7 bästa Podcast Hosting Services 2020 | Jämfört och granskat

bästa podcast-hosting jämfört


Planerar du att skapa din egen podcastkanal?

Att starta en podcast kan vara ett bra sätt att nå tusentals människor varje dag och dela ditt ljudinnehåll med dem. Men problemet är att även om podcasting låter så enkelt som att bara spela in dina filer och sända dem, så är det faktiskt lite mer än så.

Från att välja en robust podcast-värd till att välja den bästa utrustningen och sedan spela in dina filer kan processen vara skrämmande om du är nybörjare. Du kanske också vill överväga vår artikel om hur du startar en podcast.

I dagens artikel förklarar vi hur du väljer den bästa podcasthotellen.

Så låt oss komma igång.

Hur du väljer en bra Podcast-värd för din kanal

Om du är nybörjare kan det vara lite skrämmande att bestämma vilken värdkanal du vill välja. Det finns några faktorer som du måste tänka på när du väljer en.

 • Bra alternativ för uppetid och bandbredd.
 • erbjuder FTP-uppladdningar
 • tillåter ID3-taggning så att du kan lägga till din podcastinformation som artistnamn, genre, spårnummer osv.
 • erbjuder obegränsad uppladdningstid

Den sista punkten kan dock variera beroende på hur många inspelningar du planerar att ladda upp på en månad. Om du bara vill ha en eller två korta inspelningar behöver du verkligen obegränsade uppladdningstimmar.

Med detta sagt, låt oss kolla in de bästa podcast-värdstjänsterna som inte bara är tillförlitliga utan också superkraftiga.

1. PodBean

Podbean, podcast-värd

PodBean är en av de mest rekommenderade och kraftfulla leverantörerna av podcasthotelltjänster som kan vara ett bra alternativ för dig. Det är en komplett lösning för att skapa, hantera och marknadsföra dina podcast utan problem.

Med PodBean kan du skapa obegränsade podcast med obegränsad lagring och bandbredd. Dess mediasvärdtjänst erbjuder en smidig plattform för dina ljud och videor. Du kan också använda appen för att få kontakt med dina följare, få feedback och göra mycket mer. Det sociala delningsverktyget för PodBean gör det enkelt för dig att dela dina podcasts med världen direkt efter att du publicerat den.

Det låter dig också anpassa din kanal genom att ladda upp din egen logotyp, ändra din layout och till och med använda ditt eget domännamn om du redan har en. För att veta hur din podcast presterar kan du enkelt kolla statistiken och ta reda på om folk gillar det du publicerar.

2. BuzzSprout

buzzsprout, podcast hosting

BuzzSprout är en lysande podcast-webbhotell som gör att du enkelt kan vara värd för, marknadsföra och spåra din podcast. Ladda bara upp din podcast och lämna resten till BuzzSprout. Det optimerar automatiskt dina avsnitt genom att lägga till dina ID3-taggar, filtyper etc. Du kan sedan publicera dem direkt eller schemalägga dem när du vill.

För att få mer exponering, gör ditt arbete lätt upptäckt genom att transkribera dina avsnitt i BuzzSprout. Du kan också effektivt använda kapitelmarkörer, vilket gör det enkelt för dina användare att bläddra igenom dina podcasts. så att användare kan navigera till sina favoritsegment, se vad som kommer fram eller hoppa över spoilrar som de inte vill höra. Den har en gratis plan för de första 90 dagarna.

3. Blubrry

Blubrry-värd, podcast-värd

Blubrry är en annan populär och mycket rekommenderad podcast-värdstjänst som har fantastiska funktioner. Om du redan har varit värd för din podcast i en annan värdtjänst kan du enkelt migrera din kanal till Blubrry utan att betala ett enda extra öre. Det är CDN i världsklass som har sina datacentra i 35 olika länder runt om i världen.

Och inte bara detta, med Blubrry kan du också ha fantastiska alternativ för SEO, MP3-taggning, FTP och webbuppladdning bland massor av andra funktioner. Och om du vill publicera din podcast via WordPress kan du använda PowerPress-plugin.

blubrry-Power-podcast-wordpress-plugin

Denna plugin stöder både Apple och Google podcasts och har en integrerad HTML5-mediaspelare med inbäddad support från webbplatser som YouTube.

Du kanske också vill kolla in WordPress Podcast-plugins.

4. Transistor

Transistor är ännu en fantastisk podcasting-värd för alla podcasters. Med Transistor kan du ha nästan allt du behöver för din podcastkanal under ett tak. Det låter dig skapa så många shower du vill. Du behöver inte betala något extra för det.

Du kan också låta dina teammedlemmar redigera dina avsnitt och marknadsföra dem också. För att nå ut till mer publik kan du använda dess sociala delningsfunktion och dela din avsnitt på olika sociala plattformar. Du kan också importera dina program snabbt och enkelt. Ange bara ditt nuvarande RSS-flöde så tar Transistor det därifrån.

5. Smart Podcast Player

smart-podcast-spelare

Smart Podcast Player är en egen värdspelare för dina podcasts. Detta är ett bra val om du vill vara värd för dina podcasts på din webbplats och använda spelaren för att spela dina podcasts.

Med den här produkten är det så mycket lättare att lyfta fram ett specifikt podcast-avsnitt, en låt eller ett ljudklipp. Du kan också markera dina senaste spår genom att klistra in spelaren var som helst på din webbplats med dess klibbiga spelare. Det låter dig också växa din e-postlista direkt från din spelare.

6. Libsyn

podcast värd, libsyn

Libsyn är en utmärkt lösning för alla podcastare som du. Det låter dig styra allt som är relaterat till dina podcasts som värd, marknadsföring och intäktsgenerering också. Det låter dig också kontrollera din statistik så att du vet hur din podcast har det.

Med sina anpassade mobilappar kan du enkelt anpassa dina show också. Med Libsyn kan du ha stor drifttid och du når ut till flera erfarna podcasters om du någonsin står inför ett problem.

7. SoundCloud

SoundCloud är en av de ledande och extremt populära podcast-värdplattformarna. Med SoundCloud kan du enkelt ladda upp dina avsnitt, ansluta till podcastare som du. Du kan också bädda in spelare, Twitter-kort och tidsinställda kommentarer.

SoundCloud är tillgängligt på webben, iOS, Android, Sonos, Chromecast och Xbox One. Det kommer med en gratis plan som låter dig ladda upp avsnitt som är upp till 3 timmar långa. Du kan också kolla in din statistik och få den grundläggande rapporteringen med denna plan. Om du vill ha fler funktioner kan du enkelt uppgradera din plan.

Detta är några av podcast-värdalternativen som du kan kolla in. Vi hoppas att du tycker att den här artikeln är till hjälp. Om du redan har bestämt dig för vilken du ska gå till, kanske du också vill kolla in vår artikel om bästa WordPress-teman för podcasting.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map