8 BÄSTA blogggeneratorer för att hitta det perfekta bloggnamnet

bästa gratis bloggeneratorer


Letar du efter de bästa blogggeneratorerna? Att välja ett namn för din blogg är viktigt. Men det verkar som att varje gång du tar upp ett bra blogginamn har det redan tagits av någon annan.

I den här artikeln går vi igenom de bästa blogggeneratorerna som hjälper dig att hitta det bästa namnet på din blogg. Det bästa: Alla dessa blogggeneratorer är gratis att använda!

Vad är en blogggenerator?

En blogggenerator är ett verktyg som hjälper dig att enkelt komma med idéer på bloggnamn. Det bästa är att en blogggenerator hjälper dig att hitta ett bloggnamn som inte bara är tillgängligt utan låter också bra.

Allt du behöver göra är att gå till ett verktyg för generering av bloggnamn och ange 1 eller 2 nyckelord relaterade till din önskade bloggenisch.

Hur man kommer fram till ett bloggnamn

Om du vill starta en blogg är ett av de första stegen att välja ett bloggnamn. Att välja det perfekta bloggnamnet kan dock vara svårt och du måste tänka mycket på det. När du väljer ett bloggnamn är du lite fast med det. Så inte bara måste ditt bloggnamn representera ditt varumärke och vem du är, utan du måste också ta hänsyn till dina framtida bloggläsare. Framgången för din blogg bygger delvis på att välja det bästa bloggnamnet, så välj klokt.

Några tips för att välja det bästa namnet för din blogg är:

 • Håll det kort – Ett bra bloggnamn borde vara kort. Det är lättare för din publik att skriva och komma ihåg.
 • Lätt att stava – Om ditt bloggnamn är för svårt att stava kommer folk troligt att stava det fel när de försöker hitta dig online. Av den anledningen bör du också undvika att lägga till dubbla bokstäver, specialtecken och siffror.
 • Använd nyckelord – Om du bloggar om trädgårdsskötsel kan du försöka använda nyckelordet “trädgårdsskötsel” i ditt bloggnamn så att användare lätt kan hitta dig på webben.
 • Gör det inte för smalt – Välj ett namn som lämnar ditt bloggrum att växa. Om du till exempel börjar blogga om pastarecept och namnger din blogg “Pasta of the Day”, i framtiden när du vill blogga om desserter, lockar ditt namn inte människor som letar efter dessertrecepter.
 • Gör det märkbart & Unik – Ditt bloggnamn måste stå ut för läsarna, så välj ett namn som griper deras uppmärksamhet och fastnar med dem.

Nu när du vet hur du väljer ett bra namn för din blogg, låt oss komma in i vår lista över de bästa blogggeneratorerna för att hjälpa dig hitta det bästa bloggnamnet för dig.

1. IsItWP Domain Name Generator Tool

isitwp-domännamn-generator

Vårt eget verktyg, IsItWP: s webbplatsnamngenerator är en av de bästa blogggeneratorerna som finns tillgängliga online. Du kan använda vårt enkla verktyg för att hitta det perfekta namnet på din blogg eller webbplats. Ange bara 1 eller 2 nyckelord, tryck på Generera namn knappen och voila! Du får omedelbart ett brett utbud av idéer till bloggnamn som innehåller dina önskade sökord.

Med det här verktyget kan du också kontrollera tillgängligheten för domännamn för din blogg direkt med Bluehost. Det betyder att du snabbt kan fånga upp det här namnet innan någon annan har chansen att stjäla det.

Dessutom erbjuder Bluehost en fantastisk affär för IsItWP-läsare. Du kan få ett gratis domännamn, SSL-certifikat och rabatterat webbhotell som börjar på endast $ 2,75 per månad. Med den här söta affären kan du starta din blogg idag! Klicka här för att få denna exklusiva affär med Bluehost.

Skaffa idéer till bloggnamn med IsItWP-domännamngenerator »

2. NameBoy

nameboy-best-blogg-name-generator

Nameboy är världens äldsta och mest populära bloggnamngenerator, så det är ett bra verktyg att använda för att hitta det perfekta namnet på din blogg eller webbplats. Nameboy startade 1999 och deras mål är att hjälpa människor att hitta kreativa företagsnamn för deras företag, produkt eller blogg så att de kan förvandla sina idéer till verklighet.

Nameboys blogggenerator analyserar nyckelorden du anger i sökfältet för domännamn och ger dig förslag till de bästa idéerna för bloggnamn. De erbjuder också möjligheten att kontrollera domäntillgänglighet med Bluehost samt ge experttips om hur du väljer det bästa bloggnamnet.

Skaffa idéer med namnet Blogg med Nameboy »

3. Shopify Business Name Generator

Shopify-business-name-generator

Shopify Business Name Generator, från ett av de mest populära eCommerce-plugins, är en annan fantastisk blogggenerator som du kan använda för att hitta det perfekta bloggnamnet.

Med denna gratis affärs- / blogggenerator kan du enkelt hitta rätt namn för din blogg. Du kan ange ett ord som du vill inkludera i din blogg / företagsnamn och tryck på Generera namn -knappen och få omedelbart massor av blogginläggsidéer som kontrolleras för tillgänglighet för domännamn.

Du kan sedan klicka på den bloggidé du gillar mest och verktyget ger dig steg för att reservera namnet på Shopify. Det här alternativet är perfekt om du planerar att sälja produkter på din blogg. Du kan också ta det bloggnamnet och registrera och köpa det på någon annan webbplats.

Skaffa idéer till blogginamn med Shopify-företagsnamngenerator »

4. Domain.com

domain-bäst-blogg-name-generator

På Domain.com kan du hitta det perfekta namnet på din blogg och köpa domänen, allt på en plats. Börja med att ange en bloggidé i sökfältet för domännamn. Om ditt föredragna bloggnamn tas, kommer Domain.com att ge dig ett gäng liknande idéer för bloggnamn som är tillgängliga. Tillsammans med idéerna för blogginamn visar de också priset för blogginlägg.

När du hittar ett bloggnamn som du gillar kan du lägga till det i din kundvagn. Samtidigt har du möjligheten att köpa en Google G Suite-e-post som matchar ditt bloggnamn, kraftfull webbhotell, SSL-certifikat och en SiteLock-plan för att skydda din webbplats från skadlig programvara, hackare och virus.

Så du kan hitta det perfekta bloggnamnet och börja bygga din webbplats på en gång.

Skaffa idéer till blogginamn med Domain.com »

5. GoDaddy.com

godaddy-blogg-name-generator

GoDaddy är ett välkänt och populärt val för att köpa ett bloggnamn och webbhotell men de har också ett fantastiskt verktyg för företagsnamn som hjälper dig att hitta ett bra namn på din blogg. Skriv ett par nyckelord i sökfältet och klicka på Sök knapp. Om du till exempel anger sökordet “stickning”, kommer verktyget att berätta att domänen knitting.com redan är tagen, och sedan ge dig massor av namnalternativ som är tillgängliga med nyckelordet “stickning” i dem.

GoDaddy visar också kostnaden för bloggnamnet. När du hittar det bloggnamn som passar dig kan du sedan lägga till det i din kundvagn och köpa det direkt. När du checkar ut ger GoDaddy dig också möjligheten att starta din webbplats direkt med deras kostnadsfria testversion av GoDaddy webbplatsbyggare.

Med GoDaddy kan du hitta och köpa det perfekta bloggnamnet för din blogg och börja bygga din webbplats direkt, så att du kan få din blogg igång på mindre än en timme.

Få idéer med bloggnamn med GoDaddy »

6. NameCheap.com

Namecheap-blogg-name-generator

NameCheap.com är en av de bästa bloggeneratorer som finns tillgängliga. Det här verktyget är bäst om du redan har ett bloggnamn i åtanke. Du kan skriva in det bloggnamn du tänker använda och NameCheap berättar om domännamnet är tillgängligt.

Om ditt föredragna domännamn redan har tagits kommer NameCheap att ge dig alternativ för domännamnstillägg som är tillgängliga. Till exempel, om Fishing.com redan har tagits, kommer det här verktyget att ge dig idéer som Fishing.online eller Fishing.fun. Vi rekommenderar dock att hålla fast vid tillägget. Com eftersom det är det mest kända, pålitliga och lätt att komma ihåg.

Om du hittar det bloggnamn du vill ha och det är tillgängligt kan du lägga till det i din kundvagn och köpa det direkt.

Skaffa idéer med namn på bloggar med NameCheap.com »

7. DomainWheel

domainwheel-blogg-name-generator

DomainWheel är en av de nyare bloggeneratorer som är tillgängliga online. Ange bara 1 eller 2 nyckelord i sökfältet och tryck på Sök domän knapp. DomainWheel ger dig sedan ett sortiment av de bästa tillgängliga idéerna för bloggnamn som rör dessa sökord.

På toppen av dessa relaterade blogginläggsidéer ger DomainWheel dig också ett antal slumpmässiga idéer för bloggnamn. De ger också en lista med idéer som rimmar med de nyckelord du angav för att inspirera dig ytterligare. Om du verkligen har fastnat på vilket bloggnamn du ska välja, är detta en bra bloggenerator att prova.

Skaffa idéer med bloggnamn med DomainWheel »

8. InstantDomainSearch.com

instant-domain-search

InstantDomainSearch.com är den sista på vår lista för de bästa blogggeneratorerna. Med denna blogggenerator visas sökresultaten för bloggnamn direkt när du skriver dina sökord i sökfältet.

I sökresultaten kan du se tillägg som är tillgängliga för ditt önskade bloggnamn, nya idéer för bloggnamn i generatorsektionen och relaterade bloggnamn som är till salu.

Om du hittar ett bloggnamn som du gillar kan du köpa det genom att klicka på länken på webbplatsen som leder dig rätt till GoDaddy.

Med dessa fantastiska blogggeneratorer kan du nu starta processen för att hitta det perfekta namnet på din blogg. Med dessa verktyg är det inte bara lätt att hitta det bästa bloggnamnet, men också roligt. Om du gillade den här artikeln kan du kolla in vårt andra inlägg på de bästa bloggplattformarna för nybörjare (jämfört).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map