Divi vs. Avada: Vilket tema är BÄSTA för dig? (Jämfört)

divi vs avada


Letar du efter det bästa WordPress-temat för din webbplats? Om du läser detta har du antagligen redan gjort huvuddelen av arbetet. Du har minskat din sökning till två val: Divi eller Avada. Men vilken är verkligen bäst?

Utifrån kan dessa två populära teman tyckas likna vad gäller funktioner och flexibilitet. Därför kommer vi att gräva djupt för denna djupgående jämförelse. Vi undersöker varje temas användarvänlighet, funktioner, tillgänglig dokumentation och prissättning för att avgöra vilket tema som vinner slaget: Divi vs. Avada.

Låt oss rocka!

Översikt: Divi mot Avada

Divi

Divi

Divi är ett superflexibelt, kraftfullt WordPress-tema. Det byggdes av eleganta teman, en extremt populär marknad för WordPress-teman. Du kan använda det som ett överordnat tema för många WordPress-teman inklusive alla teman som byggts av eleganta teman. Divi säljs tillsammans med Elegant Themes klubbmedlemskap.

Detta tema är känt för den avancerade dra och släpp Divi Builder, som fungerar bra med många populära WordPress-teman. Divi Builder hjälper dig att skapa sidor direkt utan att skriva en enda kodrader. Du kan helt enkelt flytta elementen på byggaren med musen för att designa dina sidor.

Divi är lättanvänd och enormt populärt bland nybörjare som vill skapa en blogg eller webbplats.

Avada

Avada

Avada har varit ett bästsäljande WordPress-tema konsekvent under flera år på denna punkt. Det kan användas för att skapa alla typer av webbplatser, bloggar, målsidor eller onlinebutiker. Det levereras med massor av användbara WordPress-plugins som du kan använda för att göra din webbplats sticker ut från mängden.

Det är enkelt att installera i WordPress. Du kan använda populära plugins för sidbyggare för att designa sidor med Avada. Det kommer också med flera förbyggda mönster som du kan anpassa, så att du kan ha den webbplats du önskar utan att behöva designa den helt från början. Det är packat med obegränsade färger och stilar.

Avada är betrodd av tusentals användare och det är det mest sålda temat från många marknadsplatser.

Funktioner: Divi vs. Avada

Divi

Som ett av de mest populära WordPress-teman som finns, är det ingen överraskning att Divi har massor av fantastiska funktioner. Allt börjar med deras exklusiva Divi Builder, en kraftfull drag-and-drop-byggare för rörliga element på din temasida. Divi Builder gör det enkelt för dig att designa dina egna sidor. Du kan rita kolumner och rader för att lägga till moduler via dra och släpp.

Divi-byggare

Andra anmärkningsvärda funktioner inkluderar flera färdiga Divi-layouter och -design med Divi-tema. Dessa layouter ger din webbplats direkt ett professionellt utseende. Divi-tema har en layout för nästan alla typer av webbplatser som kan tänkas. Du kan helt enkelt välja en layout och göra några justeringar för att anpassa den för ditt märke. Dessa förbyggda layouter sparar enorma mängder tid eftersom du inte behöver redigera temat från början.

Kolla också in dessa mycket anpassningsbara Divi-barntema.

Dessutom har Divi-teman flera innehållstyper och moduler. Dessa innehållsmoduler låter dig infoga olika typer av innehåll och media på din webbplats. Du kan använda Divi Builder för att justera dessa moduler inom valfritt avsnitt. Med den levande WordPress-anpassaren kan du också förhandsgranska de slutliga resultaten innan du publicerar.

Divi-tema har kraftfulla, praktiska integrationer. Det fungerar perfekt med WooCommerce för att skapa en onlinebutik. Liksom andra moduler om temat kan du använda Divi Builder för att designa din eCommerce-butik. Divi stöder WPML och flera RTL-språk för att skapa en flerspråkig webbplats.

Avada

Avada har ett brett utbud av användbara funktioner. Det är verkligen ett mångsidigt WordPress-tema och kan användas för att skapa alla typer av webbplatser. De inkluderade obegränsade mönster och mallar som hjälper dig att bygga en webbplats som tillgodoser din specifika affärsnisch på nolltid. Alla dessa mönster är helt anpassningsbara så att du snabbt kan ändra färger och stilar. Du kan redigera mallarna med panelen för enkla temalternativ.

Avada designer och layouter

Den levereras med en Fusion Core-plugin som är utformad specifikt för Avada-temat. Plugin lägger till Fusion-sidbyggaren för enklare anpassning. Du kan använda sidbyggaren för att skapa dina målsidor med alla andra funktioner i Avada-temat. Förutom sidbyggaren får du också en bildreglage, mega-meny och en kortkodgenerator.

När det gäller integrationer, kan Avada-tema kombineras felfritt med WooCommerce WordPress-plugin för att förvandla din webbplats till en eCommerce-butik. Du kan anpassa andra funktioner i Avada-temat med din onlinebutik för att göra det iögonfallande och stilfullt. Avada stöder också bbPress-forum för att starta ett forum på din webbplats. Andra integrationer inkluderar Font Awesome-ikoner för att lägga till vackra ikoner till dina navigationsmenyer, sociala mediamenyer osv.

Avada levereras packad med flera WordPress-plugins, inklusive Revolution Slider, Layer Slider, Elastic Slider och mer. Temat är mycket lyhörda, och det fungerar bra på alla skärmstorlekar och enheter.

Användarvänlighet: Divi mot Avada

Divi

Divi är lätt att installera och nybörjarvänligt från installationsprocessen till slutligen lanseringen av din webbplats. Den har professionell design och layouter som kan användas som en hopppunkt. Du behöver bara lägga till ditt eget innehåll och din webbplats är redo att rulla.

Funktionerna i Divi-temat gör det riktigt enkelt även för absoluta nybörjare att designa en professionell webbplats. Med enkla anpassningsalternativ kan du lägga till eller ta bort alla moduler från din webbplats. Den har en lättförståelig kontrollpanel för att hantera webbplatsens funktioner.

Avada

Avada har så många funktioner att många antar att du behöver professionell utvecklingsfärdighet för att använda temat. Den är dock utformad på ett sådant sätt att även en användare med liten eller ingen kodningskunskap kan installera Avada och skörda sina fördelar.

Avada-funktioner

För att det ska se ut som demowebbplatser måste du lägga till ditt innehåll inom temat. Avada är flexibel för att skapa målsidor, bildreglage, portföljer, bildspel osv. Fusion-sidbyggaren ger dig full kontroll över webbplatsens design och layout. Det låter dig också skapa din egen webbplatsdesign med dess enkla dra och släpp-funktionalitet.

Avada har en demoinstallatör som hjälper mycket när du kommer igång. Det kommer att visa en webbplats som liknar den valda demon och du kan snabbt byta ut dummyinnehållet för att lägga till ditt eget.

Support och dokumentation: Divi mot Avada

Divi

Divi-tema kommer med eleganta temas klubbmedlemskap, vilket i sin tur ger dig fullständig tillgång till deras omfattande dokumentation, supportforum och deras kundtjänstteam.

Elegant Themes har en välutbildad personal av yrkesverksamma som är tillgängliga för att hjälpa till med dina temafrågor. Ditt medlemskap ger dig supportåtkomst under ett år, varefter du kan förnya ditt prenumeration om du behöver ytterligare support.

Med denna supportlicens kan du också installera Divi på så många webbplatser du vill. Du kan till och med använda den för att bygga klientsajter. Din licens ger dig också rätt till gratis temauppdateringar.

Avada

Avada-tema skryter om sitt supportteam på deras webbplats och med goda skäl. Deras team ger verkligt stöd från de faktiska människorna som skapade temat.

Avada är mycket väl dokumenterad. Varje funktion i temat förklaras i detalj och innehåller steg-för-steg-instruktioner som ingår i tematets dokumentation. Dokumentation är också tillgänglig för de extra plugins som levereras med Avada.

Prissättning: Divi mot Avada

Divi

För att få Divi-temat måste du registrera dig för ett Elegant Themes-medlemskap. Den har två planer: Årlig åtkomst och åtkomst till livstid.

Divi-prissättning

Den årliga åtkomstplanen innehåller alla teman och plugins som finns tillgängliga från Elegant Teman, inklusive Divi. Den har obegränsad webbplatsanvändning och en årlig förnyelse för $ 89 / år. Den här planen inkluderar temauppdateringar och premiumkundsupport från det professionella teamet bakom eleganta teman.

Dock kostar livstidsåtkomstplanen 249 dollar. Det erbjuder allt som ingår i den årliga åtkomstplanen för en engångsavgift. När du har betalat har du tillgång till teman och plugins från eleganta teman under hela företagets livstid. Den här planen innehåller även uppdateringar av livslängd och professionell kundsupport.

Du har flexibiliteten att avbryta ditt medlemskap eller uppgradera / nedgradera till valfri plan när som helst.

Avada

Avada-tema har en vanlig licens som kostar $ 60 / år. Det innehåller 6 månaders kundsupport, temauppdateringar och alla Avadas funktioner. Du kan utöka kundsupporten till 1 år genom att betala ytterligare $ 18 med den ordinarie licensen.

Prissättningen är mycket rimlig jämfört med andra WordPress-teman med funktioner som liknar Avadas.

Vår bedömning: Divi mot Avada – Vilket tema ska du välja?

Utan tvekan är Divi ett av de populäraste WordPress-teman på marknaden. Med drag-and-drop-byggaren kan du bygga en webbplats som du vill. Oavsett om du är en absolut nybörjare eller en erfaren utvecklare, är Divi det bästa valet för dina behov.

En nybörjare kan enkelt skapa en webbplats utan att anställa en professionell. En utvecklare kan enkelt bygga hundratals webbplatser för sina kunder tack vare hela webbplatspaket. Kolla in denna granskning av Divi-teman.

Om du följer ett allt-i-ett-tema som levereras med massor av användbara plugins och inbyggda funktioner, kan du överväga att köpa Avada. Den största fördelen är att du inte är begränsad till en enda webbplats; Du kan använda Avada för att skapa så många webbplatser du vill. Avada har alla funktioner du kan förvänta dig av vad som anses vara världens mest kraftfulla och pålitliga WordPress-tema.

Vi hoppas att du gillade den här artikeln som jämför Divi mot Avada och att du nu har en bättre uppfattning om vilket är det bästa temat för din webbplats. Om du gillade den här artikeln kanske du också gillar vårt inlägg om de bästa GRATIS WordPress-bloggtemaen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me