9 bästa mobiltelefonplaner för småföretag för 2020 (jämfört)

Bästa småföretags mobiltelefonplaner


Letar du efter de bästa mobiltelefonplanerna för småföretag?

Affärsplaner för mobiltelefoner gör att du kan utöka samtal från företagsnummer till dina mobiltelefoner eller webbapplikationer utan att behöva en annan enhet för varje nummer. Det är ett bra sätt att hantera ditt företag på en mobiltelefon.

I den här artikeln kommer vi att dela några av de bästa mobiltelefonplanerna för småföretag.

Att välja den bästa småföretagens mobiltelefonplan

Det finns många affärsplaner för mobiltelefoner tillgängliga på marknaden. Det kan skapa förvirring bland användarna att välja den bästa tjänsten för deras lilla företag.

Här är vad du behöver leta efter i en mobiltelefontjänst för småföretag:

 • Samtalstid och väntetid
 • Anrop för inspelning av samtal
 • Auto-skötare och samtal dirigering
 • Online instrumentpanel för att lägga till nya teammedlemmar
 • Tillåter flera enheter (mobiltelefon, fast telefon, surfplatta, dator) att ta emot ett samtal från ett enda nummer
 • Vidarekoppling, överföring och nummerpresentationstjänst

Mobiltelefonplanerna för småföretag kan erbjuda fler alternativ och funktioner. Du måste undersöka dina krav för att välja den perfekta mobiltelefonplanen för ditt företag.

Låt oss titta på några av de bästa mobiltelefonplanerna för småföretag som du kan använda.

1. Nextiva

Nextiva

Nextiva är en populär mobiltelefonstjänst för små företag för att förbättra din kommunikation. Den har massor av funktioner som obegränsat samtal, röstbrevlåda till e-post, auto skötare, HD röstkvalitet, direktkonferenssamtal och mer.

Det tillåter samtalskö och en receptionist att hantera de länge vänta samtal. Du kan integrera tredjepartsappar med Nextiva för rapportering, fakturering, programvara för hantering av kundrelationer och andra syften.

Nextiva erbjuder också livechatt, undersökningar online, samtalsloggar och andra funktioner som företagstelefontjänster. Det är den perfekta VoIP-telefontjänsten (Voice) för enskilda företag och flera platser.

För de senaste rabatterna, se vår Nextiva-kupongsida.

2. RingCentral

Ringcentral

RingCentral är en utmärkt telefontjänst för små företag. Det kommer med samtalsloggar för att hantera historiken för alla dina affärssamtal. Det tillåter integrationer med användbara applikationer för att utöka funktionaliteten för din företagstjänst.

Andra viktiga funktioner inkluderar skärmdelning, videosamtal, konferenser, snabbmeddelanden, samtalinspelningar och fax. Du kan också hantera anrops-ID, samtal väntar, överföringar och mer från din instrumentpanel. Det är enkelt att konfigurera och använda på några minuter.

3. Gräshoppa

gräshoppa

Grasshopper är en perfekt virtuell telefontjänst för små företag. Det skiljer dina personliga och professionella samtal för effektiv kommunikation. Du kan välja ett lokalt nummer i specifika länder för att skapa förtroende bland ditt samhälle och svara på samtal var som helst med din mobiltelefon eller stationära applikationer.

Utöver det lokala numret erbjuder det fler alternativ att välja ett nummer för ditt lilla företag, inklusive ett avgiftsfritt nummer, fåfängtal, 800 nummer och 833 nummer.

4. Phone.com

Phonecom

Phone.com är en professionell mobiltelefonitjänst för små företag. Det ger dig möjlighet att välja mellan ett lokalt nummer eller avgiftsfritt nummer för dina affärssamtal. Du kan använda valfri telefon för att svara på samtal, inklusive fast telefon eller mobil. Det kommer med grundläggande funktioner som vidarekoppling, samtal dirigering, konferenssamtal osv.

Med Phone.com får du också obegränsade tillägg, röstbrevlåda till e-post, samtalinspelning, live receptionist, globala nummer och mer. Den har flexibla prissättningsplaner och låter dig lägga till obegränsade användare till tjänsten.

5. AT&T

ATT

PÅ&T är en annan populär affärstelefon, TV och internettjänst. Det låter dig hålla kontakten med dina användare hela tiden. Den har obegränsade premiumplaner för samtal och snabbmeddelanden till användare. Du får upp till 4 rader med var och en av deras planer.

Funktionerna i premiumplanerna inkluderar obegränsad samtalstid, texter och datatjänster för specifika länder som Mexiko och Kanada. Det erbjuder också HD-streamingtjänster och mobil hotspot.

6. Verizon

Verizon

Verizon är en premium mobiltelefonitjänst för små företag. Det erbjuder obegränsad samtalstid, texter och datatjänster för upp till 5 användare. Det har lite dyra planer än andra företagstjänster på denna lista.

Det låter dig hålla kontakten var som helst genom att dela data mellan en eller flera mobila surfplattor, hotspots och andra enheter. Du kan också köpa separata planer för en grundläggande telefon, surfplatta eller vilken hotspot-enhet som helst.

7. Google Voice

Google röst

Google röst är en smart röstsamtal och mobiltelefontjänst för små företag. Det låter dig använda ett röstnummer för att ta emot samtal var som helst med smartphone och webbapplikationer. Liksom andra mobiltelefontjänster erbjuder det vidarekoppling, överföring och röstmeddelandetjänster.

Det ger dig möjlighet att blockera skräppostsamtal och ställa in samtalstiden på dina enheter. Med Google Voice får du ett gratis USA-baserat nummer för att ringa samtal, texter och röstmeddelanden.

8. Vonage

Vonage

Vonage är en annan professionell mobiltelefontjänst för små företag. Det är kompatibelt med Amazon Chime för att tillåta videosamtal och onlinekonferenser för effektiv kommunikation. Det erbjuder molntjänster VOIP-tjänster och mobilåtkomstfunktion för att ta emot samtal var som helst med en internetanslutning.

Andra funktioner inkluderar en online instrumentpanel för att hantera samtal väntar, vidarekoppling, överföring och mer. Du kan också lägga till nya användare enkelt från administrationsportalen.

9. T-Mobile

T-Mobile

T-Mobile är en dyr mobiltelefonitjänst för små och stora företag. Det kommer med obegränsade samtal, data och textmeddelandeplaner som du kan använda var som helst i världen. T-Mobile gör det möjligt att hantera flera nummer från en enhet eller ett nummer från flera enheter.

Funktionerna inkluderar röstmeddelanden, vidarekoppling, samtals-ID och landsspecifik täckning. Det erbjuder upp till 12 rader och debiterar dig per linje.

Vi hoppas att den här artikeln har hjälpt dig hitta de bästa mobiltelefonplanerna för småföretag. Du kanske också vill kolla in vårt expertutbud av de bästa registratorerna för domännamn.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map