50+ bästa WooCommerce-teman för din onlinebutik (2020)

Bästa WooCommerce-teman för din onlinebutik


Vill du ha det bästa WooCommerce-temat för att skapa din onlinebutik? För WooCommerce-butiker behöver du ett lyhört WordPress-tema som kan visa dina produkter vackert. Du bör leta efter ett tema som fullt ut stöder WooCommerce och dess tillägg.

I den här artikeln har vi valt de bästa WooCommerce-teman för din onlinebutik.

1. Ultra

Ultra

Ultra är ett kraftfullt och modernt WordPress-tema som passar för att skapa alla typer av webbplatser. Det levereras med flera inbyggda webbplatsdemos som kan användas för att starta din onlinebutik med ett klick.

Ultratema stöder WooCommerce ur lådan. Det erbjuder premiumfunktioner som prissättningstabeller, bildgallerier, rubriklayouter, support för kontaktformulär och mer. Den har en inbyggd drag-and-drop-sidbyggare för att enkelt lägga till funktioner på din webbplats.

2. Hestia Pro

Hestia

Hestia är ett elegant WordPress-tema som kan användas för att enkelt skapa online-butiker. Det är ett mycket anpassningsbart och flexibelt WordPress-tema med alla funktioner du behöver för att starta en WooCommerce-butik.

Inuti hittar du anpassade temalternativ, färgscheman, inbyggda layouter, flera rubrikmallar, sociala delningsknappar och mycket mer. Du kan använda anpassningen av live-teman för att redigera och hantera temainställningar.

3. Divi

Divi

Divi är ett bra val för WooCommerce-baserade onlinebutiker. Med Divi kan du enkelt bygga produktsidor och till och med fokusera på mikrodetaljer för produktsidor.

Detta tema låter dig skapa dynamiska produktlistor som du enkelt kan visa var som helst i din onlinebutik.

Divi finns i två smaker: Divi Theme och Divi Builder (plugin).

Divi Theme är bäst för användare som vill göra anpassningar genom att använda ett av dess 100 + fullständiga webbplatspaket som följer med temat.

Divi Builder-plugin fungerar med alla teman, är bäst för användare som vill använda det tillsammans med andra teman.

4. Niche Pro

nisch-pro-studio-press

Niche Pro är ett eCommerce-tema av StudioPress. Niche Pro är ett tema med öppen källkod designad av Bloom. Temat kommer med tematilpassare, som är lätt att använda och låter dig justera dina temainställningar för att redigera det som du vill.

Detta tema är SEO-optimerat och mobilkänsligt, vilket gör det perfekt för dina mobilkunder.

GRATIS åtkomst: Niche Pro + 35 andra StudioPress-teman!

Vill du prova alla premium StudioPress-teman, inklusive Niche Pro, GRATIS?

När du registrerar dig för WP Engine, den bästa hanterade WordPress-värdstjänsten, får du Genesis-ramverket och ALLA StudioPress-teman gratis (det är över 2 000 dollar i värde!)

Få alla 35+ teman GRATIS med WP-motor »

5. Shopstar

Shopstar

Shopstar är ett gratis WordPress WooCommerce-tema specifikt utformat för att skapa onlinebutiker för mode-, kläder- och livsstilsvarumärken. Den har en enkel och snygg layout för att visa dina produkter vackert.

De mest anmärkningsvärda funktionerna inkluderar bloggsideslayout, produktsidamallar, flera navigationsmenyer, anpassade sidofält och presenterade produktsektioner. Den stöder alla plug-in från kontaktpersoner från tredje part.

6. Spencer

Spencer

Om du letar efter ett elegant och vackert WooCommerce-tema för din online-verksamhet är Spencer det perfekta valet för dig. Det är ett flexibelt WordPress-tema med widgetiserad layout på hemsidan och målsidorna.

Den har oändliga färgval, anpassade widgets, en drag-and-drop-byggmästare, prenumerationsformulär för nyhetsbrev och support för sociala ikoner. Spencer fungerar bra med alla WordPress-plugins från tredje part som gör det superflexibelt.

7. Zigcy

zigcy woocommerce-tema

Zigcy är ett premium WordPress-tema som passar för WooCommerce-webbplatser som kläder, skor, mediciner, prylar och många fler. Med Zigcy får du sex unika startwebbplatser som kan importeras med ett klick.

Det är ett mångsidigt och helt anpassningsbart tema med funktioner som 7 huvudlayouter, live Ajax-sökning, översättningsklar och mer.

8. Astra

Astra

Astra är ett annat gratis WordPress WooCommerce-tema som passar bäst för att snabbt skapa onlinebutiker. Det är mycket anpassningsbart och erbjuder flera inbyggda sidlayouter. De flesta av temat är widgetade, så att du kan dra och släppa funktioner för att ställa in din WooCommerce-butik.

Den innehåller en drag-and-drop-sidbyggare för att utforma dina anpassade mallar för hemsidan.

9. Shoppe

Shoppe

Som namnet antyder är Shoppe ett WooCommerce-tema som passar dina affärsbutiker, e-handelsbutiker, multivendor-marknadsplatser och webbplatser med online-försäljning. Det innehåller premiumfunktioner som är användbara för ditt onlineföretag som anpassad produktsökning, snabb produktvy, bildzoom, önskelista och ajax-baserad kundvagn.

Det kommer med flera sidlayouter, anpassade stilar, support för sidbyggare och mycket mer. Du kan också skapa dina anpassade layouter för att ändra utseendet på din onlinebutik.

10. Överläggning

Täcka över

Täcka över är ett kraftfullt WooCommerce-tema för att skapa en onlinebutik. Det har inbyggt sidbyggare-stöd för att enkelt lägga till dina produkter och innehåll. Temat är lätt och skalbart för att starta din e-handelswebbplats med obegränsade produkter.

Andra viktiga funktioner inkluderar färginställningar, layoutkontroll, skarp typografi, lyhörd design och support för RTL-språk. Overlay-tema är byggt för snabbhet och hjälper till att ladda din webbplats snabbare än vanligt.

11. Guten

guten tema

Du kommer att ha den snabbast laddade WooCommerce-butiken runt om du använder Guten-temat! Detta tema har optimerats för att hålla sidorna låga. Betydelse: Inga fler att behöva oroa sig för att förlora kunder på grund av att sidor släpar.

Guten är översättningsklar så att du kan sälja dina produkter till kunder från hela världen utan att behöva oroa dig för språkbarriärer. Det är också mycket anpassningsbart så att du kan matcha din webbplats med ditt varumärkes utseende och känsla.

Gutenes integration med de mest populära sidbyggarna garanterar att din design kommer att sticker ut från mängden utan att behöva anställa en utvecklare. Behöver du spara ännu mer tid? Kolla in de förbyggda layouterna för att starta webbplatsens speciella utseende.

12. Electro av MadrasThemes

elektro av madrasthemes

Electro är ännu ett modernt och mycket anpassningsbart tema för WooCommerce, byggt speciellt för elektronikbutiker online. Electro har 7 fantastiska hemsidor som du enkelt kan välja mellan. Var och en är mycket anpassningsbar, så att du enkelt kan ge en tydlig look på din webbplats.

Detta tema levereras också med tre olika WooCommerce-layouter att välja mellan för att visa upp din produkt.

Andra viktiga funktioner är:

 • 3 premium-plugins ingår: Visual Composer, Slider Revolution och Yith-önskelista & jämföra
 • Autocomplete-sökning: Produkter föreslås när du skriver i sökfältet
 • Demoinstallation med ett klick: Importera demo-design snabbt med ett klick

13. Storefront

Skyltfönster

Storefront är ett WooCommerce-tema med flexibla och anpassningsbara alternativ för din onlinebutik. Det drivs av WooCommerce kärngrupp och stöder fullt ut Storefront-tilläggspaketet.

Det har obegränsade färgalternativ, anpassade widgets, layouter för flera sidor, importör av demoinnehåll och mer. Det fungerar som ett överordnat tema för flera WooCommerce-baserade barnteman.

14. Shoptimizer

Shoptimizer

Shoptimizer är ett vackert designat WooCommerce-tema byggt för snabbhet och omvandlingar. Den har en ren, modern design för att konkurrera i e-handelsbranschen och inrätta en kraftfull onlinebutik.

Det är helt anpassningsbart för färger, teckensnitt och bakgrunder. Med dussintals unika funktioner som är specifika för e-handel såväl som snabbt, vänligt stöd, är det ett utmärkt val för din nästa WooCommerce-butik.

15. Styler

Styler

Styler är ett professionellt WordPress-tema för din WooCommerce-butik. Det är lämpligt för mode, livsstil och skönhetssalonger. Styler kan också användas för att sälja skönhetsprodukter online. Det kommer med en widgetbaserad hemsida som är lätt att installera.

Inuti hittar du också en dra och släpp sidbyggare, prissättningstabeller och mer. Den har inbyggda avsnitt för användarutlåtanden, recensioner, teammedlemmar, tjänster och bildgallerier.

16. Arkad

Arkad

Arcade är ett WordPress WooCommerce-tema som du kan använda för att sälja onlinespel, speltillbehör, elektronik och multimediaprodukter. Det har gott om utrymme på hemsidan för att visa dina presenterade produkter professionellt.

Du kan använda paketet Storefront-tillägg för att lägga till fler funktioner i din onlinebutik som vittnesmål, recensioner, klibbig vagn, mega-menyer och mer.

17. Multishop

MultiShop

Multishop är ett snyggt och flexibelt WordPress eCommerce-tema för dina onlinebutiker. Det har stöd för WooCommerce och fungerar bra med alla WordPress-plugins från tredje part.

Det kommer med vackra färgscheman, sidofält, sidlayout, anpassad sökning, ajax-baserat produktfilter och alternativ för produktsortering. Den inkluderar kompletterande bildreglage-insticksprogram.

18. eStore

eStore

eStore är ett snyggt och gratis eCommerce-tema för dina onlinebutiker. Det integreras med WooCommerce för att sälja dina produkter online. Det är ett nybörjarvänligt och enkelt att ställa in WordPress WooCommerce-tema.

Den har anpassade widgets, färgval, kategoribaserad produktsortering, avsnitt om innehåll och mycket mer som du behöver för att starta en onlinebutik.

19. ProShop

Proshop

ProShop är ett minimalistiskt WordPress-tema. Det är också ett barntema för Storefront-temat som drivs av WooCommerce-kärnan. Det passar perfekt för dina modeaccessoarer, kläder och sportutrustningsbutiker. Läs mer om att starta en modebutik.

Som barntema innehåller det också alla funktioner i Storefront-temat. Det kan anpassas med hjälp av en anpassningstjänst för levande teman, och du kan förhandsgranska ändringarna i temat innan du gör det synligt för dina användare.

20. Hugo

Hugo

Hugo är ett WooCommerce-tema för att skapa din webbutik med WordPress. Det är ett flexibelt tema med premiumliknande funktioner som fullt ut stöder din online-verksamhet. Det låter dig visa dina presenterade produkter på reglaget för hemsidan.

Det har widgets för sociala medier, alternativ för upptäckt av innehåll, bloggsida och support för kontaktformulär. Panelen för anpassade temalternativ innehåller obegränsade alternativ för anpassning av färg och tema.

21. Närvaro

Närvaro

Närvaro är ett mångsidigt tema för WordPress WooCommerce-butiker. Den levereras med flera inbyggda webbplatsmallar som innehåller en e-handelslayout. Du kan ändra innehållet och starta din webbutik.

Den har flera färgskal, färdiga sidlayouter, bildreglage, hemsidor och mallar i full bredd. Det är enkelt att installera och konfigurera i WordPress.

22. Homestore

Hemma butik

Homestore är ett barntema i Storefront WooCommerce-tema. Det ärver alla överordnade temafunktioner, vilket gör det till ett kraftfullt tema. Det är lämpligt för hushållsprodukter, hemmabaserad dekor och andra onlinebutiker.

Det stöder fullt ut Storefront-tilläggspaketet som ger dig direkt tillgång till alla WooCommerce-funktioner. Det är ett nybörjarvänligt tema för onlinebutiker.

23. Handla Isle

Handla Isle

Shop Isle är ett WordPress WooCommerce-tema för att lansera din onlinebutik. Den visar stora bilder av dina presenterade produkter på hemsidan och innehåller också ett avsnitt om presenterade produkter.

Den levereras med en hemsida-reglage i full bredd, bloggsida, parallaxbakgrund, produktsökning, produktsortering och mycket mer.

24. Hörn

Hörn

Corner är ett modernt WordPress-tema som kan användas för att skapa en WooCommerce-butik. Det är ett minimalistiskt WordPress-tema med en sidofält och rymliga innehållsavsnitt på hemsidan.

Det har obegränsade färgval, widgets för sociala medier, avsnitt om innehåll och upptäcktsalternativ för innehåll. Det är enkelt att installera och konfigurera i WordPress.

25. MaxStore

MaxStore

MaxStore är ett gratis WordPress-tema för din onlinebutik. Den har fullt WooCommerce-stöd och fungerar också bra med alla WooCommerce-tillägg. Det kommer med premiumfunktioner för onlinebutiker på hemsidan, inklusive kraftfull produktsökning, produktkategorier, smart cart, önskelista och mer.

Det visar dina produkter professionellt på hemsidan. För enkel anpassning har du anpassade widgets, färgscheman och en anpassning av live-tema med förhandsgranskning.

26. Balans

Balans

Balance är ett modernt WordPress WooCommerce-tema som passar för din online-verksamhet. Det har premiumliknande e-handelsfunktioner, alternativ för hemsidalayout, anpassade målsidamallar och mer.

Det erbjuder flera sidlayouter för din butik och produkter. Det levereras med 6 färgskal, sociala widgetar, stöd för Google-teckensnitt och ett anpassat logotypområde. Balansen är helt optimerad för hastighet och prestanda.

27. Hotell

Hotell

Hotellet är ett annat tema för Storefront WooCommerce. Det är lämpligt att skapa WooCommerce-butiker för hotell, vandrarhem, pensionat och andra gästfrihetstjänster. Den visar en bild på hemsidan, inklusive ett välkomstmeddelande och en uppmaningsknapp precis under navigationsmenyn.

Kolla också in de bästa WordPress-hotelltemaen.

Du kan använda paketet WooMarketing för att öka marknadsföringen för din onlinebutik. Det kommer med e-postmarknadsföringstjänster, smarta rabattalternativ, utcheckning med sociala profiler och mer.

28. Outlaw

Den förbannade

Outlaw är ett vackert WordPress-tema för alla typer av WooCommerce-butiker. Den har en enkel och snygg designmall med skarpt typografistöd för att lägga till ditt innehåll vackert.

Inuti hittar du flera sidlayouter, bildreglage, dra och släpp sidbyggare, produktfunktioner, översättningsklar med WPML och mycket mer.

29. Digital Pro

Digital Pro

Digital Pro är ett WordPress-tema som bygger på Genesis-ramverket, vilket gör det till ett kraftfullt tema. Det kan användas för att enkelt skapa din WooCommerce-butik.

Den har flera layouter för din onlinebutik, anpassade widgetar, flexibla sidhuvudalternativ, sidbyggare och layouter. Panelen för anpassade temalternativ och anpassning av live-tema kan hjälpa till med enkel anpassning.

30. Senaste

Senast

Senaste är ett modernt WordPress WooCommerce-tema som enkelt kan användas för att skapa professionella onlinebutiker. Det levereras med flera sidlayouter, bloggmallar och avsnitt om presenterade produkter på hemsidan.

Det stöder fantastiska funktioner för din onlinebutik som försäljningsbanner, presenterade kategorier, avsnitt om populära produkter och mer. Det är ett enkelt att ställa in tema med WooCommerce-support utanför rutan.

31. Løge

Loge

Løge är ett professionellt WordPress-tema för WooCommerce-butiker. Det stöder produktkolumner, produktsökning, filter, layouter för butiker och mer.

Det inkluderar obegränsade färgval, anpassad logotyp, flera widgetområden, skarp typografi och en anpassning av levande tema för att enkelt hantera dina webbplatsinställningar.

32. Estetisk

Estetisk

Estetik är ett minimalistiskt WordPress WooCommerce-tema för din onlinebutik. Det är lämpligt att sälja dina foton, livsstilsprodukter och modetillbehör. Den har en inbyggd sidbyggare för att snabbt ställa in din online-verksamhet.

Kolla också: Bästa WordPress-sidbyggare.

Det kommer med anpassade widgets, färgscheman, sidofält, paneler för temalternativ och en anpassning av live-tema med förhandsvisning.

33. Neto

Neto

Neto är ett kraftfullt WordPress WooCommerce-tema för att starta en onlinebutik. Den levereras med en produktreglage på hemsidan och flera widgetbaserade avsnitt för att enkelt lägga till ditt innehåll.

Det levereras med anpassade widgetar, kortkoder, färgscheman, integration i sociala medier och ett anpassat logotypområde. Panelen för temalternativ och anpassning av live-teman kan användas för att enkelt hantera temainställningar.

34. Linscap

Linsskydd

Lenscap är ett WordPress WooCommerce-tema för att sälja tidskrifter, böcker och litterärt material online. Den har inbyggda avsnitt för att lägga till ditt innehåll vackert på hemsidan på din webbplats.

Den har eleganta mallar för produktsidor, bildgallerier, en anpassad rubrik, ett produktsökningsområde, produktkategorier och filter. Det är ett mycket anpassningsbart tema med flexibla alternativ för din onlinebutik.

35. Highend

Highend Theme

Highend är ett modernt WordPress-tema för din WooCommerce-butik. Den levereras med flera sidlayouter, en drag-and-drop-sidbyggare, flera sidfält och mer.

Det stöder anpassade teckensnitt, sociala integrationer, färgskal, widgetområden och presenterade produktsektioner. Highend är ett nybörjarvänligt tema med flerspråkigt stöd ur boxen.

36. Indigo

Indigo

Indigo är ett WordPress-tema med fullt stöd för WooCommerce och utformat för att skapa en onlinebutik du behöver. Det levereras med en sidbyggare som kan användas för att designa dina anpassade sidlayouter snabbt.

Du kan också använda deras inbyggda sidmallar för att starta din webbutik snabbt. Det innehåller anpassade widgets, ikoner för social delning, prissättningstabeller, support för kontaktformulär och flera sidlayouter.

37. Toyshop

Leksaksaffär

Toyshop är ett elegant WooCommerce-tema som passar din leksaksaffär, barnkläder och andra familjebaserade produkter. Den har djärva och ljusa färger för både malldesign och typsnitt. Det erbjuder också en otrolig visuell upplevelse för dina användare.

Det är ett barntema för Storefront WooCommerce-tema. Det innehåller anpassad rubriklayout, bakgrundsbild, obegränsade färger, kolumner och mallar i full bredd. Toyshop stöder fullt ut alla WooCommerce-tillägg.

38. Creativo

Creativo

Creativo är ett utmärkt WordPress WooCommerce-tema med mångsidiga funktioner. Den levereras med en 1-klicksimportinnehållsimportör som kan användas för att skapa din onlinebutik och snabbt ändra innehållet.

Den har anpassade sidmallar, produktsideslayout, dra och släpp sidbyggare, bildreglage och kompletterande plugins för att lägga till mer funktionalitet i din webbutik. Creativo har sin anpassade temalternativ för enkel anpassning.

39. Idyllisk

Idyllisk

Om du letar efter ett vackert och gratis WordPress-tema för din onlinebutik är Idyllic det rätta valet. Det stöder fullt ut WooCommerce och alla dess tillägg. Idyllic levereras med flera sidmallar, anpassad startsida-layout, inbyggd företagsavsnitt och målsidedesign.

Den har färgval, anpassade widgets, presenterade innehållslådor och en bild i full bredd på hemsidan med text och knappar. Det är ett översättningsklartema och kan användas för att skapa en flerspråkig webbplats.

40. Amaryllis

Amaryllis

Amaryllis är ett WordPress WooCommerce-tema för din onlinebutik. Det kommer med en bild i full bredd på hemsidan och anpassad rubriklayout. Det har inbyggda avsnitt för populära produkter, kategorier, presenterade inlägg och annat användbart innehåll.

Den har en widgetbaserad layout för att snabbt ställa in din onlinebutik. Du kan använda live-temanpassaren och panelen för temalternativ för att redigera temainställningar.

41. PISCO

PISCO

PISCO är ett vackert WordPress WooCommerce-tema med en hemsidesreglage för dina presenterade produkter. Det har alternativ för att lägga till en kort produktbeskrivning och köpa nu-knappen.

Det innehåller en anpassad rubriklayout, sociala delningsikoner, vacker navigationsmeny och mer. Det stöder e-handelsfunktioner som önskelista, avancerad kundvagn, användarinloggningsalternativ och fashionabla produktavsnitt.

42. Altitude Pro

Altitude Pro

Altitude Pro är ett modernt WordPress-tema som kan användas för att enkelt skapa din WooCommerce-butik. Det kommer med vackert typografisupport och en bred layout. Det är byggt ovanpå Genesis-ramverket, vilket ger temat en solid grund.

Det har flera layouter på hemsidan, navigationsmenyer, anpassade rubriker och sidofält. Den har en Genesis-temanalternativ med många anpassningsalternativ.

43. SolidBox

SolidBox

SolidBox är ett snyggt WordPress WooCommerce-tema för att starta din onlinebutik. Det är ett mycket anpassningsbart och flexibelt tema med premiumliknande funktioner för webbplatser på nätet.

Det levereras med anpassade sidmallar, rubriklayouter, stöd för kortkoder, målsidedesign och mer. Den har kompletterande plugins för sidbyggare och flerspråkig support. SolidBox är lätt att konfigurera med anpassning av live-tema och anpassade temalternativ.

44. Mesmerize

Hypnotisera

Mesmerize är ett gratis WordPress-tema för din WooCommerce-butik. Det levereras med en inbyggd widget-baserad hemsida-layout och anpassade rubrikalternativ.

Den har flera mallar för hemsidan för att anpassa det främre utseendet i din butik. Den innehåller färdiga avsnitt för presenterade produkter, innehåll, produktkategorier och mer.

45. Peppar+

Pepper Plus

Pepper + är ett mångsidigt WordPress-tema som kan anpassas till din WooCommerce-butik. Den har flera inbyggda webbplatsmallar som du kan använda för att starta din webbutik snabbt. Det har flexibla alternativ för att anpassa temainställningarna.

Den stöder prissättningstabeller, populära produkter, Google Maps, bildreglage, gallerier, kontaktformulär och prenumerationsruta för nyhetsbrev.

46. ​​Moduler

moduler

Moduler är ett elegant WordPress-tema för din onlinebutik. Det stöder fullt ut WooCommerce och alla dess tillägg. Det är baserat på moduler och komponenter som kan vara till hjälp för att snabbt lägga till innehåll på din webbplats.

Det levereras med skarpt typografisupport, ikoner, parallaxeffekter, videobakgrund och en 1-klicks demoimportör. Moduler är enkla att installera och starta din online-verksamhet.

47. Flevr

Flevr

Flevr är ett professionellt WordPress-tema för WooCommerce-butiker och onlinebutiker. Den har en widgetbaserad layout för hemsidan och målsidorna. Hemsidan har en bildreglage i full bredd och produktsektioner.

Det innehåller färdiga hemsidor för tjänster, bildgallerier, vittnesmål, portfölj, teammedlemmar och mer. Det är ett nybörjarvänligt tema med en live-anpassare för att hantera inställningar.

48. OceanWP

OceanWP

OceanWP är ett WordPress WooCommerce-tema utformat specifikt för onlinebutiker som erbjuder mode- och livsstilsprodukter. Det fungerar bra med alla WordPress-plugins från tredje part för att lägga till kraftfulla funktioner på din webbplats.

OceanWP är ett gratis tema med anpassade rubriklayouter, obegränsade färgalternativ, anpassade widgets, bildreglage och ett visst produktsektion. Det är enkelt att installera och konfigurera i WordPress.

49. Loft

Loft

Loft är ett elegant WordPress-tema för alla typer av webbplatser. Den har flera färdiga webbplatsmallar, inklusive en e-handelslayout. Loft är ett helt flexibelt och enkelt att anpassa tema.

Den levereras med en reglage för hemsidan, populära produkter, innehållslådor och andra butiker. Den har vackra navigationsmenyer och sociala delningsikoner.

50. Topp

Topp

Peak är ett vackert WordPress-tema för din WooCommerce-butik. Det innehåller bilder av murverk med stora miniatyrbilder på hemsidan. Det innehåller också populära produkter och blogginlägg under bilderna.

Det levereras med anpassade inläggstyper, sidmallar, stöd för mega-menyer, anpassade widgets och obegränsade färgscheman. Det stöder en dra och släpp sidbyggare för att snabbt ställa in din onlinebutik.

51. Bento

Bento

Bento är ett kraftfullt WordPress-tema för din WooCommerce-butik. Det är gratis tillgängligt i WordPress-temalagret. Det stöder fullt ut alla tredjepartssidebyggar-plugins för att dra och släppa funktioner i din online-butik.

Det levereras med anpassade widgetar, färgscheman, sidmallar, rubriklayouter med mera. Det kan enkelt anpassas med anpassning av live-tema med förhandsgranskning.

52. MixShop

MixShop

MixShop är ett elegant WordPress WooCommerce-tema. Det erbjuder premiumfunktioner för din onlinebutik som populära produktsektion, produktsökning, produktkategorier, ajax-vagn, prissättningstabeller och mer.

På insidan hittar du också anpassade layouter för hemsidan, mega-menysupport, färginställningar med mera. MixShop är ett nybörjarvänligt tema och enkelt att installera med dra och släpp-funktionen.

53. Flash

Blixt

Flash är ett enkelt och snyggt WordPress-tema för din WooCommerce-butik. Den har flera sidkonstruktioner för att ändra utseendet och känslan på din webbplats. Flash är ett gratis tema, men det erbjuder premiumfunktioner för din onlinebutik.

Det är packat med sidhuvudlayouter, anpassade sidmallar, separata bloggsidor och mer.

54. Bellini

Bellini

Bellini är ett kraftfullt WordPress eCommerce-tema som kan användas för att skapa en onlinebutik. Det stöder fullt ut WooCommerce och alla dess tillägg. Den har en vacker bildreglage, hemsidor, sidfält och mer.

Den har flera widgetområden, anpassade mallar för produktsidor, färgval, anpassade widgetar och en anpassning av live-tema för att hantera temalternativ.

55. Trendig butik

fashionabla

Fashionable Store är ett av de bästa WooCommerce-optimerade teman av Akisthemes. Detta tema passar bäst för att bygga onlineklädbutiker, skobutiker, modewebbplats eller andra onlinebutiker du kan tänka på.

Fashionable Store är helt kompatibelt med WooCommerce och Max Mega Menu plugins. Du kan välja mellan två olika demosajter så att din onlinebutik ska gå igång enkelt. Du kan också bygga din startsida med de ursprungliga Customizer- och agnostic-sidavsnitten.

56. Landning

Landning

Landing är ett utmärkt WordPress-tema med en drag-and-sid-byggare för att starta din WooCommerce-butik snabbt. Det är ett mycket anpassningsbart och flexibelt tema att starta en online-verksamhet.

Den innehåller också anpassade inläggstyper, temalternativspanel, integration med MailChimp och dess alternativ, sociala delningsikoner och mer. Temat har en flexibel sidhuvudlayout som stöder bild i full bredd, reglage, text och call-to-action-knappar.

57. Beatrix

Beatrix

Beatrix är ett modernt WordPress-tema utformat specifikt för djuraffärer online. Det stöder fullt ut WooCommerce och alla dess tillägg. Hemsidan har inbyggda avsnitt för att visa dina husdjur vackert för användare.

Det kommer med en dra-och-släpp-sidbyggare för att starta din onlinebutik snabbt. Den är helt optimerad för SEO och levereras med en 1-klicksimo-importör.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa WooCommerce-teman för din onlinebutik. Du bör också kolla in vår lista över de bästa WooCommerce-pluginsna för att snabbt öka din försäljning.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map