Granskning av Gator Webbplatsbyggare: Bör du använda den för din webbplats?


Tänker du bygga din webbplats med HostGators webbplatsbyggare? Att välja rätt webbplatsbyggare är viktigt, särskilt om du är en nybörjare som aldrig har skapat en webbplats tidigare.

Webbplatsbyggaren du väljer ska vara lätt att använda och låta dig skapa en professionell webbplats på nolltid alls. Men med så många olika webbplatsbyggare på marknaden kan det vara svårt att veta vilken man ska använda.

I denna granskning av Gator Webbplatsbyggare kommer vi att gå igenom funktioner, användarvänlighet, prissättning och mer för att hjälpa dig att avgöra om HostGators webbplatsbyggare är rätt för dig.

Om Gator Webbplatsbyggare

about-gator-webbplats-builder-review

Gator Website Builder är en relativt ny webbplatsbyggare av HostGator. Om du inte är bekant är HostGator en av de bästa webbhotelltjänsterna för webbplatser för små företag. Gator Webbplatsbyggare är utformad för att vara enkel, helt enkelt dra och släpp för att skapa din egen webbplats på ett ögonblick.

Denna webbplatsbyggare kommer också med allt du behöver för att starta din webbplats inklusive gratis hosting och ett gratis domännamn under din första termin. De erbjuder också en e-handelsplan som låter dig skapa en onlinebutik med inbyggd kundvagnsfunktionalitet.

Dessutom är Gator utvecklad internt för att ge besökarna en supersnabb webbupplevelse.

Gator Webbplatsbyggare: Översikt över funktioner

Gator Webbplatsbyggare kommer fullpackad med funktioner direkt ur lådan. Faktum är att Gator erbjuder de flesta funktioner med sin webbplatsbyggare än något annat webbhotellföretag.

Så låt oss ta en snabb titt på funktionerna som är:

 • Dra och släpp redigeraren – Skapa en webbplats på några minuter genom att dra, släppa och publicera.
 • Mobilvänliga mallar – Ge din webbplats en professionell look direkt med mallar för alla typer av webbplatser inklusive e-handel, blogg, portfölj och mer.
 • Verktyg för sociala medier – Lägg till liveflöden från Twitter, Instagram och Facebook.
 • Produktivitetsverktyg – Lägg till G Suite-produktivitetsverktyg till din domän, till exempel Gmail, Docs, Slides och mer.
 • e-handelsfunktioner – Skapa en onlinebutik med lagerhantering, frakt- och skattekalkylator, kuponger och mer.
 • Webbplatsanalys – Spåra viktiga webbplatsstatistik som antalet besökare på din webbplats.
 • Gratis domännamn – Få ett gratis domännamn med din plan, vilket sparar pengar genom att inte behöva köpa det någon annanstans.
 • Gratis SSL-certifikat – Gör din webbplats säkrare för besökare på webbplatsen.
 • Obegränsad lagring och bandbredd – Inga gränser för mängden innehåll du kan lägga till på din webbplats eller hur många besökare din webbplats kan få.

Som ni kan se, kommer Gator med massor av fantastiska webbplatsbyggnadsfunktioner. Låt oss nu titta på hur man bygger en webbplats med Gator Webbplatsbyggare.

Komma igång med Gator webbplatsbyggare

Att skapa en webbplats med Gator Website Builder är oerhört enkelt.

När du har skapat ditt konto med HostGator kan du snabbt börja bygga en webbplats genom att välja en av deras många fantastiska mallar. Gator Webbplatsbyggare erbjuder ett brett utbud av mallar utformade specifikt vilken typ av webbplats du vill skapa, t.ex. e-handel, blogg, företag, portfölj, teknik med mera.

Nedan visas ett exempel på några av Gators affärsmallar.

Gator-webbplats-builder-mallar

Alla mallar är också helt anpassningsbara. Gator erbjuder massor av element som du kan lägga till din mall genom att helt enkelt dra och släppa. Elementen inkluderar knappar, kontaktformulär, bilder, kartor, live feeds, musik, videor och mycket mer.

hostgator-dra-och-släpp-editor

När du klickar på ett befintligt webbelement har du också möjlighet att anpassa det. Till exempel kan du ändra teckensnitt, färger och till och med lägga till nya designelement.

Att skapa blogginlägg är enkelt med Gator också. Klicka bara på knappen “Lägg till ny” och börja skriva ditt innehåll.

Gator-webbplats-builder-add-blogg

Du kan enkelt lägga till en omslagsbild, lägga till olika element i ditt inlägg, ställa in datum, lägga till taggar och ställa avancerade alternativ, t.ex. en vänlig sidadress.

Dessutom är Gator användargränssnitt otroligt enkelt att navigera. Från din instrumentpanel kan du hantera / skapa din webbplats, se statistik om din webbplats som totala besökare och sidvisningar och lägga till nya appar från App Market.

gator-instrumentpanel-gränssnitt

Utan teknisk erfarenhet kan du enkelt skapa en professionell webbplats med Gator.

Prissättning för Gator webbplatsbyggare

Det finns 3 olika prissättningsplaner för Gator Webbplatsbyggare, som är: Starter, Premium och eCommerce.

Gator-webbplats-builder-prissättning

Alla planer har gratis värd, domännamn ingår, dra och släpp webbplatsbyggare, anpassningsbara mallar, webbplatsanalys, gratis SSL-certifikat och support dygnet runt.

Startplanen kostar endast $ 3,84 / månad och den kommer med allt du behöver för att bygga en webbplats. Premium-planen som börjar på $ 5,99 / månad kommer med prioriterat stöd och eCommerce-planen som kommer med eCommerce-funktionalitet börjar på $ 9,22 / månad.

Tyvärr erbjuder Gator för närvarande inte en gratis plan eller en kostnadsfri testversion av deras webbplatsbyggare.

Men för IsItWP-läsare kan du få en specialerbjudande på Gator Website Builder. Våra användare betalar endast $ 3,46 / månad för Startplanen, $ 5,39 / månad för Premium-planen och $ 8,30 / månad för eCommerce-planen!

Kom igång med Gator Website Builder idag.

Support för Gator webbplatsbyggare

När du väljer en webbplatsbyggare är det viktigt att välja en som erbjuder massor av stöd och som kan hjälpa dig att lösa dina problem snabbt.

Gator Website Builder erbjuder support 24/7/365 via telefon, livechatt eller e-post för att hjälpa dig med allt du behöver.

Men om du väljer Starter-planen kanske du måste vänta ett tag på ett svar från kundsupportteamet. Om du vill undvika detta och hoppa över kundsupportlinjen måste du välja en av deras dyrare planer, antingen Premium eller eCommerce, för att få tillgång till prioritetsstöd.

Gator tillhandahåller också andra användbara resurser, till exempel ett antal videohandledning och en företagsblogg med massor av guider du kan följa.

Hostgator-support-blogg

Gator Webbplatsbyggare: För- och nackdelar

Som med alla webbplatsbyggare finns det fördelar och nackdelar. Låt oss ta en snabb titt på för- och nackdelarna med att använda Gator Webbplatsbyggare för din webbplats.

Fördelar med Gator webbplatsbyggare:

 • Prisvärd startpris – Du kan starta din webbplats så lite som $ 3,84 / månad, vilket är perfekt om du är nybörjare med en begränsad budget.
 • Dra och släpp, Plus mallar – Att bygga en webbplats är enkelt med Gator. Dessutom erbjuder de ett antal fantastiska mallar för att göra det enklare att skapa en snygg webbplats.
 • Webbplatsanalys – Webbplatsanalys ingår i alla planer så att du kan övervaka din webbplatsaktivitet.
 • Integrationer av sociala medier – Att hålla din publik engagerad på sociala medier är enkelt med Gators sociala medieintegrationer.

Nackdelar med Gator webbplatsbyggare:

 • Ingen fri plan – Gator erbjuder ingen gratis plan eller test som gör att du kan prova deras byggmästare riskfria.
 • Begränsat prioritetsstöd – Du kan bara få prioriterat stöd genom att välja deras två dyraste planer.
 • Ingen e-postmarknadsföring – Gator erbjuder inga inbyggda e-postmarknadsföringsfunktioner.
 • Begränsad e-handelsfunktionalitet – Du kan bara skapa en onlinebutik med deras e-handelsplan.

Granskning av Gator Webbplatsbyggare: Bör du använda HostGators webbplatsbyggare för din webbplats?

Gator Webbplatsbyggare är ett bra val för nybörjare som enkelt vill starta en liten webbplats. Deras dra och släpp-redigerare är användarvänlig, de erbjuder snygga mallar som hjälper dig att komma igång och erbjuder en rad funktioner som hjälper dig att växa din webbplats, till exempel webbplatsanalys och sociala medierintegrationer. Dessutom är HostGator ett pålitligt webbhotellföretag och de är mycket prisvärda.

Kom igång med Gator Website Builder idag.

Om du dock vill bygga en större och mer komplex webbplats rekommenderar vi att du väljer en annan webbplatsbyggare eftersom Gator är mer lämpad för mindre, enklare webbplatser.

Vi hoppas att du gillade den här recensionen av Gator Website Builder. Om du är intresserad av att lära dig mer om några webbplatsbyggare, kolla in vårt inlägg om de bästa webbplatsbyggarna för nybörjare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me