Hur mycket kostar en e-handelswebbplats 2020 (avslöjad)

kostnad för installation av e-handel webbplats


Om du planerar att skapa en e-handelswebbplats måste du undra hur mycket det kommer att kosta dig för hela installationen.

För ett decennium sedan var det en kostsam affär att bygga en e-handelswebbplats inte bara när det gäller pengar utan också när det gäller tid. Då måste du anställa en erfaren utvecklare som debiterar ett rimligt rimligt belopp för att skapa en eCommerce-butik.

Men idag finns det flera verktyg tillgängliga på marknaden som har gjort att skapa en webbplats relativt billigare och enklare.

Kostnadsuppdelning av e-handelswebbplats

Så låt oss ta en titt på hur mycket det skulle kosta för dig att bygga din e-handelssajt idag.

För enkel läsning har vi delat in det här inlägget i fyra mindre avsnitt:

 • Domän namn
 • Hosting (delad eller hanterad)
 • Design
 • Plugins och tillägg

1. Domänkostnad

Att bygga en e-handelswebbplats är ungefär som att bygga en webbplats eller blogg. Tekniskt sett kallas denna adress ett domännamn på din webbplats.

Ett domännamn är en URL som dina användare skriver i adressfältet för att gå till din butik. För att kräva exklusivt ägande till din webbplats måste du först registrera ditt domännamn.

Här är en snabbguide som hjälper dig hitta ett bra domännamn för din eCommerce-webbplats.

Det finns flera plattformar tillgängliga på marknaden där du kan registrera ditt domännamn. Några populära nanes är:

 • Bluehost
 • Domain.com
 • Kör pappa

Du kan hitta fler alternativ för att registrera ditt domännamn här.

Vad kostar det dig att registrera ett domännamn? Priset för din domän kan variera beroende på den tillägg du väljer. Din domänprissättning kan börja så lågt som $ 1,99 / månad och gå upp till ett dyrare intervall om du väljer toppdomäntillägg.

Men den goda nyheten är att du kan till och med få ditt domännamn gratis. Det finns många alternativ för webbhotell, som Bluehost som låter dig registrera ett domännamn gratis tillsammans med en webbhotellplan.

Du kan emellertid inte slumpmässigt välja en värd om du inte vet vilken värd som erbjuder dig den bästa tjänsten. Om du är förvirrad vilken e-handelstjänst du vill välja är här en guide som hjälper dig.

Domänkostnad: Gratis – uppåt från $ 1,99 / månad beroende på din förlängning

2. Kostnad för värd

Nästa viktiga sak du behöver är en webbhotell där du kan vara värd för din eCommerce-webbplats. Det är din värd där du lagrar innehållet och filerna på din webbplats.

Med webbhotell avses ofta företaget som hyr ut sina servrar för att vara värd för din webbplats och tillhandahåller internetuppkoppling för att säkerställa att din webbplats är tillgänglig dygnet runt och utan avbrott.

Det finns ett antal bra webbhotellföretag som du kan välja. Men vi rekommenderar att du går till Bluehost WooCommerce-plan om du just har börjat.

Bluehost WooCommerce värdplan

Detta är ett bra alternativ för dig eftersom det kommer med:

 1. Ett gratis domännamn: Inga fler betalar extra pengar för att registrera din domän.
 2. WooCommerce förinstallerat: WooCommerce-planen är förinstallerad med WordPress och WooCommerce vilket gör det enkelt att starta en onlinebutik.
 3. SSL-certifikat: För att säkra dina betalningar online.
 4. Dedikerat stöd: För att hjälpa dig dygnet runt om du får problem med webbplatsen.

Hela processen för att ställa in din e-handelswebbplats (nybörjarnivå) som drivs av Woocommerce kommer att kosta dig cirka 3,95 dollar per månad. Men om du väljer att lägga till ons och en högre plan, kan priset gå högre.

Värdkostnad: $ 3,95 per månad

3. Tema / design

Med tusentals fantastiska WordPress-teman för WooCommerce är det enkelt att välja ett tema som bäst passar din eCommerce-butik. Du kan välja ett tema och anpassa det efter dina önskemål på egen hand utan professionell hjälp. Det bästa är att du har alternativ för att göra detta utan att spendera ett enda öre.

Här är en lista över WooCommerce-teman som är designade specifikt för onlinebutiker.

Pris: Gratis – uppåt

4. Plugins och tillägg

Nästa viktiga steg är att arbeta med din webbplats utseende och funktionalitet. Det fina med WordPress är att du kan utöka dess funktioner som du vill genom att installera plugins. Låt oss titta på några plugins som du definitivt behöver för att enkelt hantera din webbplats.

1. SeedProd för att skapa en snart kommande sida

SeedProd

Den första plugin som du behöver installera på din webbplats är SeedProd. Detta är ett kraftfullt kommande plugin och underhållsläge som hjälper dig att starta din e-postlista redan innan webbplatsen startas.

Genom att lägga till en sida som kommer snart kommer du att bli dina användare glada över lanseringen och börja bygga en e-postlista. Och gissa vad, du kan också få en headstart med din SEO från dag 1 redan innan du startar webbplatsen. Denna plugin fungerar fantastiskt med alla moderna teman och ser fantastisk över alla enheter.

Pris: 29 $ per år

2. WooCommerce för att starta en e-handel Storefront

WooCommerce

WooCommerce är den mest populära e-handelslösningen som finns. Med detta plugin kan du ställa in en komplett eCommerce-kundvagnsbutik med några minuter. Genom att installera detta plugin kan du:

 • sälja fysiska och digitala produkter
 • sälja tjänster och prenumerationer
 • acceptera donationer
 • integrera i olika betalningsalternativ som PayPal, Stripe och mer
 • lägg till alla e-handelsfunktioner med hjälp av tillägg

och mycket mer.

Pris: Fri

3. Yoast Plugin för SEO

Yoast SEO
Yoast är en av de mest populära SEO-pluginsna för WordPress. Med det här insticksprogrammet kan du se till att din eCommerce-butik kan upptäckas av sökmotorer. Lägg bara till ditt nyckelord för fokus och Yoast tar det därifrån. Det säger dig

 • vad din sökordstäthet är
 • anger om din titel är längre eller kortare än nödvändigt
 • om metabeskrivningen måste optimeras ytterligare

och gör mycket mer för att se till att du har en perfekt butik för e-handel.

Pris: Gratis- 756,50 $ / år (10 webbplatser)

4. WPForms för att lägga till ett kontaktformulär

WPForms

När det gäller att starta ett framgångsrikt företag måste kundnöjdhet vara din högsta prioritet. Och vad kan vara ett bättre sätt att veta om dina erfarenheter än att lägga till ett kontaktformulär till din webbplats. Det är när WPForms kommer in

WPForms en kraftfull dra och släpp form plugin-plugin som låter dig bygga snygga och lyhörda kontaktformer för din webbplats på mindre än 5 minuter. Om du inte vet hur du skapar ett kontaktformulär här är en guide du kan följa.

För att göra utformningen av dina formulär lätt, erbjuder den massor av tilltalande förbyggda mallar som är redo att användas som de är eller kan anpassas också. Det har också flera avancerade funktioner som deras bästa-i-klass undersökningsrapporter, betalningsformulär, användarregistreringsformulär, smart villkorad logik, inlämningsformulär och mycket mer.

Pris: Gratis – 299,50 $ / år

5. OptinMonster för att minska borttagningen av kundvagnen

OptinMonster

OptinMonster är en Lead Generation-programvara som hjälper dig att konvertera dina besökare till prenumeranter och kunder. Med detta plugin kan du enkelt skapa iögonfallande opt-in-formulär som konverterar. Dess beteendedetekteringsteknologi hjälper dig att visa rätt kampanj för rätt besökare vid rätt tidpunkt.

OptinMonsters exit-intention-teknologi visar en riktad kampanj för att överge besökare och uppmuntrar dem att slutföra sin beställning innan de lämnar

Läs vår fullständiga recension på OptinMonster här.

Pris: $ 9 / månad – $ 49 / månad

6. MonsterInsights för WooCommerce Analytics

MonsterInsights

MonsterInsights är den bästa Google Analytics för WordPress. Om du vill kontrollera hur din webbplats fungerar är detta plugin det bästa alternativet för dig. Det låter dig kontrollera din webbplatsstatistik direkt från din WordPress-instrumentpanel utan att behöva logga in på Google Analytics.

Du kan också aktivera e-handelsspårning med bara några få klick.

7. Konstant kontakt för e-postmarknadsföring

Konstant kontakt

Vi vet alla hur effektfull e-postmarknadsföring är för alla typer av företag. Det kan hjälpa dig att få kontakt med dina kunder, skapa en e-postlista och få mer försäljning och intäkter. Med konstant kontakt kan du göra allt detta mycket enkelt.

Det kommer med vackra mallar som ser fantastiska ut på alla skärmstorlekar. Med hjälp av dra och släpp-funktionen kan du anpassa dina mallar. Det låter dig också integrera det med dina favoritweb-appar så att du kan:

 • växa din e-postlista snabbt
 • uppdatera kontakter mellan ditt Constant Contact-konto och andra onlineapplikationer
 • göra din webbplats och marknadsföringskanaler mer engagerande
 • Pris: $ 5 / mån

  8. Sucuri för WooCommerce Security

  Sucuri

  Ett av de bästa sätten att säkerställa att din webbplats är ren och säker för alla sårbara hot är att lägga till en säkerhetsplugin. Den bästa säkerhetsplugin som vi rekommenderar är Sucuri.

  Sucuri håller din webbplats ren och säker 24 * 7. Det hjälper dig att fixa hacks och säkra din e-handel butik från alla attacker i framtiden.

  Pris: 199,99 dollar / år – 499,99 dollar / år

  Hur mycket kostar en e-handelswebbplats för bättre användarupplevelse

  Med alla tillgängliga verktyg är det inte en tråkig uppgift att bygga en e-handelsaffär. När du börjar med en begränsad budget är allt du behöver göra att få en WooCommerce-värd från Bluehost för så låga som $ 3,95 per månad.

  Med den värdplanen får du allt du behöver för att få din WooCommerce-webbplats igång, inklusive en pålitlig webbhotell, ett gratis domännamn, gratis SSL och mer.

  Men när ditt företag växer kanske du vill lägga till fler funktioner genom att installera fler plugins på din webbplats. Så beroende på antalet plugins och tillägg varierar kostnaden för din e-handelsbutik.

  För mer information, här är en steg-för-steg-guide för att inrätta en onlinebutik.

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map