7 bästa Divi-barntema för en mycket anpassad webbplats

Bästa Divi-barntema


Letar du efter de bästa Divi-barntemaen?

Eleganta teman erbjuder två olika smaker av Divi: Divi Theme och Divi Builder. Medan Divi Theme är ett mycket anpassningsbart WordPress-tema, är Divi Builder ett plug-in för att dra och släppa sidan som fungerar med alla WordPress-teman.

I den här artikeln kommer vi att dela några av de bästa Divi-barntema som du kan prova på din webbplats.

Vad är skillnaden mellan ett Divi Child-tema och ett Divi-layout?

Ett Divi-barntema är ett WordPress-tema som ärver alla funktionaliteter och styling av Divi-kärntema.

Det låter dig anpassa en förbyggd design som fungerar ovanpå Divi Builder. Att använda ett Divi-barntema rekommenderas starkt om du vill anpassa funktion, stilar och design för ditt Divi-tema.

Fördelen är att med ett tema för barn kommer alla teman anpassningar bevaras även efter att du har uppdaterat ditt kärnliga Divi-tema.

Å andra sidan är Divi Layouts enkla mallar som du kan använda med Divi Builder-plugin för att designa din webbplats. Dessa layouter kan anpassas med hjälp av drag-and-drop-sidan.

Du kan också använda Divi Builder för att skapa dina egna Divi-layouter. Med Builder kan du importera och exportera teman i WordPress-webbplatser. Här är några av de bästa Divi-barntema som du kan använda.

1. Hantverkare

Hantverkare

Artisan är ett e-handelsbaserat barntema för Divi WordPress-temat. Det här Divi-barnets layout är perfekt för matbloggarer, fotografer, kreativa artister, småföretag och alla typer av onlinebutiker. Den har 6 anpassade sidlayouter, snygga bildgallerier och mer. Den integreras med populära betalningsmetoder inklusive PayPal, kreditkortsbetalningar osv.

2. Mode

Mode

Mode är ett 1-sidigt Divi-barntema som byggs specifikt för modedesigner, modeller, modevisningar och andra modebaserade företag. Det kan användas för att skapa en modewebbplats. Den har parallaxrullning för en förfinad användarupplevelse. Detta tema har vackra färger och skjutband för att dekorera din webbplats. Mode levereras med lightbox fotogallerier och är kompatibelt med WooCommerce för att starta en onlinebutik.

3. Flora

Flora

Flora är ett elegant Divi-barntema. Den har 12 anpassade sidlayouter inklusive hemsidan och bloggsidan. Detta tema är gjord för konst, fotografi och andra konstnärliga webbplatser. Den har en nätbaserad hemsida med inbyggda avsnitt för att visa din portfölj. Flora levereras med tre portföljstilar: skjutreglage, lightbox och full bredd. Det har gratis stöd för Google-teckensnitt för snygg typografi.

4. Interiör

Interiör

Om du letar efter ett Divi-barntema för att skapa en webbplats för din interiördesignverksamhet, är Interior Divi det rätta valet. Du kan använda dra och släpp-byggaren för att enkelt lägga till funktioner på din webbplats. Det kommer med en stor startsida med en nedrullningsknapp, stora bilder på varje sida, rullning av parallax, ett textavsnitt med kombinerad text och mer.

5. Josefin

Josefin

Josefin är ett modernt, mångsidigt Divi-barntema. Det har över 8 anpassade sidlayouter, 25 Divi-bibliotekslayouter, hemsidor, moduler och unika responsiva element. Josefins design har en fullskärm parallaxrubrik, videosektion och parallaxband. Detta Divi-barntema kommer med Twitter- och Instagram-feedintegration för att ansluta din sociala mediepublik till din webbplats. Josefin är kompatibel med Font Awesome-paketet och WooCommerce.

6. Soho

Soho

Soho är ett iögonfallande Divi-barntema byggt för fotografer, bloggare och kreativa artister. Det är byggt ovanför Divi-temat för bättre hastighet och prestanda. Det innehåller 11 Divi-bibliotekslayouter med fyra alternativ för bildgalleri. Den har en fullskärmsreglage för hemsidan och bläddring av parallax för bättre användarupplevelse. Soho child-tema stöder Google-teckensnitt på hela webbplatsen.

7. Zara

Zara

Zara är ett premium-restaurangbaserat Divi-barntema med fantastiska funktioner och vackra färger. Det kommer med animationseffekter, Master Slider Pro-plugin, en anpassad mall för restaurangmeny och en speciell menyslider. Den har flera bokningsformulär för användare att boka och boka. Zara erbjuder enkla anpassningsalternativ, responsiv design och en demoimport med 1 klick.

Relaterad: Hur man skapar en restaurangwebbplats.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta det bästa Divi-barntemat för dina behov. Du kanske också vill kolla in vår guide för hur du installerar och konfigurerar ett WordPress-nätverk med flera platser och läser vår fullständiga jämförelse mellan Divi vs Avada.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map