7 bästa VPN-tjänster för WordPress-användare JÄMFÖRT (2020)

Bästa VPN-tjänster för WordPress-användare


Letar du efter de bästa VPN-tjänsterna? VPN: er (virtuella privata nätverk) är populära bland användare på grund av datasäkerhetsproblem och vanliga säkerhetsproblem. En VPN skyddar användarnas integritet och personlig information.

I den här artikeln kommer vi att dela våra handplockade bästa VPN-tjänster för WordPress-användare.

Vad är VPN?

Virtuella privata nätverk (VPN) hjälper användare att skydda sin surfinformation genom att skapa ett lager mellan offentliga och privata nätverk. Det skyddar din identitet och gör dig anonym på internet.

Men varför behöver du VPN?

När du surfar på internet från offentliga platser och använder ett allmänt WiFi finns det en chans för hackare att få åtkomst till dina lösenord, bläddringsinformation, personuppgifter, kreditkortsuppgifter, e-postkonton osv. Denna information kan missbrukas och du kommer in i en värld av problem.

Andra än så kan hackare installera skadlig programvara på din WordPress-blogg, få åtkomst till dina sociala kanaler och mer, vilket kan vara mycket oroande för en vanlig användare. Inte bara offentlig WiFi, utan internetanslutning, kan ge dig mardrömmar.

VPN krypterar din information och låter dig få åtkomst till internet från flera IP-adresser. Det hjälper dig också att få åtkomst till det landsspecifika begränsade innehållet på dina favoritunderhållningswebbplatser som Netflix.

En VPN kan skydda din WordPress-webbplats och hålla den under tjocka lager av säkerhet. På det sättet faller du inte i de fällor som har skapats av hackare. Vi rekommenderar också SSL för din WordPress-webbplats. En kombination av SSL och VPN kan vara en bra investering för din WordPress webbplatssäkerhet.

Så här kommer du igång med ett VPN

En VPN skapar ett privat nätverk för sina användare. Det lägger till flera lager för att kryptera data som du skickar och tar emot på internet. Dessa lager fungerar som en skyddande kraft mellan avsändaren och respondenten.

Generellt, när du bläddrar i en URL, skickas en begäran till servern och sedan svarar servern tillbaka med önskat innehåll. Om du använder ett VPN skickas först begäran från webbläsaren till VPN-servern som krypterar användarinformationen och skickar sedan den till den ursprungliga servern. På samma sätt, när servern svarar tillbaka på begäran, går svaret till VPN-servern och når sedan webbläsaren.

VPN döljer din identitet och skyddar din personliga information från hackare. Inte bara hackare, utan statliga spioner, din internetleverantör (ISP) och alla andra som vill komma åt dina personuppgifter skulle inte hitta något.

Välja den bästa VPN-tjänsten

Du hittar många VPN-företag som erbjuder olika tjänster. Syftet med att använda ett VPN är att säkra din information och bibehålla integriteten. Dessutom behöver du en tjänst som är lätt att använda och flexibel vad gäller funktioner.

Här är de viktigaste punkterna som du måste leta efter i VPN-tjänsten du väljer:

Flexibilitet och konfigurering: Det första du behöver leta efter i alla VPN-tjänster är flexibilitet, användarvänlighet och inställningsprocess. Du behöver en VPN-tjänst som fungerar bra på stationära och mobila enheter. Det bör också byta servrar, byta IP: er och ansluta direkt.

Prestanda och bandbredd: Du måste se till att VPN-tjänsten du använder inte kommer att påverka prestandan på din enhet. Välj en tjänsteleverantör som erbjuder en kraftfull infrastruktur och obegränsad bandbredd för att snabbt ansluta. Ju snabbare anslutningen är, desto bättre blir den. Dessutom bör preferensen gälla VPN-tjänsten som automatiskt växlar din anslutning från långsamma till snabba servrar.

Destinationer och servrar: VPN-leverantörer har servrar i många länder för att kunna erbjuda flera IP-adresser till sina användare. Du bör välja en tjänst som har fler servrar och platser i världen.

Dataintegritet: Det viktigaste att tänka på när du väljer en VPN-tjänst är din datasekretess och säkerhet. Vi rekommenderar att du använder en VPN-tjänst som inte lagrar dina aktivitetsloggar och skapar flera lager av kryptering för att säkra din information.

Som sagt, låt oss ta en titt på de bästa VPN-tjänsterna i världen och välj den som passar dig.

1. IPVanish

IPVanish

IPVanish är ett av världens bästa VPN-företag. Det är en lättanvänd VPN-tjänst och fungerar bra med alla populära enheter, operativsystem och webbläsare. De har fantastiska funktioner för både nybörjare och avancerade användare.

IPVanish har appar för alla mobilplattformar inklusive iOS, Android och Windows. De erbjuder en anslutning som är lätt att ansluta på sin stationära och mobila mjukvara.

Gränssnittet är mycket enkelt och erbjuder bra funktioner för alla användare. Det låter dig få åtkomst till ett enda konto på upp till 5 enheter samtidigt.

IPVanish har ett stort nätverk av servrar runt om i världen. Med sina 1000+ VPN-servrar och 40 000+ delade IP-adresser i över 60 länder får du den snabbaste VPN-tjänsten från alla regioner eller länder. De lägger också till förslag för dig att välja servrar med den snabbaste prestanda.

För de flesta användare är hastigheten den största problem. IPVanish tillfredsställer kunderna med sitt kraftfulla nätverk, bra bandbreddhållning och fantastiska serverinfrastruktur för att ge snabbast VPN-tjänst.

De följer toppstandarden för kryptering på alla anslutningar med 256-bitars AES-teknik. IPVanish erbjuder obegränsade P2P (peer-to-peer) -anslutningar utan bandbreddbegränsningar för torrentanvändare. De har en nollloggpolicy, så dina data lagras aldrig hos dem.

Pris: Deras värde plan börjar från $ 6,49 per månad, som faktureras årligen. För IsItWP-användare erbjuder de en exklusiv IPVanish-kupong som ger dig 20% ​​rabatt.

2. NordVPN

NordVPN

NordVPN är en avancerad VPN-tjänst med 4800 servrar i över 62 länder, och de är tillgängliga på alla kontinenter i världen.

De erbjuder appar och stationär mjukvara för nästan alla dina enheter, vilket innebär att du kan ansluta till VPN-tjänst var som helst med NordVPN. Vid en tidpunkt kan du använda ditt konto på upp till 6 enheter och använda olika servrar och platser för alla anslutningar.

NordVPN följer den bästa standarden för kryptering med hjälp av en dubbelskiktteknologi. De är säkrare på offentliga WiFi-platser med sin kraftfulla lagerbaserade kryptering.

Du kan njuta av P2P-anslutningar utan bandbredd eller nedladdningsgräns, så känn dig friheten när du använder torrenter. Nollloggpolicyn garanterar också full integritet för din internetanvändning. NordVPN har en kill-switch som stoppar VPN-tjänsten när din anslutning avslutas, så att dina data förblir säkra.

Pris: Deras populära plan börjar från $ 6,99 per månad, som faktureras årligen.

3. ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN är en annan topp VPN-tjänst tillgänglig i över 148 städer i 94 länder. De följer de högsta standarderna i VPN-branschen för att kryptera dina dataöverföringar och ger en fantastisk säkerhetsinfrastruktur.

För att underlätta användningen erbjuder de appar som fungerar bra på alla stationära, mobila och andra enheter. ExpressVPN tillåter omedelbar 1-klicksserverväxling och ett IP-alternativ för ändring.

Det erbjuder upp till 3 användare på ett VPN-konto. De andra VPN-tjänsterna som nämns i den här guiden kan dock erbjuda fler anslutningar på ett konto.

De andra funktionerna inkluderar fildelningstjänster, P2P-anslutningar med obegränsad bandbredd och stor hastighet, noll-loggningspolicy för dina internetaktiviteter och mer.

Pris: Deras mest populära plan börjar från $ 8,32 per månad, som faktureras årligen.

4. StrongVPN

StrongVPN

StrongVPN är en populär VPN-tjänst med över 650 servrar i 46 städer och 26 länder. De har mer än 12000 nöjda kunder med recensioner på flera sociala plattformar.

Deras tjänster inkluderar toppnivåkryptering som matchar industristandarder och obegränsad bandbredd för alla användare. De stöder också en StrongDNS-tjänst för att ge ett ytterligare säkerhetslager. StrongVPN låter dig använda både StrongDNS och deras krypteringstjänst tillsammans. Du kan dock bara använda StrongDNS och det kommer att lägga till sekretess och säkerhet för dina data.

Det är en lättanvänd VPN-tjänst med snabb installation. StrongVPN stöder nästan alla populära operativsystem, webbläsare och enheter. Med ett konto kan du ansluta till så många enheter du vill. De lägger inte till gräns för bandbredd eller antal anslutningar.

Pris: Deras populära plan är $ 5,83 / månad, som faktureras årligen.

5. VyprVPN

VyprVPN

VyprVPN är en robust VPN-tjänsteleverantör på marknaden. De använder branschens bästa AES-256-kryptering som leder dem till listan över topp-VPN-tjänster.

Med över 70 platser, mer än 700 servrar och 200 000 IP-adresser har VyprVPN ett brett utbud av tjänster för användare att kringgå censur. Några av deras viktigaste tjänster inkluderar cross-platform-klient, Chameleon-teknik, VyprDNS (en kraftfull DNS-tjänst), nolllogg för användaraktivitet, support 24/7 och 1-klickanslutning.

I likhet med andra VPN-tjänster har de P2P-anslutningar utan bandbreddskåp. Du kan ansluta upp till tre enheter på ett enda VyprVPN-konto. VyprVPN ger dig en 3-dagars gratis testversion för att testa tjänsten innan du köper den.

Pris: Deras värdeplan startar från $ 5 / månad och faktureras årligen.

6. OverPlay

SPELA ÖVER

OverPlay är en utmärkt VPN-tjänst för att säkra din personliga information och surfa på internet. Liksom många andra VPN-leverantörer har de högsta standardkryptering och en noll-loggpolicy för att göra internet säkert för dig.

De finns på mer än 70 platser i över 50 länder. Deras breda nätverk har expanderat till mer än 650 servrar i världen. OverPlay erbjuder omedelbar och obegränsad serverväxling, vilket innebär att du enkelt kan växla från långsammare hastigheter till snabbaste servrar. De föreslår också att de snabbast fungerade servrarna kan ansluta snabbt.

OverPlay erbjuder 2 tjänster. Antingen kan du välja deras SmartDNS-tjänst som fungerar utan kryptering, eller välja SmartDNS med VPN-tjänst. Även om SmartDNS (utan kryptering) är tillräckligt för att kringgå censur, har deras VPN-tjänst ytterligare funktioner för att ge dig en fantastisk och säker upplevelse.

De har P2P-anslutningar för torrentanvändare utan begränsning för bandbredd eller nedladdningar. OverPlay fungerar bra på alla enheter, operativsystem och webbläsare.

Pris: Deras värde plan börjar från $ 8,33 / månad. Den kommer att inkludera SmartDNS- och VPN-tjänst och faktureras årligen.

7. Buffrat VPN

Buffrat VPN

Buffered VPN är en annan populär VPN-tjänst som finns i över 45 länder. De har 30-dagars pengarna tillbaka-garanti vilket innebär att du kan prova tjänsten i en månad för att bli bekväm med funktioner innan du köper.

De erbjuder appar för Windows, Mac, Linux och andra populära operativsystem. Funktionerna inkluderar DNS-läckskydd, standard 256-bitars kryptering, P2P för torrentanvändare utan nedladdnings- eller bandbreddskåp och en noll-loggpolicy för säker surfning.

De stöder ett Port Discover Mode som ansluter dig till alla offentliga WiFi utan lösenord. Ett enda buffert VPN-konto kan användas på upp till 5 enheter.

Pris: Deras speciella plan börjar från $ 7,62 / månad och kommer med en 1-månaders gratis provperiod. Beloppet faktureras årligen.

Det är allt. Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa VPN-tjänsterna så att du kan försöka skydda din internetanvändning. Du kanske också vill se vårt expertval av de bästa WordPress-säkerhetsplugins.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map