Hur man skapar en gratis affärs-e-post på mindre än fem minuter

ställa in gratis företags e-postadress


Letar du efter att skapa en gratis e-postadress för företaget?

En företags e-postadress ger ditt företag en känsla av trovärdighet och får dina kunder att känna att du är här för att stanna och seriöst om ditt företag.

I den här artikeln visar vi dig hur du skapar en gratis affärsmail på mindre än 5 minuter.

Contents

Vad är en företags e-postadress?

En företags e-postadress använder ditt domännamn (exempel.com) för din e-post i stället för e-postleverantörens domän, som gmail.com eller yahoo.com.

Till exempel är [email protected] ett bra affärsmail medan [email protected] är en generisk, oprofessionell en.

Oavsett om du driver en företagswebbplats eller bara en hobbyblogg måste du ställa in en företags e-postadress.

Precis som en webbplats ger en unik identitet till ditt företag, låter en anpassad företags e-postadress presentera ditt varumärke i människors postlåda unikt.

Dessutom ger en företags e-postadress tillsammans med en företagstelefon en mer professionell atmosfär och hjälper dig att skapa förtroende jämfört med en personlig e-post.

Det finns många sätt att skapa en snygg e-postadress för företaget för ditt företag. I den här artikeln visar vi dig hur du skapar en gratis affärsmail med din webbhotell och varför vi rekommenderar Bluehost.

Gratis affärs-e-post: GSuite vs. gratis Bluehost-e-postkonton

Det finns två populära sätt att skapa ett e-postkonto för din webbplats via

 1. Professionell e-posttjänst, till exempel GSuite eller Office 365 Mailbox
 2. E-postinställning via din webbhotell, som Bluehost.

GSuite är en premium-e-posttjänst från Gmail som låter dig ställa in ett professionellt e-postkonto för företag. GSuite kommer med alla grundläggande Gmail-funktioner och ger dig också åtkomst till andra Google-appar, som Google Drive, Kalender, etc. för ditt företag.

Office 365 Mailbox är en liknande tjänst av Microsoft.

Låt oss titta på några skillnader mellan GSuite och e-postinställningar via din webbhotell, som Bluehost.

Kosta: GSuite är en premiumprodukt som börjar på $ 6 / månad / användare som ger dig många affärsfunktioner, till exempel tillgång till Google Apps för företag. Men med Bluehost kan du ställa in GRATIS affärs-e-postkonton.

Användande: Med GSuite kan du hantera ditt företags e-postmeddelande genom att logga in på Gmail. Omvänt, om du ställer in gratis affärsmail från din värdleverantör, måste du hantera dina e-postmeddelanden via ditt värdkonto.

Relaterad: Bästa SMTP-transaktionsmailtjänster.

Erbjuder Bluehost verkligen gratis affärs-e-postkonton?

Det korta svaret är JA.

Men … Bluehost nämner inte sina gratis e-postkonton i sina prissättningsplaner. Anledningen kan vara att de ville sälja sina dyra planer som Plus eller högre plan där de erbjuder 1 Office 365 Mailbox-konto gratis i 30 dagar.

Precis som GSuite är Office 365 Mailbox inte helt gratis. Efter den kostnadsfria prövningen måste du betala en månadsavgift för att fortsätta använda Office 365 Mailbox.

Men om du följer ett gratis professionellt e-postkonto och inte behöver fullfjädrade GSuite-funktioner eller Office 356 Mailbox-funktioner (t.ex. OnDrive, Word, Excel), kan du överväga att ställa in ett gratis e-postkonto med Bluehost.

Varför använda Bluehost för gratis affärs-e-post

Många webbhotellleverantörer gör att du kan ställa in och hantera kostnadsfria e-postkonton för företag. Vi tror dock att Bluehost skiljer sig från resten av några skäl:

 • Gratis e-postdomän: Ett gratis domännamn erbjuds med varje webbhotellplan, till exempel www.example.com
 • Gratis företags e-postadresser: Med valfri webbhotellplan kan du skapa 5 affärs-e-postadresser, som [email protected], [email protected], etc.
 • Gratis webbhotell via e-post: Naturligtvis behöver du inte betala extra för att vara värd eller hantera dina e-postkonton.
 • Pålitlig värd: Bluehost är en av de officiellt rekommenderade webbhotellleverantörerna av WordPress.org.

Bluehost-get-igång-nu

Bluehost är ett av de bästa WordPress-värdföretagen för att bygga webbplatser i WordPress. Det erbjuder pålitliga och säkra WordPress-värdplaner till ett överkomligt pris. Bland förmånerna att använda Bluehost, gratis affärsmeddelanden är en av många anmärkningsvärda funktioner.

Bluehost prissättning-basic-planen

Gratis affärsmeddelanden: Vilken Bluehost-plan är rätt?

De Grundläggande plan prissatt $ 2,75 per månad erbjuder 1 gratis domän och 5 gratis e-postkonton medan alla andra planer låter dig skapa obegränsade gratis e-postkonton för företag. Lagringskapaciteten för e-post är 100 MB för “grundläggande” plananvändare medan den är obegränsad för andra planer.

Bluehosts e-posttjänst kommer med avancerat skräppostskydd med Spam Hammer och Spam Assassin. Dessutom har den en premium skräppostfiltreringstjänst som heter ‘postini’ för avancerat skräppostskydd.

Dessutom erbjuder Bluehost enkel inställning och konfiguration av e-post. Du kan skapa professionella e-postkonton, hantera, ställa in vidarebefordran av e-post med mera enkelt.

Skapa gratis e-postkonton med Bluehost »

1. Skapa ett gratis företagskonto via Bluehost

För att skapa ett e-postkonto för företag måste du först öppna din Bluehost-instrumentbräda.

Notera: Om du inte har en webbplats går du till Bluehost, väljer en lämplig plan och registrerar dig först.

Gå sedan till “E-post” -menyn till vänster.

Nu ser du sidan “E-postkonton” på skärmen. Du kan lägga till och hantera alla dina e-postkonton för alla dina domäner från detta gränssnitt.

add-business-e-konto

Om du vill skapa ett nytt e-postkonto anger du ett kontonamn och lösenord. Skapa ett starkt lösenord genom att använda små och stora bokstäver, siffror och symboler eller klicka på “Generera” för ett maskingenererat komplext lösenord.

Därefter specificerar du brevlådekvoter och klickar på ‘Skapa konto’. Markera rutan “Skicka välkomstmeddelande med e-postklientkonfigurationsinstruktioner” innan du klickar på “Skapa konto” om du vill ha en automatiserad e-post med instruktioner för e-postkonfiguration.

Se också till att rätt domän är vald om du hanterar flera domäner.

Det är allt som krävs för att skapa ett nytt e-postkonto! Ja, det tar mindre än 5 minuter!

Nu kan du lägga till e-postkonton för dina gruppmedlemmar en efter en genom samma process.

2. Visa alla e-postkonton

För att se alla e-postkonton, klicka på fliken “E-postkonton” bredvid fliken “Lägg till e-postkonto” som visas på skärmdumpen nedan.

All-e-konton

Du kan visa eller hantera alla dina e-postkonton på den här fliken.

3. Hantera alla e-postkonton

Från fliken “E-postkonton” kan du konfigurera sex typer av åtgärder för varje e-postkonto.

e-konto-åtgärder

i. Öppna webmail – Kontrollera din e-post

Klicka på ‘Access Webmail’ för att se din e-postinkorg. Därefter kommer den att omdirigera dig till en webmailsida, som den som visas nedan, där du kan välja ett webbmailprogram för att öppna din e-post. Du kan också ställa in ett program som standard.

choose-webmail-ansökan

Välj vilken applikation som helst så ser du din e-postinkorg.

Horde-email-inbox

ii. Disk och data

Om du vill ändra diskutrymme för dina e-postkonton eller hantera diskanvändningen kan du gå till åtgärden ‘Disk och data’.

disk-och-data som

III. Hantera suspension

Det här alternativet har inställningar för avstängning för dina e-postkonton. Du kan tillåta eller avbryta för tre åtgärder: Logga in, ta emot och skicka.

suspension-handling

iv. Lösenord och verifiering

Du kan ändra lösenord för dina e-postkonton från det här alternativet.

lösenord

v. Anslut enheter

Det här alternativet tillåter två åtgärder: 1) Ställ in Mail Client 2) Konfigurera kalendrar och kontakter.

Om du vill komma åt ditt e-postkonto via en e-postapplikation som Microsoft Outlook 2010 på din enhet, måste du köra konfigurationsskript från e-postmeddelandet. Du kan få skript när du öppnar alternativet “Ställ in e-postklient”.

vi. Radera

Du kan ta bort dina e-postkonton enkelt från det här alternativet.

4. Vidarebefordra e-postmeddelanden

Från menyn “E-post” i din Bluehost-instrumentbräda kan du se en undermeny som heter “Speditörer”. Den här undermenyn låter dig vidarebefordra e-post till ett annat e-postkonto.

e-skotare

Klicka på om du vill vidarebefordra e-postmeddelanden Lägg till speditör. En ny sida visas på följande sätt:

add-skot

Ange e-postadressen för att vidarebefordra e-postmeddelanden från. Välj sedan din domän. Därefter anger du e-postadressen till vilken e-postmeddelanden ska vidarebefordras och klicka på ‘Lägg till vidarebefordran’. Nu kommer dina e-postmeddelanden vidarebefordras enligt dina inställningar.

Detta är användbart när du måste dela ett meddelande som mottagits av ett konto med många personer i teamet. Det är också användbart när du har mer än ett e-postmeddelande att hantera.

Därefter finns det ett “Domain Forwarder” -alternativ som låter dig vidarebefordra alla e-postmeddelanden från en domän till en annan.

domain-e-frowarder

Välj först en domän för att vidarebefordra e-postmeddelanden från och ange sedan domänen som du vill vidarebefordra e-postmeddelanden till. Klicka sedan på “Lägg till domänspeditör”.

5. Fler alternativ för Bluehost Mail Manager

Förutom att skapa och hantera e-postkonton finns det andra användbara funktioner och alternativ i Bluehost-e-posthanteraren.

Auto responder: Auto Responders låter dig ställa in autosvarmeddelanden som skickas automatiskt när någon skickar ett e-postmeddelande till din adress. Detta är användbart när du inte är tillgänglig eller på en lång semester och inte kan svara på e-postmeddelanden.

E-postfilter: Du kan filtrera e-postmeddelanden för varje konto i din domän och hålla din inkorg ren och säker.

För att skapa filter måste du lägga till flera regler för att matcha e-postämnen, adresser och andra delar av ett e-postmeddelande. Sedan måste du ange filteråtgärder för de regler som lagts till.

e-filtrering

6. Hur du ansluter Bluehost-e-post till Gmail

Gmail är utan tvekan den ledande bland leverantörerna av e-posttjänster idag. Om du använder Gmail för det mesta kan du ansluta din Bluehost-e-post till Gmail och komma åt din inkorg i Gmail.

För att ansluta din Bluehost-e-post till Gmail, först logga in på ditt Gmail-konto.

Gå sedan till ‘Inställningar’ och klicka på ‘Konton och importmeny’. Rulla ner “Kontrollera e-post från andra konton: Lägg till ett e-postkonto” och klicka på “Lägg till ett e-postkonto”.

gmail-konton-import-settings

Ange sedan din Bluehost-e-postadress från vilken du vill ta emot e-postmeddelanden i Gmail.

add-post-konto

Därefter kräver det att du anger ditt Bluehost-e-postmeddelande och lösenord. Slutligen skickas en verifieringskod till Bluehost e-post för bekräftelse. Och när du har angett koden i Gmail-fönstret “Lägg till konto” kommer din Bluehost-e-post att anslutas. Sedan kan du komma åt din Bluehost-e-post i Gmail.

Det är allt! Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att skapa gratis professionella e-postkonton för företag.

Vanliga frågor om gratis affärs-e-post

Följande är några av de vanliga frågorna när det gäller att skapa en gratis affärs-e-post.

Hur kan jag få en gratis e-postadress för företaget?

Du kan enkelt få en gratis e-postadress för företaget med Bluehost. De erbjuder 5 e-postkonton med deras grundläggande plan och obegränsade anpassade e-postmeddelanden med sina andra planer.

Kan jag få en affärsmail utan en webbplats?

Ja, du kan få ett e-postmeddelande utan att skapa en hel webbplats. Men du kommer att behöva få ett domännamn för att skapa en affärs-e-post. Bluehost erbjuder ett gratis domännamn och en ganska solid e-posttjänst gratis.

Kan jag skapa en gratis e-postadress för företag utan domän?

Nej, det är inte möjligt att generera en affärsmail utan ett domännamn. Även om du kan skapa ett e-postkonto med en e-posttjänst som Gmail, Protonmail osv. Men du kommer att behöva få ett domännamn för att generera en affärs-e-post.

Du kan börja på Bluehost med ett gratis domännamn och upp till 5 e-postkonton med deras startpaket.

Hur hittar jag ett tillgängligt domännamn?

Att få ett domännamn är det första och främsta steget för att få ett e-postmeddelande. Du kan söka efter ett domännamn med alla populära registratorer eller få det gratis med Bluehost.

Vilket är bättre att använda: Office 365 eller Gsuite?

Microsoft 365 och G Suite är båda populära för förstklassig e-posttjänst. G Suite är modernt och passar de som föredrar användarvänliga plattformar. Medan Office 365 ger solid integration med MS Excel och passar de som är mer benägna att använda Office-produkter som MS Word, MS Excel, etc..

Använd mer professionella e-postmeddelanden med G Suite

Bluehost tillhandahåller en massa affärs-e-postfunktioner. Det saknar emellertid avancerade och mer professionella funktioner. Om du vill hantera dina e-postmeddelanden mer professionellt och effektivt måste du använda en premiumtjänst som G Suite.

g-suite

G Suite är en betald Gmail-tjänst, även känd som ‘Gmail för företag’. Förutom att skapa professionella e-postmeddelanden erbjuder G Suite en mängd fildelnings-, lagrings-, anslutnings- och teambuilding-plattformar som hjälper dig att växa dina företag exponentiellt.

Den har olika prissättningsplaner du kan välja mellan. Den grundläggande planen kostar $ 6 per användare per månad och levereras med lagringskapacitet på 30 GB.

gsuite

Framför allt erbjuder G Suite helt dedikerad teknisk support dygnet runt och håller dina företags e-postkonton skyddade varje gång. Om du har en budget för branding av dina e-postmeddelanden är G Suite det bästa valet för dig.

För att ställa in e-post med GSuite kan du läsa våra fullständiga handledning för hur du ställer in en professionellt märkesföretags e-postmeddelande med G Suite och skapar ett e-postmeddelande på det icke-spam sättet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map