9 bästa konstant kontaktalternativ för att växa din lista

bästa konstant kontaktalternativ


Letar du efter Constant Contact-alternativ? Constant Contact är en populär e-postmarknadsföringstjänst för webbplatser för små företag. I den här artikeln delar vi de mest populära alternativen för konstant kontakt som du kan använda.

Varför ska du leta efter konstanta kontaktalternativ?

Constant Contact är en populär e-postmarknadsföringstjänst för små företag. Den erbjuder en 60-dagars gratis provperiod, så du kan testa dess funktioner noggrant innan du registrerar dig för premiumserviceplanen. Det är det perfekta valet för nybörjare och hanterar små abonnentlistor enkelt. Du bör kolla in vår fullständiga Constant Contact-recension för mer information.

När tiden går kan du behöva titta på andra populära e-posttjänster för att få fler funktioner och funktioner som saknas i Constant Contact.

Det finns många e-postmarknadsföringstjänster som du kan kolla in på din webbplats. Dessa tjänster kan konkurrera med Constant Contact när det gäller funktioner och prissättning.

Med det sagt, låt oss ta en titt på de mest populära alternativen för konstant kontakt som du kan använda.

1. SendinBlue

SendinBlue

SendinBlue är en populär e-postmarknadsförings- och textmeddelandeplattform. Det är nybörjarvänligt att ställa in och superenkelt att använda. Du kan köra flera marknadsföringskampanjer och kampanjer från din webbplats med SendinBlue. Det gör att du kan skapa anpassade meddelanden baserat på användarnas beteende och säkerställer meddelanden.

Det debiteras endast för antalet e-postmeddelanden du skickar. Deras gratis konto erbjuder obegränsade kontakter med 9000 e-postmeddelanden tillåtna varje månad. Kolla in den här fullständiga granskningen av SendinBlue för mer information.

Pris: $ 25 / månad för upp till 40 000 e-postmeddelanden.

2. Droppa

Droppa

Drip är den mest populära e-handelsbaserade e-marknadsföringslösningen. Det kommer med en intelligent marknadsföringsautomationsteknik för att uppmuntra dina besökare att registrera sig för din e-postlista. Med hjälp av Drip kan du skapa konversationer med dina användare och skicka tidiga e-postmeddelanden till dem i enlighet med deras beteenden, som en produktsida som de tittade på eller en webbsida de besökte.

Det låter dig skicka anpassade textmeddelanden till dina användare. Drip kontrollerar om användaren besöker din webbplats för första gången eller om besökaren är en vanlig användare, så meddelandet kan skickas i enlighet därmed. Du bör läsa denna fullständiga droppgranskning för att veta mer.

Drip är gratis för de första 100 prenumeranterna, vilket innebär att du kan testa dess funktioner och skicka e-post / textmeddelanden till användare.

Pris: 49 $ / månad för upp till 2500 prenumeranter.

3. AWeber

AWeber

AWeber är en utmärkt e-postmarknadsföring och lead generationstjänster för småföretagens webbplatser. Det är enkelt att bygga mobilvänliga prenumerationsformulär med AWeber för att växa din e-postlista. Det kommer med en dra och släpp-byggare för att skapa e-postmeddelanden och konfigurera ett automatiserat system för att skicka nyhetsbrev.

AWeber har flera kundsupportkanaler inklusive livechatt, telefon och e-postbaserat support som hjälper dig att köra dina e-postmarknadsföringskampanjer smidigt. Deras 30-dagars kostnadsfria testperiod låter dig bli bekväm med deras plattform genom att skicka e-post till dina abonnenter under en hel månad innan du måste betala något.

Pris: $ 19 / månad för upp till 500 prenumeranter.

4. MailChimp

MailChimp

MailChimp är en kraftfull, prisvärd e-postlösning. Det är bäst för alla typer av webbplatser och har funktioner för att skapa vackra målsidor. Du kan använda dessa sidor för att konvertera dina besökare till kunder.

Det är lätt att integrera MailChimp med WordPress. MailChimp för WooCommerce är en annan fantastisk tjänst för din eCommerce-butik. Det fungerar bra med många andra appar på marknaden också. Du vill också kolla MailChimps konkurrenter i jämförelse från våra experter.

Det bästa med MailChimp är deras gratis plan, som du kan använda för att skicka upp till 12 000 e-postmeddelanden per månad.

Pris: $ 10 / månad.

5. CovertKit

ConvertKit

ConvertKit är en e-postmarknadsföringsprogramvara för författare, förlag och bloggare. Den levereras med en visuell automatiseringsbyggare som hjälper dig att skapa automatiserade e-posttunnlar för att vägleda dina besökare genom dina samtal till handling. CovertKit gillar också YouTubers och podcasters.

Det låter dig skapa vackra prenumerationsformulär, skicka anpassade e-postmeddelanden, förstå användarnas beteende och mer. Den 14-dagars gratisversionen ger dig tillgång till testen av deras premiumtjänst.

Pris: $ 29 / månad för upp till 1000 prenumeranter.

6. GetResponse

GetResponse

GetResponse är en robust e-postmarknadsföringstjänst för företagswebbplatser. Det kommer med e-postmallar, användargränssnitt, registreringsformulär och mer. Det erbjuder också marknadsföringsverktyg för att öka din webbplatstrafik och konvertera dina besökare till prenumeranter.

Förutom e-postmarknadsföring kan du använda GetResponse för att vara värd för webbseminarier och skapa målsidor med interaktivt innehåll. Den har livechatt, e-post och telefonbaserat support som hjälper dig att lära dig om programvaran. GetResponse ger dig en 30-dagars gratis provperiod för att testa deras tjänst.

Kolla också in de bästa intercomalternativen för att hitta de populära livechattjänsterna.

Pris: $ 15 / månad.

7. ActiveCampaign

ActiveCampaign

ActiveCampaign är en CRM-baserad (Customer Relationship Management) e-postmarknadsföringslösning som kan användas för att skapa anpassningsbara e-postmeddelanden. Du kan designa e-postkampanjer utifrån användarnas beteende och avsikt. Funktionerna inkluderar spårning av händelser på plats, WordPress-integration, expertmigrationsservice och faktureringsappar.

Den har en dra och släpp-byggare för att skapa e-postmeddelanden direkt och skicka dem till dina prenumeranter. ActiveCampaign kan också skicka textmeddelanden till dina användare. Du kan använda deras premiumtjänst gratis de första 14 dagarna.

Pris: $ 9 / månad för upp till 500 kontakter.

8. Kampanjövervakare

CampaignMonitor

Campaign Monitor tillhandahåller e-postmarknadsföring och automatiseringstjänster för företagswebbplatser. Det kommer med en drag and drop-byggare för att skapa professionella e-postmeddelanden. Campaign Monitor hjälper dig att skapa en visuell kundresa för att engagera dina besökare och öka dina intäkter.

Det låter dig skapa segmentbaserade e-postmeddelanden och det kan enkelt integreras med hundratals online-appar, inklusive Shopify, WordPress, Facebook, Magento och mer. Du kan skapa ett gratis konto med begränsade e-postmeddelanden och åtkomst till deras bibliotek med gratis e-postmallar.

Pris: $ 9 / månad för upp till 500 e-postmeddelanden.

9. Delivra

Delivra

Delivra är en premium, professionell programvara för e-postmarknadsföring. Den har ett smart automatiseringsverktyg för e-post som utnyttjar kunddata från flera resurser att använda i dina marknadsföringskampanjer. Det gör att du kan spåra kunddata och visa statistik om dina kampanjer.

Du kan begära en demo för att lära dig mer om plattformen. Delivra har telefonbaserat support för att snabbt få svar på dina frågor.

Pris: 119 $ / månad för 10 000 kontakter.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att upptäcka de mest populära alternativen för konstant kontakt. Du kanske också vill kolla in vår guide för de bästa innehållsmarknadsverktygen och plugins för WordPress och listan över CRM-programvara för småföretag.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map