9 bästa Google AdSense-alternativ för att tjäna riktiga pengar (2020)

Bästa Google AdSense-alternativ


Letar du efter de bästa Google AdSense-alternativen för att tjäna pengar på din webbplats?

AdSense är den mest populära annonstjänsten i världen för att tjäna pengar på annonser. Om ditt AdSense-konto emellertid är förbjudet eller raderat av någon anledning, måste du använda en annan metod för att fortsätta tjäna pengar på ditt innehåll.

I den här artikeln kommer vi att dela 9 av de bästa Google AdSense-alternativen du kan använda.

Hur man tjänar ”riktiga” pengar med AdSense-alternativ

AdSense är det främsta annonsnätverket för publicister som vill tjäna pengar på sin blogg. Det är så enkelt att tjäna pengar på AdSense. Allt du behöver göra är att placera AdSense-koden på din blogg och annonserna dyker upp när ditt konto har godkänts.

Men det finns många skäl att leta efter ett pålitligt Google AdSense-alternativ.

Kanske har du haft svårt att bli godkänd för ett AdSense-konto, eller kanske ditt AdSense-konto har förbjudits.

Vissa förlag letar också efter ett alternativ eftersom de vill diversifiera sina annonsintäkter genom att tjäna pengar på sin blogg tillsammans med AdSense.

Oavsett vilket skäl du har, det finns två sätt att tjäna pengar på din blogg med ett AdSense-alternativ:

  1. Genom att välja ett alternativt annonsnätverk
  2. Genom att välja ett anslutet nätverk

Att välja ett alternativt annonsnätverk är det bästa valet om du inte har ett aktivt AdSense-konto och vill tjäna pengar på din blogg med annonser.

Att välja ett anslutet nätverk är det bästa valet om du vill diversifiera dina annonsintäkter tillsammans med AdSense. Du kanske också vill kolla in hur du startar affiliate-marknadsföring.

I den här artikeln visar vi dig två olika typer av AdSense-alternativ: annonsnätverk och anslutna nätverk.

Annonsnätverk

1. Media.net

Media.net

Media.net är en liknande tjänst som Google AdSense och kan enkelt användas som ett alternativ. Den visar kontextuella annonser med anpassade mönster som är relevanta för din webbplats innehåll. Det integreras med Yahoo! Bing Nätverkets kontextuella annonser program för att öka din uppsökning.

Med sin inbyggda annonsteknik förbättrar de användarnas engagemang och anpassar utseendet på dina målsidor. Alla deras annonser är helt lyhörda och ser bra ut på alla skärmstorlekar. Media.net betalar in alla intäkter varje 30 dag.

2. Propellerannonser

Propellerannonser

Propellerannonser är ett annat alternativ till Google AdSense. Det är ett prestationsstyrt reklam- och anslutningsnätverk som låter dig skapa konverteringsfokuserade kampanjer. Det har ett AI-system som automatiserar annonsoptimering och ger fantastiska resultat. Propellerannonser är en plattform med självbetjäning med realtids djupgående statistik över dina annonsers resultat.

Det erbjuder flera annonsformat inklusive onclick-annonser, ursprungliga annonser osv. Det kommer också med ett filialprogram för att tjäna provisioner på försäljning. Du kan välja mellan flera betalningsportaler för att få ut dina inkomster. Propellerannonser betalar netto 30. För några få utvalda länder erbjuder de också veckobetalningar.

3. Adsterra

Adsterra

Adsterra är ett digitalt reklamnätverk för publicister och annonsörer. Den levereras med en personlig kontohanterare som övervakar resultatet för dina annonskampanjer. Du kan inrikta dig på webb- och mobiltrafik separat för att få ut så mycket som möjligt av dina annonser. Den visar också resultatstatistik i realtid för dina annonser.

Alla annonser är säkrade av deras interna team och med hjälp av tredjepartslösningar. Minsta utbetalning för Adsterra är 100 $ och de betalar två gånger i månaden till utgivare.

4. AdBuff

AdBuff

AdBuff är ett AdSense-liknande annonsnätverk som förbinder dig med annonsörer. Den har en realtidspanel för att se din inkomststatus, så att du kan hantera dina annonser på rätt sätt. Kontohanteraren låter dig granska annonsens resultat och hjälper dig att optimera den för bättre resultat.

Alla deras annonser är familjevänliga och skyddade från skadligt innehåll. Det har integration med populära reklamföretag för att öka dina intäkter. AdBuff betalar dina intjänade netto 45.

5. Bidvertiser

bidvertiser

Bidvertiser är ett direkt annonseringsnätverk som du kan använda för att tjäna pengar på webbplatsens trafik och innehåll. Den har en kontrollpanel för att optimera din trafik och använder Smartlink-teknik för att skicka dina användare direkt till de valda länkar. Till skillnad från andra annonstjänster kommer ditt konto att godkännas direkt. Annonsformaten inkluderar banners, skjutreglage, popups och mer.

Det fungerar med din webbplats, mobilappar, tillägg och alla andra resurser för att tjäna pengar på din trafik. Bidvertiser visar säkra annonser och integreras med populära betaltjänster, som PayPal, för att skicka dina intäkter. Du kan ta ut dina intjänade intäkter med en saldo så låg som $ 10.

6. PopAds

PopAds

PopAds är ett populärt annonsnätverk och annonspubliceringstjänst. Det är ett direkt alternativ till Google AdSense och är en högt betalande lösning. Du kan få ditt konto godkänt och börja publicera annonser på din webbplats på kort tid.

Alla deras annonser är optimerade för att ladda snabbt och effektivt. PopAds gillar tusentals förlag för sina unika betalningskriterier. De betalar dagligen om du når det lägsta målet för $ 5 / dag.

7. RevenueHits

RevenueHits

RevenueHits är ett annat populärt annonsnätverk på marknaden. Det garanterar snabbt godkännande av ditt konto och ökar annonserna för att generera pengar från din webbplats. Den har flera format för att visa annonser som banners, knappar, reglage, popups osv.

Du kan ta ut dina intäkter via PayPal, Payoneer och andra populära betalningsportaler. Det lägsta inkomstbeloppet för att ta ut dina pengar är $ 50 och de betalar netto 30.

Affiliate Networks

8. ShareASale

Shareasale

ShareASale är det mest populära nätverksmarknadsföringsnätverket. Det erbjuder flera kategorier som mode, teknik, företag etc. som gör att många olika affärsnischer kan tjäna extra pengar. Du kan registrera dig för alla produkter som är registrerade på ShareASale och få din provision vid varje försäljning.

Det kan vara ett alternativ till Google AdSense eftersom det genererar intäkter från din webbplatstrafik. Det är lätt att gå med och du kommer att få betalt varje månad. Du behöver emellertid det lägsta betalningsbalansen på $ 50 på ditt affiliate-konto för att ta ut dina intäkter. Du kan börja tjäna pengar med ShareASale så snart du startar ditt mode, mat, teknik eller någon annan webbplats.

9. Amazon Associates

Amazon Associates

Amazon Associates är ett av de bästa partnerprogrammen i världen. Det kanske inte är ett direkt alternativ till Google AdSense, men du kan tjäna provisioner på att sälja Amazon-produkter på din webbplats. Om du äger en eCommerce-butik kan du helt enkelt registrera dig för Amazon Associates-programmet och visa dynamiska bildannonser på din webbplats.

Eftersom Amazon har miljoner produkter kan du välja att visa de mest relevanta artiklarna på din produktlinje. Amazon Associates betalar upp till 10% provision för varje försäljning.

Du kan också skapa din egen Amazon-affiliate-butik för att tjäna mer pengar. Och kolla också in vår lista över de bästa affiliate-marknadsföringsteman för att starta ditt affiliate-företag med ett knep.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa Google AdSense-alternativen för att tjäna pengar på din webbplats. Du kanske också vill kolla in vår lista över de bästa webbhotellföretagen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map