SendinBlue-granskning: e-postmarknadsföringstjänst på en budget

sendinblue-review


Undrar du om SendinBlue är den bästa gratis marknadsföringstjänsten via e-post? Om du precis börjar bygga en webbplats eller en blogg, vill du ha en prisvärd e-postmarknadsföringstjänst. Så du kanske undrar om SendinBlue är ett bra val för dig.

I denna SendinBlue-granskning kommer vi att gå igenom funktionerna, prissättningen och supporten för att avgöra om SendinBlue erbjuder allt du behöver för att skapa fantastiska e-postmarknadsföringskampanjer för dina kunder och abonnenter..

Låt oss börja.

Om SendinBlue

about-sendinblue-review
SendinBlue är en av de populäraste e-postmarknadsföringstjänsterna som finns tillgängliga. Det är byggt för små och medelstora företag och allt om deras funktioner, support och prissättning är utformat med dem i åtanke. Eftersom SendinBlue är designat för enkelhet kan även nybörjare för e-postmarknadsföring använda denna programvara för att enkelt skapa fantastiska e-postmarknadsföringskampanjer.

Som vi nämnde är SendinBlues prissättning bra för småföretag och webbplatsägare som just har börjat och det är vad som verkligen skiljer dem från deras konkurrens. De erbjuder en helt gratis plan som är perfekt för nybörjare som vill växa sin verksamhet och spara pengar.

Förutom e-postmarknadsföring erbjuder SendinBlue också SMS-marknadsföring. SMS-krediter finns tillgängliga att köpa separat utan utgångsdatum.

Med SendinBlue kan du skicka skapa och skicka personliga e-postkampanjer, hantera dina kontakter, se till att dina e-postmeddelanden når inkorgar med deras leveransbarhetstest, få realtidsstatistik och mer.

SendInBlue Review: Bästa funktioner

SendinBlue erbjuder ett antal coola funktioner som hjälper dig att bygga kraftfulla e-postmarknadsföringskampanjer. Vi kommer att gå igenom några av de bästa funktionerna som du får när du registrerar dig med SendinBlue.

1. Dra och släpp e-postdesigner

SendinBlue drar & släpp e-postdesigner gör det superlätt för alla, även nybörjare, att skapa vackra nyhetsbrev med e-post utan att behöva veta något om kod.

Du kan välja att bygga din e-post med deras dra och släpp-redigerare, rich text-redigerare eller genom att kopiera och klistra in din egen HTML-kod. Med deras dra-och-släpp-redigerare kan du skapa ett snyggt e-postmeddelande i bara några enkla steg.

SendinBlue e-postdesigner ger en förutbestämd e-postlayout som du kan börja med. Dra och släpp bara e-postelementen för att ordna dem eller så kan du ta bort element och lägga till dina egna från alternativen till vänster. Du kan enkelt matcha dina e-postmeddelanden till ditt märke genom att lägga till dina egna foton, logotyp och text med ett klick på en knapp.

sendinblue-email-designer

SendinBlue erbjuder också ett antal underbara mallar att välja mellan som hjälper dig att bygga en fantastisk e-post ännu snabbare.

sendinblue-review-e-mallar

Du kan välja mallar designade speciellt för nyhetsbrev via e-post, tävlingar, helgdagar, leveransdatum, försäljning och mer.

2. Marketing Automation

Med SendinBlue får du också tillgång till några fantastiska marknadsföringsautomationsfunktioner, även med ett gratis konto. Marknadsautomation hjälper dig att skicka smartare e-postmeddelanden med liten ansträngning från din sida. Du kan välkomna nya prenumeranter med en serie meddelanden, omgruppera användare som öppnar eller klickar på specifika e-postmeddelanden och mer. Du kan till och med spåra specifika åtgärder på din webbplats. Om en användare till exempel besöker en viss sida på din webbplats kan ett riktat e-postmeddelande skickas automatiskt till dem.

Du kan enkelt ställa in kraftfull marknadsföringsautomation med SendinBlue arbetsflöden. Du kan välja en premad automatisering som jubileumsdatum eller produktköp, eller du kan skapa ett eget anpassat arbetsflöde beroende på dina behov.

sendinblue-review-arbetsflöden

Att skapa ett arbetsflöde för automatisering för marknadsföring är inte heller svårt. SendinBlue användargränssnitt gör det superlätt med deras steg-för-steg-process.

sendinblue-arbetsflöden-review

Dessa marknadsföringsautomationsfunktioner från SendinBlue kan spara massor av tid, hjälpa dig att skapa mer personliga meddelanden som dina prenumeranter kommer att njuta av och öka dina konverteringar.

3. Transaktionella e-postfunktioner

En annan spännande funktion som SendinBlue erbjuder är deras transaktionsmailfunktioner. Med SendinBlue kan du enkelt skapa ett antal olika typer av e-postmeddelanden för din webbplats. Till exempel när som helst någon köper en produkt kan de få en e-postbekräftelse direkt. Och när deras beställning skickas, kan de få ett e-postmeddelande som också informerar dem om det.

sendinblue-transaktions

Möjligheten att automatiskt skicka transaktionella e-postmeddelanden gör att du kan ge dina kunder exakt vad de behöver vid rätt tidpunkt, vilket gör långt för att skapa förtroende för din webbplats. Dessutom har transaktionsmeddelanden en mycket högre öppen hastighet än någon annan typ av e-post, vilket gör dem till nyckelmeddelanden i din e-postmarknadsföringskampanj.

Detta är bara tre av de bästa funktionerna som du får från SendinBlue. De har också fantastiska kontakthanteringsfunktioner, kontaktsegmentering, A / B-test, öppna och klickande rapporter och mycket mer. De funktioner du har tillgång till i en gratis plan staplas jämfört med andra gratis marknadsföringstjänster via e-post.

Prissättning för SendinBlue

SendinBlue erbjuder 5 olika prisplaner. Du kan välja mellan följande planer: Gratis, Lite, Essential, Premium och Enterprise. De varierar i pris från $ 0 / månad – $ 66 / månad, priset för Enterprise-planen är anpassat och inte specificerat.

sendinblue-review-prissättning

Som vi nämnde tidigare är gratisversionen av SendinBlue ganska staplad med funktioner och du kan lagra ett obegränsat antal kontakter. Du behöver inte ens ge din kreditkortsinformation för att registrera dig för ett gratis konto heller, till skillnad från många andra marknadsföringstjänster via e-post. Det är definitivt en lämplig plan för företag och webbplatsägare som precis börjar bygga en webbplats.

Du är dock begränsad till att bara skicka 300 e-postmeddelanden per dag. Men det är gott för användare som är nya i e-postmarknadsföring. Dessutom, om du inte vill ha någon daglig sändningsgräns, behöver du bara uppgradera till Lite-planen. När dina e-postmarknadsföringsbehov växer kan du enkelt uppgradera ditt konto beroende på antalet e-postmeddelanden du vill kunna skicka.

Med Free and Lite-planen kommer dina e-postmeddelanden också att omfatta SendinBlue-varumärke. Om du vill ta bort SendinBlue-varumärket måste du uppgradera till bronsplanen.

Om du vill få tillgång till de kraftfullaste SendinBlue-funktionerna som skickningstidsoptimering, landningssidebyggare och obegränsade automatiseringsarbetsflöden, måste du välja en av de dyrare planerna som Premium eller Enterprise.

Support för SendinBlue

När du registrerar dig med SendinBlue får du massor av stöd. Först erbjuder de e-poststöd med alla planer. Du får telefon- och chattsupport med Free and Lite-planen under de första 60 dagarna, med de andra tre planerna är telefon- och chattsupport obegränsat.

De erbjuder också en laddad resurssida med information som hjälper dig i frågor som e-postkampanjer, SMS-kampanjer, transaktionsmailar och mer. Tillsammans med resurssidan har de också en användbar blogg och en tutorialsavsnitt där du kan hitta massor av användbara tips och tricks.

sendinblue-support

SendinBlue har också en bekväm chatbot-funktion som hjälper dig att bygga dina första e-postkampanjer.

sendinblue-support-chat

Dessutom, om du slutar registrera dig för den dyraste planen, Enterprise, får du en dedikerad kontohanterare som kan hjälpa dig att skapa kampanjer, analysera kampanjmätningar och mer.

Skapa din e-postlista med SendinBlue + OptinMonster

SendinBlue erbjuder också möjligheten att skapa formulär för att växa din e-postlista och öka dina potentiella kunder.

SendinBlue har en grundläggande popupformulärbyggare. Du kan anpassa texten, lägga till ditt eget foto samt andra element.

sendinblue-former

Men om du verkligen vill skyrocketa dina konverteringar rekommenderar vi att du använder SendinBlue med OptinMonster.

optinmonster-popups

OptinMonster är ett kraftfullt och lättanvänt blygenerationsverktyg för din webbplats som kommer med ett antal effektiva popupfunktioner som SendinBlue inte tillhandahåller. Först med OptinMonster kan du välja mellan ett antal olika popup-mallar beroende på dina behov. De har mallar specifikt utformade för att överge kassor, kuponger, fallstudier, helgdagar och mer.

optinmonster-popup-mallar

Dessutom har du med OptinMonster ett antal alternativ för hur din popup kommer att visas på din webbplats inklusive exit-intention. Visste du att över 70% av webbplatsbesökarna som lämnar aldrig kommer att återvända? Pop-ups med avsiktliga avsikter kan stoppa dessa användare i deras spår och få dem att konvertera innan du tappar dem för gott. Utgåva-popup-popups spårar när en användare håller på att lämna din webbplats och skicka dem en riktad popup vid exakt rätt tidpunkt.

optinmonster-Display-regler

Du kan också välja mellan ett antal andra visningsregler, t.ex. tid på en sida eller en webbplats, avståndsrullning, inaktiv tid för besökare med mera. Använda SendinBlue tillsammans med OptinMonster låter dig få ut mesta möjliga av dina ledgenerationsinsatser.

Kolla in vårt andra inlägg för detaljerade instruktioner om hur du skapar ett popup-formulär i WordPress.

Vår bedömning om att använda SendInBlue för e-postmarknadsföring

SendinBlue är en bra e-postmarknadsföringstjänst för nybörjare. En gratis SendinBlue-plan låter dig komma igång med e-postmarknadsföring och ger dig tillräckligt med funktioner för att hålla dig igång tills ditt företag börjar växa. Dessutom kan du enkelt uppgradera ditt konto för att få tillgång till mer avancerade funktioner när du är redo.

Du kommer att vara en proffs på e-postmarknadsföring på nolltid med SendinBlue och du behöver inte bryta banken för att göra det.

Vi hoppas att den här artikeln var till hjälp och att du nu vet om SendinBlue är rätt alternativ för dig. Om du gillade det här inlägget eller fortfarande vill ta en titt på andra marknadsföringstjänster via e-post kan du överväga att kolla in vår artikel om MailChimp-konkurrenter – 7 populära Mailchimp-alternativ.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map