64 bästa gratis WordPress-bloggteman (2020)

bästa gratis wordpress blogg teman


Vill du ha de bästa gratis WordPress-bloggtema för din webbplats? I WordPress-temlagret finns hundratals gratis bloggteman, vilket gör det svårt för nybörjare att välja det bästa temat för sin blogg. Lyckligtvis är vi här för att hjälpa dig begränsa dina val.

I den här artikeln kommer vi att dela de bästa gratis WordPress-bloggtema för din personliga eller professionella blogg.

Att välja de bästa gratis WordPress-bloggtemaen

Att välja det bästa gratis WordPress-bloggtemat är viktigt för att starta en blogg framgångsrikt. Det är inte så enkelt som att välja ett tema som ser coolt ut och är gratis. Även om du kanske tycker att ett tema ser bra ut, om ett WordPress-bloggtema är utformat dåligt, kan det orsaka att din webbplats förlorar trafiken och orolar dina läsare.

Istället måste du ta hänsyn till ett antal faktorer förutom utseende när du väljer det perfekta temat för din blogg, inklusive:

 • Mottaglig: Din blogg måste vara mobilvänlig. Välj ett lyhört WordPress-tema som ser bra ut på alla enheter.
 • Naiv: Ett tema som är uppblåst med många funktioner kommer att bromsa din webbplats och kan förvirra läsarna. Välj ett WordPress-bloggtema som är designat med enkelhet i åtanke.
 • recensioner: Om temat har massor av glödande recensioner är det förmodligen ett bra val. Å andra sidan kommer många dåliga recensioner att låta dig veta att undvika.

Innan du väljer ett tema, se till att du är på rätt bloggplattform för att säkerställa enkelhet och flexibilitet. Gå vidare, om du inte vill välja ett gratis WordPress-bloggtema, missa inte den här artikeln om de bästa och populära WordPress-temabutikerna.

Vi skapade också en lista över de bästa WordPress-teman som du kan använda. Kolla in dem.

Redo? Låt oss sedan titta på de bästa gratis WordPress-bloggtema som du kan använda på din webbplats.

1. OceanWP

OceanWP

OceanWP är ett annat populärt WordPress-tema för tidskrifter, affärs-, personliga och andra professionella bloggar. Det stöder e-handel ur rutan. OceanWP levereras med gratis kompletterande plugins och rekommendationer för att lägga till fler premiumliknande funktioner på din blogg.

Det erbjuder flera navigationsmenyer, sidmallar, WordPress-temadesign på en sida, sidofält, bildgallerier, blogglayouter och mer. Temat har många anpassade alternativ för dig att enkelt anpassa din WordPress-blogg.

2. Astra

Astra

Astra är ett mycket anpassningsbart WordPress-tema som gör att du enkelt kan bygga en webbplats som du vill. Det kommer med många demonstrationer, som gör att du snabbt kan lansera en fullbyggd förbyggd webbplats med bara ett klick. När du har importerat demot kan du anpassa utseendet efter dina preferenser.

Med Astra får du möjligheten att stänga av sidtiteln & sidofält. Det integreras sömlöst med de populära sidbyggarna, såsom Beaver Builder, Elementor, etc..

3. Hueman

HUEman

Hueman är ett populärt WordPress-tema. Det kan användas för att skapa alla varianter av WordPress-bloggar och tidskriftswebbplatser. Det innehåller en flerspelad layout, presenterade innehållssektioner, innehållskategorier och mer på hemsidan.

Hueman kan enkelt anpassas för att ändra layoutinställningar. Det har en layout i full bredd, en layout med två kolumner och anpassade rubriker.

4. Write

Writee

Write är ett WordPress-bloggtema designat specifikt för resebloggare, äventyrare, crossfit-gym, personliga webbplatser och innehållsbloggar. Det levereras med en bildreglage i full bredd på hemsidan som gör att du kan visa utmärkta blogginlägg.

Den har flera inbyggda layouter, anpassade widgetar, färgalternativ och mer.

5. Livskraftig blogg

Livskraftig blogg

Viable Blog är ett perfekt WordPress-bloggtema utformat specifikt för tidskrifter och online-utgivare. Det kommer med säkra anpassningsalternativ som låter dig justera färger, teckensnitt och bakgrund. Du kan använda de förberedda layouterna för banners för sidhuvud, sidofält och hemsida för att matcha det med din blogg nisch.

Temat erbjuder anpassade widgetar att lägga till i sidfältet och sidfoten widgetområdet. Utan tvekan är Viable Blog ett av de mest intuitiva bloggtema för WordPress.

6. Barletta

Barletta

Barletta är ett modernt WordPress-tema som passar för bloggar om livsstil, resor, mat, mode, fotografi och konst. Den har skarp typografi och utmärkta alternativ för bildvisning. Barletta har också flera layoutalternativ, sidofält och mer.

Det innehåller anpassade widgetar, anpassade rubriker, bakgrundsbild, glidreglage för innehåll och obegränsade färgscheman.

7. Mantranews

mantranews-wordpress-tema

Mantranews är ett tidskriftsstil WordPress-tema som är bra för nyhetsportaler, personliga bloggar, kreativa bloggar, förlag och alla informationswebbplatser. Den innehåller färgalternativ för kategorier, anpassade widgetar, sociala ikoner, alternativ för webbplatslayout och mer.

Detta gratis tema har också en relaterad inläggsfunktion såväl som med skjutreglage för kategori.

8. Spår

spår

Tracks är ett elegant WordPress-bloggtema för tidskrifter, nyheter, personliga, resor och fotografibloggar. Den har ett anpassat logotypområde, social delning, flera widgetområden och vackert typografisupport.

Det har ett avsnitt med innehåll på hemsidan som visar inläggstitlar med bilder.

9. Illdy

Illdy

Illdy är ett WordPress-bloggtema designat specifikt för portföljer, personliga, affärer, tidskrifter och andra innehållsmässiga bloggar. Det är baserat på Bootstrap-ramverket som ger det en bunnsolid grund.

Temat inkluderar flera layouter, anpassad bakgrund, rubrikbilder, obegränsade färgalternativ och mer.

10. Garfunkel

Garfunkel

Garfunkel är ett elegant WordPress-tema för personliga och professionella bloggare. Det har en murlayout på hemsidan som visar blogginlägg i rutnät. Det kommer med bakgrundsbildstöd i full bredd.

Inuti hittar du anpassade widgetar, inläggsformat, bildspel, gallerier, rubriker, bakgrundsalternativ och sidmallar.

11. iFeature

iFeature

iFeature är ett professionellt WordPress-bloggtema som enkelt kan anpassas för affärs-, portfölj-, personliga och tidningsbloggar. Den levereras med en anpassad bildreglage med alternativ för text och länk.

Det innehåller en bakgrundsbild, klibbig rubrik, sidmallar, bio-boxar för författare, widgetområden och mer. Du kan enkelt hantera temainställningarna från liveanpassaren i WordPress.

12. Natural Lite

Natural Lite

Natural Lite är ett gratis WordPress-bloggtema med en enkel och snygg layout. Den har en strukturerad bakgrund som enkelt kan anpassas via temalternativen. Det kommer med hemsidor för tjänster, teammedlemmar, fallstudier, en portfölj och mer.

Det stöder flera layoutalternativ, en anpassad rubrik, presenterade bilder och färgalternativ.

13. Hestia

Hestia

Hestia är ett utmärkt WordPress-bloggtema som kan användas för att skapa alla typer av bloggar. Det är ett helt anpassningsbart och flexibelt tema med lätta att installera alternativ. Det inkluderar kompletterande plugins för vittnesmål, tjänster och andra funktioner som behövs.

Det fungerar bra med alla populära sidbyggare och stöder fullt ut WooCommerce så att du kan starta en onlinebutik. Hestia är ett perfekt val för bloggare och kan enkelt anpassas med live-teman.

14. Tända

Antända

Om du vill ha en enkel men ändå vacker layout för din blogg, bör du välja Ignite-temat. Den har flera layouter, navigationsmenyer, ett anpassat logotypområde och en titel med ett beskrivningsområde.

Den visar presenterade bilder med inläggstitlar på hemsidan. Ignite stöder vacker typografi och färgval.

15. Avant

Avant

Avant är ett gratis WordPress-bloggtema som är lämpligt för artister, fotografering och musikbloggar. Det stöder e-handel ur rutan och kan användas för att skapa en flerspråkig blogg.

Det erbjuder flera blogglayouter, anpassade rubriker, sidfotalternativ, färgscheman och anpassade widgets.

16. Vogue

Vogue

Vogue är ett modernt WordPress-tema för livsstils-, mode-, fotograferings- och tidningsbloggar. Den har flera blogglayouter, färgval, widgetområden, ett anpassat rubrikområde och mer.

Det fungerar bra med alla populära drag-and-drop-sidbyggare. Vogue har också en reglage på hemsidan med text- och länkalternativ.

17. Panoramautsikt

Panorama

Panoramic är ett gratis WordPress-tema utformat specifikt för personliga bloggar som säljer online. Det är ett mycket anpassningsbart och flexibelt tema med en bildreglage för hemsidan, anpassad rubrik, navigationsmeny och sociala delningsikoner.

Det är ett lättanvänt tema med inbyggda hemsidor för tjänster, teammedlemmar, portföljer, vittnesmål och mer.

18. Agama

agama

Agama är ett enkelt, snyggt WordPress-bloggtema. Den har anpassade temalternativ för att designa och starta din blogg med WordPress snabbt. Det har en parallaxbakgrund, en minimalistisk layout och byggdes ovanpå Bootstrap-ramverket.

Det stöder fullt ut WooCommerce och är översättningsklart för att skapa flerspråkiga bloggar enkelt.

19. MT-blogg

MT-blogg

MT-blogg är ett lätt WordPress-tema för bloggare, författare, författare och förlag. Det erbjuder en murlayout för att visa dina blogginlägg på hemsidan. Du kan också visa upp din presenterade artikel ovanför din webbplats.

Temat har en enkel layoutdesign med en anpassad bakgrundsfärg. MT Blogg är lätt att anpassa med WordPress live anpassare.

20. Juno

Juno

Juno är ett modernt WordPress-bloggtema som passar för innehållsrika webbplatser och bloggar. Den har en bildreglage, anpassad widget, flera blogglayouter och mer.

Den stöder fullständigt e-handel med hjälp av WooCommerce-plugin. Juno erbjuder också massor av färger och typsnitt. Du kan använda live-anpassaren för att enkelt hantera temalternativ.

21. Nisarg

Nisarg

Nisarg är ett elegant och gratis WordPress-tema för alla sorters bloggar. Den har flera navigeringsmenyer, en huvudbredd i full bredd, anpassade bakgrundsfärger, anpassad logotyp / text och mer.

Det levereras med inbyggda postformat för att hantera ditt blogginnehåll utan problem. Nisarg är lätt att installera i WordPress med enkla temalternativ.

22. Fredlig

Fredlig

Peaceful är ett enkelt och gratis WordPress-tema för personliga bloggar. Den har en vacker, minimalistisk layout för hemsidan, inklusive en rubrikbild, navigationsmeny, visad bildavsnitt och mer.

Temat är enkelt att installera och konfigurera i WordPress. Alla temalternativ är tillgängliga i live-anpassaren med en direktförhandsvisning.

23. Wisteria

Blåregn

Wisteria är ett underbart WordPress-tema för magasin- och nyhetsbloggar. Den visar fantastisk typografi och bilder. Det erbjuder också obegränsade färgalternativ, en anpassad rubrik, sidofält, bakgrundsfärger och mer.

Den har en navigationsmeny, presenterade inlägg med bilder och ett anpassat logotypområde.

24. Poseidon

Poseidon

Poseidon är ett enkelt tema som passar alla typer av WordPress-bloggar. Den kommer med en bildreglage och en vacker navigationsmeny på hemsidan. Det innehåller också widgetområden för att designa din blogg enkelt.

Inuti hittar du också sociala delningsalternativ, flera sidlayouter, sidofält, sidmallar och mer.

25. Ribosom

ribosomen

Ribosome är ett gratis WordPress-tema som är speciellt utformat för onlinemagasiner, nyhetsbyråer och andra innehållsrika bloggar. Det har premiumliknande funktioner, inklusive anpassad rubrik, bakgrundsbild, färgval, social delning och mer.

Det erbjuder layouter med flera kolumner, sidofält, stöd för Google-teckensnitt, anpassade widgetområden och annonsavsnitt. Det innehåller också ett relaterat inläggsavsnitt som kan hanteras från WordPress-widgets-inställningarna.

Kolla också: Bästa WordPress-typografiplugin.

26. Hemingway

Hemingway

Hemingway är ett enkelt, snyggt WordPress-tema som passar för personliga bloggar. Det levereras med flera blogglayouter, en sidhuvudbild, parallaxeffekter, anpassade bakgrundsfärger och ett anpassat logotypalternativ.

Det innehåller anpassade widgetar för video, Flickr och Dribble. Det har flera sidlayouter, presenterat innehållsstöd och mer.

27. SiteOrigin Unwind

Koppla av

SiteOrigin Unwind är ett gratis WordPress-bloggtema. Den har en minimalistisk och vacker layout med standardstödet för SiteOrigin-sidbyggare.

Det kommer med WooCommerce-support ur lådan. Det innehåller anpassade widgets, sidhuvudbild, bakgrund, obegränsade färgscheman, sidlayouter och mer.

28. Maxwell

Maxwell

Maxwell är ett enkelt och gratis WordPress-bloggtema. Den innehåller en minimal blogglayout, skarp typografi, presenterat innehållsstöd och en elegant navigationsmeny.

Den har flera sidmallar, bildspel osv. Alla temalternativ kan enkelt hanteras med live-anpassaren.

29. Libretto

Libretto

Libretto är ett gratis bloggtema för WordPress med vackert, skarpt typografisupport. Det kommer med premiumliknande funktioner för bloggare att visa sina historier och artiklar professionellt.

Den innehåller anpassade teckensnittstöd, färgval, layout med en kolumn och anpassad logotyp.

30. Hit

Träffa

Hit är ett enkelt WordPress-tema som passar för artister, hantverkare och andra personliga nischbloggar. Det stöder en avsedd innehållsdel, en huvudbild i full bredd, sidopanellayout och mer.

Den har en snygg design med ren typografi. Dessa funktioner kan enkelt hanteras med live-anpassaren.

31. Verbosa

Verbosa

Verbosa är ett snyggt och modernt WordPress-tema utformat specifikt för författare, fotografer, recensionbloggarar och artister. Det är gratis att ladda ner och enkelt att installera i WordPress.

Den har en layout med flera kolumner, stöd för sidofält, presenterade innehållsområden, sidhuvudbild med mera.

32. Lovecraft

Lovecraft

Lovecraft är ett minimalistiskt WordPress-bloggtema. Det passar alla typer av personliga och professionella bloggar. Det kommer också med en sidhuvudbild, navigationsmeny, anpassad logotyp och tagline.

Den stöder djärva rubriker för titlar, rubriker etc. Den har en sidofält, anpassade widgetar, flera färgval och mer.

33. Sanse

Sanse

Sanse är ett gratis WordPress-bloggtema med en enkel, minimal layout. Den levereras med en sidfot i flera kolumner baserade på widgetar. Den innehåller en rutbaserad hemsida-layout för att visa dina bloggar.

34. Admiral

Amiral

Admiral är ett gratis WordPress-bloggtema utformat specifikt för tidskrifter, sport och nyhetsbyråer. Det kommer med flera sidfält, sidlayouter och innehållssektioner.

Den innehåller en tidskriftsmall för hemsidan, inläggslayouter, anpassade widgets, presenterade inläggslideshow med mera.

35. Återuppliva

Återuppliva

Letar du efter ett enkelt, snyggt tidskriftbloggtema för WordPress? Prova Revive. Det levereras med en rubrikavbild, presenterat innehåll, layout för postnät och mer.

Det stöder Font Awesome-ikoner och blogglayouter. Revive är lätt att installera och kan hanteras med sin anpassning av live-tema i WordPress.

36. Korall

Coral Dark

Coral Dark är ett gratis WordPress-bloggtema. Det har en mörk bakgrund, flera blogglayouter, bildspel och mer. Det levereras med obegränsade teckensnittalternativ, färgval, anpassade widgetar och ikoner för social delning.

37. Hiero

Hiero

Hiero är ett WordPress-bloggtema som passar för tidningar, nyheter och mediebyråer. Det kommer med layouter med flera kolumner, navigationsmenyer, djärva färger, en anpassad rubrik och mer.

Det innehåller det senaste inläggssnittet med utdrag, presenterade bilder och sociala mediesupport.

Kontrollera också: Hur man ställer in det utvalda utdraget automatiskt.

38. Responsive Mobile

Responsive Mobile

Responsive Mobile är ett WordPress-bloggtema med en responsiv layout som ser bra ut på alla skärmstorlekar och enheter. Det kan användas för att skapa en webbplats för mobilappar och programvara. Den har flera sidlayouter, widgetområden, bloggmallar och mer.

Det levereras med anpassade teckensnittstöd, uppmaningsknappar, bakgrundsbilder, menypositioner och en sökfält.

39. Magbook

Magbook

Magbook är ett modernt WordPress-bloggtema som passar för tidskrifter, mediebyråer, tidningar och andra bloggar. Det levereras med inbyggda blogglayouter, ett demoinstallationsprogram med 1 klick, sidmallar, ett bildgalleri och färdiga sidor.

Den stöder helt e-handel och är översättningsklar för att enkelt skapa flerspråkig blogg.

40. Conica

Conica

Conica är ett gratis WordPress-bloggtema som kan användas för att enkelt skapa alla typer av bloggar. Det är mycket anpassningsbart och flexibelt med WooCommerce-support ur lådan.

Det kommer med flera blogglayouter, färgval, sidmallar, sidfotalternativ, inbyggda sidlayouter och mer.

41. Rädsla

Raseri

Fury är ett minimalistiskt WordPress-bloggtema med kraftfulla funktioner och vacker design. Den innehåller en bildreglage, sökfält, flera navigeringsmenyer, anpassad rubrik och bläddringsalternativ.

Det är baserat på Bootstrap-ramverket, vilket gör temat otroligt snabbt. Den har färgalternativ, blogglayouter, bläddring av parallax och sidbyggare för att starta din blogg snabbt.

42. Stig upp

Stiga

Ascend är ett multifunktionellt och gratis WordPress-bloggtema. Det innehåller stöd för alla populära plugins för sidbyggare för att snabbt lägga till funktioner och starta din blogg i WordPress.

Det innehåller navigationsmenyer, sidofält, färgscheman, anpassad rubrik och många andra användbara alternativ för att anpassa din WordPress-blogg.

43. Bento

Bento

Bento är ett modernt WordPress-tema som passar för professionella och affärsbloggar. Det levereras med anpassade hemsidainställningar och innehåller en huvudbild på full bredd, logosupport, navigationsmeny och knappar för att handla.

Den har stöd för plugins för sidbyggare som hjälper dig att snabbt starta din WordPress-blogg.

44. Extant

Bevarad

Extant är ett enkelt WordPress-tema som enkelt kan anpassas för fotografier och konstbloggar. Den visar stora bilder på hemsidan länkade till posttitlar.

Den har en hopfällbar navigationsmeny, flera blogglayouter, sidmallar och mer.

45. Skrapplatta

Scratchpad

Scratchpad är ett vackert WordPress-tema för artister, målare och andra kreativa bloggare. Det kommer med en färgstark layout och vacker typografi. Den har anpassade hemsidainställningar för logotypen, taglinjen, navigationsmenyn och mer.

Det innehåller sidofält, inläggsformat, presenterade inlägg med stora bilder och en sökwidget.

46. ​​Satori

Satori

Satori är ett superflexibelt WordPress-bloggtema som passar för personliga och professionella bloggar. Den kommer med en huvudbild på full bredd på hemsidan och en logotyp visas under den.

Det innehåller widgetområden, anpassade widgetar, färgalternativ, postformat och mer. Satori stöder fullt ut WooCommerce.

47. WriterBlog

WriterBlog

Om du letar efter en klassisk blogglayout kan du prova WriterBlog-temat. Det är ett gratis WordPress-tema med minimalistiska funktioner. Det innehåller flera sidlayouter, en rubrik i full bredd, bakgrundsfärgalternativ och mer.

48. Nitro

nitro

Nitro är ett utmärkt WordPress-bloggtema som är lämpligt för fotografering, företag, e-handel och andra professionella bloggar. Den har en bildreglage på hemsidan, avsnitt om inlägg och en anpassad rubriklayout.

Det innehåller anpassade widgets, sidmallar, bakgrundsfärgsupport, sociala ikoner och mer.

49. Tecblogger

Tecblogger

Tecblogger är ett minimalistiskt WordPress-bloggtema designat specifikt för resor, fotografering, personlig, livsstil, sport, mode och andra populära bloggenischer..

Det kommer med en enkel blogglayout med inställningar i flera kolumner och en sidofält. Den innehåller en navigationsmeny, bakgrundsbild, färgval och rubriklayout. Alla dessa inställningar kan enkelt ändras från live customizer.

50. MadHat

Madhat

MadHat är ett mångsidigt WordPress-bloggtema. Den har en svartvit layout som standard. Det innehåller också flera andra blogglayouter. Temat har Font Awesome support, sidofält och mer.

MadHat är baserad på Bootstrap-ramverket, vilket gör det kraftfullt i prestanda. Det är lätt att anpassa med live-anpassaren i WordPress.

51. Författare

Författare

Författare är ett enkelt WordPress-tema för bloggare, författare och författare. Det stöder en layout med flera kolumner, anpassad sidofält, navigationsmeny och avsnitt om innehåll.

Det innehåller anpassade widgets, obegränsade färgscheman, postformat och mer.

52. Responsiv

Mottaglig

Som namnet antyder är Responsive ett gratis WordPress-bloggtema med en lyhörd layout som fungerar med alla enheter och skärmstorlekar. Det kommer med flera sidmallar, widgetområden, blogglayouter, menypositioner, en anpassad logotyp och mer.

Det stöder WooCommerce och RTL-språk ur lådan. Det kan också användas för att skapa en flerspråkig blogg.

53. Tempo

Tempo

Tempo är ett enkelt WordPress-bloggtema som passar för personliga och professionella nischer. Den kommer med en huvudbild i full bredd med text, anpassad logotyp, hopfällbar meny och vackert typografisupport.

Det innehåller dessutom sociala delningsknappar, sidofält, anpassade widgets, obegränsade färger och mer.

54. iRibbon

iRibbon

iRibbon är ett vackert, modernt WordPress-bloggtema som passar för tidskrifter, mode, livsstil och fotografibloggar. Den har retro färger och krispig typografistöd. iRibbon har också en bakgrundsbild, flera sidlayouter, sektioner för hemsidor för visat innehåll med mera.

Temat är enkelt att konfigurera. Alla temalternativ är tillgängliga i live-anpassaren för att anpassa din blogg enkelt.

55. CityLogic

CityLogic

CityLogic är ett gratis WordPress-tema med premiumliknande funktioner som är specifikt utformade för småföretagbloggar. Det kommer med en navigationsmeny, välkomstmeddelande, bakgrundsbild i full bredd med text och allt till action-knappen.

Det fungerar bra med alla de populäraste WordPress-pluginsna för att lägga till fler funktioner på din blogg. CityLogic stöder WooCommerce helt, och alla temalternativ är enkla att komma igång.

56. Plommon

Plommon

Plum är ett gratis WordPress-tema för bloggare med WooCommerce och flerspråkigt stöd ut ur lådan. Det innehåller en bildreglage, avsnitt om inlägg, navigationsmeny, sociala ikoner och anpassad logotyp.

Den har anpassade widgetar, färgalternativ, stöd för sidbyggare-plugins och enkla anpassningsinställningar.

57. Advokatzon

Advokatzon

Som namnet antyder är Lawyer Zone ett gratis WordPress-bloggtema för advokater, advokatbyråer och advokater. Det kommer med hemsidor för portfölj, tjänster, innehåll och bildreglage.

Inuti hittar du också obegränsade färgscheman, anpassade sidofältområden, integrering av sociala medier, anpassade widgets och mer. Det är kompatibelt med alla populära pluginprogram för sidbyggare och översättning som är redo att skapa en flerspråkig blogg.

58. Grönkål

Grönkål

Om du är en matblogger som letar efter ett elegant bloggtema kan du prova Kale. Det är ett gratis WordPress-bloggtema med alla premiumliknande funktioner som du behöver för en matblogg. Det stöder också fullt ut WooCommerce så att du kan sälja online.

Det kommer med flera blogglayouter, sidofält, ikoner för sociala medier, menyer i flera nivåer, färgalternativ och mer.

59. Juliet

Juliet

Juliet är ett vackert WordPress-bloggtema för personliga, livsstils-, mat- och modebloggar. Den har två blogglayouter, inklusive en feminin look och en minimalistisk look. Det kommer med flera widget-klara områden för att enkelt konfigurera din blogg.

Det innehåller anpassade widgetar, färgalternativ, flera sidlayouter, bloggmallar och fullt WooCommerce-stöd.

60. Cressida

Cressida

Cressida är ett gratis WordPress-tema som passar för mode, livsstil, fotografering och personliga bloggare. Det kommer med ett visst inläggssektion, en bildreglage, vacker typografisupport, en navigationsmeny ovanpå och anpassade logotypalternativ.

Inuti hittar du också färgalternativ, och det är allt enkelt att konfigurera med live-tematilpassaren i WordPress.

61. Perfekt blogg

Perfekt blogg

Perfect Blog är ett professionellt WordPress-tema för mode, mat, sport och personliga bloggare. Den levereras med en huvudbild i full bredd, välkomstmeddelande och uppmaningsknapp.

Det innehåller en om mig-sektion, sociala delningsintegrationer, hemsideavsnitt för presenterat innehåll och skarp typografi.

62. Gema Lite

Gema Lite

Gema Lite är ett modernt WordPress-tema utformat specifikt på tidningens stil och passar för livsstil, fotografering och andra bloggare. Den har en enastående murskärm för ditt innehåll och bilder. Temat är enkelt att installera och konfigurera i WordPress med hjälp av live-anpassaren.

Kolla också: Hur man installerar ett WordPress-tema.

63. Hive

Bikupa

Hive är ett vackert WordPress-bloggtema som passar nyheter, mediebyråer och personliga bloggare. Den levereras med nytt, snyggt typografisupport. Temat har en murlayout och visar dina inlägg med presenterade bilder på hemsidan.

Det är ett nybörjarvänligt tema och kan anpassas med WordPress live-anpassare. Och du kan även kolla vår guide om anpassning av en WordPress-webbplats.

64. Flat

Platt

Flat är ett professionellt WordPress-tema för bloggare. Det kommer med flera layoutalternativ, presenterade bilder, en anpassad rubrik, en parallaxbakgrund och mer.

Den har navigationsmenyn i sidofältet. Det är ett nybörjarvänligt och lättanvänt tema med många anpassade alternativ.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa gratis WordPress-bloggtemaen. Du kanske också vill se våra guider på de bästa webbhotellföretagen och 30 sätt att tjäna pengar med onlineblogging.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map