7 bästa leverantörer av virtuella telefonnummer för ditt företag (2020)

Bästa virtuella telefonnummerleverantörer


Letar du efter de bästa leverantörerna av virtuella telefonnummer?

Virtuella telefonnummer använder ett virtuellt telefonsystem istället för det traditionella PBX-systemet (Private Branch Exchange) för att ringa och ta emot samtal via internet. Du kan köpa virtuella telefonnummer, lägga till flera användare på samma nummer och börja ringa och ta emot dina affärssamtal.

I den här artikeln visar vi dig några av de bästa leverantörerna av virtuella telefonnummer för ditt företag.

Att välja den bästa leverantören av virtuella telefonnummer

Ett virtuellt telefonnummer är ett smart sätt att ansluta till dina besökare på webbplatsen. Du kan integrera det med dina enheter som mobiltelefon, stationära appar, surfplattor osv. Det gör att du kan ringa och ta emot telefonsamtal var som helst med vilken enhet eller webbapp som helst. Användarna kommer att se samma nummer hela tiden oavsett om du ringer från ditt hem eller kontor.

Det finns flera företagstelefonleverantörer på marknaden. En bra tjänst för virtuellt telefonnummer bör innehålla:

 • Prisvärd och enkel installation
 • Vidarekoppling av samtal, inspelning av samtal och samtalskö
 • Skräppostfilter för att blockera oönskade samtal
 • Flexibilitet för att lägga till fler användare
 • Avgiftsfri och lokala nummer
 • Och mer

Låt oss titta på några av de populära leverantörerna av virtuella telefonnummer för ditt företag.

1. Nextiva

Nextiva

Nextiva är en av de populära leverantörerna av virtuella telefonnummer på marknaden. Det erbjuder ett avgiftsfritt nummer som du kan använda från din smartphone, skrivbord, skrivbordstelefon, surfplatta eller någon annan enhet. Nextiva låter dig konvertera ditt lokala nummer till ett virtuellt företagstelefonnummer och använda det var som helst med internet.

Det bästa med Nextiva är att de är globala, och du kan också få lokala nummer från olika platser i världen. De erbjuder också en app för att hantera vidarekoppling av samtal, överföring av samtal, röstbrevlåda till e-post och mer.

Pris: Från $ 19,95 per månad per användare. Se vår Nextiva-rabatt för bästa pris.

2. RingCentral

Ringcentral

RingCentral är en annan populär leverantör av virtuella telefonnummer. Den har flera funktioner, inklusive avgiftsfria nummer, lokala nummer, vidarekoppling av samtal, samtalskö, överföring, röstbrevlåda, fax osv. Det låter dig dela det virtuella numret med dina teammedlemmar så att vem som helst kan ta emot eller ringa samtal med hjälp av internet.

Tjänsten inkluderar automatisk samtal dirigering, videokonferenser och gratis samtal minuter (för USA och Kanada regioner). Det är lättare att integrera RingCentral med populära CRM-tjänster, e-postmarknadsföringsprogramvara och andra molntjänster.

Pris: Börjar från $ 19,99 per månad per användare.

Kolla in vår artikel om RingCentral-konkurrenter och alternativ.

3. Gräshoppa

gräshoppa

Grasshopper är en utmärkt leverantör av virtuella telefonnummer. Det erbjuder avgiftsfria nummer, fåfänga nummer, verkliga 800 nummer, 833 nummer och lokala nummer.

Det låter dig hantera både dina personliga och affärssamtal på samma enhet. Vissa andra anmärkningsvärda funktioner inkluderar automatisk hälsning, vidarekoppling av samtal, överföring, samtalskö och mer.

Pris: Börjar från $ 29 per månad per nummer. Denna plan har tre tillägg.

4. Phone.com

Phone.com

Phone.com är en premium molnbaserad virtuell telefonnummerleverantör. Det levereras med flera affärstelefonfunktioner som är användbara för att hantera dina samtal från alla enheter. Denna tjänst erbjuder lokala och avgiftsfria nummer för småföretag.

Med deras lön per minut planer, behöver du bara betala för din användning, vilket gör det till en överkomlig tjänst telefonnummer tjänst. Det låter dig också lägga till obegränsade teammedlemmar för att ringa och ta emot samtal från sina enheter.

Pris: Börjar från $ 9,99 / månad (faktureras årligen).

5. Google Voice

Google röst

Google Voice är en professionell leverantör av virtuella telefonnummer. Det fungerar bra på dina smarta enheter och webbapplikationer för att ringa affärssamtal från ditt virtuella nummer. Du måste logga in på ditt G Suite-konto för att använda den här tjänsten.

De erbjuder två planer: Personlig och Företag. Den personliga planen är kostnadsfri och du kan använda den med alla andra Google Apps. I affärsplanen får du också de väsentliga funktionerna som vidarekoppling, live receptionist osv.

Pris: Den personliga planen är gratis. Affärsplanen börjar från $ 10 per månad per användare.

6. Jive

Jive

Jive är en överkomlig leverantör av virtuella telefonnummer. Det är en molnbaserad tjänst med fantastiska VOIP-funktioner som autotjänster, röstbrevlådor, samtalrutning, samtalsscheman och mer. Det ger lokala och avgiftsfria nummer för att enkelt ringa lokala eller internationella samtal.

Tjänsten fungerar perfekt på alla dina enheter som har tillgång till internet. Det tillåter också inspelning av samtal, övervakning av samtal, 3-vägs konferenser, kortnummer och mer.

Pris: Börjar från $ 29,95 per månad per användare.

7. FreshCaller

Freshcaller

FreshCaller är en modern leverantör av virtuella telefonnummer på marknaden. Det har ett kraftfullt telefonsystem som gör att du kan få lokala telefonnummer, avgiftsfria nummer, internationella nummer och fåfänga nummer. Du kan också använda ditt nuvarande telefonnummer som ett virtuellt företagsnummer från vilken enhet som helst.

Du kan enkelt ställa in öppettider, anpassade röstmeddelanden, virtuella nummerdelning (åtkomst till flera användare), semestern routing, anpassade hälsningar, semesterkalender och mer. Denna tjänst erbjuder flera övervakningsverktyg som en realtidspanel för att se samtalskö, tillgängliga agenter, pågående samtal osv.

Pris: Börjar från $ 19 per månad per användare.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa leverantörerna av virtuella telefonnummer för ditt företag. Du kanske också vill kolla in vårt expertutbud av den bästa webbdesignprogramvaran som finns.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map