Hur man anställer en professionell WordPress-utvecklare (8 platser)

Hur man anställer en professionell WordPress-utvecklare


Vill du anställa en professionell WordPress-utvecklare?

WordPress-webbplatser är lätta att installera. När din webbplats växer kan du dock få professionell hjälp för att underhålla eller anpassa din webbplats.

I den här artikeln kommer vi att dela några av de bästa resurserna för att anställa en professionell WordPress-utvecklare för din webbplats.

Anställer en professionell WordPress-utvecklare

Eftersom WordPress är en populär webbplatsbyggare erbjuder många WordPress-företag och individer professionella WordPress-utvecklingstjänster.

Innan du anställer en WordPress-utvecklare måste du skapa en lista med krav för din webbplats eller ditt projekt. Sedan kan du skapa en lista över potentiella utvecklare online, kontakta basen med dem, ange dina krav och anställa en av dem som du tycker är bäst lämpad för ditt projekt.

Om det här är första gången du anställer en WordPress-utvecklare, är det i ditt bästa intresse att gå till en frilansande webbplats eller en servicemarknad istället för att göra en vanlig Google-sökning för att hitta en WordPress-utvecklare. Fördelen är att du kan se den verkliga portföljen och vilken typ av projekt varje utvecklare har arbetat med. Du kan också ta reda på hur mycket det skulle kosta att anställa någon för ditt projekt.

Låt oss titta på några av de populära webbplatserna för att anställa en professionell WordPress-utvecklare.

1. Kodbar

Codeable

Codeable är den mest populära marknaden för att anställa en professionell WordPress-utvecklare. Det låter dig hitta och anställa frilansare, företagare och stora byråer. Det täcker alla typer av WordPress-projekt som plugin-utveckling, bugfixar, e-handelsaffärer osv.

Det fungerar i tre enkla steg: Förklara dina specifikationer, anslut dig till rätt utvecklare och börja samarbeta genom att anställa din föredragna utvecklare. Det bästa med Codeable är att det inte finns någon skyldighet att anställa och det är 100% riskfritt. Om du inte gillar webbplatsen i slutändan får du tillbaka pengarna. Det är en mycket rekommenderad plattform för att få din webbplatsutveckling klar.

2. WP Buffs

WP Buffs

Om du letar efter WordPress-webbplatsunderhåll och hanteringstjänst är WP Buffs ett perfekt val. De arbetar med flera aspekter av din webbplats, som veckovisa uppdateringar, hastighetsoptimering, webbplatsredigeringar, övervakning och mer. Du får en detaljerad rapport om hur din webbplats fungerar.

WP Buffs integreras med premium-tjänster från tredje part och ger dig fler funktioner som säkerhet och support. Till skillnad från andra lösningar i den här listan är det en enkel plattform för att hålla din webbplats igång smidigt.

3. Frilansare

Frilansare

Freelancer är en utmärkt plattform att anställa en WordPress-utvecklare. Det är ett mångsidigt nätverk av skickliga yrkesverksamma som arbetar med flera kategorier som webbutveckling, design, marknadsföring, SEO osv. Du kan hitta tusentals WordPress-utvecklare som är redo att arbeta på din webbplats.

Processen är enkel. Du kan publicera ditt WordPress-projekt i den relevanta kategorin och få gratis bud från utvecklare. Välj den bästa personen för jobbet och komma igång genom att anställa dem. Freelancer-plattformen låter dig chatta med din utvecklare och få uppdateringar av det tilldelade arbetet. Du betalar bara när projektet är klart.

4. Upparbetning

Odesk

Upwork är en populär webbplats för att anställa en utvecklare eller frilansare globalt. Det fungerar som Freelancer men erbjuder fler kategorier och färdigheter. Du kan publicera jobbet på Upwork och kolla förslagen från flera frilansare. Det låter dig jämföra buden och välja den bästa utvecklaren för jobbet.

När du har samarbetat kan du kontakta utvecklaren på ett videosamtal eller livechatt för att hålla reda på ditt projekt. Det erbjuder flera alternativ för betalningar som ett tim- eller fastpris.

5. Fiverr

Fiverr

Fiverr är en annan frilansande lösning med tusentals WordPress-utvecklare. Det fokuserar på små uppgifter som felsökningar, ta bort den vita dödsskärmen från WordPress-webbplatser, inloggningsproblem, WordPress-säkerhetskopior, etc..

Om det finns en tvist med en utvecklare, har Fiverrs kundtjänstteam fått dig täckt. När priset och villkoren har diskuterats kan du starta projektet med din utvecklare.

6. Toptal

Toptal

Toptal är ett premiumnätverk av bästa frilansare i världen. Om du kan betala höga priser för ett webbplatsprojekt är denna plattform för dig.

För att starta ditt projekt måste du diskutera det med Toptal-teamet och de hittar den perfekta utvecklaren för jobbet. Du kan kommunicera och samarbeta med noll risker.

7. WPhired

WPhired

WPhired är ett WordPress-fokuserat jobbkort som låter dig hyra rätt WordPress-utvecklare för din webbplats. Till skillnad från de flesta jobbtavlor är det gratis att publicera ett jobb på WPhired. När din lista har publicerats börjar du ta emot förslag från utvecklare.

Det fungerar annorlunda än andra lösningar på den här listan. WPhired har både frilansare och heltidsutvecklare, så du kan antingen anställa någon för en specifik uppgift eller ta dem ombord som en teammedlem i ditt företag.

8. WordPress-jobb

WordPress jobb

WordPress Jobs är en professionell plattform för att anställa en utvecklare. Det drivs och hanteras av det centrala WordPress-teamet. De jobb som publiceras på denna plattform är emellertid inte godkända av WordPress.org, vilket innebär att du måste göra dina läxor med den utvecklare du anställer från den här webbplatsen.

Det är en gratis lösning för utstationering av jobb, och du kan helt kontrollera hur du ansluter till utvecklaren. Alla jobb är tillräckligt kategoriserade och kan filtreras med postdatum, jobbtyp osv.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att lära dig att anställa en professionell WordPress-utvecklare för din webbplats. Du kanske också vill kolla in vår guide om hur du skapar en mikrojobbsida som Fiverr eller så kan du läsa på vår omfattande guide för att bygga en webbplats steg för steg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me