6 bästa postchimpalternativ och konkurrenter (2020)

bästa mailchimpalternativ


Letar du efter de bästa Mailchimp-alternativen? Mailchimp är en av de mest populära e-postmarknadsföringstjänsterna i världen. Det litas av miljoner användare och erbjuder en gratis plan med begränsade funktioner.

Med det sagt, bara för att Mailchimp är så populär och har en gratis plan, betyder det inte att det är det bästa valet för dina behov. Det finns faktiskt många andra marknadsföringstjänster via e-post på marknaden som ger mycket bättre funktioner än Mailchimp.

I den här artikeln tittar vi på några av de bästa Mailchimp-konkurrenterna & alternativ.

De bästa Mailchimp-alternativen du kan använda

 1. Konstant kontakt – Bättre kundsupport än Mailchimp
 2. Sendinblue – Bättre automatisering än Mailchimp
 3. AWeber – Erbjuder fler mallar än Mailchimp
 4. Droppa – Avancerade funktioner än Mailchimp
 5. GetResponse – Bäst för användare som också behöver webinar
 6. ConvertKit – Byggt specifikt för förlag

Varför ska du leta efter Mailchimp-alternativ?

År 2001 startades Mailchimp som en e-postmarknadsföringstjänst. Men nu gör det mycket mer än e-postmarknadsföring – från målsidor, ommarknadsföringsannonser till vykort.

För närvarande är Mailchimp en allt-i-ett-marknadsföringssvit för att växa ditt företag. Precis som alla allt-i-ett-marknadsföringssviter finns det lite inlärningskurva för att använda Mailchimp. För att inte nämna, ju fler funktioner som finns tillgängliga utanför rutan, desto brantare kommer lärningskurvan att bli. Och Mailchimp är inte annorlunda.

Mailchimp saknar också några coola automatiseringsfunktioner som Event, som ger mer information om abonnentaktivitet.

Så om din önskade funktion inte erbjuds av Mailchimp eller behöver en mer intuitiv lösning, kanske du vill hitta ett Mailchimp-alternativ.

I den här artikeln kommer vi att titta närmare på några av de bästa Mailchimp-alternativen.

1. Konstant kontakt

Konstant kontakt

Constant Contact är ett populärt Mailchimp-alternativ bland småföretag för att driva e-postmarknadsföringskampanjer med anpassade e-postmallar. Det är nybörjarvänligt och gör det enkelt att skicka e-post till dina prenumeranter.

Det föreslår innehålls- och e-postmallar enligt din affärsnisch. Du kan också lägga till information om dina tidigare marknadsföringskampanjer (om några). Constant Contact använder ett intelligent system för att generera relevant innehåll för dina användare. Det kommer med livechatsupport, e-postbaserat support och forum för att prata om dina problem med e-postmarknadsföring.

Constant Contact erbjuder omfattande support i form av livechatt, e-post och till och med telefonsupport. Medan Mailchimp endast erbjuder en kontaktsida för sina användare. Constant Contact kundsupport skapar ett starkt band med sina kunder. 

Det bästa med Constant Contact är att den erbjuder en 60-dagars gratis provperiod; vilket innebär att du kan uppleva deras marknadsföringsverktyg under en längre tid än de flesta testerbjudanden. På grund av detta har du en längre chans att bekanta dig med tjänsten innan du beslutar att betala för premiumversionen.

Missa inte att kolla in dessa Constant Contact-alternativ och konkurrenter och även en djupgående jämförelse av Constant Contact vs Mailchimp.

Fördelar:

 • Hög leveransgrad
 • Lätt att använda och en flexibel plattform
 • Erbjuder en utmärkt kundsupport
 • Erbjuder integration med 450 appar

Nackdelar:

 • Svår installation för A / B-test

Pris: Det kostar $ 20 / månad för upp till 500 prenumeranter.

2. SendinBlue

SendinBlue

SendinBlue är ett annat populärt Mailchimp-alternativ som erbjuder marknadsföringstjänster via e-post och SMS. Den är utformad för att hjälpa nybörjare och nystartade företag att köra sina marknadsföringskampanjer smidigt. Med SMS-marknadsföringstjänsten kan du skapa interaktioner med användare och säkerställer leverans av dina meddelanden.

Det debiterar dig för antalet e-postmeddelanden du skickar, vilket gör att det skiljer sig från andra tjänster. Du kan köpa SMS-krediter som är giltiga under en oändlig period. Med SendinBlue kan du skapa ett gratis konto med obegränsade kontakter. Även om detta gratis konto begränsar dig till att skicka bara 9000 e-postmeddelanden per månad. Mailchimp påstår sig ha alla automatiseringsutlösare men de är skrämmande att konfigurera. SendinBlue ger bättre marknadsföringsautomation än Mailchimp till ett mer rimligt pris.

Missa inte den här artikeln om hur du skapar ett nyhetsbrev via e-post direkt.

Du bör kontrollera denna SendinBlue-granskning för mer information.

Fördelar:

 • Billig lösning för massmeddelanden
 • Upp till 9 000 e-postmeddelanden per månad gratis
 • Enkel kontaktsegmentering
 • Avancerad e-automatisering

Nackdelar:

 • Begränsad tredjepartsappsintegration

Pris: Det kostar $ 25 / månad för upp till 40 000 e-postmeddelanden.

3. AWeber

AWeber

AWeber är en populär e-postmarknadsföring och lead generationstjänst. Precis som Mailchimp kan du få fler prenumeranter på din webbplats. AWeber hjälper dig att skapa vackra nyhetsbrev med e-post direkt med deras drag and drop-byggare. Du kan bygga prenumerationsformulär för din webbplats och automatisera dina e-postmeddelanden för att utöka din räckvidd.

Den 30-dagars kostnadsfria provperioden låter dig bekanta dig med tjänsten innan du köper den. Det ger dig tillgång till alla betalda tillägg och verktyg för att köra en e-postkampanj. AWeber integreras med WordPress och andra webbplatsbyggare, webbplatsbyggare, optinformulär och mer.

Däremot erbjuder AWeber mycket fler mallar än Mailchimp. AWeber erbjuder 700+ mallar, vilket är hundratals fler än Mailchimp som bara erbjuder 100+ mallar.

AWeber är det perfekta valet för nystartade och nybörjare. Det är enkelt att konfigurera och levereras med livechatt / telefonstöd för att hjälpa dig komma igång.

Fördelar:

 • Högre antal mallar
 • Avancerad listhantering
 • Bättre kundsupport

Nackdelar:

 • Clunky form builder

Pris: Det kostar $ 19 / månad för upp till 500 prenumeranter.

4. Droppa

Droppa

Drip är ett kraftfullt Mailchimpalternativ för din eCommerce-butik. Precis som Mailchimp fungerar det utöver allmänna praxis för e-postmarknadsföring och hjälper dig att få fler abonnenter via deras smarta marknadsföringsmetoder. Det gör att du kan skapa konversationer med dina klienter och skicka automatiserade e-postmeddelanden beroende på användarnas beteenden.

Om du vill skicka anpassade e-postmeddelanden till dina användare kommer Drip’s att täcka. Det kan leta efter nya besökare, återkommande besökare, länkar som klickas av besökare och kundvagnsuppsägning för att skicka meddelanden respektive. Kolla in denna Drip-recension för att lära dig mer om tjänsten.

Drip är gratis att använda för upp till 100 prenumeranter. Under den här perioden kan du använda deras e-poststöd för att få svar på dina frågor. När du har köpt en premiumplan får du livechatt-support för omedelbar hjälp. Drip är ett bättre alternativ än Mailchimp om du är en avancerad marknadsförare eller har ett e-handelsföretag.

Fördelar:

 • Kraftfulla segmenteringsfunktioner
 • Avancerade funktioner för e-handelsägare
 • Erbjuder avancerat arbetsflöde och automatisering

Nackdelar:

 • Komplicerade mallar kan bli röriga att hantera

Pris: Det kostar $ 49 / månad för upp till 2500 prenumeranter.

5. GetResponse

GetResponse är ett modernt Mailchimp-alternativ som kommer med ett användargränssnitt, registreringsformulär, interaktiva nyhetsbrevmallar och mer. Det gör att du kan skapa målsidor, värd webbseminarier och köra e-postkampanjer på din webbplats.

Deras marknadsföringsverktyg är användbara för att få fler prenumeranter och konvertera dem till kunder. Med GetResponse kan du enkelt skicka nyhetsbrev till mer än ett segment åt gången. Med Mailchimp kan du bara skicka ett nyhetsbrev till ett segment åt gången. GetResponse har livechatsupport, e-poststöd och telefonstöd. De delar många resurser med sina användare för att utbilda dem om hur de bäst ska marknadsföra sina företag.

Med deras 30-dagars gratisversion kan du prova deras e-postmarknadsföringstjänster, vara värd online-webbseminarier och integrera tjänster på din webbplats.

Fördelar:

 • Tillåter visuellt arbetsflödesvy
 • Imponerande listhantering
 • Stöder upp till 17 språk

Nackdelar:

 • Grundplanen är begränsad till 1000 prenumeranter

Pris: Det kostar $ 15 / månad.

6. ConvertKit

ConvertKit

ConvertKit är ett annat Mailchimp-alternativ inriktat på bloggare, podcasters och publicister. Det automatiserar e-postmarknadsföringsresan och hjälper dina användare att bli en del av dina kampanjer. ConvertKit har vackra e-postformulär för att fånga fler prenumeranter.

Den har en visuell automatiseringsbyggare för att ställa in automatiska e-posttunnlar. Du kan använda deras 14-dagars gratisversion för att lära dig mer om deras marknadsföringstjänster och premiumverktyg. ConvertKit erbjuder inte listor, men alla kontakter går till samma plats och kan tilldelas en sekvens eller tagg som ett sätt att organisera dem. Detta fungerar som en enklare metod för att hantera listor än Mailchimp.

Kolla också in den här artikeln om hur du skapar ett e-postspräng på rätt sätt.

Fördelar:

 • Mycket lättare att ställa in
 • Superb adresslisthantering
 • Detaljerad rapportering och analys

Nackdelar:

 • Begränsade anpassningsalternativ

Pris: Det kostar $ 29 / månad för upp till 1000 prenumeranter.

Inpackning av Mailchimp-alternativen

MailChimp AlternativeUnique FeaturePrice
Konstant kontaktBättre kundsupport$ 20 / månad för upp till 500 prenumeranter.
SendinBlueBättre automatisering$ 25 / månad för upp till 5000 prenumeranter
AWeber700+ mallar$ 19 / månad för upp till 500 prenumeranter
DroppaAvancerade marknadsföringsfunktioner49 $ / månad för upp till 2500 prenumeranter
GetResponseBäst för användare som behöver webbseminarium också$ 15 / månad för upp till 1000 prenumeranter
ConvertKitByggt specifikt för förlag$ 29 / månad för upp till 1000 prenumeranter

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att upptäcka de mest populära Mailchimp-alternativen. Du kanske också vill kolla in våra guider för bästa verktyg för frilansare för att skala ett riktigt företag och bästa intercomalternativ för bättre kommunikation.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map