Marknadsföring för revisorer: Hur man får fler kunder

Marknadsföring för revisorer kan vara en enkel uppgift om du ställer in en inkommande marknadsföringsstrategi. Stegen för att göra det är att bygga upp din webbplats med användbar information som dina potentiella kunder söker efter och separera dig från tävlingen.


Ditt mål är att bygga din webbplats och lägga till informativ, handlingsbar information som ökar trafiken till din webbplats.

Starta en e-postlista och när du har mer trafik till din webbplats kommer du att ha fler e-postregistreringar. När dessa människor registrerar sig på din e-postlista kan du fortsätta att kommunicera med dem regelbundet om ditt företag.

Ju fler människor du kommunicerar med på din e-postlista, desto mer troligt kommer de att förvandlas till kunder för din bokföringsverksamhet.

Låt oss gå närmare in på var och en av dessa artiklar.

Börja med en professionell webbplats

Om du vill ha marknadsföring för din bokföring  för att fungera, måste du börja med en lättanvänd webbplats som är inriktad på revisorbranschen.

Håll dig inte fast vid detta steg och tror att du behöver spendera tusentals dollar på en anpassad webbplats. Få istället en snygg webbplats som snabbt skapas med WordPress som din webbplatsplattform.

När du använder WordPress kan du uppdatera webbplatsen själv utan att behöva gå igenom en utvecklare varje gång du vill ändra din webbplats.

När du har installerat din webbplats väljer du ett tema som ser professionellt ut. Vi har byggt Redovisningstema specifikt för revisor för att göra det enkelt att visa upp vad du kan göra för dina kunder.

För att göra hela processen ännu enklare kan du få din WordPress webbplatsinställning gratis, vilket sparar mer tid för att fokusera på att få fler kunder till ditt bokföringsföretag.

Skriv regelbundet om ditt bokföringsföretag

Blogga regelbundet om din bransch och oroa dig inte om du känner att du inte har något att säga. Använd din Vanliga frågor  dina kunder frågar och publicerar dem regelbundet.

När du skriver ska du inte glömma över svaren. Du är experten och du känner till all denna information, men någon som letar efter dina tjänster vet inte någonting. Dela verkligen upp informationen i detaljerade och informativa inlägg.

Längre inlägg rankas också högre på Google.

ord räknas innehåll

För flera år sedan kunde du komma undan med att skriva korta artiklar med 250-600 ord, men nu vill du sträva efter högre ordräkning och mer djupgående artiklar som gynnar dina läsare.

När du har skrivit detaljerade inlägg om dina vanliga frågor, titta på andra revisorer.

Vad skriver andra bokföringsföretag om och hur många sociala aktier fick det för dessa artiklar? Var det ett populärt ämne som resonerade med läsarna? Om så är fallet, kan du skriva en bättre artikel med mer information eller bättre fallstudier?

Ändra upp dina artikeltyper

blogginlägg idéer

Om du känner för att du kommer in i en skrivknapp och att varje inlägg är samma, leta efter sätt att ändra inläggstyperna.

Här är 50 blogginlägg-idéer för att hålla dina ämnen färska och engagerande för dina besökare.

Strukturera dina artiklar med beskrivande rubriktitlar, korta stycken och bilder till hjälpa läsaren att smälta informationen.

Webben har förändrat sättet vi läser. Mest webbplatsbesökare skannar en artikel så du måste bryta ut dina ämnen för att leda deras ögon till de viktiga delarna som du skriver om.

Skapa en övertygande titel

När du börjar skriva artiklar, kommer du att vilja ha en vittig titel. Men om läsarna inte vet vad du pratar om i titeln kommer de troligen inte att klicka på den för att läsa den.

Du måste ha en uppmärksammande titel att låta dina läsare veta vad din artikel handlar om och att uppmuntra dem att klicka på din webbplats.

Lägg till visuella objekt till varje inlägg

växlar och förstoringsglasbild

Dela upp alla skrifter med bilder. Oroa dig inte om du inte har några designfärdigheter. Det finns flera arkivfotograferingssidor där du kan hitta gratis foton att lägga till på din webbplats.

Om du vill skapa anpassade bilder, använda en tjänst som Duk för att skapa anpassade bilder för alla dina inlägg, hitta olika former för att lägga din idé i bilder, anslut visuellt med dina läsare.

Tror att det här är för mycket arbete och undrar om det är värt det?

Det tar lite tid att inrätta en webbplats för din bokföringsverksamhet, men många små företag som har tagit sig tid att skapa denna inkommande marknadsföringsplan har gynnats av minskade annonseringskostnader, förkortat försäljningscyklerna och har kunder som inte är så priskänsliga.

Ta bara Marcus Sheridans berättelse. han började skriva om sitt fiberglaspoolföretag av alla saker och vände sin verksamhet under höjden av bostadsbysten 2008-2009.

När han ökade antalet kvalitetsartiklar på sin webbplats kunde han förvandla sin försäljningsprocess och gick från att gå till varje husägare i hopp om att göra försäljningen, till att skicka dem värdefull information först och se till att de läste den.

Först efter att de hade läst all hans information skulle han träffa dem. Och hans stängningsfrekvens skyrocket. Han reducerade också sin årliga marknadsföringsbudget. Istället för att spendera $ 250 000 för att tjäna $ 4 miljoner med innehållsmarknadsföring de spenderade 18 miljoner dollar för att tjäna 5 miljoner dollar.

Samla e-postmeddelanden på din webbplats

Varför du behöver en e-postlista för att bygga ditt personliga varumärke

Ditt första mål för marknadsföring av din bokföringssajt är att öka trafiken. Ditt nästa mål är att samla in e-postadresser.

Varför?

Du tillbringade bara all den tiden på att skapa de fantastiska artiklarna för att få trafik. Har du tittat på din analys för att se hur många besökare som kommer tillbaka? I genomsnitt kommer färre än 20% tillbaka.

Du behöver ett sätt att hålla kontakten med dina besökare tills de blir din klient.

En av de första sakerna du vill göra på din webbplats är att lägga till ett e-postformulär för att registrera det. I början får du inte för många anmälningar eftersom du inte får någon trafik, men sätter på plats tidigt.

När artiklarna publiceras och delas ut ökar din trafik och din e-postlista kommer att växa.

För att göra det, registrera dig med en e-posttjänst som SendinBlue som är ett billigt alternativ till MailChimp. Deras initiala tjänst är gratis för de första 2000 e-postmeddelandena på din lista.

Lägg till ett e-postformulär för infångning av bly

OptinMonster

För att öka din konverteringsfrekvens för e-postregistrering, lägg till en e-postfångsttjänst på din webbplats. Använd en tjänst som OptinMonster som har visat sig öka e-postanmälan för webbplatser med över 600%.

Efter lägga till OptinMonster på din webbplats, skapa en rapport eller fallstudie, något som dina besökare skulle vara intresserade av att läsa, förvandla den till en pdf och ge bort den i utbyte mot deras e-postadress.

Ännu bättre, håll ett webinarium där besökare använder OptinMonster för att registrera sig för ett live online-evenemang som du är värd.

Under webinariet täcker viktig redovisningsinformation för ditt område och lägg till extra tid efter webbseminariet för att svara på enskilda frågor. Använd sedan e-postlistan för att följa upp de deltagande.

Skapa en e-postserie

Det räcker inte bara med att få e-postlista kommer. Du måste hålla kontakten med dina prenumeranter. De är kanske inte redo för dina tjänster, men om du tillhandahåller användbar information i deras inkorg kommer du att vara det första revisor de når ut till när de är redo för det steget.

För e-postserien, skriv om vilka steg klienter tar när de väljer ett bokföringsföretag att anställa.

Finns det en serie frågor de ställer först? Har de invändningar eller rädsla för att anställa en revisor som du kan skriva om.

Ta den informationen och skapa 5 till 7 e-postmeddelanden som du skickar till alla som registrerar sig på din webbplats.

Behandla det som en försäljningstratt som börjar med allmän information om varför de behöver en revisor och går in på detaljer om varför de behöver välja dig som revisor.

Längst ner i varje e-postmeddelande, ring dem till handling eller anledning att anställa dig. I det sista e-postmeddelandet i serien, gör den e-postadressen mer till en uppmaning för att de ska ringa eller anställa dig. Du har som mål att få en ny klient.

Relaterad: Bästa plattformar för e-postmarknadsföring.

Hur länge tills jag ser resultat?

Hur länge tills jag ser resultat

Förstå att ett sådant system är ett långsiktig strategi. Varje bransch är annorlunda, men tänk på att det tar mellan 4-6 månader med konsekvent skrivning för att verkligen börja se resultat.

När du skriver värdefullt innehåll och delar det med lokala grupper kan dina resultat bli snabbare. Du kommer definitivt att se trafiken från dina artiklar som snabbt som en till fyra veckor.

Men vad denna strategi gör är att den bygger fart när du går. Du börjar få trafik som surrar in, men när dina artiklar hittas av sökmotorer som Google och när din e-post växer, börjar du se en snöbolleffekt där du får en ny leads varje vecka och detta skiljer sig helt från ren reklam.

Slutsats

Att bygga din webbplats är en avgörande del i din bokföringsföretagets marknadsplan och om det görs rätt kan skörda stora fördelar för dina långsiktiga affärsmål.

Ta dig tid att utbilda dina besökare medan de söker efter dina tjänster och förbli konsekvent med att bygga ditt kvalitetsinnehåll på din webbplats.

Vilka andra tekniker har du hittat effektiva för att locka nya kunder till din bokföringsverksamhet?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map