7 bästa gratis nyhetsbrevmallbyggare via e-post (1700+ mönster)

bästa gratis nyhetsbrev mallbyggare


Letar du efter de bästa kostnadsfria e-nyhetsbrevmallbyggarna?

En nyhetsbrevmallbyggare gör det enkelt att skapa professionella nyhetsbrev snabbt och enkelt med dra och släpp. Med en nyhetsbrevmallbyggare för e-post kan du skapa fantastiska e-postmeddelanden som folk vill läsa, engagera och klicka även utan att anställa en designer.

I den här artikeln kommer vi att dela några av de bästa kostnadsfria e-nyhetsbrevmallbyggarna som du kan använda för att designa anpassade e-postmallar.

Välja den bästa gratis nyhetsbrevmallen för e-post

Byggmästare för nyhetsbrevmallar är ett enkelt sätt att skapa nyhetsbrev via e-post. E-postnyhetsbrevbyggarna erbjuder också färdiga mallar som du kan anpassa för att lägga till ditt innehåll och bilder som du snabbt kan skicka till dina prenumeranter.

En drag-drop-e-postbyggare gör det enkelt att skapa anpassade e-postmallar med några få klick. Det här är vad du behöver leta efter i en nyhetsbrevmallbyggare för e-post:

 • Dra och släpp e-postredigeraren
 • Ett bibliotek med nyhetsbrevmallar via e-post
 • Integration med användbara appar
 • e-handelsstöd

Låt oss ta en titt på några av de bästa e-postmallbyggarna för nyhetsbrev på marknaden.

1. Konstant kontakt

Konstant kontakt

Constant Contact är en populär e-postmarknadsföringstjänst och nyhetsbrevmallbyggare. Det kommer med en dra och släpp e-postbyggare som låter dig utforma anpassade e-postmeddelanden snabbt och enkelt.

Konstant kontakt e-postbyggare

Det låter dig också använda stockfoton i dina e-postmeddelanden och skapa en bra läsupplevelse.

Du kan också välja från deras omfattande e-postmallbibliotek, som innehåller 100+ mobilmottagande nyhetsbrev från flera kategorier som grundmallar, meddelandemail, mallar för evenemangsinbjudningar, försäljningsmallar, e-postmallar för semester, tackmailar och mer.

Konstant e-postmallar

Kolla in vår fullständiga Constant Contact-recension!

2. SendinBlue

Sendinblue

SendinBlue är en fullständig mall för nyhetsbrevmall för e-post och marknadsföring via e-post. Det levereras med en användarvänlig dra och släpp-redigerare för att enkelt skapa anpassade e-postmallar. E-postbyggaren är tillräckligt flexibel för att designa e-posthuvud, kropp och sidfot separat.

SendinBlue Mall Builder

Med SendinBlue får du också över 200 färdiga, gratis och lyhörda e-postmallar. Det erbjuder också HTML-mallar för utvecklare att helt anpassa sina nyhetsbrev via e-post.

SendinBlue mallkatalog

Du kan byta bilder, ändra färger och anpassa ditt innehåll i e-postmallarna.

Förutom e-posttjänster tillhandahåller de också SMS-marknadsföring, livechatt, CRM, marknadsföringsautomation, transaktionella e-postmeddelanden, målsidor, registrerade formmallar och mer. Det är ett komplett paket för att marknadsföra ditt företag via e-post.

Kolla in vår fullständiga SendinBlue-recension!

3. Droppa

Droppa

Drip är en utmärkt e-post- och marknadsföringsautomationsprogramvara för e-handelswebbplatser. Den levereras med en kraftfull e-postbyggare, som innehåller textbyggare, HTML-byggare, visuell byggare, etc..

Drip Email Builder

Drip gör det också enkelt att spåra dina kunders resa, så att du kan skicka personliga e-postmeddelanden som adresserar deras behov.

Kolla in vår fullständiga droppgranskning!

4. ConvertKit

ConvertKit

ConvertKit är en kraftfull byggmästare för e-postnyhetsbrev och marknadsföring via e-post. Det levereras med tre standardmallar för e-post: Text endast, Klassisk, och Modern. Du kan använda dessa mallar för att skicka e-postmeddelanden till dina prenumeranter snabbt.

ConvertKit-mallar

Det är en specialbyggd e-postmarknadsföringstjänst för online skapare och utgivare. Du skapar anpassade mallar med din text, en anpassad logotyp, sociala ikoner, bilder och mer. Du kan också lägga till en uppmaningsknapp till dina e-postmallar och omdirigera användare till dina målsidor.

5. AWeber

AWeber

AWeber är en annan populär e-postmarknadsföringstjänst och nyhetsbrevmallbyggare. Det kommer med en nybörjarvänlig drag-and-drop-e-postbyggare som du kan använda för att skapa anpassade e-postmallar för ditt företag.

E-postmallbyggare

Med 700+ e-postmallar och 600+ lagerbilder kan du skapa valfritt e-postmeddelande direkt. Välj bara en mall och anpassa din e-post baserad på dina behov.

AWeber E-postmallar

AWeber är också kompatibel med några av de kraftfulla apparna som OptinMonster, Shopify, PayPal, etc..

6. MailerLite

MailerLite

MailerLite är en kraftfull byggmästare för e-postmarknadsföring och nyhetsbrev. Det fungerar bra med populära webbplatsbyggare som WordPress, Shopify och mer. Det kommer med en dra och släpp e-postbyggare som du kan använda för att skapa din mall eller anpassa en färdiggjord nyhetsbrevmall.

Mailerlite Block Builder

Det erbjuder dussintals gratis nyhetsbrevmallar för e-handel, rabatter, evenemang, fotografering, nyheter och andra kategorier.

MailerLite e-postmallar

Utöver nyhetsbrev via e-post kan du också skapa anpassade målsidor, välja popup-popups, registrera formulär osv.

7. GetResponse

GetResponse

GetResponse är en marknadsföringsmjukvara och e-postmallbyggare för nyhetsbrev för små företag. Liksom andra e-postmarknadsföringstjänster kan du skapa anpassade e-postmallar med din text och bilder. Du kan också skapa nyhetsbrevmallar med dina e-handelsprodukter.

GetResponse Mall Builder

Det kommer med 500+ nyhetsbrevmallar och över 5000 licensierade bilder för att designa vackra e-nyhetsbrev snabbt. Du kan också ladda upp dina anpassade mallar och redigera dem med GetResponse-mallbyggaren.

GetResponse e-postmallar

Du kan A / B testa dina e-postmeddelanden för att få fler konverteringar från dina e-postmarknadsföringskampanjer. Det låter dig se hur din e-postadress skulle se ut i mobiltelefoner och stationära datorer.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa kostnadsfria e-nyhetsbrevmallbyggarna med mer än 1700 mönster. Du kanske också vill kolla in vår guide om hur du skapar en e-postblåsning på rätt sätt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map