8 bästa Bloggeralternativ för 2020 (Jämfört och granskat)

Bloggalternativ


Letar du efter populära alternativ till Blogger? Blogger.com är en bloggplattform av Google som låter dig starta din egen blogg utan kostnad.

Många användare börjar med Blogger och när de växer sin blogg kommer de att leta efter ett bättre alternativ som gör det enkelt att skala och odla sin blogg. I den här artikeln kommer vi att jämföra några av de bästa Blogger-alternativen och hjälpa dig att bestämma vilken som är bäst för dina behov.

Varför leta efter bloggalternativ

Eftersom Blogger är en gratis plattform kommer det med flera begränsningar. Här är några av nackdelarna med att använda Blogger som kan göra att du letar efter Blogger-konkurrenter.

 1. Du äger inte din blogg: Blogger är en plattform som ägs av Google. Detta innebär att Google kan avvisa vilken som helst blogg när som helst utan föregående meddelande.
 2. Begränsade anpassningsalternativ: Du kan lägga till de inbyggda prylarna som annonser, prenumerationslänkar, kontaktformulär osv till din Blogger-webbplats. Men dessa prylar erbjuder en begränsad möjlighet för anpassning som kan vara riktigt frustrerande.
 3. Begränsade funktioner: När du växer din blogg, kanske du vill integrera ytterligare funktioner i din blogg, som medlemskap eller e-handel butik. Med Blogger kan du inte få det att hända.
 4. Begränsade designalternativ: Jämfört med andra plattformar som WordPress, erbjuder Blogger begränsade designalternativ.

Låt oss nu gå vidare för att kolla in några av de bästa Blogger-alternativen som du testar.

1. WordPress

wordpress.org

WordPress är en gratis och öppen källkodsplattform som låter dig skapa en blogg utan professionell hjälp. WordPress är så flexibelt att du enkelt kan bygga alla typer av webbplatser.

Det erbjuder tusentals teman och plugins både gratis och premium med hjälp av vilka du kan förbättra din bloggs utseende och utöka dess funktioner. Du kan också översätta din webbplats till flera andra språk, lägga till sociala delningsfunktioner och göra mycket mer med plugins.

För mer information, kolla in Blogger kontra WordPress. Plus, se vår fullständiga WordPress-granskning

2. Konstant kontaktbyggare

konstant kontaktwebbplatsbyggare

Constant Contact Builder är förmodligen den mest lättanvända webbplatsbyggaren. Det låter dig skapa en helt anpassningsbar webbplats som ser fantastisk över flera enheter. Det levereras också med en logotyptillverkare, så att du kan starta din webbplats utan att behöva anställa en utvecklare.

Webbplatsbyggaren har varit känd för sin hastighet. Du kan också ställa in din onlinebutik gratis inom några minuter. Det erbjuder fantastiska funktioner för att lista dina produkter, acceptera betalningar via olika betalningsalternativ, skicka beställningsbekräftelser till dina användare, automatiskt uppdatera produktinventarierna med varje beställning, få automatiskt genererade out-of-stock e-postmeddelanden och mycket mer.

3. Gator Builder

Gator webbplatsbyggare

Gator Builder by Hostgator är en annan drag-and-drop-byggare som låter dig komma igång med din blogg. Med din blogg kan du till och med integrera en fullfjädrad e-handelsplattform snabbt och enkelt

Det bästa med denna byggare är att den erbjuder allt du behöver för att komma igång, allt från webbhotell, gratis domännamn till SSL.

Du kanske också vill kolla in vår recension av Gator Website Builder.

4. Joomla

Joomla

Joomla är en gratis och öppen källkodsplattform för innehållshantering som låter dig skapa en blogg som en proffs. Många webbhotell erbjuder ett snabbt Joomla-installationsalternativ så att du kan ha din Joomla-webbplats klar utan extra ansträngning. Precis som WordPress är Joomla också byggd med icke-webbutvecklare i åtanke, så det levereras med fantastiska anpassningsalternativ som du absolut kommer att älska.

Du kan välja mellan många mallar och tillägg. Precis som Blogger, med Joomla-mallar kan du också ändra din bloggs utseende.

Med Joomla-tillägg kan du lägga till ytterligare funktioner på din webbplats. Dessutom kan du översätta din webbplats till flera andra språk utan hjälp av någon tredje parts förlängning.

5. Drupal

Drupal, bloggalternativ

Drupal är ännu ett Blogger-alternativ, som också är en gratis och öppen källkodsplattform som gör det enkelt att starta en blogg och alla typer av webbplatser. För att ändra utseendet kan du installera ett Drupal-tema som uppfyller dina behov. För att utöka dina funktioner kan du installera moduler på din Drupal-webbplats.

Till skillnad från andra Blogger-alternativ ligger Drupal före kurvan när det gäller säkerhet. De är öppna om sin säkerhet och publicerar en detaljerad säkerhetsrapport.

Om du är förvirrad över vilken av de tre plattformarna ovan som kan vara ditt bästa val, kan du läsa vårt jämförelsepost om WordPress vs. Joomla vs. Drupal här.

6. Tumblr

Tumblr, Blogger-alternativ

tumblr är ett annat Blogger-alternativ som du kanske vill prova. Det är ett blogg-, mikrobloggtjänst- och socialt nätverksverktyg som låter dig enkelt dela någonting på webben, inklusive foton, offert osv.

Tumblr verkar ha en yngre användardemografi jämfört med andra sociala nätverk.

7. Weebly

Weebly

Weebly är en populär webbplatsbyggare som låter dig bygga alla typer av webbplatser, inklusive en blogg. Precis som Blogger.com är Weebly också en värdplattform som låter dig enkelt bygga en blogg från grunden.

När du registrerar dig för en Weebly-webbplats kan du välja mellan ett av dess teman för att ge din webbplats det visuella tilltalet den behöver.

För att utöka dina funktioner erbjuder Weebly hundratals appar.

Lär dig mer om Weebly här.

8. Medium

Medium

Medium är en online-publiceringsplattform perfekt för spirande författare. På Medium kan du publicera ditt arbete och dela det med andra i samhället. Om ditt arbete gillar av en läsare på Medium kan de uppskatta det genom att klappa för dig genom att klicka på en klappknapp.

Medium låter sina användare läsa 3 artiklar om dagen. Om du överskrider gränsen och fortfarande vill läsa fler inlägg kan du bli medlem genom att betala $ 5. Om din artikel klappas av en annan användare, börjar Medium betala dig.

Det är allt! Vi hoppas att du tyckte att vår artikel om bästa bloggalternativ var till hjälp. Du kanske också vill kolla in de bästa bloggplattformarna för nybörjare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map