Den använder den visuella Divi Builder-plugin, som låter dig skapa allt du kan föreställa dig med ett enkelt dra och släpp-gränssnitt. Det finns 46 vackra innehållselement inklusive galleri, portfölj, skjutreglage, etc. i plugin för att bygga en fotograferingssajt.

Divi-tema kommer med 20+ fantastiska förlagda layouter och alternativ för att använda flera layouter från Divi-gemenskapen. Du hittar också Divi-layouter och teman som stöds på internet. Dessutom har den massor av sidhuvud och sidfot alternativ som låter dig skapa en unik design för din webbplats.

Kort sagt, Divi erbjuder gränslösa anpassningsmöjligheter med ett gränssnitt som är så enkelt, även en absolut nybörjare kan skapa något fantastiskt.

Läs vår kompletta Divi-recension.

Kom igång med Divi idag!

3. Fotografi

fotografering-wordpress-tema

Fotografi är det populäraste WordPress-fototema. Det är det mest sålda fototema på ThemeForest-marknaden. Temat har fått 4,5 stjärnor av 5 medelbetyg från sina användare.

Fotografi-temat har en komplett uppsättning funktioner som gör att du kan skapa en förstklassig fotografisida där du kan presentera dina fotografier professionellt och tjäna pengar på att sälja dem.

Den har 70+ fördesignade fotogallerier och portföljmallar, 9 miniatyrbilder med muspekare, 2 lightbox-plugins osv. Dessutom har den olika alternativ för att lösenordsskydda gallerier, fotokontroll, klientarkivsida och kundskydd.

Det finns 24 fördefinierade demonstrationer som täcker vita och mörka skinn. Var och en av demos är redo för import med 1 klick så att du omedelbart kan starta din fotograferingssida.

Kom igång med fotografering idag!

4. Novo Photography

novo-fotografi-theme

Novo Photography är ett fantastiskt WordPress-tema för fotografer, bloggare, byråer och fotostudior. Det hjälper dig att bygga professionella fotograferingsajter på nolltid. Det är enkelt och enkelt att använda – du kan konfigurera temainställningarna och justera designen efter din önskan utan att röra någon kod eller anställa en utvecklare.

Temat har kraftfulla alternativ för fotoskydd inklusive lösenordsskydd, högerklickskydd och vattenmärken. Dessa funktioner hjälper dig att säkra fotografier för professionellt bruk och skydda ditt arbete mot kopiering och stöld.

Dessutom kan du enkelt sälja dina foton från din webbplats eftersom den har fullständiga e-handelsalternativ. För att snabbt starta din nya fotograferingswebbplats kan du importera en av de fördefinierade demonstrationerna och anpassa den efter dina behov.

Kom igång med Novo Photography idag!

5. Photocrati

photocrati-theme-wordpress

Photocrati är ett fullt lyhört kraftfullt fotograferingstema för WordPress. Temat kommer med en mängd fantastiska funktioner och funktioner som låter dig visa dina foton online.

Det finns 60+ startdesigner, inbyggda gallerier, e-handelsfunktioner, SEO-verktyg, integration av sociala medier och obegränsade anpassningsalternativ som är inpackade i det här temat. Du kan skapa vackra fotogallerier och hantera dem professionellt med e-handelsalternativ, miniatyranpassning, ljusboxeffekter, bildspel osv..

Temat har flera widgetområden som hjälper dig att anpassa din webbplatsdesign. Dessutom kan du styra teckensnitt, storlekar, färg, avstånd etc. på ditt tema för att designa din webbplats vackert.

Kom igång med Photocrati idag!

6. Temna Ultra

ultra-theme-fotografi

Themify Ultra är ett annat kraftfullt och superflexibelt WordPress-tema. Du kan skapa en mängd olika webbplatser, inklusive byråer, fotografering, bröllop, restaurang, e-handel eller fitnesswebbplatser. Det låter dig också skapa WordPress wbesites på en sida.

Teman Themify Builder sidbyggaren plugin inbyggd så att du kan designa din webbplats enkelt och vackert. Det är en av de populäraste dra-och-släpp-sidbyggarna som finns på marknaden.

Themify Ultra-temat erbjuder över 10 fördesignade temademos och över 60 designlayouter som du kan importera med 1 klick och använda för snabb anpassning. Temat med fotografering av temat har fantastiska reglage, projekt för murverk och gallerier. Det är ett utmärkt val för eleganta fotograferingsajter.

Läs vår kompletta Themify Ultra-recension.

Kom igång med Themify Ultra idag!

7. Neve Photography

Neve Photography

Neve Photography är ett utmärkt fototema för WordPress. Den har en fullbreddlayout och en anpassad rubrikbild. Du kan lägga till text, tagline och call to action-knapp i rubriken. Den innehåller också navigationsmenyn och en anpassad logotyp.

Temasektionerna låter dig visa din fotografiportfölj vackert. Det har ett utrymme att lägga till avsnittet “Om mig” med text och foto. Annars kan du också använda anpassade widgetar för att visa din adress.

Neve Photography-tema är mycket kompatibelt med alla populära drag-and-drop-sidbyggare. Den är helt lyhörd och optimerad för prestanda och snabbhet.

Kom igång med Neve Photography idag!

8. Avkoda

uncode-theme-fotografi-site

Uncode är ett av de mest älskade billiga premiumtemaen på ThemeForest-marknaden. Temat har gjort över 41 000 försäljningar och fått i genomsnitt 5 av 5 stjärnor från sina användare. Du kan använda detta tema för att skapa alla typer av webbplatser inklusive en fotograferings- eller fotobloggningswebbplats.

Temat kommer tillsammans med den berömda dra och släpp WPBakery Page Builder för WordPress som låter dig skapa alla typer av design du gillar med dess intuitiva drag-and-drop-alternativ. Dessutom har den andra premium-plugins, nämligen Revolution Slider, LayerSlider och iLightbox-plugin, för att skapa reglage och lightbox-gallerier.

Den har 40+ färdiga demosajter, alla byggda med ett unikt koncept i åtanke. Du kan importera en demo och börja bygga din fotograferingssida direkt.

Läs vår fullständiga Uncode-granskning.

Kom igång med Uncode idag!

9. Fotografi Wiso

fotografering-WISO-theme

Fotografi Wiso är ett kreativt WordPress-tema för fotografer. Det kommer med 34 färdiga demonstrationer och 95 album och gallerier som du kan importera i WordPress med ett klick. Sedan kan du anpassa, ersätta dummyinnehållet med ditt ursprungliga innehåll och publicera din webbplats online.

Fotografering Wiso har avancerade fotograferingssidesfunktioner som gallerisäkerhet, aktivera nedladdningar, bilder med vattenstämpel, skapa PDF-filer etc. Dessutom kan du enkelt skapa en klientsida, evenemang, bokningskalender etc..

Dessutom kan du också sälja dina produkter genom att skapa en butiksida eller direkt från portföljsidan. Temat är prestandaoptimerat och SEO-vänligt.

Kom igång med Photography Wiso idag!

10. Clayton

clayton tema

Clayton är ett elegant WordPress-fototema som kommer med en serie anpassningsbara mallar. Det släpps av Evolve Themes och kan laddas ner från Themeforest, en populär temamarknad.

Med Clayton är hantering av album lika enkelt som att skriva ett inlägg. För ytterligare anpassning kan du installera ett gratis plugin som heter Grids, som är en layoutbyggare, skapad av samma team bakom Clayton-temat.

Kom igång med Clayton idag!

11. Impreza

impreza-theme-fotografi-site

Impreza är ett riktigt imponerande tema för att bygga mångsidiga webbplatser. Det är ännu ett bästsäljande och bäst rankade tema på ThemeForest. Den har över 48 tusen försäljningar och 4,8 av 5 genomsnittliga användarbetyg.

Den har djup integration med de populära plugins WPBakery Visual Page Builder, Slider Revolution och Ultimate Addons för Visual Composer. Med kraften i dessa plugins kan du skapa alla typer av webbplatser med hjälp av detta tema, inklusive en underbar fotograferingswebbplats.

Det finns flera fördesignade demonstrationer som är klara för import med 1 klick, inklusive en fotograferingsdemo. Om du vill ha en webbplats precis som dess demo kan du importera demot med ett klick och snabbt komma igång. Dessutom har den 17 portfölj rutnätstilar, obegränsade skjutreglage och avancerade sid- och sidfotalternativ för att skapa en verkligt unik webbplats.

Läs vår kompletta Impreza-recension.

Kom igång med Impreza idag!

12. inramad

inramat-wordpress-tema

Framed är ett vackert WordPress-tema designat för professionella fotografer. Det kommer med 7 fantastiska webbplatsdemos som är redo för import och anpassning med 1 klick. De tillgängliga demonstrationerna är utformade för olika typer av fotografer som mode, mat, evenemang och konferenser, resor och bröllopsfotografering.

Det inramade temat har avancerade alternativ för klienthantering och fotokontroll för att skapa klientkonton så att de kan komma åt gallerier med sitt användarnamn och lösenord. Det finns olika stilar för gallerier som rutnätlayout, murverk, horisontell och fullskärm samt olika kreativa reglage..

Temat har djup integration med WooCommerce-plugin så att du kan skapa en butik och sälja dina foton. Temat har också Flickr- och Instagram-integration så att du kan visa foton direkt från dina Instagram- eller Flickr-konton.

Kom igång med Framed idag!

13. Fotosy

photosy-wordpress-tema

Photosy är ett vackert fotograferingstema för WordPress. Det kommer med 19+ vackra mallar för att göra fantastiska fotograferingssidor. Den har ett enkelt dra och släpp anpassningsgränssnitt för ditt tema, så att du kan designa och göra om det utan att behöva skriva någon kod.

Med Photosy kan du använda inbyggda reglage, avancerade blogglayouter, portföljlayouter, sidhuvuden och sidfotar. Du kan konfigurera din typografi med Google-teckensnitt och ändra olika alternativ som färg, storlek, radhöjd osv.

Photosy-temat har 30+ specialanpassade innehållselement och block som du kan använda var som helst på din webbplats. De hjälper dig också att snabbt utforma din drömfotografisida.

Kom igång med Photosy idag!

14. Kreativa

Kreativa-fotografi-theme

Kreativa är en funktionsrik och fantastisk WordPress-fotograferingsmall som finns tillgänglig på Themeforest-marknaden. Med Kreativa-temat får du avancerade funktioner som horisontella och vertikala menyer, bildskärmar med full skärm, bild- och portföljgallerier, Ajax gillar, etc. för att göra en professionell fotograferingssajt.

Dessutom finns det andra funktioner som fotosäkerhet, klienthantering, lightbox, galleri-miniatyr hover-effekter osv. Samlade i temat. För att lägga till fler funktioner och funktioner innehåller det kraftfulla plugins som Revolution Slider, Yoast SEO, WPML, WooCommerce, etc..

För att låta dig skapa en webbplats på ett enkelt sätt har den en inbyggd sidbyggare. Därför kan du designa din webbplats genom att helt enkelt blanda och ordna dra och släpp-elementen.

Kom igång med Kreativa idag!

15. Solstice

ståndet-wordpress-tema

Solstice är ett enkelt men ändå vackert WordPress-tema som passar fotografer och bloggare. Temat har en snygg och ren hemsideslayout med ett fantastiskt bildspel, presenterade sidor, presenterade inlägg med sidofältwidgets och sociala ikoner för sidfot.

Temat är fullt lyhörd och näthinneklar, vilket gör att det ser bra ut på alla enheter och skärmar. Byggt med WordPress Customizer kan du anpassa varje element på din webbplats med realtidsförhandsvisningar i realtid. Det gör det enkelt och snabbt att designa en webbplats.

Dessutom kan du använda anpassade färger, anpassade Google-teckensnitt, flera sidhuvudlayoutalternativ etc. för att göra din webbplats unik från andra. För att visa upp dina konstverk kan du använda en ren rutnätlayout, filtrerbar portfölj eller anpassade layouter med det här temat.

Läs vår fullständiga recension av Solstice.

Kom igång med Solstice idag!

16. Nova

nova-wordpress-tema

Nova är ett enkelt men ändå sofistikerat WordPress-tema av eleganta teman. Temat kommer med en uppsättning standardfunktioner och funktioner som låter dig skapa alla typer av webbplatser som en företagswebbplats, portfölj eller en fotograferingswebbplats.

Den har en enkel och vacker gallerilayout för att presentera dina projekt i ett rutnät. Du kan visa din portfölj i små, medelstora eller stora storlekar med sidofält och ingen text. Du kan också lösenordsskydda vissa projekt på din webbplats.

Nova-temat är fullt lyhört så din webbplats kommer att visas perfekt på alla enheter. För att hjälpa dig att utforma din webbplats enkelt har den en fantastisk panel med temalternativ, kortkoder och sidmallar.

Läs vår kompletta Nova-recension.

Kom igång med Nova idag!

17. Moone

Moone-wordpress-tema

Moone är ett kreativt WordPress-fototema med en underbar design och rika funktioner. Temat är integrerat med Elementor sidbyggaren plugin så att du kan designa och anpassa din webbplats från front-end med dess drag-and-drop-funktion.

Temat kommer med tre olika hemsidevarianter som ser helt fantastiska ut. Om du gillar någon av dem kan du installera dem med 1 klick och anpassa enligt din fantasi. Den har olika typer av fotogallerier inklusive murgalleri, rutgalleri, fullskärms rutnät och skjutreglage, bandreglage och lösenordsskyddade gallerier.

Dessutom har Moone-tema en kraftfull rubrikbyggare som låter dig spela med din egen kreativitet. Den har avancerad typografi och höghastighetsprestanda.

Kom igång med Moone idag!

18. Temna oändligt

themify-oändlig-wordpress-tema

Om du älskar den oändliga rullningsdesignen är Themify Infinite det perfekta temat för dig. Det är ett vackert, lyhörd WordPress-tema för att dela berättelser med stora foton i hela bredden. Fotografer kan dela sina fantastiska fotohistorier med detta fantastiska tema.

Temat är byggt med en kraftfull sidbyggare av Themify för att säkerställa enkel och enkel anpassning för användare utan kodningskompetens. Du kan lägga till en klibbig rubrik, mega-meny, klibbig sidofält, anpassade delningsknappar etc. för att göra dina historier snyggare.

Temat har fullt WooCommerce-stöd så att du kan skapa en butik på din webbplats och sälja dina produkter.

Läs vår kompletta Themify Infinite-recension.

Kom igång med Themify Infinite idag!

19. Avada

Avada-theme-fotografi-site

Avada är nummer 1 bästsäljande WordPress-tema genom tiderna tillgängligt på ThemeForests marknad. Det har varit det mest sålda temat under de senaste 6 åren konsekvent och har också lyckats med att bibehålla i genomsnitt 4,7 stjärnbetyg av 5 stjärnor.

Läs denna jämförelse mellan Divi vs Avada.

Avada är ett mångsidigt tema som du kan använda för alla typer av webbplatser. Byggt med den kraftfulla Fusion Builder kan du dra och släppa element på plats med precision och skapa fantastiska sidor med detta tema. För ett fototema erbjuder det rutnät- och murgallerilayouter, effekter av bildhäver och många fler anpassningsalternativ.

Avada har över 45 fantastiska fördefinierade demonstrationer, inklusive vissa fotograferingsdemos. Du kan välja en demo, installera den på din webbplats med ett klick och få din webbplats omedelbart redo.

Läs vår kompletta Avada-recension.

Kom igång med Avada idag!

20. Vik ut

omsluta-theme-fotografi-site

Enfold är ännu ett bästsäljande premium-mångsidig tema. Du kan använda detta tema för att skapa webbplatser för olika nischer, inklusive företag, portfölj, fotografering och frilansande webbplatser. Den har ett brett utbud av funktioner och anpassningsalternativ som gör att du kan bygga alla typer av webbplatser du gillar.

Enfold tema är hastighetsoptimerad så det laddas snabbare och hjälper dig att göra ett gott intryck på din publik. Det är ett helt lyhört tema som gör att webbplatsens innehåll ser bra ut på alla enheter, inklusive mobiltelefoner, surfplattor och bärbara datorer.

För att skapa ett professionellt fototema ger det alternativ att bygga fantastiska bildspel, portföljsidor och en Ajax-portfölj. Det finns flera fotograferingsdemos tillgängliga så att du kan installera 1 med 1 klick och snabbt anpassa för din webbplats.

Läs vår kompletta Enfold-recension.

Kom igång med Enfold idag!

21. Highend

highend-theme-fotografi-site

Highend är ett populärt WordPress-tema. Det är det mest sålda WordPress-temat på Mojo marknadsplats med 29 000 användare och 5-stjärniga betyg. Temat är lämpligt för att skapa en mängd olika webbplatser, inklusive en blogg, webbutik, målsida, fotografering eller portfölj.

Temat kommer med över 16 professionellt utformade webbplatsdemos. Du kan installera alla demos för att enkelt komma igång med din webbplats. Att anpassa Highend-tema är trevligt med dess fantastiska drag-and-drop-sidbyggare.

Temat inkluderar kända premium plugins WPBakery Page Builder för WordPress, Slider Revolution, Layer Slider 5 och Essential Grid gratis. Dessa plugins lägger till fantastiska funktioner till temat som i sin tur hjälper dig att skapa en professionell fotografisida.

Läs vår kompletta Highend-recension.

Kom igång med Highend idag!

22. Nålhål

pinhole-wordpress-tema

Pinhole är ett professionellt WordPress-galleritema designat för kreativa fotografer. Den har ett stort antal olika galleristilar och alternativ som fotografer behöver.

Med Pinhole-temat kan du visa dina fotografier vackert samt erbjuda fototjänster professionellt. Du kan enkelt ställa in begränsade klientinloggningsfunktioner, nedladdningar och alternativ för fotokontroll.

Pinhole levereras med 8 snygga demonstrationsfotograferingssidor och över 30 gallerilayouter för att enkelt utforma din fotograferingssida.

Kom igång med Pinhole idag!

23. Form

form-wordpress-tema

Om du vill visa upp ditt senaste arbete och projekt genom att använda bilder är Shape ett bra alternativ för dig. Det är ett vackert fototema som låter dig skapa en webbplats och dela dina foton på internet.

Formtema har en ren, minimalistisk design med smidiga övergångseffekter. Det har ett komplett paket med funktioner som filtrerbara gallerier, Ajax-kontaktformulär, Google maps med dra och släpp-funktionalitet, etc. som hjälper dig att skapa en fullt fungerande webbplats.

Dessutom har den en anpassad logotyp och bakgrund, sociala delningsalternativ, anpassade widgetar och kortkoder för att designa din webbplats.

Kom igång med Shape idag!

24. BeTeme

betheme-fotografi-site

BeTheme är ännu ett bästsäljande WordPress-tema på Themeforest-marknaden. Det är ett kraftfullt mångsidig tema som du kan använda för att skapa en mängd olika webbplatser.

BeTheme har ett omfattande antal förbyggda webbplatser med superlätt installation med 1 klick. Varje demonstrationswebbplats är designad med kärlek och omsorg för att ge ett enkelt professionellt utseende. För att skapa en fotograferingssida kan du importera fotograferingsdemon, enkelt anpassa den och börja använda.

Temat är lätt och snabbt så att din webbplats laddas snabbare, även med massor av bilder.

Läs vår fullständiga BeTheme-recension.

Kom igång med BeTheme idag!

25. Creativo

creativo-wordpress-tema

Creativo är ett användarvänligt men ändå kraftfullt WordPress-tema för kreativa människor. Du kan skapa en fotograferingssida såväl som en rad olika kreativa webbplatser för bloggning, bröllop och engagemang, livsstil, fitness etc. med det här temat.

Creativo-tema innehåller 3 premium WordPress-plugins: WPBakery Page Builder för WordPress, Revolution Slider och LayerSlider. Med kraften i dessa plugins kan du njuta av fantastiska funktioner och funktioner med det här temat.

Temat har 17 färdiga webbplatser som kan importeras med ett klick. Med den visuella sidbyggaren kan du sedan redigera varje sektion, dra och släpp element och designa din webbplats.

Läs vår kompletta Creativo-recension.

Kom igång med Creativo idag!

26. Kallyas

kallyas-theme-fotografi-site

Kallyas är ett kreativt mångsidigt tema. Byggt med den kraftfulla Visual Builder och erbjuder oändliga designmöjligheter och en trevlig designupplevelse. Du kan helt enkelt dra och släppa element och sedan enkelt redigera dem genom att klicka på dem. Det finns över 100 förbyggda element som passar alla applikationer eller webbplatser.

Med Kallyas får du över 60 fantastiska pre-made demonstrationer. Du kan installera en demo med ett klick, ändra innehållet och göra din webbplats publikationsklar på några minuter.

För en professionell fotograferingssajt kan du välja mellan ett stort utbud av skjutreglage, flera portföljlayouter, foto- och videogallerier etc. Med hjälp av kraftfulla funktioner kan du bygga en professionell webbplats.

Läs vår kompletta Kallyas recension.

Kom igång med Kallyas idag!

27. Exponering

exponeringswordpress-tema

Om du vill bygga en webbplats för exponering på internet är Exponeringstema det perfekta temat för dig. Det är ett underbart, lyhörd fototema som låter dig presentera webbplatsens innehåll med fantastiska foton.

Temat har två inbyggda skjutreglage så att du kan skapa graciösa bildspel. Du kan visa dina vackraste bilder på reglagen och locka användarnas uppmärksamhet. För att ytterligare anpassa din webbplats utseende har den enkla alternativ att ändra färger och teckensnitt.

Det viktigaste är att den har en visuell drag-and-drop-sidbyggare som gör att du enkelt kan redigera allt på din webbplats. För nybörjare finns det ett gäng inbyggda sidlayouter som du kan välja mellan och använda med bara en liten modifiering.

Kom igång med Exposure idag!

28. Brooklyn

Brooklyn-theme-fotografi-site

Brooklyn är ett mångsidigt WordPress-tema som är perfekt för fotograferingssidor, tillsammans med andra typer av webbplatser. Det levereras med över 42 kompletta förbyggda webbplatser som är klara för installation och användning med 1 klick. Du kan välja en fotograferingsdemo och snabbstarta din webbplats på kort tid.

Brooklyn-temat har en kraftfull adminpanel med vilken du kan konfigurera alla tematets inställningar och anpassa din webbplats. Du behöver inte ha någon kodningskunskap för att använda detta tema.

Temat har avancerade portföljlayouter och alternativ inklusive en karusellportfölj, filtrerbar rutnätsportfölj, kolumnlayout, portföljobjektgap, bildtextsposition etc..

Läs vår kompletta Brooklyn-recension.

Kom igång med Brooklyn idag!

29. Glans

glimma-wordpress-tema

Gleam är ett unikt stil WordPress-tema som passar för kreativa fotografer. Den har flashiga effekter och smidiga Ajax-laddningstekniker för att skapa en distinkt upplevelse. Temat låter dig använda anpassade baksidesbilder på hela sidan för varje sida på din webbplats.

För att göra dina portföljfoton ser fantastiska ger temat en portföljdel på hela skärmen. Galleri- och bloggsektionerna presenteras också på ett lika vackert sätt.

Gleam-temat är helt lyhört och näthinneklart. Således kommer din webbplats att anpassa sig till alla typer av enheter eller skärmar.

Kom igång med Gleam idag!

30. Solene

solene-theme-fotografi-site

Solene är ett vackert tema packat med fotospecifika layouter för fotografer. Detta tema är avsedd av Qode Interactive och det är ett av deras populära teman. Temat ger lösenordsskydd för dina bilder, vilket förhindrar att någon använder dina foton gratis. Den tidlösa designen och dussintals gallerilayouter och reglage gör detta tema lämpligt för bröllopsfotografer, fotostudio, modefotografer och några få andra.

Temat är WooCommerce redo, vilket gör det till ett snabbstart-tema för en eCommerce-webbplats för fotografering. Solene är byggd med moderna kodstandarder, vilket gör det möjligt att vara ett fullt lyhörd tema. Med 800+ typsnittstilar och enkel färgomkopplare kan du designa din fotografihemsida som du föredrar.

Liksom andra populära WordPress-teman är Solene ett mobilkänsligt och SEO-optimerat tema för fotografer.

Kom igång med Solene idag!

31. Vinnande

framträdande-theme-fotografi-site

Salient är ett lyhört mångsidigt tema som ger dig möjlighet att bygga en webbplats som en expert. Det levereras med över 25 kompletta webbplatsdemos och 250 professionellt designade sektionsmallar designade för att göra webbplatsbyggnad lätt för nybörjare.

Dessutom har den 525+ kortkoder och många konfigurationsalternativ. Du kan använda 3500+ vackra ikoner, obegränsade färger och över 800 Google-teckensnitt för att anpassa utseendet på din webbplats. Dessutom har den många sidhuvudlayouter för att utforma webbplatsens rubrikavsnitt.

För att hjälpa dig skapa en fotograferingswebbplats innehåller den murbildsgallerier, oändlig rullning för din blogg och portfölj, en sorterbar portfölj och 9 portföljstilar. Temat är SEO-optimerad och snabb laddning.

Kom igång med Salient idag!

32. Kamera

kamerawordpress-tema

Camera är ett underbart WordPress-tema för fotografering av älskare eller fotografer. Oavsett om du älskar att ta foton precis som en hobby eller göra det på ett professionellt sätt kan du bygga en cool webbplats med kameratema och visa upp dina bilder graciöst.

Kameratema har en minimal distraktionsfri design för att visa dina foton. Du kan lägga till presenterade bilder tillsammans med unika fotoserier i en karusell i full bredd för både liggande och porträttbilder. Det är ett bra tema för resebloggar, matbloggar, livsstilsbloggar och fotoserier.

Det är helt lyhört och mobilklart. Därför kommer din webbplats att se bra ut på alla typer av enheter och skärmar.

Kom igång med kamera idag!

33. Zephyr

zephyr-wordpress-tema

Zephyr är ett rent och elegant WordPress-tema för skönhetsälskare. Du kan skapa en vacker webbplats för fotobloggar med det här temat.

Temat har 30+ fantastiska hemsideslayouter, 10+ header-stilar, flera gallerialternativ, etc. Du kan välja vilken design som helst eftersom varje design har ett professionellt utseende. För att anpassa designen har den front-end anpassare som gör att du kan ändra alternativ med realtidsförhandsvisningar i realtid.

Temat låter dig skapa gallerier i en enda kolumn, 2 kolumner, 3 kolumner eller 4 kolumner. Du kan också lägga till bildspel för att dela foton på din blogg.

Läs vår kompletta Zephyr-recension.

Kom igång med Zephyr idag!

34. Norra

nord-wordpress-tema

North är ett estetiskt utformat WordPress-tema för att visa upp dina senaste projekt, fotografier och videor. Till skillnad från andra teman har den bara de mest användbara funktionerna utan ingenting onödigt. Du kan därför komma direkt till att bygga en vacker portföljsida utan att behöva vandra hit och dit.

Med nordtemat kan du enkelt lägga till en vacker karusell och kaklade, fyrkantiga eller mosaikgallerier till dina webbplatsprojekt. Sedan kan du enkelt anpassa projekten och hela webbplatsutformningen med en direkt förhandsvisning i Customizer. Du kan ändra färger, logotyp, typsnitt etc. helt enkelt för att skapa smarta stilar.

Det är ett 100-procentigt responsivt tema som skalar till alla dina enheter, inklusive små skärmar mobila enheter, surfplattor och stationära datorer. Dessutom är det snabbt och SEO-optimerat.

Kom igång med North idag!

35. Wunderful

wunderful-wordpress-tema

Wunderful är ett rent, minimalt WordPress-tema med ett underbart utseende. Det är perfekt för fotografer som vill dela sina fotografier tillsammans med blogghistorier. Det har en rutnät och listformat layout på första sidan för att presentera dina bloggartiklar med presenterade bilder.

Om du vill presentera dina foton i gallerier kan du skapa ett vackert galleri med lightbox och rättvist galleri. Den har en inbyggd enkel och användarvänlig temalternativ för att designa din webbplats i din favoritstil.

Den har obegränsade accentfärger, en logotyp och favicon uploader, Google-teckensnitt, klibbiga sidofält, widgets etc. för att anpassa designen på din webbplats. Temat är ett utmärkt val för en grundläggande foto-bloggplats.

Läs vår kompletta Wunderful-recension.

Kom igång med Wunderful idag!

36. Themify Elegant

themify-elegant-tema

Themify Elegant är ett sofistikerat WordPress-tema skapat av Themify. Det är ett mångsidigt tema som du kan använda för att bygga en blogg, företagswebbplats, portfölj eller fotograferingssajt.

Temat är utformat med minimal design och stor uppmärksamhet på typografi så att dina inlägg ser bra ut. Det har portföljalternativ i rutnät och murlayout, bildfilterfunktion och eleganta miniatyreffekter för galleri för att presentera dina foton vackert.

För att du snabbt ska kunna ändra utseende har det 6 alternativa färgskal att välja mellan. Och för att ändra allt från sidhuvud till sidfot har den enkla anpassa panelen.

Kom igång med Themify Elegant idag!

37. Eclipse

Eclipse-wordpress-tema

Eclipse är ett elegant fotograferings- och bloggtema för WordPress. Den har en flytande responsiv layout som visar alla dina sidor, bilder och gallerier perfekt på alla skärmar, oavsett skärmupplösning och storlek.

Eclipse-temat har inkluderat en gallerimall och portföljposter för att presentera dina fotografier och konstverk på ett intressant sätt. Den har en vanlig bloggmall där du kan lägga till bilder och använda presenterade bilder också. Det låter dig också visa dina senaste Instagram-foton med widgeten på hela skärmen.

Om du vill sälja dina fotografier eller alla slags produkter kan du enkelt skapa en butiksida och börja sälja. Temat har djup integration med den kraftfullaste eCommerce-programvaran: WooCommerce.

Kom igång med Eclipse idag!

38. Narkos

narcos-wordpress-tema

Narkos är ett kreativt mångsidigt tema skapat av Tesla-teman. Temat är lämpligt för att skapa enkla företagswebbplatser, kreativa frilansingssajter, portföljer och fotograferingsajter. Den har 6 fantastiska webbplatsdemos för att visa vad du kan bygga.

För en fotograferingswebbplats har den flera portföljsidealternativ som en enda portfölj, 2 kolumnbredd portfölj eller 3 kolumnboxad portfölj. Du kan också visa upp dina videor vackert med det här temat.

Temat är hastighetsoptimerat, kompatibla med webbläsare, sociala medier redo och lokalisering redo. Det är ett perfekt tema att ladda ner och börja bygga en fotograferingssajt.
Kom igång med narkos idag!

39. Optimizer

Optimizer-theme-fotografi-site

Optimizer är ett gratis och premium WordPress-tema som passar för olika typer av webbplatser. Det är ett mångsidigt tema med ett enormt paket med funktioner och anpassningsalternativ. Du kan skapa en företagswebbplats, blogg, portfölj och en fotograferingssajt med det här temat.

Optimizer-tema kommer med dussintals pre-made mallar att välja mellan. Om du gillar en demonstrationsmall kan du importera den till din WordPress-webbplats med ett klick och göra din webbplats redo med små ändringar i innehållet.

Perfekt för fotograferingssidor, det har avancerade alternativ för rubrikanpassning, 5 galleristilar, anpassade teckensnittuppladdningar, dra och släpp widgets etc. Med sin omfattande uppsättning alternativ kan du skapa en fullt funktionell fotograferingssida med Optimizer.

Läs vår kompletta optimeringsgranskning.

Kom igång med Optimizer idag!

40. Noah Lite

noah-lite-wordpress-tema

Noah Lite är ett gratis WordPress-fototema skapat av Pixelgrade. Den har en charmig design som belyser din unika personlighet och hjälper dig att bygga ett eget varumärke. Temainformningen ser ren och helt enkelt fantastisk.

Med hjälp av detta tema kan du skapa en komplett fotograferingswebbplats med ett visat foto på hemsidan och fotogallerier i en rutnätlayout. Du kan lägga till foton i gallerierna, ställa in miniatyrbilder och välja museffekter. Du kan också lägga till sociala delningsknappar för dina galleribilder.

Temat är mobilklart och lyhört för alla enheter. Oavsett vilken enhet folk använder för att se din webbplats, kommer webbplatsens innehåll att se bra ut.

Kom igång med Noah Lite idag!

41. Themify Stack

themify-stack-theme

Themify Stack är ett elegant, lyhörd WordPress-tema inspirerad av Windows 8 Metro design. Det är idealiskt för att visa upp dina portföljer (design och fotografering) och skapa e-handels- eller företagssidor.

Temat kommer med Tiles-tillägget inbyggt i det. Det låter dig skapa kaklade murlayouter där du kan visa upp dina senaste verk. Det har också ett inläggsfilter för portföljavsnittet och olika WordPress-inlägg i en murlayout.

Om du vill sälja dina foton eller andra produkter kan du enkelt sälja dem eftersom det har fullt WooCommerce-stöd.

Läs vår kompletta Themify Stack-recension.

Kom igång med Themify Stack idag!

42. Fotografi

fotografi-wordpress-tema

Photograph är ett gratis responsivt WordPress-tema skapat för fotografer och bloggare. Du kan enkelt skapa en fotograferings- eller portföljsida med det här temat. Den har en huvudbild i full bredd och en fantastisk bildgalleri för murverk på hemsidan.

Temat är rent, så dina fotografier ser säkert bra ut. Dessutom är det helt lyhört, vilket innebär att din webbplats och bilder passar bra på alla skärmar och ser bra ut.

Andra funktioner i temat är oändliga färger, WooCommerce-stöd, integration av sociala medier, SEO-vänlig osv.

Kom igång med Photograph idag!

43. Oändlig fotografering

oändlig-fotografi-theme

Infinite Photography är ett annat gratis WordPress-tema för fotografihemsidor som finns tillgängliga på WordPress.org. Temat ger alternativ för fotobloggning, delning av foton och gallerier.

Temat är så enkelt och lätt att använda att vem som helst kan konfigurera temainställningar och anpassa dess design. Den har Live WordPress Customizer helt integrerad i den, så att du enkelt och snabbt kan ändra din webbplatsdesign med live-förhandsvisningar.

Huvudfunktionerna i temat är responsiv design, sidhuvud- och sidfotalternativ, anpassad bakgrund och färger, vackert presenterad sektion, integration av sociala medier, etc..

Kom igång med Acme Photography idag!

44. Fotografering

fotographie-theme

Fotografie är ett modernt WordPress-tema för fotografering med minimal design och högkvalitativa funktioner. Det hjälper dig att skapa en enkel och elegant fotograferingssajt enkelt. Den är byggd med WordPress Live Customizer och gör att du kan designa din webbplats med live-förhandsvisningar, vilket gör arbetet enkelt och snabbt.

Temat innehåller ett avsnitt med innehåll och hjälteinnehåll för att markera dina senaste och populära inlägg. Sedan, för att visa upp dina yrkeskunskaper och fotografier, har den en vacker portföljlayout i rutnätstil.

Fotografietema skapades med hjälp av standardkoden och har en helt responsiv design. Så din webbplats kommer att se bra ut på alla typer av enheter och skärmar.

Kom igång med Fotografie idag!

45. Fotopress

Photo-wordpress-tema

Photopress är ett enkelt och vackert WordPress-tema för fotografer, designers och kreativa frilansare. Temat låter dig skapa en underbar portföljwebbplats för att visa upp dina verk på ett fantastiskt sätt.

Temat har robust kod och prestanda som det är byggt med industristandardkoderna. Det är så lätt att använda och anpassa att vem som helst kan bygga en komplett fotograferingssajt med det här temat.

Temat har anpassade teckensnitt, färger och logotyper så att du kan använda din egen design. Dessutom kan du göra sidfoten attraktiv genom att lägga till dina Instagram-foton, anpassad copyrightinformation, adress och sociala medieikoner.

Kom igång med fotopress idag!

46. ​​Foto perfekt

foto perfekt-wordpress-the

Photo Perfect är ett gratis responsivt WordPress-tema som är perfekt för fotografer, fotobloggare och kreativa yrkesverksamma. Temat har en stor rubrikbild tillsammans med en murportföljsektion för att visa upp dina foton.

Temat låter dig också anpassa rubriken och ge din webbplats ett nytt utseende. Du kan också ändra designen med anpassade widgetar, anpassade färger, anpassade menyer osv.

Photo Perfect-tema är ett helt lyhört tema som anpassar sig väl till alla skärmar eller enheter. Det är byggt med WordPress Live Customizer, vilket gör det enkelt att anpassa temat.

Kom igång med Photo Perfect idag!

47. Gratis fototema av CyberChimps

fotostudio av cyberchimps

CyberChimps gratis fototema kommer med väsentliga funktioner för fotografernas och fotostudios behov. Deras funktioner inkluderar bildgalleri, murportfölj, import med 1 klick och mer.

Med den kostnadsfria versionen av det här temat får du en förutformad hemsida med 6 avsnitt, förbyggd och kontaktsidor, stöd för Google-teckensnitt, anpassade inlägg och sidlayouter med mera.

Den fullständiga versionen stöder också onlinebutik, reglage för hemsidor och animationer, hemsida på 10 sektioner och prioriterat stöd för att hjälpa dig lösa eventuella problem du kan ha.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa fotografiämnen för WordPress. Teman som listas i den här artikeln handplockades noggrant efter en grundlig genomgång av funktioner och funktioner. Så du kan välja valfritt tema och komma igång med din fotograferingssida.

Du kanske också vill kolla in våra handplockade listor över de bästa e-handelsplattformarna för multivendor-marknadsplatser och 27 bästa WordPress-plugins som du absolut måste ha! Letar du efter de bästa fotograferingsteman för WordPress? Om du är en passionerad fotograf som letar efter rätt plattform för att visa upp dina foton är det bästa alternativet att skapa en fotograferingssajt i WordPress. Med hjälp av ett WordPress-fototema kan du enkelt skapa en professionell fotograferingssajt och dela dina foton på ett meningsfullt sätt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map