Drip Review: Hur är det annorlunda? Är det värt priset?

dropp-review


Undrar du om Drip är rätt e-postmarknadsföringsverktyg för dig? Vill du veta hur Drip är annorlunda och om det är värt priset?

I denna Drip-granskning täcker vi funktioner, priser och support för att informera dig om Drip är det bästa marknadsföringsautomatiseringsverktyget för din eCommerce-verksamhet..

Om dropp

dropp-review-vad-är-dropp
Drip är ett populärt automatiseringsverktyg för e-postmarknadsföring. Det är ett av de nyare e-postmarknadsföringsverktygen på marknaden, som kommer ut 2013 och senare förvärvas av människorna bakom LeadPages. Men det har snabbt blivit en av de bästa marknadsföringsautomatiseringslösningarna för företag av alla slag, inklusive utgivare, e-handelshandlare och småföretag.

Relaterad: 11 bästa QuickBooks-alternativ för småföretag.

Drip erbjuder sömlös integration med många verktyg från tredje part, så att du enkelt kan förvandla kunddata till handling. Med WooCommerce-integration kan du till exempel skicka inköpsdata och annan viktig användarinformation till ditt Drip-konto. Du kan sedan förvandla dessa insikter till intäkter genom att utlösa automatisering baserat på dina affärsmål.

Drip Review: Vad gör Drip unikt?

Du kanske redan vet att Drip gör det möjligt för dig att samla in e-postadresser, lägga till användare i olika droppkampanjer, skicka ut autosvar-e-postmeddelanden och dela upp dina kampanjer. Men vad gör Drip unikt?

Väl, Droppa är INTE din typiska, billiga e-postmarknadsföringstjänst som helt enkelt gör jobbet. Det hjälper dig att förstå din målgrupp genom att samla in eventuellt ALLA användardata från din webbplats, plugins och tredjepartsverktyg och sedan låta dig förvandla dessa insikter till intäkter genom att skicka personliga e-postmeddelanden som troligen kommer att öppnas och kopplas in.

Låt oss gå igenom några av de mördare, unika funktioner som Drip erbjuder.

Droppfunktion 1: Spårning av händelser

En av Drips mest unika funktioner är deras spårning av evenemang. Många e-postmarknadsföringstjänster erbjuder taggar för att hantera din e-postlista. Taggar används för att beskriva ditt förhållande till en kund. Du kan tilldela taggar till varje kund för att visa vad deras historia är för ditt företag. Om de till exempel har köpt vissa produkter, om de har besökt vissa sidor och så vidare. Sedan kan du skicka ett e-postmeddelande till alla personer på din lista som har en viss tagg för att skicka mer personliga e-postmeddelanden.

Men istället för att bara ha taggar tar Drip det ett steg längre med spårning av händelser.

dropp-händelse-spårning

Drips spårning av evenemang spårar faktiskt abonnentaktivitet och lagrar och överför informationen. Så istället för att ha taggar utan data bakom sig, spårar Drip all den informationen åt dig.

Drip ger dig den utförda åtgärden (som skickat formulär “A”), datum och tid då åtgärden utfördes och metadata (som om de använde en kupong vid köp). Detta gör att du kan bli riktigt specifik med de e-postmeddelanden du skickar. Ju mer specifikt och personligt ett e-postmeddelande är för en abonnent, desto mer troligt kommer de att uppmärksamma och vidta önskad åtgärd.

Relaterat: Hur man spårar länkar och knappklick i WordPress

Droppfunktion # 2: Visuella arbetsflöden

En annan unik funktion som Drip erbjuder är deras visuella arbetsflöden. Visuella arbetsflöden hjälper dig att enkelt utforma avancerade e-postkampanjer. Istället för att bygga en platt e-postkampanj som “Om de köpte den här produkten, vänta en dag och skicka den här e-posten” kan du skapa en e-postkampanjkarta med smart, sofistikerad logik.

Kolla också in den här kompletta guiden om hur du skapar ett nyhetsbrev via e-post direkt.

Du kan designa en kampanj som är mer “Om de köpte den här produkten, skicka dem den här. Om de inte köpte den här produkten, skicka det här meddelandet istället. ”

droppgranskning-arbetsflöde

Att se arbetsflödet visuellt hjälper dig att bygga komplicerade, högspecifika automatiserade e-postmarknadsföringskampanjer för att perfekt tillgodose dina behov. Visuella arbetsflöden kan också spåra var dina prenumeranter är i processen så att du enkelt kan spåra deras framsteg.

Droppfunktion 3: Anpassade fält

Många e-posttjänstleverantörer tillhandahåller fält för de enskilda prenumerantens förnamn, efternamn osv. Men med Drip kan du lägga till dina egna anpassade fält för att upprätthålla unik information för varje enskild abonnent, till exempel deras plats, affärstyp, ett anslutnings-id, där de valde in från och så vidare. Du kan till och med lägga till anpassade fält baserade på vilka blogginlägg dina prenumeranter har läst eller vilka sidor i din onlinebutik de bläddrar i.

dropp-anpassade-fält

Du kan lägga till så många anpassade fält du vill. Och eftersom Drip kan använda de anpassade fälten som en trigger för en automatiseringsregel, kan du skapa superanpassade e-postkampanjer.

Prissättning och support för dropp

Drip erbjuder 3 olika prisplaner: Basic, Pro och Enterprise. Planen du väljer beror på hur många e-postprenumeranter du har.

Grundplanen är $ 49 per månad för upp till 2500 personer och du kan skicka obegränsade e-postmeddelanden. Pro-planen är $ 122 per månad för upp till 5000 personer och obegränsade e-postmeddelanden. Slutligen finns det Enterprise planen för över 5000 personer och priset per månad varierar beroende på hur stor din e-postlista är. De tillhandahåller en online-kalkylator för att bestämma din månadskostnad för Enterprise-planen.

dropp-review-prissättning

Som ni ser kan du börja med Basic-planen om du har 2500 e-postprenumeranter eller mindre. Men när ditt företag och din e-postlista växer måste du uppgradera till en dyrare plan.

Drip är en av de dyrare marknadsföringstjänsterna via e-post men du betalar för åtkomst till alla Drips unika och kraftfulla funktioner. Du har möjlighet att prova Drip gratis men med deras två veckors gratis provperiod.

När du väljer Drip får du massor av stöd. De erbjuder chatt- och e-poststöd dygnet runt med alla planer. De ger också ett FAQ-avsnitt för att svara på vanliga frågor, API-dokumentation samt ett sökbart Knowledge Base-avsnitt för att hjälpa dig med allt du behöver, inklusive kampanjer, sändningar, automatisering, analys, integration och mer.

dropp-review-support

En annan speciell supportfunktion som Drip tillhandahåller är deras Drip Certified Consultants. Den här officiella katalogen med certifierade droppkonsulter kan hjälpa dig att uppnå dina affärsmål och få ut det mesta av Drip om du inte är en sådan expert.

dropp-support-dropp-review

Du kan bläddra igenom katalogen, hitta en expert som matchar dina behov och kontakta dem för att schemalägga en konversation. Du måste betala experten för deras tjänster men du kan vara säker på att de är trovärdiga och skickliga.

Skyrocket dina konverteringar med Drip + OptinMonster

Som vi nämnde kort tidigare har du med Drip möjlighet att skapa optins för att få fler e-postabonnenter. Pop-up-optins är utmärkta för att ta tag i dina besökares uppmärksamhet och uppmuntra dem att gå med i din e-postlista.

Drip har en grundläggande personlig popup-lösning. Det finns bara en mall för optinformulär men du kan skriva in din egen rubrik och formulärbeskrivning, ladda upp ditt eget foto för att matcha ditt märke och välja vilka sidor din optinformulär ska visas på. Du kan också välja mellan två olika beteendetrigrar för dina optins, popupen kan visas baserat på tidsfördröjning och utgång utlöst.

dropp review-optins

Men om du vill ha en mycket anpassningsbar och personlig lösning rekommenderar vi att du använder OptinMonster tillsammans med Drip.

optinmonster-popups

OptinMonster är ett kraftfullt ledgenerationsverktyg för din webbplats. Med OptinMonster kan du enkelt skapa mycket anpassade, personliga och iögonfallande popup-formulär för din webbplats utan att behöva röra en kodrad. Det fungerar också på alla typer av webbplatsbyggare och integreras med alla de mest populära e-postmarknadsföringstjänsterna inklusive Drip.

OptinMonster ger dig ett antal popup-formmallar du kan välja mellan inkludera ett antal popup-fönster som är perfekta för e-handelswebbplatser. Några av dessa mallar inkluderar övergången till kassan, kassan, kläder, semester, Black Friday och mer.

optinmonster-popup-mallar

Dessutom kan du med OptinMonster välja mellan ett brett spektrum av beteendestigrar. Du kan välja från visningsalternativ som avsluta upptäckt, tid på sida, rullad avstånd, besökarens plats och mycket mer.

optinmonster-Display-regler

OptinMonster har ett antal andra fantastiska funktioner inklusive MonsterLinks 2-stegs-optins, geo-platsinriktning, nedräkningstimer, kuponghjul-optins, riktade kampanjer, omvandlingsanalys, och listan fortsätter.

Att använda OptinMonster förutom Drip hjälper dig att växa din e-postlista som galen.

Om du vill lära dig att skapa en effektiv popup med hjälp av OptinMonster, kolla in vår kompletta handledning Hur man skapar ett popup-formulär i WordPress (steg för steg).

Relaterad: Bästa plattformar för e-postmarknadsföring.

Vår bedömning: Bör du använda dropp?

När du börjar är oddsen bra att du inte behöver Drips exklusiva funktioner för att bygga din lista. Men du behöver dem när dina affärs- och automatiseringsbehov växer.

Det kan vara skrämmande att börja med ett medioker e-postmarknadsföringsverktyg och migrera till droppa nedåt. Det är därför vi alltid rekommenderar att du har den viktiga verktygssatsen, som Drip i ditt marknadsföringsarsenal, när du startar en e-postlista.

Du kan börja med att registrera dig för en gratis provperiod på 14 dagar. Du kommer att debiteras först när rättegången är slut.

Vi hoppas att du tyckte om denna Drip-granskning och har lärt dig om Drip är rätt e-postmarknadsföringsautomatik för dig. Om du gillade den här artikeln kan du läsa våra guider om varför du behöver bygga en e-postlista nu (& Hur man gör det) och bästa e-post nyhetsbrev plugins.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map