6 bästa e-handelsplattformar för multivendor-marknadsplatser

bästa e-handelsplattformar multivendor marknadsplatser


Letar du efter den bästa e-handelsplattformen för att skapa en Amazon-liknande multivendor-marknadsplats?

Att ha flera leverantörer på din e-handelswebbplats är ett fantastiskt sätt att erbjuda en mängd produkter till dina användare. Leverantörerna har var och en olika egenskaper, och många kommer att erbjuda samma produkter till konkurrenskraftiga priser. Att bygga konkurrens bland leverantörer uppmuntrar dem att erbjuda de bästa priserna för sina produkter, vilket i slutändan kommer dina användare att gynna. Med en multivendor-marknadsplats kan du tjäna en bra provision på varje försäljning.

I den här artikeln kommer vi att dela de 6 bästa e-handelsplattformarna för multivendor-marknadsplatser.

1. WooCommerce

WooCommerce

WooCommerce är branschens bästa eCommerce-plattform för multivendor-marknadsplatser. Det fungerar sida vid sida med WordPress som ett plugin vilket innebär att det använder alla funktioner och flexibilitet i WordPress för att skapa en bästa möjliga webbplats. Det kan också integreras med andra användbara WordPress-plugins WC-leverantörer, för att bygga din multivendor-marknadsplats. WC Vendors stöder flera WooCommerce-tillägg för att lägga till fler funktioner i din eCommerce-butik.

När du har lagt till ett vackert WooCommerce-tema för att designa din onlinebutik kan du använda WC-leverantörer för att låta nya leverantörer registrera sig på din marknadsplats genom att fylla i ett enkelt formulär. Leverantörerna kan lägga till sina produkter på din webbplats och hantera dem i WordPress-instrumentpanelen.

WC-leverantörer har dessutom en flexibel uppdragsstruktur som hjälper dig att tjäna pengar på din webbplats. Du kan ställa in kommissionsstrukturen för att debitera en fast procentsats från leverantörer vid varje försäljning. Det låter dig också ta ut en extra avgift beroende på produkterna. Både WooCommerce och WC-leverantörer är enkla att installera i WordPress.

Pris: WordPress och WooCommerce är gratis. WC-leverantörens plugin kostar $ 199 / år. Eller så kan du köpa livslicensen för WC-leverantörer för $ 599 (engångsavgift).

2. BigCommerce

Bigcommerce

BigCommerce är en utmärkt e-handelsbyggare för att skapa en onlinebutik. Det kommer med en Multi Vendor Marketplace applikation för att konvertera din eCommerce-butik till en fullt fungerande multivendor-marknadsplats. Som alla andra marknadsplatser kan du tillåta leverantörerna att registrera sig via din BigCommerce-butik. Du kan också lägga till säljarna själv manuellt.

När du installerar applikationen kommer det att ändra ditt konto till en administratörsbräda med alla alternativ som behövs för att hantera din multivendor-marknadsplats. Du kan se säljare, produkter, beställningar och mer i din instrumentpanel. Det låter dig kontrollera leverantörerna och produkterna helt, vilket innebär att du kan godkänna en produkt innan den går live på din webbplats.

Det har en annan uppdragsstruktur än andra populära marknadsplatser. Denna applikation erbjuder dig att skapa abonnemangs- / medlemsplaner för leverantörer. En leverantör måste köpa en plan för att sälja sina produkter i din e-handelsbutik. Du kan också ta ut en provision för varje försäljning baserat på leverantörens medlemsplan.

Missa inte vår jämförelse mellan BigCommerce vs WooCommerce.

Pris: BigCommerces kostnad startar från $ 29,95 per månad, medan appen Multi Vendor Marketplace kostar $ 10 / månad. Appen har också en kostnadsfri testperiod i 10 dagar.

3. Shopify

Shopify

Shopify är en annan populär e-handelsprogramvara för att bygga en onlinebutik. Det har samma sak Multi Vendor Marketplace ansökan som BigCommerce för att konvertera din eCommerce-butik till en marknadsplats. Shopify har en dra-och-släpp-byggare för att designa frontenden på din webbplats snabbt och enkelt. Det innehåller också flera färdiga teman för att designa en iögonfallande e-handel butik.

Med applikationen Multi Vendor Marketplace kan du bygga en fullt fungerande marknadsplats för att lägga till flera leverantörer på din webbplats. Det låter dig lägga till obegränsade leverantörer, obegränsade produkter och låter dig också synkronisera produkter från andra e-handelsbutiker. Om du kombinerar detta med funktionerna i Shopify får du en robust administrationspanel med kraftfulla funktioner och alternativ.

Relaterad: Fördjupad Shopify-granskning.

Du kan ställa in flera kommissionsstrukturer för leverantörer. Den inkluderar en global uppdragsplan, enskild leverantörsprovision och kategoribaserad provision. Det är superflexibelt och enkelt att installera.

Kolla också in vår Shopify jämfört med WooCommerce jämförelse.

Pris: Shopify kostar $ 29 / månad, och appen Multi Vendor Marketplace kostar $ 10 / månad. Båda inkluderar en 14-dagars gratis provperiod.

4. Magento

Magento

Magento är en populär e-handelsplattform med fantastiska funktioner och tillägg. Den har en anknytning som heter Marknad som hjälper dig att skapa en kraftfull e-handel butik med flera leverantörer. Marketplace integreras med Magento så att leverantörer kan registrera sig på din webbplats. När du har godkänt leverantörens begäran kan de gå vidare och lägga till sina produkter.

Marketplace erbjuder en komplett instrumentpanel till sina leverantörer. Denna instrumentbräda har alla alternativ som behövs för en leverantör att hantera sina produkter, se kundrecensioner, kolla önskelistor, prenumerationer på nyhetsbrev och mer. Den innehåller också en profilsida för varje leverantör för att visa sin information. Denna profilsida visar också kundrecensioner och betyg offentligt.

Magento Marketplace erbjuder ett flexibelt uppdragssystem. Det låter dig ta ut en annan provision från varje leverantör beroende på deras produkter. Eller så kan du fastställa att uppdragsstrukturen är densamma för alla leverantörer.

Pris: Magento är gratis. Men marknadsförlängningen kostar $ 349 (engångsavgift).

5. CS-Cart Multi-Vendor

CS-kundvagn Flerförsäljare

CS-Cart Multi-Vendor är en fullfjädrad plattformsplattform för multivendor byggd specifikt för att skapa din egen marknadsplats. Det behöver inte andra applikationer eller tillägg för att köra marknaden vilket innebär att du får alla funktioner i en multivendor-plattform direkt från grinden. Det gör att leverantörerna kan registrera sig på din eCommerce-webbplats och få tillgång till en instrumentpanel.

Instrumentpanelen visar statistik, inkomststatus, antal beställningar, försäljning, skatteinformation och mer. Leverantörer kan lägga till sina produkter med alla nödvändiga detaljer, inklusive kvantitet och pris. CS-Cart har ett granskningssystem som gör det möjligt för användare att lämna feedback på de produkter de köper. En leverantör kan aktivera / inaktivera granskningssystemet för sina produkter. Den har en kraftfull leverantörsspecifik sökfunktion för användare att hitta sina favoritprodukter.

Provisionssystemet är enkelt. Du kan antingen ta ut en fast avgift för varje försäljning eller ställa in en procentsats för leverantörer. Alla pengar från varje försäljning kommer till dig först, och du kan dela ut dem till säljaren efter avdrag för din provision.

Pris: Kostnaden börjar från $ 1450 / livstid.

6. Sharetribe

Sharetribe

Sharetribe är en peer-to-peer marknadsplattform. Det gör att dina leverantörer inte bara kan sälja produkterna utan också sälja tjänster och hyror. Denna metod gör Sharetribe något annorlunda än någon annan e-handelsplattform i artikeln. Det är mer inriktat på de enskilda leverantörerna än att vara en fullfjädrad webbutik.

Det har en enkel registreringsprocess för leverantörer. När de är registrerade kan de lägga till sina produkter och skapa produktlistor. Kunderna kan använda sökfältet för att hitta produkter. De kan också filtrera produkterna baserat på pris, taggar och kategorier. Det innehåller också en kartvy för att hitta lokala leverantörer. Å andra sidan kan du också använda de bästa Google Maps-insticksprogrammen på din webbplats för att visa din företagsplats.

Även om alla deras andra funktioner kan vara annorlunda, är kommissionsstrukturen ganska lik alla andra e-handelsmarknadsplattformar. Du kan ta ut en fast avgift, en procentsats för varje försäljning eller båda. Provisionen överförs direkt till ditt PayPal-konto och du behöver inte engagera dig i betalningsprocesser.

Pris: Det kostar $ 149 / månad för upp till 1000 leverantörer. Du kan också betala för 6 månader i taget och spara $ 30 / månad.

Det är allt.

Vi hoppas att den här guiden har hjälpt dig hitta den bästa e-handelsplattformen för en multivendor-marknadsplats. Du kanske också vill kolla in vår lista över de bästa webbhotellföretagen och guide om hur man bygger en online marknadsplats.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map