GoDaddy Website Builder Review: (aka webbplatser + marknadsföring)

godaddy webbplatser + marknadsföringsöversikt


Letar du efter en webbplatsbyggare? Undrar om GoDaddy Webbplatsbyggare är värt det?

GoDaddy är ett känt varumärke när det gäller domänregistrering och webbhotell. I vår GoDaddy-granskning tittar vi noggrant på dess användbarhet genom att skapa en demosida, så att du kan ta reda på om det är värt hype.

Steg 1: Ställa in ett gratis konto med GoDaddy-webbplatser + marknadsföring

För att skapa ett gratis konto måste du gå till den officiella webbplatsen för GoDaddy Websites + Marketing och klicka på Börja gratis knapp.

Du kommer sedan att ledas till en ny sida där du blir ombedd att skapa ett nytt konto med GoDaddy. Ange informationen här och klicka på Skapa konto alternativ för att komma igång.

När du har skapat kontot kommer du att gå till installationssidan för webbplatsbyggaren, som faktiskt fungerar som en visuell byggare. Du kan ange din webbplatsbransch och namn på fälten på din högra sida. Du ser det återspeglas i utrymmet till vänster.

Klicka på Fortsätt-knappen för att gå vidare till nästa steg där du kan redigera din sida ytterligare.

Steg 2: Redigera med GoDaddys webbplatsbyggare

Du bör nu vara på den visuella sidbyggaren med redigeringsalternativet till höger och realtidsvyen av ändringarna till vänster. Här ser du fyra olika alternativ för att anpassa ditt tema.

Låt oss börja med det första alternativet. Klicka på Tema alternativ. Du ser att alla tillgängliga teman visas till vänster.

GoDaddy Websites + Marketing erbjuder mer än 20 olika teman med en unik look. Välj nu den du gillar mest. Den expanderas automatiskt så att den passar in på skärmen och du har redigeringsalternativ till höger.

Här kan du arbeta med att ändra din temafärg, typsnitt och storlekar. Detta kommer sedan att användas för dina rubriker, länkar och knappar. Du kan dock inte lägga till några anpassade teckensnitt eftersom de inte har alternativet för det.

När du är klar klickar du på Hem-ikonen strax under knappen Förhandsgranska och publicera. Detta tar dig tillbaka till startsidan med fyra anpassningsalternativ.

Du kan nu klicka på alternativet Innehåll för att lägga till ditt eget innehåll. Återigen kommer den här fliken att ha fyra alternativ för dig.

Innehållsinställningar godaddy webbplatsbyggare

Du kan välja alternativ beroende på vilket avsnitt du vill lägga till ditt innehåll. Om det är Hemsida klicka bara på alternativet Hemsida. Du kan sedan börja lägga till ditt eget innehåll till vänster på skärmen som visar din hemsida.

På fliken Hemsida kan du arbeta med alla element som du kan lägga till på din hemsida. Du kan ändra din omslagsbild, lägga till en ny färg, arbeta med justeringen, ändra din logotyp, lägga till CTA-knappar och mer under det här alternativet.

För att ändra omslagsbilden kan du använda knappen Uppdatera i realtidsredigeraren. Använd sedan Ersätt-knappen för att ladda upp en ny bild. Det låter dig också bläddra igenom dess bibliotek med lagerbilder om du vill.

Du kan också använda avancerade redigeringsalternativ om du behöver mer avancerade ändringar. När du är klar med hemsidan kan du igen klicka på hemfliken. Du kan nu arbeta på sidan Header, About Us och sidfoten.

I vart och ett av dessa alternativ kan du dock lägga till ett begränsat antal element. Så om du vill ha full flexibilitet när det gäller designen kanske du inte är nöjd med denna webbplatsbyggare.

Till exempel kan du i rubriken lägga till din logotyp, en kampanjbaner, CTA (call-to-action) -knappen och ditt kontaktnummer. Det finns inget sätt att flytta runt innehållsbehållaren och det har inget alternativ att anpassa teckensnittstorlek, färg eller stil.

På sidfoten kan du bara lägga till din copyright, sidfot och lägga till sociala länkar. Om du vill lägga till en anknuten länk eller något sådant, kan det vara irriterande att använda.

Steg 3: Konfigurera webbplatsnavigeringen i GoDaddy Webbplatsbyggare

godaddy, gocentral

Nästa alternativ är Site Navigation. Här kan du lägga till nya sidor på din webbplats och lägga till en länk till en extern webbplats. Båda dessa element kan visas på sidfot och sidhuvud.

Du kan också lägga till en rullgardinsmeny om du vill. Låt oss lägga till en ny sida. Välj bara alternativet Ny sida och namnge din sida som visas på bilden ovan. Du kommer nu att omdirigeras till en ny skärm. Klicka nu på Lägg till avsnitt knapp.

Detta ger dig flera alternativ att arbeta med din siddesign. Jämfört med hemsidan hittar du alternativen här lite mer flexibla. Du kan arbeta med layouten på din sida, justering av ditt innehåll, lägga till bilder och gallerier, CTA: er, kalendrar, sociala länkar, vittnesmål och mycket mer. Du kan också lägga till en onlinebutik på din sida.

Det stöder också ljud och videor. Oavsett vad du vill lägga till, se till att du använder rätt layout som stöder din fil.

Steg 4: Ställa in en onlinebutik med GoDaddy-webbplatser + marknadsföring

För att skapa en onlinebutik klickar du bara på alternativet Onlinebutik så tar det några sekunder att ladda sidan en för dig. Du kommer sedan att ha följande sida på skärmen.

GoDaddy Builder Online Store

Du kan klicka på Lägg till produkter knapp för att lägga till det du vill sälja. Med ‘+’ kan du lägga till nya sektioner i din butik.

Det tillåter inte heller personliga inloggningar, lägga till betyg eller rekommenderade artiklar i din butik.

Sammantaget är alternativen för att inrätta en onlinebutik mycket grundläggande.

Steg 5: Kolla in inställningsalternativen

Det fjärde alternativet är alternativet Inställningar. Du kan klicka på knappen Inställningar för att se alla tillgängliga alternativ. Du kan lägga till grundläggande webbplatsinformation, SEO, Analytics, sociala länkar, en favorit osv.

GoDaddy-webbplatser + Marknadsprissättning

godaddy webbplats byggare prissättning

GoDaddy erbjuder tre planer för deras webbplatser + marknadsföringsplattform.

 • Grundläggande: 10 $ per månad
 • Standard: $ 15 per månad
 • Premie: $ 20 per månad
 • E-handel: 25 $ per månad

Alla planer har en 1-månaders gratis provperiod. Det bästa är att ett kreditkort inte krävs för att registrera sig för deras plattform. Med den grundläggande planen får du alla väsentliga funktioner, som 24/7 support, anslut ett anpassat domännamn, PayPal-knappintegration, åtkomst till GoDaddy Insights och 100 e-postmarknadsföring skickar per månad.

Om du också vill integrera en e-handelsstorlek väljer du deras e-handelsplan.

Är GoDaddy-webbplatser + marknadsföring värt att köpa? – Vår dom

Vanligtvis är GoDaddy Website Builder-användare de som föredrar GoDaddy-varumärket framför sina utmanare. GoDaddy gör det enkelt och billigt att registrera ett domännamn, så nybörjare tycker att det är enkelt att bygga en webbplats med det domännamnet.

Om du gillar att registrera ett domännamn hos GoDaddy och hantera allt med ditt GoDaddy-konto, kanske du hittar GoDaddy Webbplatsbyggare, även känd som Webbplatser + Marknadsföring, helt värt det.

Det bästa är att webbplatser + marknadsföring kommer med allt du behöver för att få din webbplats igång. Det är sant att det har många begränsningar, som alla andra webbplatsbyggare.

Om du vill bygga en professionell blogg till ett billigare pris med oändliga möjligheter att bygga och växa din webbplats, kanske du vill överväga att välja WordPress.org.

 • Vad är WordPress? Varför är det gratis? Finns det en fångst?
 • Varför använda WordPress? 9 skäl till varför det är den perfekta webbplatsbyggaren
 • Komplett WordPress-granskning: Måste läsa innan en webbplats startas
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map