8 bästa WordPress-onlinekurser och utbildningsleverantörer

Bästa WordPress onlinekurser och utbildningsleverantörer


Letar du efter de bästa WordPress-onlinekurser och utbildningsleverantörer?

Oavsett om du är nybörjare, rutinproff eller tema- eller pluginutvecklare hittar du många olika WordPress-kurser på webben som hjälper dig att lära dig vad du vill med WordPress. Som sagt, inte alla online WordPress-kurser är värda din tid och pengar.

Det är därför vi sätter ihop en lista över de bästa onlinekurser och utbildningsprogram för WordPress.

Att välja den bästa WordPress online-kursen

Du kan hitta flera plattformar som erbjuder handledning och guider som hjälper dig att lära dig WordPress inifrån och ut. Dessa plattformar täcker olika ämnen som webbplatsutveckling, tema- och pluginutveckling, anpassning av WordPress och mer.

Inte varje WordPress online-kurs skapas lika. Du kan hitta kurserna i olika format.

 • Videohandledning
 • Steg för steg guider
 • Tips och tricks
 • WordPress support

Låt oss ta en titt på några av de bästa WordPress-onlinekurser och utbildningsleverantörer på marknaden.

1. WPBeginners gratis videokurs

WPBeginner

WPBeginner är den populäraste WordPress-nybörjarguiden på internet. Det erbjuder gratis onlinekurser, självstudier och videor som hjälper dig att lära dig WordPress. När du registrerar dig för WPBeginners videor får du tillgång till 30+ användbara guider och självstudier GRATIS.

Med dessa videohandledning kan du starta en blogg, skapa en webbplats eller skapa en onlinebutik utan att anställa en utvecklare. Videotutorials diskuterar WordPress-sidor, inlägg, bilder, video / ljudbädda, widgets, verktyg, inställningar och konfiguration.

Annat än så kan du besöka WPBeginners webbplats för att kolla in gratis artiklar, resurser, premium plugins och 100+ rabattkuponger. Faktum är att WPBeginner är en pionjär och enstans lösning för att lära sig WordPress.

Du kanske också vill överväga att gå med i WPBeginners Facebook-grupp. I den här gruppen hittar du många nybörjare som får lösningar på sina problem. Också, Syed Balkhi (grundaren) delar ofta snabba tips och tricks i livevideor som kan hjälpa dig att växa din webbplats snabbt.

Pris: Det är helt GRATIS!

2. WP101

WP101

WP101 erbjuder nybörjarvänliga WordPress-videotutorials. De publicerar professionella videokurser på WordPress för användare på startnivå. Från installation till användning av plugins och teman hjälper WP101 dig att leda dig genom hur du använder populära WordPress-plugins snabbt och enkelt.

Du kan också dra nytta av deras avancerade produktrelaterade kurser, som täcker Yoast, MailPoet, WooCommerce, Jetpack och mer. Det erbjuder också kurser om WordPress-redaktörer, inklusive Gutenberg-blockredigeraren.

Pris: Lifetime Membership-planen kostar $ 99 (engångsavgift).

3. Tuts + WordPress Tutorials

Envato Tuts Plus

Tuts + är en populär WordPress-kodhandledningssida. Den erbjuder hundratals instruktioner för hur du ska lära dig allt om WordPress. Du kan också komma åt dussintals e-böcker och onlinekurser från bästa WordPress-experter.

Ämnen som behandlas i dessa tutorials och kurser inkluderar SEO, temautveckling, pluginutveckling, inlägg och sidor, anpassade inläggstyper, flersidiga nätverk, Gutenberg-block och mer.

Det bästa är att du kan prenumerera på Envato Elements och få tillgång till över 1,6 miljoner användbara artiklar, inklusive obegränsad tillgång till Tuts + tutorials, e-böcker och kurser.

Pris: Det kostar $ 16,50 per månad.

4. Lynda.com

Lynda

Lynda.com är en av de största webbplatserna för online-kurser och tutorials av LinkedIn Learning. Den har ett särskilt avsnitt för WordPress-videotutorials och kurser. Med 51 kurser och 1500+ videoguider för WordPress kan du lära dig nästan allt angående WordPress.

Videohandböckerna täcker flera ämnen, inklusive plugin-utveckling, blogg skapande, webbplatsutveckling, teman anpassning, säkerhet, WooCommerce och mer.

Pris: Från $ 17.99 per månad vid årlig fakturering.

5. Udemy

Udemy

Udemy erbjuder ett brett utbud av onlinekurser i flera ämnen. Det har ett separat avsnitt om videouppvisningar för WordPress. Kurserna sorteras efter lärarnas namn, användarbetyg, antal timmar och nivåer (nybörjare, avancerad, etc.).

Det har 3000+ kurser på WordPress från experterna. Några av lärarna erbjuder över 100 föreläsningar som täcker alla ämnen, inklusive webbdesign, utveckling, temaval, plugins och mer. Du kan ge din feedback när som helst baserat på din erfarenhet av Udemy.

Pris: Kostnaden baseras på tränaren och antalet kurser som erbjuds. Vanligtvis börjar det från $ 19.99.

6. WP-sessioner

WP-sessioner

WP-sessioner erbjuder videohandledning från de bästa WordPress-experterna. Den har dussintals onlinevideosessioner och sju kompletta kurser vardera med flera lektioner. Vissa av deras sessioner har också flera tränare som gör dem unika och extraordinära.

De kan erbjuda ett privat träningsprogram för dig och ditt utvecklingsteam. Programmet inkluderar coachning två veckor, pågående utbildning, privat slackkanal, individuell utvärdering, rapportkort med mera. Du kan avsluta utbildningen när som helst och betala för det du har lärt dig.

Pris: Bli medlem och få tillgång till 160 timmar träning för $ 3.

7. WordPress.tv

WordPress TV

WordPress.tv är en populär WordPress-webbplats av Automattic. Det erbjuder tusentals videor från experter och tränare på internet. Den innehåller också videor från WordCamps (internationella WordPress-konferenser) från alla hörn av världen.

Webbplatsen har ett “Hur man” -avsnitt med hundratals tutorials för att lära dig WordPress. Du kan också dela dina videor på WordPress.tv för att sprida kunskap. Det låter dig gå med i WordPress.tv som volontär för att moderera och granska inlämningar av video.

Pris: Det är gratis.

8. IsItWP

IsItWP

IsItWP är ett populärt sökverktyg för WordPress som du kan använda för att analysera en webbplats webbhotell, tema, plugins och annan information. Den har en blogg med över 1000 handledning, guider och onlinekurser på WordPress.

Om du vill ha fri tillgång till användbara WordPress-tutorials, tips och hacks, gå med i IsItWP: s veckovis nyhetsbrev. Våra experter skickar varje vecka e-postmeddelanden till prenumeranter med massor av WordPress-resurser varje vecka.

IsItWP har produktrecensioner för hundratals WordPress-teman och plugins. Den har också flera recensioner för WordPress-värd gratis. Du kan dra nytta av dessa recensioner för att välja den bästa webbhotell, tema och plugins för din WordPress-webbplats.

Pris: Det är helt GRATIS!

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa WordPress-onlinekurser och utbildningsleverantörer. Du kanske också vill kolla in vår guide för bästa dropshipping-plugins för WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map