Hur man skapar en uppgradering av innehåll med hög konvertering (enkelt sätt)

hur man skapar innehållsuppgradering


Vill du skapa en innehållsuppgradering för din WordPress-webbplats? Det är en fantastisk idé! Innehållsuppgraderingar är det perfekta sättet att förvandla ett vanligt inlägg eller sida till en kraftfull blymagnet. Få fler prenumeranter, öka dina nedladdningar eller till och med förvandla läsare till kunder!

I det här inlägget visar vi dig hur du skapar en innehållsuppgradering steg för steg med bilder.

Vad är en innehållsuppgradering?

En innehållsuppgradering är en blymagnet, även känd som optinmuta, du erbjuder inom din artikel för att uppmuntra dina besökare att prenumerera på din lista. Erbjudandet om uppgradering av innehåll är vanligtvis markerad text i innehållsområdet på din blogg.

Så här ser en innehållsuppgradering ut … Se skärmdumpen.

uppgradering av innehåll

När en användare klickar på länken, kommer en popup att triggas, där användaren ska prenumerera på e-postlistan.

Visste du att jämförelse med en typisk ledegenereringskampanj kan innehållsuppgradering göra växa dina konverteringar med 865%?

Det finns tre skäl till varför en innehållsuppgradering överträffar andra blygenereringsformer.

Anledning nr 1: Målriktad resurs

Till skillnad från den vanliga blymagneten som du marknadsför på sidopanelen till blogg, erbjuds ett innehållsuppgraderingserbjudande speciellt för läsarna på just det inlägget eller sidan. Eftersom det erbjuder en riktad resurs är det mer benägna att användare prenumererar på erbjudandet.

Om du till exempel driver en blogg om hundar, kan din “generiska” freebie som du erbjuder på sidofältet vara en e-bok på de 10 bästa hundmatarna för alla raser. Men om du skriver ett inlägg specifikt om potträning av en valp, kan du inkludera en freebie / optin för innehållsuppgradering för en checklista med de 5 stegen för att temma Tinklet. Vettigt? Inte alla läsare kommer att vara intresserade av att träna en valp; men de människor som läser det specifika blogginlägget kommer absolut att vilja ha den speciellt uppdaterade innehållsuppdateringen.

Anledning # 2: Gripa uppmärksamhet enkelt

Besökare tenderar att ignorera tillval som visas i dina blogginlägg på grund av bannerblindhet. Eftersom erbjudanden om uppgradering av innehåll vanligtvis placeras i en artikel, är det mer sannolikt att de får besökarnas uppmärksamhet.

Anledning # 3: Zeigarnik-effekt

Enligt en psykologisk princip, Zeigarnik-effekten, är det mer benägna att människor som initierar en process slutför den.

I detta fall kommer din innehållsuppgradering i form av en länk. När din läsare klickar på länken kommer en optin-popup för ditt nyhetsbrev / gratis e-bok / annat erbjudande. Eftersom läsaren redan har initierat processen genom att klicka på länken, är de mer benägna att följa din uppmaning och göra allt som optin-popup berättar för dem.

Den goda nyheten är att det är riktigt enkelt att skapa en innehållsuppgradering för din WordPress-webbplats! Låt oss hoppa in.

Steg 1: Skapa en popup-kampanj

Eftersom innehållsuppgraderingar handlar om fantastiska popups behöver du rätt verktyg för att komma igång. Vi rekommenderar starkt att du registrerar dig för OptinMonster.

OptinMonster

OptinMonster är världens bästa blygenerationsverktyg för WordPress-webbplatser. Du kommer att kunna skapa vackra, iögonfallande popup-kampanjer med oemotståndliga uppmaningsmeddelanden. Din abonnentlista kommer säkert att skyrocket!

Ännu bättre är att IsItWP-läsare får 10% rabatt när de använder kupongkoden SAVE10 när du checkar ut.

När du har OptinMonster, följ vår enkla steg-för-steg-handledning om hur du skapar ett popup-formulär.

Nu är det dags att förvandla kampanjen till en innehållsuppgradering. Låt oss gå vidare till steg 2 för att lära oss exakt hur vi gör det.

Steg 2: Skaffa en MonsterLink

Börja med att klicka på Visa regler -fliken högst upp på skärmen.

Visa regler

Därifrån, klicka på rullgardinsmenyn och välj Besökarklickat MonsterLink.

Klicka på MonsterLink

Spara din kampanj genom att klicka på det gröna Spara knappen i det övre högra hörnet.

Spara kampanj

Gå nu till Publicera flik. När du är där kan du växla din kampanj till leva placera.

Publicera

Klick Spara. Håll denna sida öppen i din webbläsare (för att slutföra steg 3) och öppna en ny flik för att gå över till din WordPress-webbplats i en minut.

Bläddra ner till WordPress-instrumentpanelen OptinMonster fliken och klicka på den. Du ser din kampanj visas. Om du inte gör det, slå på Uppdatera -knappen tills den dyker upp.

Uppdatera kampanjer

När det visas klickar du på Gå och lev för att aktivera din kampanj på din webbplats.

Gå och lev

Du är nästan klar! Vad du just gjorde kommer att aktivera popupfunktionen för din innehållsuppgradering. Nu måste du placera länken på din webbplats för att slutföra tvåstegsprocessen för dina läsare.

Steg 3: Lägg till din MonsterLink på din webbplats

Gå tillbaka till Publicera sidan på OptinMonster som du höll öppen i din webbläsare.

Bläddra ner till plattformar och välj Shareable MonsterLink.

få delbar monsterlink

Därifrån kan du kopiera antingen URL: en eller HTML för att klistra in på ditt inlägg eller sida.

Vi gillar personligen att använda HTML-länken, eftersom vi har lättare att anpassa efter våra behov. Kom bara ihåg att klistra in den med hjälp av Texteditor, snarare än Visual Editor.

Till exempel kan du enkelt ändra standard “Prenumerera nu!” text till dina egna ord.

När du har allt som ser ut som du vill ska du publicera eller uppdatera ditt inlägg eller sida.

Det är allt! Du har nu en innehållsuppgradering på din webbplats.

Vi hoppas att denna handledning hjälpte dig att lära dig hur du enkelt kan skapa en innehållsuppgradering för din WordPress-webbplats.

Om du tyckte att det här inlägget var till hjälp kan du också njuta av vår lista över de bästa e-postmarknadsföringstjänsterna. När allt kommer omkring kan du inte ha en lista med prenumeranter om de inte har något att prenumerera på!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map