6 bästa leverantörer för fåfängtelefonnummer för 2020 (jämfört)

bäst fåfänga telefonnummer leverantörer jämfört


Vill du få ett fåfängt telefonnummer till din webbplats?

Vanity telefonnummer är företagsnummer som är lätt att komma ihåg och marknadsföra.

Vanligtvis är ett fåfängtelefonnummer en blandning av bokstäver och siffror, som vanligtvis stavar upp ditt företags namn eller en fras som du använder för reklam eller något som är relaterat till ditt företag.

Även om dessa siffror verkar svåra att få tag på är det inte så svårt som det verkar vara. I den här artikeln visar vi dig några av de bästa ställena att köpa ett fåfängtelefonnummer till din webbplats. Mot slutet berättar vi hur du lägger till en klick för att ringa-knappen med ditt fåfännsnummer så att dina besökare kan ringa dig direkt från din webbplats.

Hur ser ett fåfängtal ut?

Som nämnts ovan är ett typiskt fåfängtal en kombination av numeriska och alfabet. Ett exempel på ett sådant nummer är 1-800-GoFedEx (1-800-463-3339). Det kan också vara ett unikt nummer som 8000-111-222 eller 1222-333-444 etc. Det bästa är att fåfängstal är lätt att komma ihåg.

Många fåfängtal är avgiftsfria nummer. Men detta beror på dess tillgänglighet. De säljs vanligtvis efter en först till kvarn.

För att köpa ett fåfängtelefonnummer måste du först ha en telefontjänst för företag som fungerar annorlunda än dina lokala telefoner. Om du vill använda en företagstelefontjänst behöver du en internetanslutning. Det är därför den också kallas VOIP (Voice Over Internet Protocol).

Du behöver bara en enhet som är ansluten till internet för att använda en modern telefontjänst. I grund och botten en dator, bärbar dator, surfplatta eller mobiltelefon.

Det betyder att du inte behöver någon speciell utrustning. Låt oss nu titta på några av leverantörerna av fåfängtelefonnummer.

1. RingCentral

Ringcentral

RingCentral är en av de bästa leverantörerna för fåfängtelefonnummer för småföretag. Det erbjuder fantastiska funktioner som ett telefonsystem med flera linjer, vidarekoppling av samtal, samtal väntar, överföring av samtal, videokonferenser, konferenssamtal etc. Du kan ha ett fåfängtelefonnummer från RingCentral genom att betala bara $ 30 extra med din plan. Detta är en engångsbetalning.

När du registrerar dig kan du ha både ditt avgiftsfria nummer och ditt lokala nummer direkt från själva instrumentpanelen. För att få ditt fåfänstnummer måste du ansöka om det separat. Detta kommer att godkännas inom tio dagar efter det att du kan använda en fåfängtalsgenerator för att få fram en unik en för din verksamhet.

Med RingCentral kan du också använda tredjeparts tjänster som Gusto, Dropbox, Microsoft, etc..

2. Nextiva

Nextiva

Nextiva är ett annat företagstelefonleverantörer för småföretag som du kan prova. Med sin webbaserade panel är det mycket enkelt att hantera dina samtal, röstbrevlådor och fax. Med Nextiva kan du också ha tjänster som gratis inrikessamtal, samtal dirigering, överföra röstmeddelanden till e-post och mer.

Du kan också få ett avgiftsfritt nummer så att dina användare kan kontakta dig gratis. Nextiva kommer med några av de mest avancerade funktioner för företagstelefontjänster, men det är lätt även för nybörjare att använda. Som standard erbjuder det inte fåfängstal. Men de skaffar det från sina transportpartners för dig.

Kolla in vårt Deal-område för de bästa rabatterna på Nextiva!

3. Phone.com

Phone.com

Phone.com erbjuder fåfängligt nummer, avgiftsfria och lokala nummer för företag. Men de har en månatlig samtalstidgräns. Att överskrida gränsen kostar dig mer.

För att ställa in ditt fåfängstal debiterar de dig en engångsbetalning. Dessa avgifter varierar med antalet och koden du väljer. Utöver fåfängsnumren erbjuder de också olika kommunikationsfunktioner för enkel hantering av ditt företag.

4. Gräshoppa

gräshoppa

Gräshoppa är ännu en leverantör av fåfängtelefonnummer för dina företag. De erbjuder alla virtuella nummertjänster som du kanske vill ha för ditt företag. Från avgiftsfria nummer till lokala nummer och till och med fåfängselsnummer har det allt åt dig. För att säkerställa att ditt önskade nummer är tillgängligt kan du titta på det under själva registreringen.

Om du redan har ett fåfänstnummer kan du också porta det till gräshoppa. Utöver detta har du också flera andra alternativ som företags SMS, vidarekoppling och routing, tillägg, anpassade hälsningar osv.

5. MyOperator

MyOperator, fåfängtal

Min operatör är en annan bra destination för alla som letar efter ett fåfängtelefonnummer för sin verksamhet. Bortsett från fåfängtelefonnummer erbjuder det också virtuella nummer och avgiftsfria nummer. Så beroende på ditt krav kan du välja vilken som helst av dem.

Dess avancerade funktioner kan vara en extra fördel för dig att växa ditt företag. Till exempel kan du spela in samtal med dina kunder. Genom att analysera dessa inspelade samtal kan du ta reda på ofta begärda krav från dina anropare och arbeta för att uppfylla dem.

Med samtalspårningsalternativet får du hålla reda på alla dina anropare och se till att du inte missar en enda potentiell lead. Du kan också ha en detaljerad post av de samtal som för närvarande är anslutna och de som har missats av varje avdelning i sin direkta instrumentpanel.

6. RingBoost

ringboost

RingBoost är ännu en lysande plattform att köpa fåfängtelefonnummer från. Här kan du välja ditt telefonnummer till fåfänga baserat på din företagskategori. RingBoost är bäst för företag som vill välja sitt fåfängstal baserat på deras affärstyp.

De nummer som köpts från RingBoost kan enkelt vidarebefordras till alla befintliga telefonnummer. Den har en lista med nummer som redan har skapats för dig. Du kan helt enkelt bläddra igenom dem och välja den du gillar bäst.

Marknadsför ditt telefonnummer fåfänga i WordPress

Mobil surfning är hela tiden och det förväntas bara växa i år.

Eftersom en bra del av dina webbplatsbesök kommer från mobiltelefoner är det i ditt bästa intresse att göra det enkelt för dina användare att ringa dig direkt från din webbplats med bara ett klick.

Detta kan göras genom att lägga till en klicka för att ringa-knappen på din webbplats. Låt oss se hur vi gör det.

Hur man lägger till en Click-to-Call-knapp till WordPress

Om du är en WordPress-användare är det inte svårt att lägga till en klick för att ringa knappen på din webbplats. Du kan göra detta genom att använda ett plugin eller utan ett plugin.

Vi visar båda sätten att göra det på.

Metod 1: Lägga till en Click-to-Call-knapp med ett plugin

WordPress-förvaret är fullt av fantastiska plugins som hjälper dig att lägga till alla funktioner du vill ha på din webbplats, inklusive en snygg, klick-för-ring-knapp. Det bästa bland dem är plugin som heter WP-samtalsknapp. Detta plugin är avsett att göra att lägga till klick på samtalsknappar i WordPress till en enklare uppgift.

Med detta plugin kan du lägga till ett fantastiskt klick för att ringa utan professionell hjälp. Det tar bara några klick och du är bra att gå. Plugin låter dig också anpassa dina anropsknappar för att matcha din webbplats och varumärkesutseende. WP Call Button svarar 100% för mobilen, så det ser bra ut på mindre skärmar också. Så här kan du lägga till en samtalsknapp med det här insticksprogrammet.

Metod 2: Lägga till en Click-to-Call-knapp utan ett plugin

Den här metoden är för dig som inte verkligen vill lägga till ett plugin för att lägga till en klicka för att ringa-knappen. Du måste lägga till dina nummer i form av en länk med ett specifikt format. Du kommer nu att lägga till ditt telefonnummer med tel som ett prefix i numret.

Du kan lägga till den här länken till din webbsida eller sidfält eller valfritt widgetiserat innehållsområde:

Kopiera bara den klickbara länken var du vill bädda in.

Klicka här för att ringa oss

Glöm inte att byta ut det telefonnummer som vi har visat här med ditt eget telefonnummer. Dina användare kan nu bara klicka på länken för att kontakta dig utan att lämna din webbplats.

Vanliga frågor om hur du väljer ett fåfängtal

Låt oss nu titta på några av de vanligaste frågorna om att välja ett fåfängtal.

Q1. Hur skiljer sig ett fåfängtal från ett avgiftsfritt nummer?
Ett fåfängtal är en serie siffror eller alfabet eller kan vara en blandning av båda. Alfabeten i dessa nummer är vanligtvis namnet på ditt företag, produkt eller tjänst. Det kan också bara vara en minnesvärd sekvens. Dessa nummer kan antingen vara avgiftsfria eller kan vara ett lokalt nummer. Ett exempel på ett fåfängtal kan vara 1-800-GO-FED-EX.

Ett avgiftsfritt nummer är å andra sidan nummer som har en specifik uppringningskod där dina användare kan ringa gratis. Avgiftsfria uppringningskoder i USA är 800, 888, 877, 866, 855, 844 och 833.

Q2. Är för fixen av mitt fåfänga nummer viktigt?
När du väljer ett fåfängtal kan du ha olika prefixalternativ som 800, 888, 877, 866, 855, 844 etc. Men många föredrar alternativet 1-800 eftersom många användare redan känner till det vilket gör det igenkännbart. Men du kan också välja de andra alternativen.

Q3. Vilka ord ska jag använda i mitt nummer?
Helst bör orden i ditt fåfängtelefonnummer vara namnet på din produkt eller ditt företag. Det bästa sättet att välja ett ord för ditt nummer är att välja mellan 7-10 bokstäver. Genom att göra det kan du se till att ordet inte har något extra nummer i början eller i slutet.

Q4. Kan jag sälja mitt fåfängtelefonnummer?
När du har köpt ett fåfänstnummer kan du inte sälja det. FCC har strikta regler som förbjuder handel och återförsäljning av avgiftsfria nummer. Den som försöker göra det kan hamna i juridiska problem.

Q5. Kan jag använda mitt fåfänga nummer med mitt lokala nummer?
Ja, om du har ett lokalt nummer kan du använda det med ditt fåfängtelefonnummer. Du kan enkelt vidarebefordra samtal som du får i ditt fåfännsnummer till ditt lokala nummer och till och med ställa in en IVR för att ansluta dina anropare till rätt teammedlem.

Q6. Är ett repeaternummer ett bättre alternativ för mitt företag?
Många användare vill inte välja ord på grund av det höga priset jämfört med siffror. Repeaternummer är ett bra alternativ i sådana fall. Dessa nummer har ett upprepande mönster och kan lätt komma ihåg.

Det är allt. Vi hoppas att den här artikeln hjälper dig att lägga till ett fåfängtal till din webbplats. Du kanske också vill kolla in hur du skapar en gratis affärsmail.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map