5 bästa e-postavsändare för massa e-postblåsningar (jämfört)

bästa massa e-avsändare


Letar du efter de bästa massmeddelanden som skickar massa e-post?

En e-postblåsning kan tyckas vara det bästa sättet att få ut ditt meddelande till många människor på en gång. Men det finns ett rätt och fel sätt att skicka e-post.

Med massa e-avsändare kan du skicka tusentals e-postmeddelanden till dina prenumeranter på en gång och konvertera dem till kunder.

Låt oss titta på några av de bästa massmeddelanden som finns på marknaden.

Välja en massa e-avsändare för dina stora e-postblåsningar

En e-postblast är helt enkelt ett enda e-postmeddelande som skickas till en stor grupp mottagare samtidigt. Med en e-postblåsning är mottagarna vanligtvis inte riktade på ett strategiskt sätt – de skickas snarare samma filtmeddelande.

Men med rätt massa e-postavsändare kan du segmentera dina prenumeranter i en distinkt grupp, så att du kan skicka anpassade e-postmeddelanden till varje grupp, i sin tur förvandla dina prenumeranter till kunder. Det finns dussintals e-postmarknadsföringstjänster som låter dig skicka massmeddelanden till dina prenumeranter.

I den här artikeln kommer vi att dela vår handplockade lista över de bästa massmeddelanden som skickar massa e-post.

1. SendinBlue: GRATIS avsändare via e-post

SendinBlue

SendinBlue är en massavsändare som låter dig enkelt skicka massmeddelanden. Det är en idealisk lösning för både småföretag och företagsanvändare tack vare dess prisvärda alternativ.

Det bästa är att du kan skicka personliga automatiserade e-postmeddelanden för dina användare baserat på deras beteende.

Du kan också bygga helt segmenterade e-postlistor för att skicka rätt meddelande till rätt person. Med datasekretess och säkerhet är SendinBlue perfekt för att skicka en massa e-postblåsning till dina prenumeranter.

Förutom bulk e-post, erbjuder SendinBlue dig verktyg för SMS-marknadsföring, inställning av målsidor och annonser och mer.

Pris: Det är GRATIS för upp till 300 e-postmeddelanden / dag. Premiumplanerna börjar från $ 25 per månad för upp till 40 000 e-postmeddelanden.

2. Konstant kontakt: mest prisvärda bulk e-postprogramvara

Konstant kontakt

Constant Contact är ännu en massmail-avsändare som kommer med en kraftfull CRM för att hantera dina e-postabonnenter.

Med konstant kontakt kan du utlösa en serie e-postmeddelanden till användare baserat på deras intressen, tidigare webbplatsbesök, köp etc. Du kan till och med automatiskt skicka e-postmeddelanden automatiskt till mottagare som inte har öppnat dem på en viss tid.

Andra viktiga funktioner inkluderar en dra och släpp-byggare, anpassade e-postmallar och marknadsföringsautomation.

Pris: Det är en av de mest prisvärda mjukvaran för bulk e-post i denna lista. Prissättningen börjar på 20 USD per månad med obegränsad e-post och en 30-dagars gratis provperiod.

3. Drip: massa e-avsändare för e-handel

Droppa

Drip är en stor e-postprogramvara för e-handel som levereras med en lättanvänd eCommerce CRM och marknadsföringsautomationsprogramvara för företagsanvändare och stora onlinebutiker.

Det låter dig ha djupare konversationer med dina kunder och skicka e-postmeddelanden vid rätt tidpunkt genom att förstå deras köpintensitet och beteende.

Pris: Prissättningen börjar på $ 49 per månad för upp till 2000 kontakter. De erbjuder också en 14-dagars gratis provperiod för att testa tjänsten innan de köper den.

4. ConvertKit: Bulk e-postprogramvara för publicister

ConvertKit

ConvertKit är en massa e-avsändare för onlinespelare, utgivare och affärspersoner. Det kommer med en e-postdesigner och vackra inbyggda e-postmallar som låter dig skapa och skicka massa e-postblåsningar direkt utan att du alltid ska börja från början.

Bortsett från det låter det dig också skapa målsidor för att konvertera fler besökare till prenumeranter och kunder.

Med flera integrationer kan du enkelt ansluta dina favoritmarknadsföringsappar från tredje part med ConvertKit. Det är perfekt för både nybörjare och avancerade användare.

Pris: Det är GRATIS för upp till 1000 prenumeranter att sända massa e-postblåsningar. Premiumplanen börjar på $ 29 per månad.

5. AWeber: Mest populära avsändare via e-post

AWeber

AWeber är förmodligen den mest populära avsändaren för små e-postmeddelanden för småföretag.

Här är några funktioner som du kommer att gilla om AWeber:

 • Designa vackra e-postmeddelanden med sin e-postbyggare
 • Massor av e-postmallar, så du behöver inte alltid börja från början
 • Du kan automatiskt skicka dina blogginlägg från ditt bloggflöde tack vare RSS-till-nyhetsbrevfunktionen
 • Testa dina ämnesrader, skickningstid, e-postinnehåll med mer, med A / B-testfunktionen och ta reda på det bästa som resonerar bäst med din publik.

Pris: De erbjuder en 30-dagars gratis provperiod. Efter det börjar premiumplanen på $ 19 per månad för upp till 500 prenumeranter och obegränsade e-postmeddelanden.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa massa e-avsändarna för massa e-postblaster. Du kanske också vill kolla in vår artikel om de bästa webbhotellleverantörerna.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map