7 bästa telefonsystem för små företag (2020)

bästa auto-tillhörande telefonsystem för småföretag


Letar du efter det bästa telefonsystemet för autotjänster för ditt företag?

Ett telefonsystem med automatisk service gör det möjligt att automatiskt överföra samtal till en anknytning, telefoner eller röstbrevlådor utan att behöva en telefonoperatör. I den här artikeln visar vi dig några av de bästa telefonsystemen för små företag.

Välja ett telefonsystem för automatisk deltagare

Att ha ett telefonsystem med auto-assistent hjälper dig att spara mycket pengar som du annars skulle spendera på att anställa någon bara för att delta i telefonsamtal. Det förbättrar dina anställdas produktivitet och effektivitet genom att blockera distraherande samtal.

Att lägga till en röstbrevlåda kan vara till hjälp för att låta dina anropare veta att du för närvarande inte är tillgänglig och kan nås vid en viss tidpunkt. Här är några funktioner som ett bra telefonsystem med auto-attendant erbjuder.

 • automatiskt delta i telefonsamtal
 • vidarekoppling och överföring till olika tillägg
 • musik på vent
 • anläggning för inspelning av samtal
 • samtal väntar
 • nummerpresentationstjänst

1. Nextiva

Nextiva

Nextiva är ett av de mest populära VoIP (Voice over Internet Protocol) telefonsystemen som kan vara ett perfekt alternativ för ditt lilla företag. Nextiva har fantastiska funktioner som hjälper dig att effektivisera ditt samtalssystem. Du kan använda den inte bara för att automatiskt dirigera dina samtal till ett förutbestämt nummer utan också för att ringa konferenssamtal.

Med Nextiva behöver du inte oroa dig även om du vill ändra ditt nummer. Det erbjuder enkla nummerportabilitetsalternativ för sina användare. Du har också möjlighet att sätta dina samtal i kön om numret redan är kopplat till en annan uppringare.

Nextiva finns med olika prisplaner. Den väsentliga börjar på $ 19,95 per månad per användare, vilket är ett bra alternativ om ditt företag är ett litet. För större företag har de professionella och företagets planer på $ 20,94 respektive $ 27,95 per månad per användare.

Letar du efter det bästa erbjudandet på Nextiva? Kolla in vår Nextiva-kupong för den senaste rabatten.

2. RingCentral

Ringcentral

RingCentral är ett annat ledande och kraftfullt telefonsystem för autotjänster för att organisera affärssamtal. Det här alternativet är enkelt att använda, prisvärt och erbjuder olika sätt att ansluta till dina kunder.

Det låter dig använda ett nummer på flera enheter så att det är lätt för dig att delta i dina samtal var som helst och när som helst. Det låter dig också hålla högkvalitativa webb-, ljud- och videomöten med dina kunder. Om ditt företag behöver skicka bulk SMS till dina kunder låter RingCentral göra det också.

Med sitt avancerade samtalshanteringssystem och analys kan du också få en djupgående inblick i realtid. Om du får problem med dess service kan du kontakta deras vänliga kundtjänstteam.

Du kan få de bästa RingCentral-rabatterna i vårt erbjudanden-område.

3. Gräshoppa

gräshoppa

Gräshoppa är ett annat telefonsystem för automatisk service som låter dig förbättra din affärskommunikation med dina kunder. Med Grasshopper kan du enkelt använda olika typer av nummer för ditt företag. Detta kan vara ett avgiftsfritt nummer eller fåfängtal, oavsett vad du föredrar. Genom att välja att välja ett sådant nummer kan du göra ditt varumärke mer professionellt.

Det är enkelt att konfigurera dina inställningar och komma igång. Välj bara en plan och välj ditt nummer. Du kan sedan ladda ner appen och konfigurera inställningarna. Du kan också lägga till ett anpassat meddelande för att hälsa dina uppringare när du får deras samtal. Det har också möjlighet att låta dig spela in telefonsamtal om du behöver använda dem senare. Med den här appen behöver du inte hantera ett samtal i taget. Det låter dig hantera flera av dem samtidigt. Med mycket fler funktioner kan denna app vara ett perfekt val för ditt företag.

4. Phone.com

Phone.com

Phone.com är ett effektivt och pålitligt telefonsystem för små företag. De har en prisvärd plan för företag i alla storlekar. Denna applikation erbjuder alla funktioner du och din kund behöver för att göra ditt samtalssystem smidigt och problemfritt. Med detta system kan du välja ett anpassat telefonnummer, genomföra videokonferenser och sätta ditt system i auto-receptionist-läget.

Det erbjuder också möjlighet att blockera eller avblockera ett nummer och lägga till ett störningsläge i ditt system. Du kan också aktivera röstmeddelanden och använda lite trevlig musik för dina kunder som hålls på vent. Den samtal väntar-tjänsten låter dina anropare veta att ditt nummer är kopplat till en annan klient så att de antingen kan vänta eller ringa tillbaka senare.

5. Vonage

Vonage är ännu ett lysande telefonsystem för automatisk närvaro för ditt företag som låter dig omdefiniera dina kunders samtal. Det kommer med fantastiska funktioner och du kommer att älska hur fickvänliga priserna är. Det låter dig kommunicera med dina kunder med en mobiltelefon eller ett skrivbord, vilket som är lämpligt för dig. Detta gör det lättare för fjärrföretag att systematisera sitt samtalssystem även utan att använda en skrivbordstelefon.

Det finns ingen gräns för antalet samtal och SMS du kan hantera. Oavsett vilka planer du väljer får du tillgång till obegränsade samtal och SMS för ditt företag. Bortsett från det får du också använda andra funktioner som flera nivåer auto-skötare, videokonferenser, fildelning, CMR-integration, samtalinspelning och mycket mer.

6. 8 × 8

8 × 8 är en komplett kommunikationslösning för ditt företag. Med 8 × 8 kan du ha alla verktyg som behövs för att få snabbare och smidigare kommunikation med dina kunder. Det låter dig göra det via olika lägen som livechattalternativ, röst, video etc. Detta system omfattas av 3 olika prissättningsplaner. Express-planen som också kommer med en provperiod på 14 dagar, serieplan och kontaktcenterplan.

Med detta telefonsamtalssystem kan du till och med ringa internationella samtal till mer än 14 olika länder. Dessutom kan du också spela in dina samtal, lägga till alternativ för teammeddelanden, analysera personliga samtal och integrera dina samtal med SFDC, Zendesk, NetSuite, Dynamics också.

7. Ooma

voip-telefontjänst,

Ooma är en annan kraftfull leverantör av kommunikationstjänster som kan göra din affärskommunikation enkel och pålitlig. Till bara $ 19,95 per månad per användare erbjuder denna tjänsteleverantör några riktigt coola funktioner för sina användare. Från att låta dig använda den mest effektiva virtuella receptionisten, till anknytningssamtal, konferenser och musik-på-håll det erbjuder allt åt dig.

Med Ooma-applikationen kan du ta emot samtal från din mobiltelefon om du inte är tillgänglig på kontoret. Så oavsett var du är, kan kommunikation med dina kunder alltid vara en smidig process. Det låter dig också välja ett avgiftsfritt nummer eller port ditt aktuella nummer gratis.

Det här är några av de autosökande telefonsystemen som du kan kolla in för ditt företag. Du kanske också vill kolla in hur du skapar en webbplats.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map