Erbjuder Bluehost månadsbetalning? (Måste veta fakta!)

bluehost månadsplan


Undrar du om Bluehost erbjuder månatlig betalning? Om du vill vara värd för din webbplats med Bluehost har du gjort ett bra val. Bluehost är ett av de mest populära webbhotellbolagen där ute och driver över 2 miljoner webbplatser. Bluehost är också det bästa webbhotellet som rekommenderas av WordPress.org, de erbjuder problemfri WordPress-installation, 24/7 support och mer. Men om du är nybörjare och har en budget, verkar en Bluehost-månadsplan vara det bästa alternativet för dig.

Men tyvärr finns det ingen Bluehost-månadsplan. Även om Bluehost inte erbjuder månatlig betalning kan du fortfarande vara värd för din webbplats med en budget. I den här artikeln visar vi dig hur du får den lägsta pris som finns på Bluehost.

Låt oss börja.

Webbhotell Månadsplan Showdown

Du kan överväga att titta på några andra populära webbhotellleverantörer som erbjuder månatliga planer för att spara pengar. Men medan du kanske betalar lite framme kan dessa månatliga planer kosta dig mer pengar på lång sikt. Så låt oss titta närmare på några månadsplaner för webbhotell.

Hostgator

HostGator är en annan populär webbhotellleverantör, och till skillnad från Bluehost erbjuder de månatliga betalningsplaner.

Hostgator månad planlösning

HostGators mest grundläggande webbhotellplan, som kallas Hatchling-planen, kostar $ 10,95 per månad.

$ 10,95 multiplicerat med 12 månader, det verkar vara $ 131,40 per år. Om du betalar det här månatliga priset i 36 månader, eller 3 år, lägger det till $ 394,20.

Relaterad: Kolla också in vår HostGator-recension.

Kör pappa

En annan populär webbhotelltjänst som erbjuder månatliga betalningar är GoDaddy. Med deras mest grundläggande webbhotellplan, Ekonomi, kan du inte betala månad till månad. Men om du väljer deras förvaltade WordPress hosting Basic-plan har du möjlighet att betala varje månad.

GoDaddy månad planlösning

Att betala månad till månad med GoDaddy kostar dig $ 12,99 / månad. Att betala detta pris i 12 månader lägger till $ 155,88. För att få ett SSL-certifikat för din webbplats, som är en av förutsättningarna för att skapa en webbplats eftersom den håller din kunds säkerhet, kommer det att kosta dig 79,99 dollar extra i 12 månader. Detta ger din kostnad för 1 år med GoDaddy till $ 235,87.

Om du betalar det här månatliga priset i 36 månader, inklusive det årliga köpet av ett SSL-certifikat, kommer det att bli en hel del $ 707,61. Om det ser dyra ut för dig finns det några bra GoDaddy-värdalternativ som kan vara användbara.

Bluehost

Den mest grundläggande WordPress-värdplanen med Bluehost kostar $ 2,75 / månad i 36 månader. Även om du inte kan betala 2,75 $ varje månad och måste betala allt tillsammans, fungerar det bara $ 99 i 36 månader. Det är en besparing på $ 188,64 (65% rabatt) och det kommer med ett gratis SSL-certifikat och gratis domännamn.

Bluehost prissättning-planer

Jämfört med andra webbhotellleverantörer betalar du med Bluehost $ 295,20 mindre än kostnaden för HostGators månatliga betalningar under tre år. Det är enorma besparingar!

Jämfört med GoDaddys prissättning från månad till månad i 36 månader betalar du $ 608,61 mindre med Bluehost. Det är ännu större besparingar för dig.

Som ni kan se betyder det inte att du sparar pengar bara för att du betalar ett till synes lågt månatligt pris. Det är därför vi rekommenderar att du väljer Bluehost.

Det finns inget behov av en Bluehost-månadsplan när du sparar mycket mer pengar med Bluehosts 36-månadersplan.

Så om du vill starta en webbplats och välja Bluehost som din webbhotellleverantör, så visar vi dig steg för steg hur du får det lägsta priset med Bluehost.

Komma igång med Bluehost

För att komma igång med Bluehost, gå till deras webbplats, www.Bluehost.com, eller klicka här. Klicka sedan på det gröna Börja nu knapp.

Bluehost-get-igång-nu

Steg 1: Välj din plan

När du har klickat på “Komma igång nu” -knappen uppmanas du att välja din plan. För att få den lägsta Bluehost-kursen väljer du Grundläggande planen. Denna plan är inte bara den lägsta, utan den är också perfekt för nybörjare. Du kan alltid uppgradera din plan när som helst om dina behov förändras i framtiden.

Klicka på det gröna Välj för att välja grundläggande plan.

Bluehost prissättning-basic-planen

Steg 2: Välj ditt domännamn

När du har valt din plan uppmanas du att välja ett domännamn. Du kan antingen få ett nytt gratis domännamn eller registrera dig med ditt befintliga domännamn.

Om du vill välja ett nytt domännamn skriver du bara domännamnet i rutan till vänster.

Bluehost-välj-domänen

Om du behöver hjälp med att välja ett domännamn, kolla in vårt inlägg om hur du väljer det bästa domännamnet. När du har valt ditt domännamn klickar du på det blå Nästa knapp.

Alternativt, om du inte vill välja ett domännamn nu, kan du klicka på Välj senare! för att hoppa över detta steg för närvarande.

Steg 3: Lägg till kontoinformation

Därefter måste du fylla i din kontoinformation. Detta inkluderar ditt namn, e-postadress, gatuadress, telefonnummer och så vidare.

Bluehost-konto information

Du har också möjligheten att använda Googles enda inloggning för att göra det ännu enklare att skapa ditt konto.

Steg 4: Välj paketalternativ för webbhotell

När du är klar med att fylla i din kontoinformation rullar du ner till Paketinformation sektion. Här väljer du alternativen för ditt webbhotellpaket.

Som vi nämnde tidigare är 36-månadersplanen med Bluehost det som kommer att ge dig mest besparingar Så, bredvid Kontoplan, Välj 36 månaders prisalternativ i rullgardinslistan.

Bluehost-paket information

I avsnittet nedan kan du välja om du vill lägga till paketutrustning eller din 36-månaders webbhotellplan eller inte.

Bluehost-paket extras

För att hålla ditt pris så lågt som möjligt att börja rekommenderar vi att du inte väljer något av paketet extra. Om du bestämmer dig för att lägga till eventuella extra paket senare, kan du alltid gå tillbaka och göra det.

Slutligen fyll i din betalningsinformation (antingen ett kreditkort eller PayPal), kryssa i rutan för att godkänna användarvillkoren och avbokningsreglerna och slå grönt Skicka in knapp.

Det är allt! Nu har du prisvärd webbhotell med Bluehost.

Andra Bluehost-planalternativ

Förutom det billigaste alternativet, som är basplanen för $ 2,75 / månad, erbjuder Bluehost ett antal andra delade webbhotellplaner för växande webbplatser och företag också.

Grundplanen är bra för nybörjare eftersom den har allt du behöver för att starta en webbplats. Grundplanen är för en webbplats, 50 GB SSD-lagring, obegränsad bandbredd, gratis SSL-certifikat, 1 gratis domän, 5 parkerade domäner, 25 subdomäner och standardprestanda.

Bluehost-andra-prissättning-planer

Om du vill vara värd för ett obegränsat antal webbplatser, obegränsad SSD-lagring och obegränsade domäner, parkerade domäner och underdomäner, kan du uppgradera till Plus-planen för endast $ 4,95 per månad eller hålla ett öga på bluehost-kupongkoder året runt.

Choice Plus-planen för $ 5,45 / månad ger dig allt som kommer med Plus-planen samt domänens integritet och säkerhetskopiering av webbplatsen. Den högsta delade värdplanen, Pro, som kostar $ 13,95 / månad ger avancerade funktioner som högpresterande, 2 spam-experter, sekretess för domäner, säkerhetskopiering av webbplatser och en dedikerad IP.

Bluehost erbjuder också VPS-värd och planer för dedikerad värd också, som ses nedan:

VPS:

Bluehost-VPS-hosting

Tillägnad:

Bluehost-dedikerad-värd

För mer information om skillnaden mellan delad, VPS och dedicerad hosting, kolla vår artikel Vad är webbhotell? (Delad mot VPS kontra dedikerad)

Du kan också registrera dig för någon av dessa Bluehost-planer riskfria med pengarna-tillbaka-garanti. Detta ger dig möjligheten att prova deras tjänst och om du upptäcker att det inte passar dig inom 30 dagar efter att du registrerat dig får du en återbetalning.

Fördelarna med att välja Bluehost

Vi har redan visat dig att Bluehost är en super prisvärd webbhotell som är bra för nybörjare – även utan en Bluehost-månadsplan, men du kanske undrar vilka andra fördelar de erbjuder. Vi har nämnt några i hela denna artikel, men låt oss gå igenom funktionerna och fördelarna med Bluehost igen:

 • 30 dagars pengarna tillbaka-garanti
 • 24/7 expertstöd
 • 1-klick på WordPress-installation, användarvänligt gränssnitt
 • Gratis domännamn och SSL-certifikat
 • Obegränsad disklagring
 • Gratis dra och släpp webbplatsbyggare
 • 3 olika webmail-lösningar och POP3 / POP3-säker e-postsupport
 • cPanel Kontokontrollpanel för hantering av din webbplats
 • Gratis webbplatsskript (bloggsupport, adresslistor, bildgallerier och mer)
 • e-handelsfunktioner (kundvagnar, gratis genererade certifikat, lösenordsskyddade kataloger och mer)
 • Och mycket mer

För mer information, kolla in vår fullständiga Bluehost-recension.

Det är lätt att se att även utan en Bluehost-månadsplan kan du enkelt ha råd att hysa din webbplats med Bluehost. Inte bara är de prisvärda utan du får ett stort knep för pengarna med alla de utmärkta funktioner de tillhandahåller.

Kom igång med Bluehost idag »

Vi hoppas att du gillade den här artikeln och den gav dig all Bluehost-prisinformation du behöver veta. Om du gillade det här inlägget, kolla in vårt andra inlägg på de 10 bästa webbhotellföretagen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map