Konstant kontakt mot mailchimp – Vilket är bättre? (Uppdaterad)

konstant kontakt vs mailchimp


Constant Contact och Mailchimp är två av marknadens bästa e-postmarknadsföringstjänster. Men vilket verkligen är e-marknadsföringslösningen: Constant Contact eller Mailchimp?

Den goda nyheten är att båda dessa tjänsteleverantörer är två populära namn och var och en har sina egna fördelar.

Genom att välja mellan Mailchimp och Constant Contact har du redan gjort en bra start. Med vår opartiska jämförelse hjälper vi dig att avgöra vilken som är det bästa valet för dig.

Constant Contact vs. Mailchimp – Innehållsförteckning

I denna jämförelse av Mailchimp kontra Constant Contact kommer vi huvudsakligen att titta på 6 aspekter.

 1. Översikt
 2. Enkel användning
 3. Flexibilitet och design
 4. Listhantering och segmentering
 5. leveransbarhet
 6. Stöd
 7. Prissättning

1. Översikt

Mailchimp och Constant Contact är två utmärkta e-postmarknadsföringstjänster som låter dig bygga och växa din e-postlista.

Medan Mailchimp ursprungligen byggdes som en tjänsteleverantör för e-postmarknadsföring, ger den nu många olika marknadsföringssviter på en plattform. Förutom e-postmarknadsföring kan du skapa målsidor, annonser och mycket mer.

Å andra sidan är Constant Contact en lättanvänd e-postmarknadsföringstjänst som har alla viktiga funktioner för att starta din e-postmarknadsföring. Det kommer med massor av anpassningsbara e-postmallar som hjälper dig att få ett försprång.

2. Användarvänlighet

Constant Contact gör det enkelt att bygga dina listbyggande kampanjer. Det kommer med en dra och släpp-redigerare som gör det enkelt att anpassa dina e-postmallar som en proffs.

Med sin optinform-byggare kan du snabbt och enkelt bygga en optinform och bädda in den var som helst på din webbplats.

Dra och släpp-redigeraren är praktiskt för att skapa ett nyhetsbrev via e-post, men du behöver inte nödvändigtvis starta det från början. Välj bara från deras mallar, anpassa den och börja bygga din kampanj.

Konstant kontakt mot mailchimp

Med Mailchimp kan du också skapa olika e-postkampanjer för ditt företag. Du har möjlighet att skapa dina kampanjer relaterade till e-post, automatiserade e-postmeddelanden, annonser, vykort, sociala inlägg, registreringsformulär och målsidor.

Jämfört med Constant Contact har Mailchimp en brant inlärningskurva att hantera. Det är mer ett allt-i-ett-marknadsföringsverktyg än en nybörjarvänlig e-postleverantör. Ju fler funktioner som finns tillgängliga utanför rutan, desto brantare kommer inlärningskurvan att bli. MailChimp är inte annorlunda.

Mailchimp vs Constant Contact

Vinnare: Konstant kontakt

3. Flexibilitet i design

Constant Contact erbjuder stor flexibilitet när det gäller styling och design av dina kampanjmallar. Du kan antingen bygga dina kampanjer från grunden eller använda en förbyggd mall direkt. Du kan lägga till bilder, knappar, texter, actionblock och mer med bara ett musklick.

Det erbjuder också stor flexibilitet för att välja ditt teckensnitt, ändra färger och till och med layouter. Om du vill kan du också ändra färgen på länkarna. Innan du publicerar din design kan du också ha en snabb förhandsvisning. För att undvika dumma fel erbjuder det också ett alternativ att kontrollera om det finns fel. Genom att klicka på det här alternativet ser du alla ord eller element med saknade länkar.

Konstant kontakt mot MailChimp

Mailchimp har ett anständigt antal förbyggda mallar och var och en av dessa är helt anpassningsbara. Det är också lätt att välja dina mallar med Mailchimp eftersom de är grupperade i kategorier. Så om du vill ha en marknadsrelaterad mall kan du direkt hoppa in i den specifika kategorin och hitta din mall.

Mailchimp design flexibilitet

Vinnare: Mailchimp

4. Listhantering och segmenteringar

Konstant kontakt mot MailChimp

Segmentering låter dig skicka personliga e-postmeddelanden till dina leads. Det är processen att lägga till dina leads till en distinkt grupp på grundval av gemensamma intressen. När du skickar e-postmeddelanden till varje grupp som tillgodoser det gemensamma intresset är det mer troligt att de öppnas, läsas och engageras.

Både Constant Contact och Mailchimp låter dig segmentera och hantera din e-postlista snabbt och enkelt. Med konstant kontakt kan du lägga till taggar manuellt och ladda upp dina kontaktlistor från kalkylark.

Mailchimp ger dig fler sätt att segmentera dina leads. Du kan också ställa in en hel del automatiseringsutlösare baserat på kundens aktiviteter, som prenumerera på en lista, köpa en produkt, ladda ner din e-bok osv..

Vinnare: Mailchimp

5. Leverabilitet

Ett e-postmeddelande levereras när det nås framgångsrikt i mottagarens inkorg. Constant Contact har en leveransgrad på 97%. Detta är en anledning till orsakerna till att många användare har valt Constant Contact.

Mailchimp har å andra sidan en leveransgrad på 96% – 99%.

Vinnare: Det är oavgjort.

6. Support

Constant Contact erbjuder utmärkt support och gör att du kan nå dem via chatt och telefonsamtal. Om du letar efter en utmärkt kundsupport rekommenderar vi inte Mailchimp eftersom deras support är svårt att få tag på.

Vinnare: Mailchimp

7. Prissättning

När det gäller prissättning slår Mailchimp byxorna från alla sina tävlingar med sin gratis eviga plan. För konstant kontakt börjar prissättningen på $ 5 / månad. Med den planen kan du skicka 10 000 e-postmeddelanden per månad. Alla andra planer låter dig skicka obegränsade e-postmeddelanden.

Vinnare: Mailchimp

Constant Contact vs. Mailchimp: Vår bedömning

Om du är ny inom e-postmarknadsföring och letar efter en lättanvänd e-postmarknadsföringsplattform, rekommenderar vi att du väljer Constant Contact. Det ger dig inte bara alla väsentliga funktioner du behöver för att växa din e-postlista, utan den erbjuder också utmärkt kundsupport, vilket är praktiskt när du börjar. Deras drag and drop e-postbyggare och en mängd olika e-postmallar gör det enkelt att köra en e-postmarknadsföringskampanj. Och det beror också på att Constant Contact har gjort vår lista över den bästa CRM-programvaran för e-postmarknadsföring.

Å andra sidan är Mailchimp det bästa alternativet för användare som behöver en allt-i-ett-marknadsföringssvit. Med Mailchimp kan du komma igång med e-postmarknadsföring gratis. Men det finns lite inlärningskurva att hantera och deras stöd är svårt att få tag på. Du har svårt att ta reda på hur du bygger en e-post-nyhetsbrevskampanj med Mailchimp.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map