50+ bästa responsiva WordPress-teman för att skapa en mobilklar webbplats

Bästa lyhörda WordPress-teman


Letar du efter de bästa responsiva WordPress-teman? För alla typer av webbplatser eller bloggar behöver du ett lyhört tema eftersom det är nödvändigt för att ranka din webbplats på sökmotorer.

I den här artikeln har vi valt ut de bästa responsiva WordPress-teman du kan använda.

Varför välja ett lyhört WordPress-tema

Användare besöker inte bara din webbplats från stationära datorer längre. Idag kan användare också besöka din webbplats från sina bärbara datorer, surfplattor och mobiltelefoner. På grund av detta måste du se till att din webbplats kan visas korrekt på varje enhet. Det är där responsiva WordPress-teman kommer in.

Responsive WordPress-teman kan svara på användarens beteende och miljö baserat på skärmstorlek, plattform och orientering. Så oavsett hur dina webbplatsbesökare tittar på din webbplats kommer den att se exakt ut som du vill att den ska se ut och användare kommer att kunna få tillgång till allt de behöver för.

Vi skapade också en lista över de bästa WordPress-teman som du kan använda. Kolla in dem.

I exemplet nedan på webbplatsen till vänster svarar inte. Mobilwebbläsaren antar skrivbordets bredd och skalar sidan så att den passar skärmen. Detta skulle göra sidan oläslig; användare måste zooma in för att läsa text eller titta på bilder. På höger sida är dock webbplatsen lyhörd. Innehållet är läsbart och mobilwebbläsaren skalar inte sidan.

google-responsiva-webbplatser

Om din webbplats kräver mobilanvändare att dubbelklicka eller klämma för att zooma för att interagera med din webbplats, kanske Google inte markerar din webbplats som mobilvänlig. En webbplats som inte är mobilvänlig kommer inte att kunna rankas bra i sökmotorresultaten.

Enligt Google, lyhörda teman har ett antal andra fördelar också, inklusive:

 • Gör det enkelt för användare att dela och länka till ditt innehåll med en enda URL.
 • Minskar möjligheten till vanliga misstag som påverkar mobila webbplatser.
 • Minskar laddningstiden eftersom användare inte behöver omdirigeras för en enhetsoptimerad vy.
 • Förbättrad Googlebot-genomsökningseffektivitet för att hjälpa till att indexera mer av webbplatsens innehåll och hålla det friskt.
 • Hjälper Googles algoritmer exakt att tilldela indexeringsegenskaper till sidan.

Som du kan se, att välja ett lyhört WordPress-tema kommer inte bara att göra din webbplats ser bra ut på alla enheter utan också öka din SEO så att fler kan upptäcka din webbplats.

Innan du börjar, missa inte den här artikeln på de bästa och populära WordPress-temabutikerna.

Redo? Bra! Det är dags att titta på några av de bästa responsiva WordPress-teman för din webbplats.

1. Atmosphere Pro

Atmosphere Pro

Atmosphere Pro är ett professionellt WordPress-responsivt tema som bygger på Genesis-ramverket. Det är kraftfullt och flexibelt nog för att hantera alla anpassningar du behöver.

Det erbjuder anpassade widgetar, så att du enkelt kan dra och släppa funktioner för att skapa din startsida och andra layouter. Det innehåller också en inbyggd målsida och 2-kolumnsmallar.

GRATIS åtkomst: Atmosphere Pro + 35 andra StudioPress-teman!

Vill du prova alla premium StudioPress-teman, inklusive Atmosphere Pro, GRATIS?

När du registrerar dig för WP Engine, den bästa hanterade WordPress-värdstjänsten, får du Genesis-ramverket och ALLA StudioPress-teman gratis (det är över 2 000 dollar i värde!)

Få alla 35+ teman GRATIS med WP-motor »

2. Divi

Divi

Divi har flera färdiga att använda layouter med en kraftfull drag-and-drop-byggare för WordPress-webbplatser. Divi-layouterna och mallarna kan användas på alla typer av webbplatser.

Divi finns i två smaker: Divi Theme och Divi Builder (plugin).

De Divi Theme är bäst för användare som vill göra anpassningar genom att använda ett av dess 100 + fullständiga webbplatspaket som följer med temat.

De Divi Builder-plugin fungerar med vilket tema som helst, är bäst för användare som vill använda det tillsammans med andra teman.

Det är helt flexibelt och anpassningsbart med drag-and-drop-funktioner. Divi erbjuder dig möjligheten att skapa dina egna layouter och exportera dem från en installation till en annan.

Missa inte att kolla in dessa mycket anpassningsbara Divi-barntema.

Läs denna kompletta Divi-temagrupp.

3. Balans

Balans

Balance är ett snyggt och modernt WordPress-tema med två responsiva demosajter som låter dig bygga en webbplats utan att börja från början. Temat är perfekt för e-handelsbutiker och personliga bloggar. Det lägger till vitt utrymme i mitten av innehållet vilket gör webbplatsen iögonfallande för användare.

Med Visual Customizer kan du enkelt redigera färger, teckensnitt, logotyp och mer. Det kommer med en klibbig rubrik som visas överst på sidan på alla enheter inklusive dina mobiltelefoner.

4. Hestia Pro

Hestia

Hestia Pro är ett premium WordPress-tema med helt responsiv layout. Den innehåller ett kompletterande plugin som lägger till färdiga hemsidor för portfölj, teammedlemmar, tjänster, vittnesmål och presenterade bilder.

Det fungerar bra med alla WordPress-plugins från tredje part, så att du kan lägga till fantastiska funktioner på din webbplats. Detta tema är också bland de bästa teman för affiliate-marknadsföring.

5. Nimble

Vig

Nimble är ett lyhört WordPress-tema designat med djärva och ljusa färger för alla 5 inbyggda layouter. Det har flerspråkigt stöd ur rutan. Nimble har en kraftfull epanel som har avancerade temalternativ för snabbare anpassning av din webbplats.

6. Flyta

Flyta

Float är ett fullt svar på WordPress som erbjuder fantastiska funktioner som bläddring av parallax, anpassade sidlayouter, vackra mallar och mer. Det levereras med en inbyggd drag-and-drop-sidbyggare för att enkelt redigera eller skapa nya sidmallar.

Det inkluderar sociala delningsikoner, oändligt färgval, parallaxbakgrund och anpassad logotyp. Du kan också lägga till fler funktioner med WordPress-plugins från tredje part.

7. Ultra

Ultra

Ultra är ett superflexibelt och vackert WordPress-responsivt tema som fungerar bra för alla typer av webbplatser. Det kommer med en inbyggd drag-and-drop-sidbyggare som kan användas för att snabbt starta din webbplats. Den har flera färdiga layouter, mönster och sidmallar.

Ultratema innehåller också fantastiska funktioner som övergångseffekter för reglagen, parallaxbakgrund, kartor över kartor och smidig rullning.

8. Lifestyle Pro

Lifestyle Pro

Lifestyle Pro är ett lyhört WordPress-tema med premiumfunktioner och en elegant design. Det är det perfekta valet för fitnessrelaterade webbplatser. Detta tema har en kraftfull installation eftersom det är baserat på Genesis-ramverket. Det kommer med en anpassningsbar och widgetad hemsida för snabb installation.

Den har en sidofältlayout och flera anpassade sidlayouter. Lifestyle Pro stöder e-handel vilket innebär att du kan använda det här temat för att enkelt starta en onlinebutik.

9. Prolog

Prolog

Prolog är ett tidnings- och nyhetstema för din WordPress-webbplats. Den har vackra färdiga moduler för att lägga till ditt innehåll enkelt. Du kan också skörda fördelarna med tidningsrelaterade funktioner som innehållsreglage, anpassade kategorier, avsnitt om annonsplacering med mera.

Det erbjuder social delning, anpassade widgets, sidmallar, flera färgscheman och vackra tidskriftslayouter.

10. ThemeMin

ThemeMin

ThemeMin är ett lyhörd och minimal WordPress-tema med kraftfulla funktioner för att designa din webbplats. Den har vacker typografi och anpassade teckensnitt stöd.

Den innehåller också en bildreglage för din hemsida, innehållsreglage, bildgallerier och mer. Du kan också använda färdiga widgetar och färgscheman för att vackert anpassa din webbplats.

11. Form

Form

Shape är ett av de bästa WordPress-teman som byggts för webbplatser som erbjuder fotografering, bilder, konstdesign och mobilappar. Det kommer med en rutnätlayout som kan användas för flera syften. Du kan lägga till foton, videor, gallerier och mer.

Det erbjuder anpassade widgetar, sidlayouter och enkla mallar. Shape har vackra avsnitt för teamprofiler, portfölj, produkter, tjänster och mer.

12. Parallax

Parallax

Som namnet antyder är Parallax ett professionellt WordPress-tema med design på en sida. Det erbjuder vackra parallaxbakgrunder och smidig rullning över hela webbplatsen.

Det är enkelt att konfigurera och erbjuder kraftfulla anpassade layouter för att snabbt starta din webbplats. Några av de anmärkningsvärda funktionerna inkluderar oändlig rullning, framstegsfält, bildfilter och rutnätlayouter.

13. Corporate Plus

Corporate Plus

Corporate Plus är ett lyhört WordPress-tema som är gratis att ladda ner och installera på din webbplats. Den har en enda sida och flera sidlayouter.

Det erbjuder färdiga avsnitt för portfölj, om mig, tjänster, bildreglage och mer. Du kan också skapa en separat bloggsida med det här temat.

14. Topp

Topp

Peak är ett elegant och lyhörd WordPress-tema designad för alla typer av webbplatser. Det kommer med en rutnätslayout som kan användas för att lägga till presenterade bilder. Detta tema är perfekt för fotografering, resor, mat och andra WordPress-bloggar med massor av bilder.

Kolla också: Bästa fotograferingstema för WordPress.

Det innehåller också sidlayouter, vackra navigationsmenyer, flera sidfältval och mer.

15. Kompass

Kompass

Kompass är ett lyhört WordPress-tema som kan användas för att skapa en personlig blogg, tidskrift eller nyhetswebbplats. Det är ett mångsidigt tema med en helt anpassningsbar hemsida. Den erbjuder ett visat innehållsreglage, en dra-och-släpp-sidbyggare, anpassade kategorier och mer.

Det innehåller ett demoinstallationsprogram med 1 klick som kan användas för att snabbt starta din webbplats. Du kan enkelt byta ut ditt innehåll i den färdiga layouten. Det stöder dedikerade funktioner som är bra för en webbplats för nyheter eller tidskrifter.

16. Resenären

Resenären

Resenären är ett vackert WordPress-responsivt tema för resenärer, turister och resebloggare. Den har en rutbaserad layout för att lägga till foton och moduler på hemsidan. Det kommer med ett inbyggt Instagram-flöde för att visa dina foton och videor direkt från Instagram på din blogg.

Det innehåller också flera layouter, anpassade widgets och premiumsidesmallar.

17. Ficka

Ficka

Pocket är ett enkelt WordPress-bloggtema med en responsiv design som ser bra ut på alla enheter. Det är ett perfekt val för personliga bloggar och fotografihemsidor. Det är enkelt att konfigurera och installera med en anpassning av ett live-tema för att redigera din webbplats.

18. Igloo

Igloo

Igloo är ett vackert WordPress-lyhört tema utformat specifikt för restauranger, matbloggarer och matgäster. Det erbjuder en vacker och snygg avdelning för din restaurangmeny. Igloo är det perfekta temat för att skapa en mat- och receptwebbplats.

Theme har inbyggda avsnitt för vittnesmål, innehållsreglage, bildgallerier och mer. Den stöder en hemsida reglage för att visa dina presenterade mat foton vackert.

19. Essensen

Essensen

Essensen är ett lyhört WordPress-tema med vacker och snygg layout. Det erbjuder flera färdiga mallar för att designa din webbplats. Tema har en flytande social andelssektion som fungerar bra med alla sociala plattformar.

Några av de anmärkningsvärda funktionerna inkluderar anpassade widgetar för Instagram och nyhetsbrev via e-post. Temaalternativ och inställningar kan hanteras från liveanpassaren med en förhandsgranskning.

20. Tidning

Tidskrift

Magazine är ett vackert och lyhört WordPress-tema som byggs specifikt för en magasinwebbplats. Det har ett fantastiskt val för sidlayout, navigationsmenyer, sociala ikoner, bildreglage och mer.

Det innehåller också flera färgscheman, sidofält, anpassade teckensnitt, ytterligare widgetar och stöd för kortkoder.

21. Landning

Landning

Landing är ett utmärkt WordPress-responsivt tema som används för att enkelt installera och konfigurera en målsida med inbyggd drag-and-drop Themify-sidbyggare. Det erbjuder över 25 webbplatslayouter vilket innebär att du kommer att ha många bra val att starta din webbplats med.

Den stöder fullt ut WooCommerce, så att du enkelt kan starta en onlinebutik. Landning också inbyggda avsnitt för evenemang, portföljer, tjänster och mer.

22. Stargazer

Stargazer

Stargazer är ett gratis WordPress-tema. Det har fantastiska funktioner och flexibilitet för att skapa en lyhörd webbplats. Det innehåller inställningar för anpassad rubrik och bakgrundsbild. Live-tematilpassaren hjälper till att snabbare anpassa.

23. Vinkel

Vinkel

Angle är ett mångsidigt WordPress-tema som kan användas för att enkelt skapa alla typer av webbplatser. Det kommer med en dra-och-släpp-sidbyggare för att snabbt ställa in din webbplats. Temat innehåller färdiga avsnitt för portföljer, tjänster, teammedlemmar och mer.

Det har flera sidlayouter, anpassade widgetar och obegränsade färger. Det är ett lättanvänt och fullt svar på WordPress-tema.

24. Poseidon

Poseidon

Poseidon är ett annat gratis tema med enkel och rymlig layout som kan användas för att skapa alla slags WordPress-webbplatser. Det levereras med en skjutreglage i full bredd, anpassade widgets, mallar för hemsidor, anpassade sidlayouter och mer.

Detta tema är ett perfekt val för personliga bloggar, tidskrifter, spelwebbplatser, portföljer och andra innehållsrika webbplatser.

25. OnePage

En sida

Som namnet antyder är OnePage ett lyhört WordPress-tema för att designa din målsida. Det erbjuder en Twiiter-feed, vacker räknare och typografi. Det levereras med inbyggda avsnitt för vittnesmål, klienter, tjänster och en portfölj.

OnePage har en drag-and-drop-sidbyggare som gör det superflexibelt att snabbt starta din webbplats.

26. Responz

Responz

Responz är ett annat mångsidigt och lyhörd WordPress-tema. Den innehåller en 3-kolumnslayout, 2 sidofält och flera webbplatsmallar. Det levereras med anpassade typsnitt för vackert typografistöd.

Teman erbjuder lista och rutnätsvyer för layouter, anpassade widgets, färgscheman, hemsidans layout i full bredd och mer.

27. Ampersand

Ampersand

Ampersand är ett vackert och elegant WordPress-tema med en lyhörd layout. Det är ett perfekt tema för företagswebbplatser, portföljer, bloggar och evenemang och konferenser. Det stöder underbara typografi, presenterade bilder, portföljsidor och mer.

Den har en bloggsektion, 2-kolumnslayout, anpassad rubrik och många premiumfunktioner. Anpassningen av live-tema kan hjälpa till med snabb anpassning av din webbplats.

28. Alpha

Alfa

Alpha är ett flexibelt och lyhört WordPress-tema med mångsidiga kvaliteter. Det kan användas för att skapa en webbplats för nyheter eller tidskrifter. Det erbjuder färgval för webbplatslayout vilket innebär att du kan välja en mall som matchar dina krav.

Den har en nyheter ticker, bild skjutreglage, video skjutreglage och mer. Den levereras med anpassade widgetar för att marknadsföra ditt videoinnehåll professionellt.

29. Outreach Pro

Outreach Pro

Outreach Pro är ett kraftfullt WordPress-tema utformat specifikt för icke-statliga och ideella organisationer. Det är helt lyhört och bygger på Genesis-ramverket, vilket ger det en solid struktur. Det erbjuder flera sidlayouter, färgscheman och målsidor.

Du kan också integrera företagstelefontjänster på din webbplats för snabb kommunikation.

30. Återuppta

Återuppta

Resume är ett vackert och lyhört WordPress-tema utformat för portföljwebbplatser, personliga bloggar och online-CV-tjänster. Det har mycket att erbjuda som en enda sida, blogg eller flersidigt tema.

Det har djärva och ljusa färger för att fånga dina besökares öga. Andra viktiga funktioner inkluderar en dra och släpp-byggare, anpassade widgetar, färgalternativ och mer.

31. Moesia Pro

Moesia Pro

Moesia Pro är ett annat professionellt och elegant WordPress-tema med en 1-siders layout. Det kan vara ett perfekt val för affärswebbplatser. Det erbjuder en inbyggd drag-and-drop-sidbyggare som kan användas för att snabbt ställa in din startsida och målsidor.

Du kan också använda de vackra färdiga avsnitten för att lägga till reglage, portföljer och tjänster på hemsidan.

32. Estetisk

Estetisk

Estetik är ett annat modernt och vackert utformat WordPress-tema som kan användas för konst, fotografi och modewebbplatser. Det erbjuder färgval, anpassade temalternativ, sidmallar och mer.

Temat har fullt WooCommerce-stöd och översättning som är redo att skapa flerspråkiga webbplatser.

33. Barletta

Barletta

Barletta är ett lyhört och gratis WordPress-tema byggt för nyheter, tidskrifter och personliga bloggar. Den innehåller en vacker navigationsmeny, bildreglage, sidofält och mer.

Det är enkelt att installera och konfigurera i WordPress. Barletta stöder WooCommerce ur lådan.

34. Roxima

Roxima

Roxima är ett perfekt val för affärs- och professionella webbplatser. Det är ett fullt lyhörd och modern WordPress-tema. Den har flera sidlayouter, inbyggda hemsidor, anpassade widgets och mer. Roxima stöder en dra och släpp-byggare för att enkelt skapa målsidor.

Du kan använda standard live-anpassaren för att enkelt redigera och granska dina ändringar i temat.

35. Metro Pro

Metro Pro

Metro Pro är ett modernt WordPress-tema som passar för tidskrifter, nyhetsbyråer och andra innehållswebbplatser. Det är baserat på Genesis temaram. Det levereras med inbyggda hemsidor för presenterade inlägg. Den har en parallaxbakgrund i full bredd som stöder presenterade bilder.

Temat är enkelt att konfigurera och stöder anpassade widgetar, färgscheman, navigationsmeny och ikoner för social delning.

36. Linscap

Linsskydd

Lenscap är ett WordPress-tema för tidskrifter och fotografihemsidor. Den har e-handelsintegration vilket innebär att du snabbt kan starta en onlinebutik. Det erbjuder en lightbox-bild- och videogalleri, en innehållskarusell och en sidfotkategorimeny.

Den innehåller också en kraftfull färggenerator som arbetar automatiskt för att justera färgerna på din webbplats. Du kan använda anpassningen av levande teman för ytterligare färginställningar.

37. Kamera

Kamera

Camera är ett lyhört WordPress-tema som utformats specifikt för fotografer, videografer, resenärer och onlinekameraföretag. Den stöder en skjutreglage i fullskärm med övergången till parallax.

Det erbjuder anpassade typsnitt för typografi och stöder fullt ut e-handel. Den har en användarvänlig alternativpanel för att hantera temainställningar.

38. Exponering

Exponering

Exposure är ett kraftfullt och lyhört WordPress-tema som är byggt för personliga bloggar, fotografihemsidor och onlineportföljer. Det erbjuder en redo att använda dra och släpp sidbyggare och massor av anpassade inställningar i temalternativpanelen. Det är optimerat för hastighet och prestanda.

39. Papperspåse

Papperspåse

Paperbag är ett WordPress-bloggtema med lyhörd layout. Det levereras med flera webbplatslayouter, sidmallar och visade bildalternativ.

Det stöder anpassade färginställningar, widgetar och kortkoder. Paperbag är mycket anpassningsbar och lätt att installera.

40. Hueman

HUEman

HUEman är ett lyhört och mångsidigt tema för dina WordPress-webbplatser. Det är gratis att ladda ner och installera med många anpassade inställningar. Det kan hanteras med anpassning av live-tema för att snabbt lägga till innehåll och funktioner.

Det erbjuder flera kolumnbaserade layouter, sidmallar, anpassad logotyp, obegränsade färgscheman och mycket mer.

41. Hörn

Hörn

Corner är ett elegant WordPress-tema som passar fotografer, bloggare och artister. Det erbjuder flera hemsidor för foton, portföljer, vittnesmål och tjänster.

Liksom alla andra teman är det fullt lyhört och ger en vacker skärm på alla dina enheter och skärmstorlekar.

42. Bordeaux

Bordeaux

Bordeaux är ett WordPress-lyhört tema utformat specifikt för hotell, företag och andra professionella tjänster. Det är enkelt att installera och konfigurera med flexibla premiumfunktioner.

Missa inte den här artikeln om de bästa WordPress-teman för hotell och resorts.

Du kan använda anpassningen av live-teman för att hantera webbplatsalternativ och anpassade inställningar. Det erbjuder integration med hotellbokningssystem för att enkelt skapa din webbplats.

43. Semikolon

Semikolon

Semikolon är ett annat gratis och mångsidigt WordPress-tema. Den har en rutbaserad layout för att visa dina bilder vackert. Den har anpassade widgetar, färgscheman, bakgrundsalternativ och mer.

Temat stöder flera widgetområden med kraftfulla anpassade alternativ för att fullständigt hantera din layout. Det kan också användas för att skapa bloggar med massor av innehåll.

44. Elegant

Elegant

Elegant är ett modernt och lyhörd WordPress-tema som kan användas för att skapa fotografering, videografi eller någon annan webbplats för konstnärskap. Den innehåller inbyggda mallar för bildgallerier, reglage, video, ljud och mer.

Det erbjuder en dra-och-släpp-sidbyggare som kan användas för att designa dina egna sidor eller redigera inbyggda mallar. Det är ett lättanvänt och nybörjarvänligt tema för WordPress-webbplatser och bloggar.

45. Företag

Företag

Enterprise är ett vackert WordPress-tema som kan användas för att skapa professionella och affärswebbplatser. Den har bildgallerier, reglage och ett anpassat rubrikområde. Enterprise erbjuder färdiga avsnitt för avsnittet om, portfölj och tjänster.

Det har massor av anpassningsalternativ i temainställningarna. Det är ett helt responsivt tema och optimerat för SEO.

46. ​​Maxwell

Maxwell

Maxwell är ett lyhört WordPress-tema som passar dina nyhetswebbplatser, onlinemagasiner och personliga bloggar. Det erbjuder en fantastisk visuell upplevelse för dina användare med innehållsrika avsnitt, bilder, videor och mer.

Den innehåller 2 navigationsmenyer, bildreglage och ett anpassat logotypområde. Maxwell är gratis att ladda ner och installera på din webbplats.

47. Daisy

Daisy

Daisy är ett vackert utformat WordPress-tema med en enkel och lyhörd design. Det kommer med flera sidlayouter, bildreglage, anpassade teckensnitt, avsnitt för videor och mer.

Den har WooCommerce-integration och kan enkelt hanteras med WordPress live-temaanpassare.

48. Baslinje

Baseline

Baseline är ett kraftfullt WordPress-tema med en lyhörd layout. Det är det perfekta valet för tidskrifter och nyhetsbyråer på nätet. Den har en innehållsrik layout som ser bra ut för dina tidskriftswebbplatser.

Det erbjuder stöd för reglage för innehåll, parallaxeffekter, oändlig rullning, en anpassad rubrik med mera.

49. Beatrix

Beatrix

Beatrix är ett annat mångsidigt WordPress-tema som är särskilt utformat för konstnärer, hantverkare och keramikexperter. Det är ett helt lyhört tema som ser bra ut på alla enheter.

Det stöder fullt ut WooCommerce och hemsidor för att visa dina produkter professionellt.

50. Medium

Medium

Medium är ett fantastiskt WordPress-tema som kan användas för att skapa personliga bloggar, onlineportföljer och alla andra typer av webbplatser. Det erbjuder en 3-kolumns layout, oändlig rullning, anpassade widgets, färgalternativ och mer.

Det är enkelt att installera och konfigurera för en snabbare lansering av din webbplats. Medium är lyhörd och optimerad för att matcha branschstandarder för kod.

51. Maisha

maisha wordpress lyhörd tema

Maisha är ett kraftfullt responsivt WordPress-tema optimerat för den ideella nisch. Maisha har varit djupt integrerad med Give-plugin, vilket gör att du kan påskynda dina online-insamlingskampanjer.

Maisha är kompatibel med många populära WordPress-plugins inklusive WooCommerce, Loco Translate, WPML, Polylang, BuddyPress och Peepso. Temat levereras också med premium-plugin-programmet Soliloquy för att hjälpa dig skapa snabba och lyhörda WordPress-reglage.

Du kan köpa Maisha och alla andra Anariel-teman mot en engångsavgift på $ 59, som inkluderar support och säkerhetsuppdateringar i 6 månader.

52. Lino

lino tema

Lino är ett premium WordPress-tema skapat för portföljsidor. Det är ett minimalistiskt tema med maximal effekt. Bloggsidan stöder en layout på höger sida. Du kan välja mellan layout i full bredd och inga sidfältlayout för dina sidor.

Lino-temat integreras sömlöst med gratis Shortcodes Ultimate-plugin. När du har installerat plugin kan du använda 50+ kortkoder på alla blogginlägg eller sidor.

Till exempel kan du skapa en kolumn med full bredd, ½ eller 1/3. Du kan också dela upp ditt innehåll med horisontella eller vertikala flikar och skapa mycket anpassningsbara knappar för att driva konverteringar.

53. Kurama

kurama tema

Kurama är ett lyhört WordPress-tema byggt för prestanda av InkHive. Kurama erbjuder obegränsade färgalternativ, flexibla sidfältlayouter (höger, vänster eller ingen sidofält), flera rubriker och sociala ikonstilar och mer.

Det gratis temat är tillgängligt att ladda ner från WordPress-förvaret. Premiumversionen kan köpas för $ 45.

54. Nyfikenhet

nyfikenhet tema

Nyfikenhet är ett lyhört tidningstema som är byggt för tidskrifter och bloggar online. Curiosity-temat levereras med en sidbyggare som låter dig enkelt bygga en vacker webbplats. Alla temakonfigurationer kan ställas in med Customizer.

Med bara ett klick kan du importera demoinnehållet på din webbplats. Premiumversionen av temat är också kompatibel med WooCommerce.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta några av de bästa responsiva WordPress-teman. Du kanske också vill se våra guider om de bästa SEO-verktygen för att öka din webbplatstrafik och billiga premium WordPress-teman.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map